back to top

Godišnji horoskop za 2022. godinu: Saznajte koga očekuje uspješna godina na skoro svim poljima!

Godišnji horoskop za svih 12 znakova – ljubavne veze, trudnoća, pomirenje, raskidi, selidba, stres. Zasigurno da ova godina neće biti dosadna!

Godišnji horoskop za 2022. godinu odgovara na sva vaša pitanja! Ko će dobiti novi posao, a ko će se preseliti u novi grad otkrivamo u nastavku.

Posljednje dvije godine za većinu su bile ispunjene raznim usponima i padovima. Neki su dobili novi posao, a neko se upustio u bračne vode. Kada smo na korak prema novoj 2022. godini svi se pitamo šta nas čeka i da li će biti uspješna?

godisnji horoskop

Godišnji horoskop Ovan


Ova 2022. godina izgleda da će za Ovnove biti veoma specijalna i uzbudljiva po mnogim pitanjima i sa mnogo važnih i pozitivnih promjena u vašem životu. Ova godina dat će vam mnogo otvorenih vrata i bićete uspješni u realizaciji vaših ciljeva.


Uspjet ćete u dobijanju mnogih poslova. Zvijezde će vas podržavati u tome, povećavajući tako vaše šanse na radnom mjestu. Vaš nivo znanja će se razvijati i donijet će vam pozitivne pomake u životu.

Morat ćete da napravite mnoge važne odluke koje će da idu vama u korist i koje će vas osloboditi eventualnog stresa.

Odluke koje donesete pametno i mudro donijeće vam odlične rezultate. Mogući su manji problemi sredinom godine ali vrlo brzo ćete izaći iz njih.


Ovnovi će u ovoj godini imati povoljno vrijeme da istraže svoju budućnost bez bilo kakvih smetnji. Ali ipak, morate se dobro potruditi da biste ispunili vaše postavljene ciljeve i ostvarili vaše snove. To se odnosi i na ljubav i na posao.

Cijeli godišnji horoskop za Ovna pogledajte OVDJE.
   Godišnji horoskop Bik

Ova 2022. godina može biti malo nestalna i promjenljiva za Bikove, ali im može donijeti mnoge šanse kada je njihova karijera u pitanju, jer će tokom godine u vašoj devetoj kući biti Saturn.

On će vam donijeti ogroman uspjeh u poslu i moći ćete da uberete plodove vašeg napornog rada

U poređenju sa 2021. godinom, ove godine ćete imati blagi povjetarac u leđa, pogotovo u drugoj polovini godine. Mnoge tenzije koje ste osjetili ranije, sada će lagano nestati, što će vam omogućiti da se opustite i uživate u poslu i da probate postaviti temelj za vašu budućnost.

Imat ćete lijepe mogućnosti za pokretanje novih akcija i ciljeva. Budite svjesni svojih sposobnosti, jer će vam to donijeti osjećaj sigurnosti u životu.

Svi oni Bikovi koji su razmišljali o promjeni posla, u ovoj godini imate izgleda da dobijete preseljenje na drugo radno mjesto, ono koje ste očekivali i koje će biti manje stresno nego dosadašnje.

Tako da će vam biti mnogo bolje na radnom mjestu. U opticaju su i razna putovanja vezana za posao, a ova poslovna putovanja mogu da vam donesu i neočekivane dobitke .

Cjelokupan godišnji horoskop u 2022. godini za Bika pročitajte OVDJE.

godisnji horoskop   Godišnji horoskop Blizanci

Ove godine Blizanci će možda morati da se suoče sa raznim kolebanjima i pomiješanim reakcijama. Govoreći o vašoj karijeri, nešto može uticati da vam se uspori napredovanje u karijeri i bićete suočeni sa mnogo neravnoteže kada je ona u pitanju, i sa padovima i sa usponima.

Budite oprezni ako ulazite u razna partnerstva. Međutim, bez obzira na sve ovo, možete imati veliki uspjeh u poslu.


Prva polovina godine proteći će mirno, ali mjeseci posle toga mogu donijeti mnogo interesantnih događaja. Nagovještenja su posebna dostignuća u usavršavanju znanja, želja za nekim promjenama i uspjeh u životu.

Takođe, biće potrebno da obuzdate emocije i da nađete zajednički jezik sa vašim pretpostavljenima. Usmjeravajte vašu energiju u pozitivnom pravcu i ne ulazite u sukobe sa nepozantim ljudima.


Jupiter i Saturn mogu donijeti izvjestan peh i lošu sreću ako niste postupili kako treba. Mogu donijeti neke gubitke u poslovanju koji mogu imati uticaja na vaš ekonomski život koji može biti poremećen i usljed čega može da se kod vas pojavi povećan nivo stresa. Obratite pažnju na to i pokušajte da ga eliminišete na svaki način.

Detaljan pregled za 2022. godinu i horoskop za Blizance otkrijte OVDJE.

godisnji horoskop
   Godišnji horoskop RakOva godina bi za Rakove trebala da bude bolja nego ranije i da vam donese više optimizma u životu. Trebala bi više da vas prati sreća a i vaše samopouzdanje bi trebalo da se poboljša.

Trebalo bi da bude više harmonije u vašem životu, a planete će vam donijeti mnoge mogućnosti u život.


U prvoj polovini godine su moguće neke nepovoljne okolnosti, ali situacija će se popraviti u drugoj polovini godine. Bez obzira na težnje u vašoj karijeri, imate šanse da steknete pozicije koje želite.

Čak ako za neke ovo bude i zahtjevna godina, vi ćete imati na raspolaganju sve potrebne resurse za vaš uspjeh. Morate se dobro boriti u vašoj profesiji i na poslu, morate prevazići svoje granice. Tada se vaši snovi možda mogu i ostvariti.


Fokus će biti na vašem usavršavanju znanja u vezi svega što može da poboljša vaše kreativne vještine i na vašim ciljevima koje želite da postignete ove godine. Neki novi hobi, poput ronjenja ili drugih aktivnosti, mogao bi da vas prilično zaokupi, a on bi mogao postati i lijep izvor nekih vaših dodatnih prihoda.

Šta još očekuje Rakove u 2022. godini saznajte OVDJE.


  Godišnji horoskop LavU ovoj 2022. godini možda neće sve ići glatko kako biste željeli i možda će biti perioda kada ćete morati da se borite da zadržite svoj položaj, kako na poslu, tako i u društvu, kao i da se izborite da se ne naruši vaše stanje u novčaniku.

Ipak, ova godina vam može donijeti i odlične prilike za napredak, kao i povećanje plate. Ali, u finansijskim pitanjima moraćete biti malo oprezniji i ove godine da napravite bolji finansijski plan.

Nemojte ići prečicama, jer mogu da vam donesu samo probleme. Morate da uložite trud da biste stigli do cilja. Nemojte se zadržavati na prošlost već gledajte u budućnost i preduzmite mjere za rješavanje problema koji ograničavaju vaš uspjeh.

Također, morate biti vrlo oprezni ako imate u planu neku veliku investiciju. Najbolje je da se posavjetujete sa iskusnim stručnjakom po tom pitanju da biste izbjegli eventualne probleme, jer ova godina baš i nije povoljna po tom pitanju.

Kakva godina čeka Lavove otkrijte klikom OVDJE.    Godišnji horoskop Djevica


Ova 2022. godina može biti ključna za vas. Tokom godine fokusiraćete se na vaše porodične dogovore u vezi stvari i imovine, a vrlo je moguće da ćete se preseliti u veći ili noviji dom možda na selu.

Određene energije osjetićete već krajem februara, a puni njihov efekat osjetit ćete u septembru.

Na proljeće mogući su značajni novčani prihodi, dok ćete u ljeto morati više vremena da posvetite kućnim poslovima, da se brinete o djeci i pazite na sopstveno zdravlje.

U isto vrijeme, bićete u mogućnosti da komunicirate sa ljudima i da sprovedete svoje kreativne ideje i planove. Najuspješniji period započinje u trećoj dekadi augusta i trajat će sve do kraja godine, iskoristite ga.

Ove godine ćete biti puni energije, a vaši napori neće biti uzalud, imaćete uspjeha u skoro svim oblastima. Biće uloženo mnogo truda koji će dovesti do mnogih velikih promjena u vašem životu.

U takvoj situaciji moraćete da iskoristite i najmanju priliku koja vam se pruži. Ako su promjene neophodne u vašem okruženju, pred kraj godine osjetit ćete da one postaju prilično vjerovatne i da će se ostvariti.

Šta Djevice čeka u 2022. godini saznajte OVDJE.

godisnji horoskop    Godišnji horoskop VagaOva 2022.godina će donijeti puno promjena za vas. Ove godine ćete imati uspjeha u mnogim oblastima i tada će mnoge važne promjene u vašem životu doći na vaš put.

Govoreći o karijeri, ove godine ćete imati dobre beneficije. Dobijate odskočnu dasku za brži rast poslovanja. Istovremeno će poslovni preduzetnici među vama imati priliku da prošire svoje poslovanje.

Ova godina će vam donijeti mješovite rezultate u finansijskom životu. Imaćete koristi od bogatstva i vaš novac će se trošiti istim tempom. Bićete motivisani da uložite maksimalne napore da uštedite novac ove godine, jer tek tada svoj finansijski život možete učiniti još boljim.

Neprimjereno trošenje neće vam donijeti ništa dobro, samo će vas uvući u probleme. Bez obzira na ostvareni uspjeh nemojte previše letjeti!


Ovo je jedna veoma važna godina za vas, gdje ćete gledati da potražite istinu i iskrenost u vezama koje sklapate sa ljudima, bilo ljubavnim, poslovnim ili prijateljskim. Vi ste tip osobe koja se lako zaljubi, ali niste baš uvijek sigurni šta želite u tom trenutku.
Kakva će godina biti za Vage pročitajte detaljnije OVDJE.Godišnji horoskop Škorpija

Ova godina 2022. je za vas godina novog razumijevanja i uzbuđenja. Međutim, ovo novo shvatanje do koga ćete doći, ima svoju cijenu. Od marta do aprila moguće je vrijeme emocionalnih preokreta. Imat ćete dovoljno volje i želje za mršavljenje i promjenu načina života.

Međutim, iz ovih teških trenutaka moći ćete da naučite moćne nove lekcije o ljubavi i odnosima. Prihvatite ih, učite od njih i iskoristite ih na najbolji način. Nove lekcije koje ste naučili tokom početka godine pomoći će vam da dodate još više uzbuđenja u vaš život. Sve u svemu, ovo je pozitivna godina.

Fokus će biti na pitanjima vaše karijere, odgovornosti koje imate izvan svog doma i odnos koji imate sa jednim od svojih roditelja, nastaviće da bude istaknut do kraja augusta. Nakon toga čini se da ćete moći odahnuti i početi da vidite rezultate svojih postupaka iz prethodnih godina.

Od septembra i nekoliko godina nakon toga, naznake ukazuju na to da će vašu pažnju privući vaša uključenost u razne grupe i društva, vaši prijatelji i neke osobe iz vaše okline.

Energije koje djeluju tokom ovog vremena snažno ukazuju na to da ćete imati priliku da restrukturirate ova područja svog života kako biste bolje razmilsili ko ste sada.

Kao dio ovog procesa, možete napustiti neka stara prijateljstva i sklopiti nova, najvjerovatnije sa znatno starijom ili mlađom osobom od vas, gdje za jednog od vas postoji mentorska uloga. Ovaj proces bi mogao biti posebno izražen u oktobru.

Ostatak godišnjeg horoskopa za Škorpije pročitajte OVDJE.  Godišnji horoskop StrijelacJedna od najaktivnijih stvari u 2022. godini, nalazi se u partnerstvu, odnosima i svim načinima i vrstama obaveza koje su pred vama. Od intimnih i romantičnih do onih poslovnih veza, pa sve do važnih životnih obaveza, vaša energija je, u velikoj mjeri usmjerena na pronalaženje osnažujućih načina za rad sa drugim osobama i sa društvom.


Postoje pravila i smjernice kojih se morate pridržavati da ostanete unutar regularnih tokova zbivanja, ali postoje i nove mogućnosti za izgradnju jačih veza koje se grade na povjerenju, poštovanju i ljubavi.

Dublje emocionalno posvećivanje obavezama koje prate život i pronalaženje novih empatijskih veza sa vašim unutrašnjim svijetom čine ovu godinu prosvjetljujućom i veoma osnažujućom.

Ova godina može da vam donese neke moćne potencijale na površinu vašeg života. Budite spremni da krenete u ostvarivanje onih vaših ciljeva koje ste sanjali zadnjih godinu dana.

U ljubavi, imate ležeran stav, uživate u svojoj ličnoj slobodi i obično dozvoljavate svom partneru da radi šta mu volja, ali 2022. će vjerovatno biti godina kada želite nešto više, više posvećenosti, više naklonosti i više partenrove iskrenosti prema vama.

Neki od vas mogu imati osjećaj kao da ste na granici da propustite neku važnu ljubavnu priliku, dok se drugi nadaju da će ojačati trenutnu vezu.

Detaljan godišnji horoskop za Strijelce pročitajte OVDJE.

godisnji horoskop
    Godišnji horoskop Jarac

Ovo je godina promjena i rasta u vašim odnosima. Ovo je i pozitivna godina kada se neki vaši snovi mogu manifestovati na posebne načine. Niste bili potpuno sretni sa svojim ljubavnim životom u posljednje vrijeme i imate mnogo nezadovoljstva i zbog prošlosti i zbog trenutnog odnosa.


Nije lako zaboraviti na prošlost, posebno kada ste bili povrijeđeni ili razočarani. Međutim, ne treba da očajavate, jer će sve to biti iza vas od sredine godine kada ćete se osjetiti podmlađenima i kada ćete sve gledati iz jednog drugog, pozitivnijeg  ugla. Ovo će vam pomoći da stvorite onu vrstu ljubavi koju već duže vrijeme tražite.


Počnite od samog sebe iznutra i očistite prašinu nakupljenu oko srca i uživajte u svjetlosti i ljepoti svakog novog dana i svakog trenutka. Posljednji dio godine također nagovještava povećan ljubavni apetit.

U 2022. godini planete vas podstiču da naučite nove stvari i primijenite ih na ostvarivanje vaših najvažnijih ciljeva. Iskoristite svoje mogućnosti i fokusirajte se na svaki detalj, gradite prijateljstva i partnerstva.

Šta još čeka Jarčeve u 2022. godini saznajte klikom OVDJE.


Godišnji horoskop Vodolija

Vodolije se odlikuju optimizmom i ljubavlju prema životu. Uvijek će pomoći svojim prijateljima, lako će se nositi sa bilo kojim zadatkom. Oni se postavljaju na različite načine: tihi su i skromni, a mogu se pojaviti i kao bučna, ekscentrična osoba.

Nova 2022. godina obećava materijalno blagostanje, sistematsko postizanje ciljeva, sklad u ličnim odnosima. Ovo će biti vrijeme pozitivnih promjena i kreativnih dostignuća. Ovo je dobro vrijeme za rješavanje porodičnih pitanja, za uspostavljanje odnosa sa voljenim osobama.


Ova 2022. godina može donijeti mnoge promjene za Vodolije. Na svom radnom mjestu ćete dobiti punu podršku ove godine. Posebno u mjesecima septembru i decembru možete očekivati dosta profita.

Međutim, trebalo bi da izbjegavate da vjerujete drugima u periodu od juna do jula, jer se kasnije možete suočiti sa problemima. U tom periodu je najbolje da se posvetite vježbanju i boljoj ishrani ukoliko do sada niste.


Ova godina može donijeti i mnoge uspone i padove u vašem ekonomskom životu, jer će kombinacija Saturna i Jupitera može povećati vaše nepotrebne troškove, tako da ćete vi morati da svoje troškove stavite pod kontrolu, čak i ako to ne želite.

U ovom trenutku morate obratiti posebnu pažnju prilikom donošenja bilo koje odluke o transakciji, u suprotnom postoji mogućnost gubitka novca .

Još detaljniji godišnji horoskop za Vodoliju možete pogledati OVDJE.

godisnji horoskop


 Godošnji horoskop Riba2022. godina je lijep početak za postizanje vaših ciljeva, koji su bili neizvjesni proteklih godina. Pozitivne pozicije planete pogoduju mnogim poslovima koje treba postići ove godine. Ova 2022. biće blagonaklona prema vama, milostiva i darežljiva, mada nije uvijek lako postići ono što vi najviše želite. Uz dovoljno truda i rada ostvarit ćete sve što ste ikada sanjali.

Za vas, međutim, planete planiraju da ispune vaše želje i donesu vam neku vrstu blagoslova. Vi možda nećete biti zaiteresovani da istražite ovaj divan dar od Boga, ali ako mu vjerujete, znajte da vas neće odvesti na stranputicu.

Sredina 2022. godine nadalje je vrijeme kada će se ove promjene početi manifestovati i trebalo bi da se nastave i u ranim periodima sljedeće 2023. godine.

Ovo je vrijeme sreće i zadovoljstva, zato uživajte, znajte da vreme leti i gledajte da iskoristite svaki trenutak života da živite punim plućima, da se jednog dana ne biste probudili i zapitali gdje vam je prošao život. Posvetite se više sebi i zdravlju.

Ovo će vjerovatno biti godina koju nećete zaboraviti u nekoj žurbi. Prvo, postoji povoljan i pozitivan fokus na pitanja vaše karijere i vašeg imidža, ​​životnog pravca i odnosa koji dijelite sa jednim od svojih roditelja.

Čini se da će ono što ste naučili u prethodnoj 2021. godini biti dobro iskorišteno ove 2022. godine kroz poboljšane mogućnosti na poslu i bolje razumijevanje onoga što želite da radite sa svojim životom.

Šta još čeka Ribe u 2022. godini otkrijte OVDJE.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima