VIŠE

  Prati nas:

  AstrologijaSanovnikSanovnik balkon – Šta znači sanjati balkon?

  Sanovnik balkon – Šta znači sanjati balkon?

  Vidjeti balkon u snu nije ništa neobično, a smatra se da ovi snovi mogu nositi različitu simboliku sa sobom.

  Da biste otkrili šta znači sanjati balkon, potrebno je da analizirate i druge motive koji se javljaju u snu. Balkon kao dominantan motiv se može javiti u raznim situacijama, a kako će taj san biti protumačen zavisi od cjelokupnog konteksta sna.

  Neka tumačenja kažu da je balkon simbol naše podsvjesti i onih skrivenih dijelova naše ličnosti. Osim toga, balkon u snu simboliše naše ciljeve, ambicije, ali može biti i odraz naše ljubavne situacije i odnosa koji imamo sa ljudima u okruženju.

  U ovom tekstu ćemo vam reći nešto više o simbolici snova u kojima se balkon javlja kao jedan od glavnih motiva. Vidjet ćete na koji način se ovi snovi mogu protumačiti i kakva je njihova simbolika.

  sta znaci sanjati balkon
  sta znaci sanjati balkon

  Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati balkon?

  Sanjati da ste vidjeli balkon

  Ako ste u snu samo vidjeli balkon, onda taj san ima pozitivnu simboliku. Prema većini tumačenja, san u kojem ste vidjeli balkon ukazuje na sreću koja vas očekuje na ljubavnom planu u predstojećem periodu.

  Najverovatnije ćete upoznati neku osobu koja će vam se jako svidjeti i koja će postati važan dio vašeg života. U početku nećete biti sigurni da li ta osoba osjeća isto prema vama, ali uskoro ćete vidjeti da vam je ljubav uzvraćena i da sa tom osobom možete ostvariti kvalitetnu ljubavnu vezu.

  Sanjati da se penjete na balkon

  Ukoliko ste sanjali kako se penjete na balkon, onda taj san može biti upozorenje za vas da budete oprezni u predstojećem periodu. Moguće je da na javi imate neprijatelja koji se nalazi u vašem okruženju i koja vam radi iza leđa.

  Trebalo bi da budete malo oprezniji i da manje vjerujete ljudima. Ukoliko sumnjate na neku osobu koja bi vam mogla učiniti nešto loše, najbolje bi bilo da se distancirate od nje.

  Sanjati da se nalazite na balkonu

  Ukoliko ste sanjali kako se nalazite na balkonu, onda to ukazuje na neku nesigurnost, najvjerovatnije kada su u pitanju vaš posao ili finansije.

  Vjerovatno ćete biti u strahu od gubitka radnog mjesta i moraćete mnogo da se potrudite da biste zadržali poziciju koju imate na poslu. Moguće je da će firma u kojoj radite u predstojećem periodu loše poslovati, pa ćete morati da nađete i neki dodatni način da zaradite novac.

  sta znaci sanjati balkon
  sta znaci sanjati balkon

  Sanjati da posmatrate oluju sa balkona

  Ako ste sanjali kako se nalazite na balkonu i posmatrate oluju, taj san simboliše brojne prepreke i probleme koji će vam se ispriječiti na putu. Najvažnije je da budete uporni i odlučni i da ne dozvolite da vas te prepreke poremete u nečemu.

  Ukoliko se budete hrabro borili za ono što želite, uspjećete da savladate sve te prepreke i da ostvarite svoj cilj.

  Sanjati kako imate lijep pogled sa balkona

  Ukoliko ste sanjali kako stojite na balkonu i posmatrate lijepu prirodu i okolinu, to je onda dobar znak. Sanjarica vam u ovom slučaju najavljuje radostan i uspješan period kada će vam sve ići od ruke. Imaćete uspjeha na poslovnom i na emotivnom planu, a i vaše zdravstveno stanje će biti dobro u periodu koji dolazi.

  Sanjati da se balkon ruši

  San u kojem se balkon ruši može biti dosta zastrašujući, naročito ako ste sanjali da se vi nalazite na njemu. Simbolika ovog sna je takođe loša, ali se odnosi prije svega na vašu ljubavnu situaciju.

  Moguće je da prolazite kroz jako težak period kada je u pitanju vaša emotivna veza. Pred vama su brojna iskušenja i prepreke, a u budućem periodu moguć je i raskid.

  Sve u svemu, za vas dolazi period patnje i bola i trebaće vam dosta vremena da se oporavite od ljubavnih problema.

  Sanjati balkon koji lebdi u vazduhu

  Ako ste sanjali kako balkon lebdi u vazduhu, to ukazuje na vaše nerealne ambicije i ciljeve. Vi ste sebi postavili mnogo visoke ciljeve koje je gotovo nemoguće ostvariti. Upravo zbog toga vi ne postižete uspjeh koji ste očekivali.

  Ovaj san treba da vam posluži kao opomena da budete malo realniji i da postavite ciljeve koji su u skladu sa vašim mogućnostima. Osim toga, preporučujemo vam da nekada poslušate savjete nekih starijih i iskusnijih kolega koji bi vam mogli pomoći i ukazati vam na greške koje pravite.

  Budite strpljivi i vidjet ćete da će vaš trud nakon nekog vremena donijeti željene rezultate.  ezoicreport this ad

  spot_img

  Zanimljivosti

  Zanimljivosti