back to top

Citati i ljubavne poruke za nju i njega

Citati i ljubavne poruke za nju i njega idealni za čestitanje godišnjice, rođendana ili jednostavno kada želite izjaviti ljubav vašoj voljenoj osobi.

Još uvek ne mogu da otkrijem razlog zašto te toliko volim. A i ne zanima me. Znam samo to da bez tebe ne mogu ni trena. Volim te.

Jednom si me upitao da li više volim tebe ili život. Odgovorila sam ti život i ti si se naljutio. Nisi mi dopustio da ti kažem da si zapravo ti moj život. Volim te.

Svakoga dana si mi u mislima. Tvoj dodir, tvoj glas, tvoje usne, oči, tvoje ruke i dah. Želim samo tebe. Volim te.

Volim te ne zbog toga šta si ti, već zbog toga šta sam ja kad sam pored tebe.

Gabriel Garcia Marquez

Volim te ne zbog toga što si ti, već zbog toga što sam ja kad sam pored tebe.

Gabriel Garcia Marquez

Volim te, znaš.

Nicholas Sparks

Ja nisam siromah jer imam dve najvažnije stvari na svetu – srce i tebe. Srce za tebe, a tebe za sebe. Volim te.

Moja najveća sreća jesi ti, jer sam u tvojim očima uspela da pronađem sebe. Volim te.

Ti si moja želja, moj anđeo sa neba, ti si taj koji je poseban i koji me čini srećnom. Volim te.

Hvala ti za sve što si učinio za mene. Hvala ti što me prihvataš sa svim mojim vrlinama i manama, hvala ti što me slušaš, što me trpiš kada sam dosadna i teška. Hvala ti što me zasmejavaš i činiš najsrećnijom na svetu. Volim te.

Želim da ti kažem da si moja jedina ljubav, da pripadam samo tebi i da ne želim ni jednog drugog. Volim te više od sebe.

Zbog tebe cu glavu gubit al\’ cu biti tvoj i na kraju kad ti kazem volim te ne veruj mi, lazem te tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac.

Bijelo Dugme

citati
Citati i ljubavne poruke.

Oprosti mi molim te što nisam to što želiš ti znaš da volim te na neki način svoj.

Parni Valjak

Od mene ne traži da ti lažem i šapčem ono volim te.

Doris Dragović

Ti si sve o čemu sanjam ja, ti si sve o čemu maštam ja, ti si sve. Pogledaj u mene! U mojim očima vidjet ćeš da volim te.

Dino Jelušić

Znaj da bebo volim te samo ja moje srce tebi pripada ti si andjeo bez imena, daj mi ruku da te vodim ja.

Alen (Mr.Black) Asani

Puštam te da strujiš mojim telom i ostavljaš u njemu neizbrisive tragove. Svaki otkucaj srca me podseti da živim i postojim samo za tebe. Volim te.

Neizmerno, ludo, beskrajno, totalno, neizrecivo, čarobno, neodoljivo, nenormalno te volim.

Moje srce kuca samo za tebe. Niko te nikada neće voleti više od mene. Volim te. Ne zaboravi.

Ti si moja ljubav, moja lepota, radost mog života. Mogu ti pisati hiljadu reči o ljubavi, ali dve su dovoljne. Volim te.

Volela bih da sam zvezda. Tako bih cele noći mogla da obasjavam i posmatram tvoje lice i da čuvam tvoje snove. Volim te.

Ti si moj otrov. Truje me tvoj lik, tvoj pogled, tvoj osmeh, usne i poljupci. Pa ipak, ne želim da se od tog otrova ikada odvojim i oporavim. Volim te.

citati
Najljepše ljubavne poruke i citati

Citati o ljubavi

Želela bih da si noćas blizu, da zaspim na tvojim usnama i šapnem ti da te volim. Tiho – volim te.

Prava ljubav je nesebična, jaka. Prava ljubav je kada nekog iskreno voliš, kao ja tebe. Volim te.

Ne volim telefonske razgovore. Čuješ mi glas, ali ne i zaljubljeno srce koje kuca dok s tobom pričam.

Dino Ahmetović

Večeras volim te volim te, ali sutra tko zna ovo je noć noć bez granica.

Lana jurčević

Ovo nije sreća,oslobodi me.Volim te i mrzim što mi sve to treba.Jedno je kad ljubav uzme godine,a to nije ljubav što je najgore od svega.

Ivana Vanna Ranilović

Kad ti kazem \”volim te\” jedini način da se požar ugasi je da me zatvore, daleko od tebe pozovi muriju da me uhiti i od ljubavi spasi.

Sinan Sakić

Moja žena je čula da kažem volim te hiljadu puta, ali nikada nije jednom čula da kažem da mi je žao.

Bruce Wills

Tvoji poljupci su moja hrana, tvoj dah moj kiseonik. Zato znaj, ne mogu ni dana bez tebe. Volim te.

Ne mogu bez tvojih poljubaca, bez tvog dodira, bez tvojih usana i pogleda. Ne mogu bez tvojih milovanja, nežnosti i toplih reči. Ne mogu bez naših svađa i pomirenja. Volim te.

Za mene je život sjaj u tvojim očima. Za mene je bol život bez tebe. Volim te.

citati
DES

Najljepši citati za momka i djevojku

Nema ničeg lepšeg nego jutrom se probuditi i ugledati te pored sebe. Shavtiti da si samo moj. Te usne, oči, kosa, ruke koje obožavam. Volim te, znaš to.

Ponekad se pitam kako sam uopšte mogla da živim do sada bez tebe. Volim te.Bilo gde da sam, sa kim god da sam, ako radim, šetam ili spavam, ja uvek mislim na tebe. Volim te.

Ti si jedino što mi je potrebno da moj dan bude ispunjen i lep. Ne mogu da zamislim niti jedan dan bez tebe. Volim te.

Ne merim više vreme na sate, ni po sunčevom vrelom hodu;  dan mi je kad se tvoje oči vrate, a noć kad ponovo od mene odu.

I uvek se tebe setim, tvojih zagrljaja, dodira, tvog daha na mojim usnama. I tužan sam i ne želim nikoga da vidim, ne želim  da mene vide. Želim samo tebe.

Ne znam razlog zašto te volim, ne znam i ne zanima me. Znam samo da bez tebe ne mogu ni trena, znam da bez tebe bio bih samo sena. Volim te ljubavi!

Ponovo gledam gore, kako se zvezdice male i sjajne  sa beskrajnom tamom bore. I bezbroj zvezda  nebom sja, a najlepšu od svih imam samo ja. Volim te!

Jednom ćeš  me možda pitati volim li više život ili tebe. Ja ću odgovoriti – život. Ti ćeš se okrenuti i otići, a nećeš ni znati da si ti moj život…

Ljubav za mene znači sreća, i sve što si bliže ona je sve veća, ljubav je srca moga melodija setna i sve dok je slušaš ti ćeš biti sretna!

Ti si jedina osoba u mom životu koja zna da me sasluša, koja zna da miluje, da ljubi, da uteši. Život bez tebe nema smisla. Volim te.

Ti si kao duh. Neprimetno si ušao u moj život. Ušunjao si se. Izbrisao si stare rane. Ugasio si bes u meni. Pokazao si mi šta je prava, iskrena, istinska i neizmerna ljubav. Probudio si u meni najlepša osećanja, osećanja za koja i nisam znala da postoje dok tebe nisam upoznala. Volim te.

Sećaš li se našeg prvog poljupca? Sećaš li se naše prve šetnje? Držao si me za ruku tada. I još mnogo puta kasnije. Želim da trajemo zauvek. Volim te.

Ti si moja blistava zvezda. Sijaš na nebu i čuvaš me dok spavam iako nisi kraj mene. Volim te.

I da si na kraju sveta noćas moram da ti kažem da te volim.

Ti si neko ko me čini srećnom. Pored tebe sam ispunjena. I kada ćutimo nikada nije dosadno. Tvoji poljupci me leče. U tvom zagrljaju ja se ponovo rađam. Volim te.

Sunce i Zvezde i Mesec i dani i godine i sati i minuti… Sve je tako malo i beznačajno spram tebe. Volim te.

Preporuka

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima