back to top

Sanjati tetovažu krije čudnu simboliku sna?! Otkrijte šta znači sanjati tetovažu

Sanjati tetovažu ima više značenja. Tetovaža označava jedan vid trajnog obilježja na nečijem tijelu, te simbolizuje potrebu da se bude i drugačiji i da se ostvari pravo na različitost i posebnost

Sanjati tetovažu može da označava da neko želi da zauvijek „iscrta na koži“ nekoga ili nešto što mu je u životu bilo važno ili značajno, te da je vrlo svjestan da i takvo „obilježje“ mora da nosi cijeloga života.

Tetovaža je u snu relativno učestao motiv, i može da se istumači kao nečija bojazan da zbog neke ili greške ili različitosti, bude obilježen i osuđen ili „izopšten“, te da simbolizuje bol i strah uopšte ili da označava svijest o svojoj posebnosti, i spremnosti da se neko za sopstvene stavove i mišljenja srčano zalaže, i da se ne pokoleba kada ga drugi ne prihvataju, ili ga posmatraju kao „čudaka“.

Kada ste sanjali da u snu vidite tetovažu, bilo na nekoj osobi ili uopšteno, u javi to simbolizuje ili da ste osoba koja je sasvim otvorena i koja je „savremena“, i prihvata svačije pravo na stav ili na svoje mišljenje, te da niste skloni da bilo koga ko je „drugačiji“ osuđujete, jer vam je pre svega i važno, kakav je neko u svojoj suštini odnosno kakav je u karakteru, te ne volite da nekome sudite prema izgledu, ili prema bilo kakvoj vrsti izražene individualnosti.

Sanjati kako se vi tetovirate u svom snu 

Sanjati tetovazu – Ako ste sanjali da se u snu tetovirate, te da ste odlučili da nešto ili važno, ili lijepo iscrtate na svom tijelu, ima na javi simboliku da ste vi osoba koja je sasvim povodljiva, lakovjerna ili nepromišljena, te da olako „potpadate“ pod tuđi uticaj, i da mijenjate mišljenja onako kako drugima odgovara, te i imate potrebu i želju da budete prihvaćeni.

Ali ne kao ono što zaista i jeste, nego kao osoba koja i želi i svjesno namjerava da se „pretvara“ da je neko drugi, kako bi se svima dopala i ostavila jači i bolji utisak na svoju okolinu.

sanjati tetovazu

Sanjati da vam je u snu tijelo sasvim „prekriveno“ tetovažama 

Ukoliko ste sanjali da ste u snu sasvim istetovirani, te da imate iscrtane različite simbole, koji i/ili imaju ili uopšte nemaju neku simboliku, to na javi označava da pokušavate da se od sebe skrijete i da ne možete da prihvatite neke svoje mane, te da težite da se promjenite na bolje.

Ali umjesto da radite na sebi i na svom samopouzdanju, vi se sasvim udaljavate od ljudi, i potiskujete u sebe sva i nezadovoljstva i strahove, te postajete skloni da živite usamljeničkim i izolovanim životom, a vi pak to shvatate kao neku promjenu koju ste postigli, i sasvim ste zadovoljni takvim svojim posve i čudnim, „novim stanjem“.

Sanjati da u snu vi vidite na sebi tetovažu koju u stvarnosti nemate na nekom dijelu tijela 

Ako ste sanjali da na određenom dijelu tijela u svom snu imate tetovažu kao neki simbol ili „lik“, ali u realnom životu niti imate tetovažu, a posebno ne na dijelu tela na kome ste je u snu i vidjeli, to ili ima konotaciju da ste brzopleti ili da ste nepromišljeni.

Ne shvatate na vrijeme „težinu svojih riječi ili dijela“, pa se kasnije, kada se suočite sa posljedicama svoje „nemarnosti“, često kajete i one osobe koje ste povrijedili ili uvrijedili, molite da vam oproste i da pokušaju da „pređu preko svega“.

Sanjati da vidite tetovaže na nekoj drugoj osobi u vašem snu 

Kada ste sanjali da u snu vidite tetovaže na nekoj drugoj osobi, takav san generalno ima značenje, i da ste osoba koja je nesigurna u sebe i da imate vrlo nisko samopoštovanje, te da težite da vas ili svi vole ili da vam se dive, ali je način na koji to pokušavate da ostvarite sasvim pogrešan i dosta često ima sasvim suprotan efekat.

Pomenuti san, nekada može da označava da ste vi kao osoba vrlo ljubomorni i zavidni, te i da pak nekome pokušavate da se „predstavite“ kao prijatelj, a kako biste otkrili njegove slabosti i mane, i zatim ih sasvim zlonamjerno i iskoristili protiv te osobe, a kako biste lakše došli do svojih ciljeva.

sanjati tetovazu

Sanjati da vi u snu nekoga tetovirate 

Ukoliko ste sanjali da vi radite u salonu za tetoviranje, te da nekome po tijelu crtate simbole ili pak neke značajne datume, riječi ili likove, na javi to označava da ste osoba koja je vrlo domišljata i/ili kreativna, te da ste nezadovoljni poslom kojim se bavite, jer ne uspijevate da pokažete sve svoje ili potencijale ili ideje, i da težite da pronađete nešto što će vas i ispunjavati i donijeti vam finansijsku satisfakciju.

Šta Znači Sanjati Bivšeg Dečka ?

Sanjati kako pokušavate da „uklonite“ neku svoju tetovažu u snu 

Kada ste sanjali da u snu idete na tretman uklanjanja tetovaže, te da ste svjesni da je on i bolan i/ili vrlo neprijatan, na javi ima značenje da ste pred nekim nedoumicama i gubicima.

Ubrzo ćete i doživjeti neke neuspjehe i prepreke, ali da ako budete dovoljno uporni, i svojim ciljevima budete i posvetli dovoljno energije i vremena, možete očekivati da stvari krenu na bolje, i da se „vjetrovi“ promijene, i „počnu da pušu“ u vašem smjeru.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima