back to top

Šta Znači Sanjati Bivšeg Dečka ?

Simbolika sna o bivšem dečku uslovljena je vrstom emocija koje su se u tom snu probudile i obilježile san

Zbog toga najbolje je da posebnu pažnju posvetite detaljima sna. Otkrijte u nastavku šta znači sanjati bivšeg dečka.

Sanjati kako se ljubite sa bivšim dečkom

Ukoliko ste sanjali kako se ljubite sa bivšim dečkom to znači da vam na javi trenutno nedostaje nečija pažnja i naklonost suprotnog spola. Vrlo je vjerovatno da niste emotivno ostvareni i da kroz simboliku prisnosti sa bivšim dečkom u snu vaša podsvijest zapravo otkriva vašu potrebu za tim da vam na javi neko bude posvećen.

Ako ovakav san sanjate neposredno nakon prekida emotivne veze to može značiti da vam bivši dečko još uvijek nedostaje i da biste željeli da je tu pored vas.

sta znači sanjati bivšeg dečka

Sanjati kako se svađate sa bivšim dečkom

Ukoliko ste sanjali kako se svađate sa bivšim dečkom to znači da se osjećate povrijeđeno i da vas možda prati osjećaj njegove izdaje. Postoji mogućnost da na javi osjećate potrebu da mu se zbog nečega osvetite ili emotivno povrijedite. Ovakav san možete sanjati ukoliko na javi ne osjećate kajanje što ste sa tom osobom bili u emotivnoj vezi.

Sanjati kako plačete za bivšim dečkom

Ovakav san predstavlja direktnu i nedvosmislenu refleksiju vaših pravih emocija prema bivšem dečku. Ukoliko na javi čak pokušavate to da sakrijete ili ne priznate sebi i drugima u vama još uvijek postoji patnja za bivšim dečkom. Zapamtite da vaša posdvijest ispoljava sve ono što vaša svijest ne želi!

Sanjati bivšeg dečka sa drugom djevojkom

Ovakav san je znak da se vaša podsvijest ali i svijest lagano priprema i navikava na to da vam bivši dečko više ”ne pripada”. Postali ste spremni da prihvatite da vašem bivšem dečku više nije mjesto pored vas.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima