back to top

Sanovnik tigar – Šta znači sanjati tigra?

Šta znači sanjati tigra? Tigar je veoma opasna životinja koja izaziva strah podjednako kod životinja i kod ljudi. U snovima najčešće nema dobro značenje i simboliše neke teškoće.

Ako ste ga sanjali, vjerovatno san najavljuje da ćete se uskoro susresti sa nekim teškoćama ili preprekama. Sta znači sanjati tigra otkrijte u nastavku.

U snu, tigar može označavati vaš posao ili karijeru ili vašeg šefa.

Moguće je da san znači da ćete naići na prepreke do uspjeha, pa vas san podsjeća da morate vrijedno da radite, ali i da pazite na svoje zdravlje.

Tigar u snu može označavati neke aspekte vaše ličnosti koji su vrlo jaki. Može se odnositi na neke situacije ili ljude koji imaju kontrolu nad vama.

Tigar može biti i simbol nekog vašeg straha, sa kojim ne možete da se suočite. Možda je san odraz neke vaše velike zablude, koja ima veliki uticaj na vaš život.

Tigar može predstavljati i vaš ogroman autoritet. Možda osjećate da niko ne smije da vam se suprotstavi.

Tigar predstavlja vaš strah ili bježanje od problema

U negativnom smislu, tigar može predstavljati neki vaš strah ili bježanje od problema koji možda ne postoje.

Možda se plašite neprovjerenih glasina ili možda vjerujete da su neprijatelji jači od vas. Moguće je da ste nekritički prihvatili neku ozbiljnu vijest koju ste čuli.

Možda smatrate da je neki problem suviše opasan, da biste se suočavali sa njim i pokušavali da ga riješite. Možda je san posljedica nekog vašeg naivnog straha.

Takav san može da ukazuje i da ste vi ti koji iskorištavate glasine, tuđe neiskustvo ili zablude koje neko ima o vama.

sta znaci sanjati tigra
sta znaci sanjati tigra

Tumačenje snova u kojima se javlja tigar – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da vas je napao tigar

Ako vas je u snu napao tigar, takav san najvjerovatnije nema dobro značenje. Moguće je da označava da ste okruženi negativnošću i da vam predstoje neka loša događanja koja će vas oneraspoložiti.

Ako ste uspjeli da se odbranite od tigra, san može da znači da ćete sa lakoćom prevazići te probleme koji vam se mogu naći na putu.

Sanjati tigra koji riče

Ako ste u snu susreli tigra koji riče, san možda označava neke obaveze koje morate da ispunite da bi napredovali.

Sanjati da tigar riče na vas

Za muškarca koji je sanjao da tigar riče na njega, san možda označava nevolje na putu do uspeha. Za žene, takav san vejrovatno ukazuje da bi trebale da povedu računa o zdravlju svoje porodice, i može nagovijestiti bolest djeteta.

Sanjati tigra u kavezu. Tigar u kavezu u vašem snu, može simbolično predstavljati uspeh nad vašim konkurentima. San je verovatno znak da imate sposobnost da se uspešno izborite sa svim preprekama i ostvarite svoje ciljeve.

Sanjati da ste gledali u tigra

Ako ste u snu gledali tigra pravo u lice, ovakav san mogao bi biti neko upozorenje. Možda će vaši protivnici preduzeti neke radnje da se umiješaju u vaše planove, što će vam umanjiti prednost u nekoj situaciji.

San može biti i znak da ćete se naći u nekoj vrsti pregovora i postizanja kompromisa sa osobama koje su višeg ranga od vas. To mogu biti vaši nadređeni na poslu ili vaš šef ili direktor.

Šta znači sanjati agresivnog tigra

Ako ste u snu prkosili tigru, takav san može biti upozorenje da će vam prigovoriti vaš nadređeni. Moguće je i da ćete biti kažnjeni od strane nekog koga ste uvrijedili.

sta znaci sanjati tigra
Ako ste u snu prkosili tigru, takav san može biti upozorenje.

Sanjati da mazite tigra

Ukoliko ste u snu mazili tigra, takav san može da odražava vašu prirodu koja voli da ugađa ljudima. Možda povlađujete svojim nadređenima.

To vaše ponašanje odnosi se samo na ljude koji su na neki način iznad vas ili su poznati ili se po nečemu ističu od ostalih. U snu se mogu pojaviti i nepoznate osobe koje vam žele loše.

Sanjati tigrovu kožu

San u kome ste vidjeli tigrovu kožu, može da označava da ćete uskoro doživjeti zadovoljstvo, vjerovatno ljubavne i strastvene prirode.

Saznajte kakav je uticaj orgazma na zdravlje i zašto je ljubavno zadovoljstvo bitno.

Sanjati tigra koji bježi od vas

Ako je tigar bježao od vas u snu, takav san može da označava da ćete uspjeti da se izborite sa svojim protivnicima i zadržite svoje pozicije na duži period vremena.

Sanjati tigra koji se odmara

Tigar koji se odmarao u vašem snu, može da označava mirni period koji dolazi u vaš život. Vjerovatno ćete uživati u miru i stablinosti na poslu, ali i u kući.

Sanjati da lovite tigra

Ako ste u snu lovili tigra, takav san može najavljivati privlačnu poslovnu ponudu koju ćete uskoro dobiti. To se može desiti iznenada i neće zahtjevati nikakav trud sa vaše strane, a za to možete dobiti divljenje svoje okoline.

sta znaci sanjati tigra
San može najavljivati privlačnu poslovnu ponudu.

Sanjati razjarenog tigra

San u kome ste došli u kontakt sa razljućenim tigrom, verovatno označava neke nepredviđene sukobe.

Može da znači i napad od strane nekih ljudi za koje nikad ne biste očekivali da se tako ponašaju prema vama.

Sanjati da ubijate tigra

Ako ste u snu ubili tigra koji se spremao da vas napadne, takav san se može smatrati dobrim znakom.

Možda ukazuje da ćete se uskoro obogatiti i postati uticajni i to, kao rezultat nekih srećnih događanja koja će se uskoro dogoditi.

Sanjati prijateljskog tigra

Ovakav san može označavati nastupanje neke situacije, koja će poništiti sve vaše strahove ili probleme.

San može da predstavlja i moć koju vi imate nad drugima. Sanjati zmije također ima simboliku straha i problema na javi!

Sanjati tigra u planini ili šumi

Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da ćete se po nečemu istaći. Ako ste sanjali ovaj san dok ste na putu, on može najavljivati opasnost koju ćete susresti na putu.

Sanjati rijeku TOP 10 značenja sna

Sanjati da vas je jurio ili napao tigar

Ako ste sanjali ovakav san, on možda označava vaš podsvjesni strah od napada, ili možda strah da će neka situacija imati loš ishod.

sta znaci sanjati tigra
sta znaci sanjati tigra

Sanjati da se suprotstavljate tigru

Ako ste se u svom snu uzvratili napad tigru, pa ga čak pritom i ubili, takav  san možda ukazuje na vaš veliki potencijal, kao i da ćete sa lakoćom prevazići teškoće na putu do uspjeha, u školi, poslu i sl.

Sanjati tigra koji se udaljava od vas

Ako ste u snu vidjeli tigra koji bježi, taj san ukazuje da ćete možda uspjeti da ubijedite neke osobe koje sumnjaju u vaš rad da vas unaprijede na vrlo visoku poziciju.

 

Šta znači sanjati tigra pogledajte u videu!

Sanjati tigra koji trči ka vama

Ovakav san nije dobar znak, i vjerovatno najavljuje neke velike nevolje.

Sanjati tigra koji trči ka nekoj životinji

Ovakav san može biti odraz vašeg straha i zabrinutosti za nekog prijatelja.

Sanjati tigra koji trči ka nekome

Ako ste sanjali ovakav san, trebalo bi da budete oprezni, jer san možda najavljuje da ćete doživjeti neku nesreću, iz koje ćete se izvući.

Sanjati da se borite sa tigrom

San u kome ste se borili sa tigrom je vjerovatno dobar znak i ukazuje da ste dovoljno hrabri da se suočite sa teškoćama. Takođe, san ukazuje da će vam neko možda pomoći u tome.

Sanjati da se neko drugi bori sa tigrom

Ovakav san vjerovatno označava vašu toplu prirodu i spremnost da pomognete svakome u nevolji.

Sanjati da ste uhvatili tigra

Ovaj san nije dobar znak i može najavljivati izdaju prijatelja. Sanjati majmuna je još jedna životinja koja označava lažne prijatelje u vašem životu.

Sanjati tigra koji je provalio u vašu kuću

San u kome se tigar našao u vašoj kuči najčešće je vrlo dobar znak i može vam najaviti značajno unapređenje.

Saznajte značenje i ovih snova:

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima