VIŠE

  Prati nas:

  AstrologijaŠta Znači Sanjati Nepoznatu Osobu ?

  Šta Znači Sanjati Nepoznatu Osobu ?

  Svako od nas je bar nekada sanjao neku nepoznatu osobu i zapitali se šta to zapravo znači?

  Šta znači sanjati nepoznatu osobu? Značenje tog sna zavisi od načina na koji ste sanjali tu osobu i od odnosa kakav ste sa tom osobom imali u snu.

  Snovi o nepoznatoj osobi uglavnom ukazuju na ono što se dešava u našoj podsvijesti, a više o simbolici i šta znači sanjati nepoznatu osobu otkrijte u nastavku.

  Sanajti kako vidite nepoznatu osobu

  Ukoliko ste u snu vidjeli nepoznatu osobu, onda je to znak da u narednom periodu možete očekivati brige i probleme. Moguće je da će se u vašoj porodici javiti problemi oko nasljedstca, pa će vas neki rođaci jako razočarati. Bićete čak na ivici da se odreknete svog dijela nasljedstva i da prekinete svaki kontakt sa rođacima.

  Sanjati kako vam nepoznata osoba govori nešto

  Ako ste sanjali kako vam nepoznata osoba govori nešto sanajrica vam savjetuje da se prisjetite njenih riječi jer u pitanju mogu biti važne životne poruke.

  Sanjati kako razgovarate sa nepoznatom osobom

  Ukoliko ste u snu vidjeli sebe kako razgovarate sa nepoznatom osobom, onda je to znak da malo vjerujete ljudima. Moguće je da postoji osoba u vašem okruženju koja vam je jako sumnjičava.

  sta znaci sanjati nepoznatu osobu

  Sanjati kako se svađate sa nepoznatom osobom

  San u kojem se svađate sa nepoznatom osobom, prije svega sa nepoznatim muškarcem,ukazuje na to da vi imate strah od usamljenosti i da ste jako stidljiva osoba. Vi nemate dovoljno samopouzdanja i plašite se da ćete ispasti smiješni pred drugima.

  Sanjati kako bježite od nepoznate osobe

  Ukoliko ste u snu vidjeli sebe kako bježite od nepoznate osobe, onda sanjarica ukazuje na to da vi zbog nečega osjećate grižnju savjest. Moguće je da ste nepravednu optužili neku osobu koja nije imala loše namjere. Sada se zbog toga kajete jer ste uvidjeli da ste pogriješili.

  Sanjati nepoznatu osobu u kući

  Ukoliko ste sanjali da se nepoznata osoba nalazi u vašoj kući onda taj san govori o vašoj nesigurnosti. Vi ste prepuni strahova i briga koje vas opterećuju i ne možete nikako da se opustite i nađete svoj mir.

  Sanjati da ste zaljubljeni u nepoznatu osobu

  Ako ste u snu zaljubljeni u neku nepoznatu osobu,koja vam ne uzvraća ljubav, onda taj san odražava ono što se dešava u vašem stvarnom životu. Ovaj san može da ukazuje i na to da zavidite nekome na poslovnom uspjehu ili sretnoj porodici.

  Međutim, ako vam ta osoba uzvraća ljubav u snu to predskazuje susret sa dragom osobom koji ste dugo očekivali.

  spot_img

  Zanimljivosti

  Zanimljivosti