back to top

Sanjati drugaricu: Otkrijte top 10 značenja sna u kojem je drugarica!

Sanjati  drugaricu u snu je dosta česta pojava, a ovaj san se može tumačiti na razne načine. Važno je da se prisjetite tačne situacije i načina na koji ste sanjali drugaricu i šta ste sve videli u tom snu.

Sanjati drugaricu / prijateljicu u snovima krije razna značenja. Sve zavisi od situacije koja je bila u snu i koga ste zapravo sanjali.

Moguće je da samo vidite drugaricu u snu, da sanjate kako se svađate ili kako se smijete sa drugaricom, da sanjate drugaricu iz djetinjstva, drugaricu koja vam je bila simpatija ili kako vam je drugarica umrla itd.

Većina stvari i osoba s kojima dolazimo u redovan kontakt tokom budnog života na kraju mogu da se pojave u našim snovima, pa ima smisla da većina nas sanja o drugaricama.

Često viđenje drugarice u snu simbolizuje neki aspekt njene ličnosti koji ste možda do sada izbjegavali ili odbacivali, ali ste spremni da razmislite o tome da je uključite u svoj život.

Na primjer, san o vašoj najorganizovanijoj drugarici može da bude znak da ste spremni da pokušate da se pozabavite aspektima svog radnog života koji su van kontrole.

Generalno, viđenje drugarice u snu može da ukazuje na aspekt njene ličnosti koji vas ranije nije zanimao, ali ste sada spremni da ga uključite i priznate.

U nastavku pogledajte kako izgleda tumačenje snova u kojima se drugarica javlja kao dominantan motiv.

Značenja snova koje ne biste nikada trebali ignorisati!

Sanjati da vidite drugaricu

Ukoliko ste sanjali kako vi vidite svoju drugaricu, onda taj san znači da vas u skorije vrijeme očekuju neke lijepe vijesti koje se tiču direktno vas ili neke vama bliske osobe.

Alternativno, ovaj san može značiti da vi odbijate neku svoju lošu osobinu i da niste spremni da je prihvatite.

Sanjati kako se smijete sa drugaricom

Ukoliko ste sanjali da se smijete sa drugaricom, taj san samo odražava vašu druželjubivost u stvarnom životu.

Vi imate jako puno prijatelja i volite da provodite vrijeme sa njima. Najbolje se osjećate u društvu, pa vas i u predstojećem periodu očekuje jako puno lijepih momenata i druženja.

sanjati drugaricu

Sanjati svađu sa drugaricom

Ako sanjate kako se svađate sa drugaricom, taj san znači da mnogo volite svoju drugaricu i da biste voljeli više vremena da provodite sa njom.

Moguće je da mislite da vam vaša drugarica ne posvećuje dovoljno vremena i pažnje.

U tom slučaju najbolje bi bilo direktno da razgovarate sa drugaricom i da joj kažete šta joj zamjerate što se vašeg odnosa tiče.

Sanjati drugaricu iz djetinjstva

Ako se desi da sanjate drugaricu sa kojom ste se družili u djetinjstvu, taj san samo znači da čeznete za osećajem topline i ljubavi koji ste imali dok ste bili mali.

Moguće je da vas muče mnogi problemi i brige i da vam nedostaje taj osjećaj spokoja i mira koji ste imali u djetinjstvu.

Također, san o drugarici iz djetinjstva može da se protumači i na drugi način. Naime, ovaj san može da znači da se vi često ne ponašate u skladu sa svojim godinama.

Moguće je da nekada reagujete nezrelo i djetinjasto i upravo zato se može desiti da imate ovakav san.

Sanjati drugarice iz prošlosti

Ukoliko sanjate drugarice iz prošlosti, taj san znači da vi čeznete za nekom svojom osobinom iz mladosti.

Moguće je da ste se vremenom dosta promijenili i da više nemate tu osobinu koju ste imali ranije.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste vidjeli drugarice iz prošlosti govori o tome da ćete uskoro zaista sresti neke drugarice koje dugo niste vidjeli i da ćete se lijepo družiti sa njima.

Sve u svemu, simbolika  sna je pozitivna i ukazuje na lijepe momente i druženja koja su pred vama.

sanjati drugaricu
Sanjati staru drugaricu ima pozitivnu simboliku.

Sanjati kako vam je drugarica umrla

Ukoliko ste sanjali kako vam je drugarica umrla, taj san može biti dosta zastrašujući.

Međutim, ovaj san ne treba da vas plaši jer on nema nikakve veze sa smrću. Naime, ovaj san samo znači da se vaša drugarica dosta promijenila u posljednje vrijeme i da je izgubila neku osobinu koju ste kod nje mnogo voljeli.

Osim toga, ovaj san može značiti da se vaš odnos sa drugaricom dosta promijenio i da više nije kao što je nekada bio.

Jednostavno, neki aspekt tog odnosa je nestao, pa se to reflektuje u vidu ovakvog sna.

Sanjati kako ste intimni sa drugaricom

Ovaj pomalo neobičan san ne treba da vas plaši. On samo ukazuje na to da postoji velika bliskost između vas i vaše drugarice u stvarnom životu

Vi se razumijete bez ijedne reči i najbolje poznajete jedna drugu.

Snovi u kojima ste intimni sa drugaricom ne treba da tumačite samo sa stanovišta požude ili nezadovoljstva sanjara.

Takvi snovi vrlo često pokazuju duhovno jedinstvo sa osobom sa kojom ste imali odnose u snu.

Prema Georgu Milleru, ako ste imali takav san, uskoro ćete da imate događaj zbog kojeg ćete svoju drugaricu gledati „drugim očima“.

Vjerovatno će vam ona pomoći u teškom trenutku, a vi ćete da imate osjećaj zahvalnosti prema njoj do sada nepoznat.

Ako ste sanjali ovakav san treba da se sjetite gdje i kako se to dogodilo kako biste mogli da shvatite detalje svog sna:

  • Kod nje ili kod vas – iznenadne neočekivane situacije i iznenađenja.
  • Na mirnom mjestu – ne otvarajte u potpunosti dušu prijateljima i rođacima.
  • Na neprikladnom mjestu za ovo – ne treba da čekate sreću, gradite svoj život sami.

Ako je muškarac sanjao da ima odnose sa svojom drugaricom iz djetinjstva i uživao u tome, to znači da mu nedostaju stara dobra vremena i njihova komunikacija.

A ako ste bili zgađeni ili ravnodušni prema svemu što se dogodilo u vašem snu, onda treba nazvati ovu drugaricu, jer je, najvjerovatnije, ona uvređena zbog vas.

Sanjati bivšu drugaricu

A šta je sa snovima o ljudima koji s razlogom više nisu u vašem životu? Drugarice sa kojima ste namjerno ostali bez veze?

Snovi o bivšim drugaricama mogu predstavljati „lekciju koju ste naučili padanjem“. Morate to primijeniti na trenutni problem, problem ili vezu.

Ovaj san takođe može jednostavno da znači da ste nedavno u budnom životu naišli na nešto što vas je podsetilo na njih – možda na nešto prijatno, poput benda koji ste oboje voljeli, ili možda na nešto negativnije, poput problema koji je okončao vaše drugarstvo.

Sanjati davno izgubljenu drugaricu

San o drugarici s kojom ste davno ostali bez veze možda je doslovan – možda vam jednostavno nedostaje i na nekom nivou želite da ponovo budete u kontaktu s tom osobom.

Izgled drugarice u snu također može da bude metafora za neki zaboravljeni aspekt vas samih sa kojim biste željeli da se ponovo povežete.

Hobi koji ste ostavili po strani? Kurs studija od kojeg ste odustali? Oni časovi plesa na kojima ste upravo prestali da se pojavljujete? Zaista može da bude bilo šta.

Saznajte tumačenje sljedećih snova

 

ezoicreport this ad

 

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima