back to top

Sanjati ranu

Sanjati ranu u većini slučajeva krije pozitivnu simboliku, ali i upozorenje!

Sanjati ranu može biti povezano sa vašim životom na javi. Ako ste se u skorije vrijeme negdje povrijedili i ako zbog toga imate neku ranu na tijelu ili ako ste vidjeli ranu na nekoj drugoj osobi, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Zato se može desiti da sanjate ranu ili nešto u vezi sa tim što ste doživjeli na javi. U tom slučaju vaš san o rani vjerovatno nema nikakvu simboliku.

Međutim, nekada snovi o rani mogu i da se protumače na različite načine. Pritom je važno da imate u vidu način na koji ste sanjali ranu, kao i ostale elemente u vašem snu, jer samo tako možete otkriti njegovu pravu simboliku.

U ovom tekstu ćete vidjeti neke snove u kojima je rana dominantan motiv i vidjet ćete kako se svi ti snovi tumače.

Ako ste nekada sanjali ranu i ako volite da tumačite snove, ovaj tekst će vam sigurno biti od koristi.

sanjati ranu
Sanjati ranu najčešće u snovima označava strah i nesigurnost

Sanjati kako vidite ranu

Ukoliko ste samo vidjeli ranu u snu, taj san je dobar znak i najavljuje dobar period koji je pred vama.

U budućem periodu uspjet ćete da riješite sve brige i probleme koji su vas dugo mučili. U periodu koji dolazi oslobodit ćete se velikog pritiska i konačno ćete moći mirno da živite.

Sanjati da imate ranu na sebi

Ako ste sanjali kako na sebi imate neku ranu, to je znak da ćete u skorije vrijeme osjetiti veliki strah. Posebno ako sanjate crvenu boju kao dominantan motiv rane.

Zbog nečega ili zbog nekoga ćete se dosta uplašiti. Moguće je da ćete čuti neke loše vijesti ili nešto drugo što bi u vama moglo da probudi strah.

Sanjati da imate ranu na licu

Ako sanjate kako na licu imate ranu, taj san može biti zastrašujući. Međutim, vi ne treba da brinete uopšte jer simbolika tog sna je veoma pozitivna.

San u kojem ste videli ranu na svom licu može samo da znači da ćete se nečemu jako obradovati u predstojećem periodu.

Moguće je da će vas neka draga osoba obradovati nečim i vi ćete biti jako sretni. Dakle, pred vama je dosta prijatnih i radosnih momenata, tako da ovaj san ne treba da vas plaši.

Sanjati da imate ranu na leđima

Ukoliko ste sanjali kako imate ranu na leđima, koja uzrokuje bolove na leđima, onda taj san znači da treba da budete oprezniji u budućem periodu.

Nemojte se upuštati ni u kakve rizične poslove i nemojte ulagati svoj novac u nešto za šta niste sigurni da će uspjeti. Moguće je da ćete izgubiti novac i da ćete čak imati problema sa zakonom.

sanjati ranu
Sanjati ranu na leđima ili bilo kojem drugom dijelu tijela znak je da se ne upuštate u rizične poslove

Sanjati kako vas je neka osoba ranila

Ukoliko ste sanjali da vas je neka osoba ranila, mora da ste se jako uplašili u snu. Na sreću, ovaj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na period uspjeha i dobitaka koji je pred vama.

Vi ćete napredovati dosta na poslu i vaša finansijska situacija će se dosta popraviti u periodu koji dolazi.

Sanjati da povezujete ranu

Ako sanjate kako povezujete ranu, bilo da je rana na vama ili na nekoj drugoj osobi, onda je to loš znak.

Vi ćete u budućem periodu doživjeti razočaranje od strane osobe koju ste smatrali pravim prijateljem.

Ovaj san bi svakako trebalo da vas opomene da malo manje vjerujete ljudima kako se kasnije ne biste razočarali.

Sanjati kako vidite ranjenika

Ukoliko sanjate kako vidite ranjenika, onda je to loš predznak.

Zapravo, u periodu koji dolazi vi ćete primiti neke loše vijesti koje imaju veze sa vama ili sa nekom osobom koja vam je veoma draga. Sve u svemu, ta vijest će vas jako rastužiti, ali i zabrinuti.

Sanjati kako vas je životinja ranila

Ukoliko ste sanjali da vam je neka životinja napravila ranu, onda taj san ukazuje na neiskrene  prijatelje koji se nalaze oko vas. Zato budite oprezni i ne vjerujte previše ljudima.

Sanjati da je u snu ranjena neka druga osoba 

San u kome je ranjena neka druga osoba, ima implikaciju na javi da ćete da čujete neke vrlo loše ili uznemirujuće i nepovoljne vijesti, koje će imati loš efekat ili po vas lično, ili pak po neke vama vrlo i drage i bliske osobe. 

Sanjati ranu koja je velika i koja krvari 

Kada ste sanjali da imate na svom tijelu neku vrlo veliku ranu koja obilno i krvari, na javi ima vrlo jasnu konotaciju da ste osoba koja je veoma gorda, prepotentna i „puna sebe“.

Skloni ste da  svakoga potcjenjujete, pa i da nepažljivo ili sasvim namjerno imate potrebu da druge povrijedite. 

Sanjati ranu koja je inficirana u snu 

Ako ste sanjali da se vaša rana u snu inficirala i zagnojila, te da se vrlo bojite daljih komplikacija i posljedica po svoje zdravlje.

To na javi označava da treba da se udaljite od osoba koje su vam lažni prijatelji, i koje se trude da vam na svaki način poremete sreću i preotmu vaše zasluge i uspjehe. Također, ovo je znak da se pazite nepoznate osobe koja vam može učiniti nešto loše.

Sanjati da ste vi nekoga ranili u snu 

San u kome ste vi nekoga ranili u snu, ima na javi značenje da se kajete zbog nekih svojih dijela, te i riječi ili postupaka i da ćete se iskreno izviniti osobama koje ste sasvim nepromišljeno uvrijedili ili razočarali, i donijeli im veliki bol, neprilike i patnju, iako to niste uradili ni namjerno ni svjesno.

Sanjati da je u vašem snu ranjena neka osoba koju poznajete 

Ukoliko ste sanjali da je ranjena osoba koju na javi i poznajete, ima konotaciju neke skore ili vrlo lijepe i velike promjene koju ćete da doživite.

Mnogo ćete se obradovati kada shvatite da ste ipak i sasvim sami uspjeli da se i ostvarite i da postignete sve o čemu ste dugo maštali, te i čemu ste se nadali.

sanjati ranu

Sanjati da je u vašem snu ranjena neka osoba koju vi ne poznajete 

Kada je u vašem snu ranjenik neka osoba koju vi ne poznajete, na javi ima značenje da ste pred i velikim problemima i sukobima i svađama, te da treba da se staložite i da smireno sagledate datu situaciju, te da tako i pronađete najpovoljnije i najbolje rješenje i „spasenje“.

Sanjati ožiljak

Kada u snu vidite da neko ima ožiljak, to je simbol neke borbe. Neko će vas lagati, i bez srama će razglasiti da grešite u nečemu. Nećete se suzdržavati i svima ćete reći istinu, pa ćete tako stvoriti lošu sliku dotične osobe u očima drugih.

Kada vi imate ožiljak u snu, taj san simbolizuje vaše zdravlje. Loša iskustva u prošlosti su postala vaš učitelj.

Veoma ste zabrinuti za sebe, ali se zato bavite se fizičkom aktivnošću koja je važan dio vaše svakodnevice.

Kada u snu vidite nekoga da pati od kožne bolesti, ovaj san znači da ćete snositi ogroman teret. Možda pomažete nekome ko vas je mnogo povrijedio.

Sanjati da ste izliječili ranu ili povredu

Ako ste vi taj koji liječi svoju ranu u snu, to označava vašu unutrašnju borbu za rješavanje onih aspekata koji vas muče.

To nije san upozorenja. Samo vam govori da treba da se uputite na odličnu šetnju,  kako biste se suočili sa svojim strahovima i zabrinutostima.

Da li ste vi ikada sanjali ranu ? Koja je simbolika tog sna bila? Recite nam u komentarima!

Preporučujemo da pročitate

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima