back to top

Sanjati vjetar krije dobru simboliku za budućnost – TOP 10 značenja

Ako ste u skorije vrijeme videli kako vjetar puše jako ili ako ste se našli u nekoj oluji, onda je moguće da ćete sanjati to.

Šta znači sanjati vjetar? Često se dešava da se ono što nam se dešava na javi pojavi i u našim snovima.

Međutim, vjetar često može da ima različitu simboliku u vašim snovima, zavisno od toga u kojoj situaciji ste sanjali  i koji su ostali motivi u snu.

Zato je potrebno da detaljno analizirate svoj san prije nego što počnete da ga tumačite. Da li je  u vašem snu bio jak ili slab? Da li ste vi bili na vjetru, da li vam je puhao u leđa ili pravo u lice? Da li ste se borili protiv olujnog vjetra? To su samo neke od mogućih situacija koje možete sanjati kada je u pitanju vjetar, a svaki od ovih snova se tumači na drugačiji način.

U nastavku ovog teksta ćete vidjeti neke od snova u kojima vjetar dominira kao motiv i vidjet ćete kako se tumače ti snovi.

sta znaci sanjati vjetar
Šta znači sanjati vjetar?Ovakav san ima različitu simbolikuj i sve zavisi od situacije koju ste sanjali.

Šta znači sanjati vjetar koji je slab?

Ako sanjate slab vjetar, taj san ima pozitivnu simboliku. U periodu koji je pred vama očekuje vas dosta lijepih momenata.

Vi ćete uživati u miru i u harmoniji sa svojom porodicom i prijateljima. Imat ćete uspjeha na poslovnom planu, a i zdravstveno stanje će vam biti izuzetno dobro. Pred vama je jako povoljan period, tako da nema razloga da budete zabrinuti za svoju budućnost.

Sanjati jak olujni vjetar

Ako sanjate ovaj san onda je to samo odraz vašeg unutrašnjeg stanja. Vas muče jaki nemiri i dileme i vi ne uspjevate da se snađete u trenutnoj situaciji.

Vi ste podijeljeni između svojih ličnih želja i onoga što vam je nametnuto da uradite. Vi niste zadovoljni i stalno preispitujete sebe. Upravo taj vaš unutrašnji rat se reflektovao u vašem snu i zato ste sanjali olujni vjetar.

Ovaj san bi trebalo da vas podstakne da se malo opustite i da se oslobodite stresa, jer time možete ugroziti i svoje zdravlje. Najbolje bi bilo da razmišljate pozitivno i da postavite sebi prioritete u životu.

Ukoliko ste na javi pod stresom važno je da budete upoznati kako stres utiče na tijelo i um kako bi se osvijestili o njegovim negativnim posljedicama.

Sanjati da vam vjetar puše u lice

Ukoliko ste sanjali kako vam vjetar puše u lice, taj san nema dobru simboliku. U budućem periodu ćete vjerovatno imati dosta problema i prepreka na vašem putu do uspjeha.

Ono što je važno jeste da ostanete pozitivni i da se ne predajete u teškoj situaciji. Ovaj san bi trebalo na neki način da vas pripremi za težak period koji uskoro dolazi.

Sanjati da vam vjetar puše u leđa

Ovaj san ima dobru simboliku i najavljuje uspjeh koji vas očekuje u skorije vrijeme. U tome će vam vjerovatno pomoći neka bliska osoba, a vama savjetujemo da ne odbijate nikakvu pomoć.

Sanjati da se borite protiv olujnog vjetra

Ako ste sanjali oluju u snovima i ako ste se borili protiv njega u vašem snu, taj san ima pozitivnu simboliku.

U predstojećem periodu ćete doživjeti dosta uspjeha i imat ćete sreće na gotovo svim životnim poljima. Ovaj san bi trebalo da vas podstakne da budete još odlučniji i da se borite za sebe i za svoje ciljeve.

sta znaci sanjati vjetar
Borba protiv olujnog vjetra ima pozitivnu simboliku.

Sanjati da čujete zvuk vjetra

Ako sanjate kako čujete njegov zvuk onda je to dobar znak. Pred vama je jako uspješan i sretan period pun radosnih momenata.

Imat ćete sreće kako u ljubavi tako i na poslu, a i zdravstveno ćete se dobro osjećati. Konačno ćete uspjeti da riješite sve probleme i da uživate u miru i u harmoniji sa svojim najbližima.

Sanjati da vam vjetar unosi prašinu u oči

Ako ste sanjali kako puno puše i kako vam unosi prašinu u oči, to je onda znak da se vi nekoga plašite u realnom životu.

Zapravo, vi imate strah od toga da čujete nečije mišljenje. Moguće je da je u pitanju neko sa posla ili neka druga osoba koju jako poštujete.

Sanovnik tornado – šta znači sanjati tornado?

Sanjati da vas je vjetar otpuhao

Ako ste sanjali ovaj san onda je to loš znak. Uprkos velikim naporima i trudu, vi nećete uspjeti da ostvarite ono što ste zamislili i doživjet ćete neuspjeh.

Najvjerovatnije je to neuspjeh na poslovnom planu, ali vjerovatno ni u ljubavi nećete imati sreće u periodu koji dolazi.

Kako zavesti muškarca da misli na vas / 6 učinkovitih načina


ezoicreport this ad

Šta znači sanjati vjetar? Pogledajte video za dodatno pojašnjenje sna!

Sanjati snažne ili orkanske vjetrove

San u kome su duvali snažni vjetrovi orkanske jačine, noseći sve pred sobom, vjerovatno nije dobar znak i najavljuje probleme i turbulencije u vašem životu.

Možda ste trenutno pod velikim stresom u nekom aspektu svog života.

San može biti znak iznenadnih i potpunih promena koje će se uskoro dogoditi u vašem životu.

Sanjati blage vjetrove ili povjetarce

San u kome ste sanjali blagi vjetrić, može označavati prijatnost nekog novog početka ili neke ideje koju imate.

Može označavati energiju i uzbuđenje zbog nečeg neočekivanog. Možda san označava da ste sretni dok razmišljate o nečemu što ćete sa lakoćom savladati.

Sanjati sjeverni vjetar

San u kome ste osjetili brz vetar koji puše prema vama sa sjevera može označavati  hlađenje odnosa sa nekom osobom ubrzo, koje će trajati duže ukoliko je vjetar bio snažan.

Ako je vetar u snu bio toliko jak da niste mogli da hodate, san vjerovatno ukazuje da će se odnosi sa tom osobom toliko pokvariti u budućnosti da ćete možda postati neprijatelji.

Sanjati južni vjetar

Ako je vjetar u snu puhao ka vama  sa juga, san možda ukazuje da ćete uskoro započeti novu vezu. Ako je vjetar bio slab, san označava da će to vjerovatno biti prijateljski odnos.

Ako je vjetar bio snažan, to ukazuje da će veza vjerovatno biti romantične prirode.

sta znaci sanjati vjetar
San možda ukazuje da ćete uskoro započeti novu vezu.

Sanjati istočni vjetar

Ako je snažan vjetar u vašem snu puhao sa istoka, takav san može da ukazuje da će se uskoro u vašem životu dogoditi neke brze promjene i to u vašem profesionalnom životu, što će dovesti do pozitivnih promjena u vašoj karijeri.

Vjerovatno će se pojaviti mnoge nove mogućnosti pa ćete možda imati problema da izaberete najbolju za vas.

Sanjati zapadni vjetar

San u kome je puhao zapadni vjetar vjerovatno najavljuje sreću, koja se samo uvećava. Vjerovatno će se mnoga dešavanja odvijati u vašu korist i toliko da nećete moći da vjerujete.

San može označavati i skorašnje putovanje zbog posla ili privatnog života.

Sanjati putovanje ima potpuno drugačiju simboliku u snovima. Otkrijte ovdje šta znači sanjati putovanje!

Sanjati prijatan zvuk šuštanja lišća od vjetra

Ovakav san najvjerovatnije najavljuje neke prijatne razgovore ili vijesti koje ćete uskoro dobiti.

Sanjati kuću koju je pomjerao vjetar

Ako ste se u snu našli u kući koja se tresla od vjetra, san može biti znak da ćete se uskoro preseliti na drugo mjesto

Sanjati da ste pobjegli od olujnog vjetra

Ako ste sanjali da ste se uspješno sklonili na sigurno od olujnog vjetra, takav san je znak da se trudite najviše što možete da izbjegnete probleme.

Olujni vjetar se u snovima može i prikazati kao tornado. Sanjati tornado ima karakterističnu simboliku u snovima.

Sanjati da plešete na vjetru

Ako ste sanjali ovakav san, on ukazuje na sreću u životu. Možda označava da ste našli svoj mir i zadovoljstvo u životu.

Preporučujemo da pročitate

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima