back to top

Šta znači sanjati da se kupaš? Otkrijte na No1 sanovniku!

U većini slučajeva ovaj san ima simboliku podsvjesne potrebe za pokajanjem

Šta znači sanjati da se kupaš? Kupanje je na javi sinonim za pročišćenje i spiranje nekih „grijehova“ ili za pokajanje i želju za ili novim početkom ili za promjenama koje su neophodne i kojima svako u nekom trenutku čezne ili teži u svom životu.

Šta znači sanjati da se kupaš? 

Kada neko sanja kako se u snu kupa, to ima simboliku podsvjesne potrebe da se pročisti i pokaje i da se „vodom“ odnesu neke nevolje ili problemi, te da se postigne rasterećenje i da se ostvari mir i dugo željeno rasterećenje, sreća, harmonija ili bezbrižnost u svakom životnom aspektu.

Sanjati da se kupaš

Sanjati da se kupate označava da ćete ozdraviti. Vjerovatno ćete napraviti dužu pauzu koja će vam omogućiti da se posvetite sebi i rešavanju zdravstvenih problema koji vas muče.

Željet ćete da se distancirate od stresnih situacija i da se podsjetite kako izgleda živeti u miru i harmoniji.

Napravit ćete listu prioriteta koja će vam pomoći da ostanete na dobrom putu i da održite ravnotežu između poslovnih i privatnih obaveza.

sta znaci sanjati da se kupas
Sanjati da se kupate označava da ćete ozdraviti.

Kada ste sanjali da se u snu kupate, na javi to obično implicira neku vrstu oporavka i promena na bolje, bilo u smislu posla ili privatnih odnosa koji će se popraviti, ili pak u pogledu poboljšanja ili zdravlja, ili opšteg stanja vašeg organizma, ako ste bili bolesni ili pod nekim velikim stresom. 

Sanjati kako se u snu kupate u kadi 

Ako ste sanjali da se kupate u kadi, to na javi označava da ste sigurni u neke svoje odluke i želju za promjenama, te da ste se na vrijeme opametili i pokajali, i da nećete sebi dozvoliti nikakve nove nepromišljene poteze ili greške. 

Sanjati da se u snu kupate u moru ili u jezeru 

Kada ste sanjali da se kupate u nekoj stajaćoj vodi, koja je uz to i duboka i strah vas je od velike površine vode u jezeru ili moru, ima na javi značenje da ste osoba koja je sasvim usamljena i/ili koja se nikako ne snalazi u životnim okolnostima,

Osjećate se kao stalni „višak ili teret“, jer ste nespremni da se osamostalite, te stalno zavisite od drugih, koji vas i materijalno izdržavaju i koji vam stalno „čuvaju leđa“ kao da ste malo dijete.

sta znaci sanjati da se kupas
sta znaci sanjati da se kupas

Sanjati da se kupate u rijeci ili potoku 

Ukoliko ste sanjali da se kupate u nekoj rijeci ili u potoku, odnosno u tekućoj vodi, ima na javi baš jasnu konoptaciju da treba da budete hrabriji i odlučniji, te da se prejterano ne premišljate oko ili sitnica ili malih prepreka pred sobom, jer život teče i ide naprijed.

Pa je na vama odluka da li ćete da „stagnirate“, ili da se prepustite izazovima, i da rizikujete i ostvarite mogući napredak, te i baš i veliki uspjeh, moć i položaj u društvu. 

Sanjati rijeku ima načešće 10 značenja. Otkrijte kakva je simbolika ovog sna!

Sanjati da se kupate hladnom vodom 

Kada ste sanjali da se kupate „ledeno hladnom“ vodom, na javi je to simbol nekog vašeg skorog „otrežnjenja“, te svijesti da ste prevareni i izmanipulisani od strane lažnih prijatelja, i da neke i/ili uvrede ili razočarenja koja su vam priredili, nikako nećete ni željeti ni moći da prevaziđete i da im oprostite. 

Sanjati majmuna je još jedan simbol u snu da na javi imate neiskrene prijatelje.

Sanjati da se kupate previše toplom ili vrelom vodom 

sta znaci sanjati da se kupas

San u kome ste se vi kupali vrelom vodom, te ste se i opekli i ne možete da dođete sebi od bola i od straha, ima na javi konotaciju da će vas neko veoma uvrijediti svojom nepristojnom ponudom, i da ćete biti vrlo iznervirani i uznemireni drskošću i bezobrazlukom osobe koja vas je na takav loš način potcijenila, i potpuno i ponizila. 

Sanjati da se kupate potpuno odjeveni 

Ukoliko ste sanjali da se kupate sasvim odjeveni, na javi takav san označava neki skori i veliki ili novčani dobitak, te nagradu, pohvalu ili unapređenje na poslu, kao i potencijalni uspjeh u igrama na sreću, ili neko materijalno nasljedstvo koje ćete iznenada da dobijete. 

Sanjati da se kupate prljavom vodom 

Ako ste sanjali da se kupate vodom koja je sasvim prljava, ima na javi simboliku ili nekih velikih gubitaka, ili sramote koju ćete da doživite jer ste postupili nemoralno i bili ste nepošteni i oholi. 

Ukoliko sanjate da plivate u vodi koja je prljava, taj san najavljuje neke brige i probleme koje možete doživjeti u skorije vrijeme.

sta znaci sanjati da se kupas
Ovakav san najavljuje neke brige i probleme koje možete doživjeti u skorije vrijeme.

Sanjati da se kupate čistom vodom 

Kada ste sanjali da se u snu kupate sasvim bistrom i čistom vodom, na javi to implicira da ste vi skloni da budete vrlo podmukli i zavidni, te da se mijenjate „kako vjetar puše“, a da biste se olako i ostvarili, pa i okoristili o tuđe uspjehe ili neki tuđi rad i trud. 

Sanjati da se kupate „na sred ulice“ 

San u kome ste se vi kupali na nekom neprimjerenom mjestu, te ste izloženi pogledima drugih, na javi označava da ste vrlo samosvjesna osoba koju „ne dotiču“ tuđi stavovi, mišljenja, ogovaranja i spletklarenja, te da vi uvijek „gledate svoja posla“, i napredujete svojim putem, bez potrebe da se i bilo kome pravdate za svoje postupke ili greške, i da tražite tuđe odobravanje ili neku podršku.

Pogledajte video sa detaljnim pojašnjenjem šta znači sanjati da se kupaš.

Sanjati da se kupate sa partnerom

Kada se u snu kupate sa partnerom, to ukazuje da ćete dobiti nepristojnu ponudu. Može se desiti da će neko, ko zna da ste zauzeti, željeti da se tajno viđa sa vama i da će priznati da ga privlačite već duži vremenski period.

Nećete znati kako da odreagujete i da li da nekome ispričate o situaciji u kojoj se nalazite.

Sanjati da se vaš partner kupa sa nekim

Sanjati da se neko drugi kupa sa vašim partnerom znači da niste sigurni u to da li želite da ostanete u toj vezi ili braku, a plašite se da otvoreno razgovarate sa voljenom osobom o tome.

Muče vas razne sumnje, osjećate da niste sretni, ali i dalje volite svog partnera. Međutim, svjesni ste da je jaz među vama prevelik i da ga, ma šta uradili, nećete moći premostiti.

Jedini način da savladate taj problem jeste da najprije budete iskrene prema sebi, a potom i prema partneru.

sta znaci sanjati da se kupas
Sanjati da se neko drugi kupa sa vašim partnerom znači da niste sigurni u to da li želite da ostanete u toj vezi ili braku.

Sanjati da se kupate sa bivšim partnerom tj. partnerkom

Ovakav san ukazuje na to da vas podsvjesno interesuje život bivšeg partnera, iako tvrdite drugačije. Ne raspitujete se o njemu tj. njoj, ali su vam informacije koje slučajno do vas dođu vrlo važne i interesantne.

Sanjati bivšeg dečka može da ima potpuno drugu simboliku.

Nije riječ o tome da želite da se pomirite, niti da vam se ta osoba vrati, nego je moguće da je među vama ostalo mnogo nerazjašnjenih pitanja na koje biste voleli da dobijete odgovor.

Sanjati da kupate bebu

San u kome kupate bebu simbolizuje dobro zdravlje, sreću i dug i ispunjen život. Ukoliko ste trenutno u fazi kada vam ove riječi zvuče kao bajka, to znači da pod hitno morate da promijenite svoj stav prema životu i problemima.

Da li ste ikada sanjali bebu? – Otkrijte šta znači sanjati bebu!

Ako nastavite da sami sebe uništavate negativnim mislima, ovo vam se sigurno neće ostvariti. Međutim, ako promijenite ugao gledanja na neke stvari uspjet ćete da stvorite mir u kome ćete uživati do kraja života.

Izdvajmo za vas

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima