back to top

Sanjati muziku ima pozitivnu simboliku – Donosimo vam 10 značenja ovog sna

U većini slučajeva sanjati muziku ima vrlo pozitivnu simboliku

Sanjati muziku je sinonim za nešto lijepo i opuštajuće, za umjetnost i rasterećenje, za uživanje i radost, te za provod, sreću, igru, harmoniju i savršenu ravnotežu između stalnog stresa i potrebe za nekim i odmorom i relaksacijom.

U snu je muzika čest motiv, i predstavlja simbiozu zvukova, nečiju potrebu i želju da pazi ili da sluša tuđe probleme ili radosti, te tumačenje snova o muzici, zavisi od niza konkretnih događaja i situacija, a koji će na dalje i biti malo bolje rastumačeni i razjašnjeni.

Sanjati da slušate vrlo glasnu muziku 

San u kome čujete vrlo glasnu muziku koja vam uopšte ne prija, i koja vas i uznemirava i nervira, na javi znači da ste sasvim nepromišljeni i vrlo neoprezni, u iznošenju nekih svojih stavova i baš oštrih kritika i osuda.

Treba malo bolje da razmislite o svojim i postupcima i riječima, kako ne biste sebi stvorili velike i sasvim nepotrebne neprilike ili probleme sa ljudima iz „bliskog kruga“. 

sanjati muziku
sanjati muziku

Sanjati da u snu jedva čujete muziku 

Ukoliko ste u snu čuli muziku koja je vrlo tiha, i vi „naprežete sluh“, a da razaznate numeru koju čujete, ima konotaciju da ste pred vrlo lijepim vjestima koje ćete čuti, ali da ćete morati da još neko vrijeme strpljivo pričekate na radosne i sretne događaje i novosti. 

Sanjati kako pjevate uz neku poznatu muziku 

San u kome ste vi pustili svoju omiljenu muziku, i uz nju ste pjevali „na sav glas“, označava da ste na javi pod velikim stresom i brigama, te da vam je neophodno da se opustite i da mislite malo ili pozitivnije ili bolje.

Negativnost i stalna nervoza, ne mogu ni riješiti probleme, niti donijeti napredak, i bilo šta drugo osim nerviranja i nezadovoljstva. 

Sanjati da igrate uz neku poznatu muziku 

San u kome ste vi veselo igrali uz neku poznatu muzičku numeru, ima na javi sasvim suprotnu ili vrlo lošu simboliku, te označava neka vaša velika razočarenja i tugu, kojoj će da se raduju osobe i koje su zlobne i podmukle, i koje su žarko i željele da vide trenutak vašeg velikog „posrnuća“. 

Sanjati da vam je muzika koju čujete sasvim poznata i da u njoj uživate 

sanjati muziku

Ako ste sanjali da ste čuli neku poznatu pjesmu, te i da u njoj sasvim uživate i ona vam budi lijepa sjećanja ili emocije, na javi ima značenje da se nećemu vrlo radujete i da željno iščekujete neke i lijepe vijesti i novosti.

Te da ćete ih čuti onda kada se najmanje budete nadali, i da će to da vas vrlo i obraduje i sasvim očara, i vrati vam samopouzdanje i vjeru u ljubav i ljude. 

Sanjati da vam ne prija muzika koju čujete i da vam je sasvim i strana ili nepoznata 

Kada ste sanjali da vam muzika koju čujete uopšte ne prija, te da osjećate i tjeskobu i nemir, jer je i preglasna ili sasvim nekvalitetna, na javi to simbolizuje da ste osoba koja je sklona da olako stane i odustane „na pola puta“.

Svako vas može brzo pokolebati i uliti vam nesigurnost, a da vi ni ne pomišljate da vam takve osobe nisu pravi prijatelji, već zlonamjerni i licemjerni ljudi, koji žele i da vas poraze i da vam napakoste. 

Sanjati da u snu vi komponujete muziku 

Ukoliko ste sanjali da vi u snu imate talenat da komponijete muziku, na javi je to simbol vaše ili samosvjesti ili promjena na bolje, a u smislu preuzimanja kontrole nad sopstvenim odlukama, te i potpunog izostavljanja tuđih uticaja, na vaš lični i/ili profesionalni život. 

Sanjati kako puštate muziku na radiju ili na gramofonu 

Kada ste sanjali kako puštate muziku na radiju ili gramofonu, ima na javi konotaciju da ste se vi uželjeli nekih starih prijatelja i prijatnih trenutaka koje ste sa njima proveli, te da ćete da obnovite neke stare veze i poznanstva, i da budete sasvim sretni i bezbrižni, u evociranju uspomena i lijepih trenutaka iz „prošlih dana“. 

sanjati muziku
sanjati muziku

Sanjati kako slušate poznatu klasičnu muziku 

San u kome slušate kvalitetnu i „bezvremenu“ klasičnu muziku, a koja vas opušta i vrlo vam baš i prija, na javi ima značenje da ste osoba koja je dosta i ironična i cinična.

U svojim odnosima sa ili bliskim osobama ili poznanicima, te da su te vaše osobine proistekle iz vaših ličnih strahova, i/ili nesigurnosti, koje u nekom životnom aspektu, niste uspjeli da prebrodite i da se sa njima suočite. 

Sanjati kako vas uznemirava novokomponovana muzika koju čujete u blizini 

Ukoliko ste čuli u snu kako u vašoj neposrednoj blizini „trešti“ neka novokomponovana muzika, koja vam „para uši“ i zadaje vam glavobolju, na javi ima značenje da ste vrlo kritična i ozbiljna osoba, koja ne voli ni greške ni propuste bilo koje vrste, te da kada vam se neko jednom ikako ili suprotstavi ili „zamjeri“, nema više nikakve šanse da od vas dobije oproštaj ili „drugu priliku“. 

sanjati muziku
sanjati muziku

Sanjati kako vas slušanje muzike uspavljuje ili umiruje i opušta 

Ako ste sanjali kako slušate neku sasvim lijepu melodiju, a koja vas sasvim i umiruje i očarava, ili vas čak i uljuljkuje u san, na javi označava da ste sasvim i opušteni i bezbrižni.

I da ste odlučili da sebi date oduška od svakodnevnih briga i obaveza, i da se posvetite i sebi i dragim ljudima, te i da ne želite da vam bilo ko ili bilo šta pokvari i poremeti takav trenutak, koji ste uspjeli da nekako i „ugrabite“ za sebe.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima