Šta znači sanjati rakiju? Broj 1 Tumačenje snova – Sanjarica!

Pitate se šta znači sanjati rakiju? Rakija je alkoholno piće u kome se ili utapa neka bol i tuga, ili se uz nju veseli i raduje.

U snovima je rakija relativno rijedak motiv, ali u principu tumačenja snova su zavisna od načina na koji se rakija sanja, te i od konkretnog događaja i situacije, ali je nepisano pravilo tumača snova, da je rakija sinonim za neku bol i tugu, patnju i brigu, nerazumijevanje ili potrebu za utjehom i zaboravom. U nastavku saznajte šta znače snovi u kojima se pojavljuje rakija.

šta znači sanjati rakiju
Rakija je sinonim za neku bol i tugu, patnju i brigu.

Šta znači sanjati rakiju? Sanjati da u snu vidite rakiju

Ako ste sanjali da u snu vidite rakiju uopšte, na javi to znači da ćete uspjeti da ispunite neku svoju veliku želju ili maštanje i to baš onda kada pomislite da je sve uzaludno i kada budete spremni da od svega odustanete i dignete ruke.

Spomenuti san se često može odnositi i na neki sasvim neočekivani i iznenadni napredak i uspjeh, koji ćete ostvariti veoma lako, uz malo truda i ulaganja.

Sanjati kako u snu pijete rakiju

Ukoliko ste sanjali da vi u snu pijete rakiju, te vam ona peče i žari grlo jer je suviše jaka i ljuta, na javi ima značenje da ste pred izuzetnim poslovnim prilikama i ponudama i da ćete za svoj trud i uspjeh biti vrlo hvaljeni.

Ovakav san implicira da ćete uskoro čuti neke vrlo lijepe vijesti i novosti, ali da vam vaše obaveze kojih ima previše, neće dozvoliti da se posvetite svojim najmilijima te da iste sa njima podijelite.

  Sanovnik novčanik – šta znači sanjati novčanik?

Sanjati kako vi u snu pečete rakiju

Kada ste sanjali kako vi pečete rakiju, sami ili u društvu, na javi to znači da vas očekuju lijepi i bezbrižni trenuci koje ćete provesti sa svojim najbližima, prijateljima i članovima porodice.

šta znači sanjati rakiju
Kada ste sanjali kako vi pečete rakiju, sami ili u društvu, na javi to znači da vas očekuju lijepi i bezbrižni trenuci.

Sanjati kako vi u snu prodajete rakiju

San u kome vi nekome prodajete rakiju, na javi ima prilično negativnu simboliku i označava kakve gubitke i nevolje u koje možete upasti.

Naime, pomenuti san ukazuje na to da ćete uskoro imati velike novčane gubitke, da ćete uskoro ostati bez finansijskih sredstava, te da će vas to dovesti u sukob sa partnerom ili nekim od članova porodice.

Sukop sa partnerom oko bivšeg dečka kojeg ste sanjali također može biti uzrok poteškoća s kojim se suočavate.

Sanjati kako u snu nekoga služite rakijom

Ako ste sanjali kako nekoga služite rakijom, to na javi san ima pozitivnu simboliku. To vas definiše kao dobru i plemenitu osobu koja ima za namjeru da svakome nesebično pomogne u nevolji, da da iskren savjet i da bude podrška i oslonac.

 Sanjati kako u snu prosipate rakiju

Ako ste sanjali kako u snu prosipate rakiju, na javi to ima pozitivnu simboliku. Naime to označava da ste vi jedna vrlo dobra osoba, spremna da ispuni neka svoja data obećanja. Definitivno ste osoba od riječi.

Sa druge strane, ovakav san može i da ukazuje da ste vi osoba koja ne voli da rizikuje, te da vas je strah od nekih iskušenja i izazova, da uvijek igrate na sigurno i da tako pokušavate da svjesno izbjegnete probleme i neprilike.

šta znači sanjati rakiju
Ako ste sanjali kako u snu prosipate rakiju, na javi to ima pozitivnu simboliku

Sanjati kako ste popili previše rakije i kako ste se napili

Kada ste sanjali kako ste se vi u snu napili, jer ste popili previše rakije i ona vas je lako omamila, ima u zbilji konotaciju da ste skloni da bježite od nekih problema ili pak od samih sebe, jer vam je teško da se sa nekim nevoljama i preprekama suočite i da rešite ono što vas muči i zabrinjava.

Po nekim drugim tumačima snova, ovakav san je dobar znak, te simbolizuje neki skori veliki napredak, moć i uspjehe, te promjene na bolje i ostvarenje svih planova i ideja.

  Da li ste znali da sanjati zagrljaj ima 10 značenja?!

 Sanjati da ste vidjeli pijanu osobu u snu

Osoba koju ste u snu vidjeli pijanu, na javi vam može donijeti velike neprilike, pa je možda vrijeme da se od nje distancirate. Moguće je da ste je vi i uvrijedili nekim svojim postupcima, pa ona sada želi da vam se osveti.

Uz naš kalkulator možete izračunati količinu alkohola u krvi i izbjeći nepodnošljive mamurluke ujutro. 

sta znaci sanjati rakiju
Pijana osoba na javi vam može donijeti velike neprilike.

Sanjati da drugi peku rakiju

San u kome vidite kako neko peče rakiju ukazuje na to da ćete biti pozvani na druženje ili zabavu. Moguće je da će neko od vaših prijatelja da organizuje svadbeno ili neko drugo slavlje na kome će se okupiti ljudi koje volite.

Uz zdravu hranu i piće odlično ćete se zabaviti, a to će vam pomoći da „napunite baterije“ za izazove koji vam tek predstoje.

Sanjati da drugi piju rakiju

Vidjeti u snu kako neko pije rakiju znači da ćete obradovati drage ljude lijepom viješću ili nekim uspjehom.

Biće vrlo ponosni na vas i svima će pričati o tome. Nije isključeno da će se potruditi da organizuju zabavu u vašu čast.

Osim rakije i druge vrste alkohola se mogu pojaviti u snovima.

Sanjati da kupujete rakiju

Kupovati rakiju u snu simbolizuje poboljšanje komunikacije unutar porodice ili radnog kolektiva. Moguće da u posljednje vrijeme ne možete nikako da pronađete zajednički jezik sa bližnjima ili kolegama.

Međutim, kada vi pokažete razumijevanje i spremnost na kompromis, biće vam uzvraćeno istom mjerom, pa će se situacija promijeniti na bolje.

Sanjati da ste dobili rakiju na poklon

Ako ste sanjali da vam je neko poklonio rakiju to najavljuje dobitak na javi.

Možda će vam poslodavac povećati platu ili isplatiti kratkoročnu stimulaciju za trud i rad koji ulažete u posao. Jedna mogućnost jeste i dobitak u igrama na sreću ili materijalno nasljedstvo.

Idealna ideja za poklon na javi ne mora uvijek biti alkohol. Svakako da je rakija kao poklon u snu dobra simbolika.

sta znaci sanjati rakiju
Rakija kao poklon je simbol dobitka na javi.

Sanjati da kradete rakiju

Krasti rakiju u snu ukazuje na to da bi trebalo da pokažete više odgovornosti prema vlastitoj budućnosti. U posljednje vrijeme živite od danas do sutra, ne misleći o tome šta će biti naredne sedmice, a kamoli u toku narednih nekoliko godina.

  Sanovnik bubamara – šta znači sanjati bubamaru?

Ovo bi vrlo lako moglo da vam se obije o glavu, ne samo u profesionalnom smislu, nego i u privatnim odnosima.

Sanjati da drugi kradu rakiju

Ukoliko ste u snu vidjeli kako neko krade rakiju to implicira da bi trebalo da budete tolerantniji prema ljudima.

Ne mogu svi da razmišljaju na isti način, tj. na onaj način na koji vi razmišljate. Budite otvoreniji prema tuđim idejama i mišljenjima jer ćete tako naučiti nešto novo i obogatiti svoj život novim zanimljivim iskustvima.

Uz rakiju uvijek idu i cigare koje su vrlo važan simbol u snu.

Sanjati rakiju u čašici

Rakija u čašici u snu simbolizuje dobrodošlicu koju ćete osjetiti nakon što napokon odlučite da posjetite rodbinu ili prijatelje u drugom gradu ili državi.

Vjerovatno često razmišljate o njima, ali nekad vam nedostaje vremena, a nekad novca da biste im otišli u goste. Ubrzo će se steći uslovi za tako nešto, pa ćete i vi i oni biti vrlo sretni zbog vašeg dolaska.

Možete sanjati putovanje koje u snovima ima vrlo interesantnu simboliku!

Sanjati rakiju u staklenoj boci

Rakija u staklenoj boci u snovima ukazuje na to da bi vam neko mogao ukazati veliku čast. Možda ćete nekome učiniti uslugu, a on tj. ona će pokazati ogromnu zahvalnost.

Ako se bavite nekim javnim poslom, moguće je da ćete dobiti nagradu ili priznanje zajednice u kojoj živite.

Saznajte tumačenje i ovih snova

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Una
Unahttps://diva.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima