Sanjati dečka simbol je podrške, sigurnosti i straha! TOP 10 značenja

Sanjati dečka može označavati podršku, nježnost i sigurnost

Ukoliko ste sanjali dečka sigurno vas zanima šta znači sanjati dečka i koja je simbolika sna?! Dečko ili emotivni partner sa kojim je neka ženska osoba u vezi, označava potrebu da se ostvari i povezanost i ljubav, te da se dobije podrška, nježnost, oslonac, neko sa kim se može ostvariti vrlo lijepo razumijevanje i prisnost, i uzajamno „davanje“ i sigurnost, ili utočište od problema i nevolja.

Snovi o dečku se odnose na one ženske osobe koje su ili u stabilnoj vezi, pa svoju sreću i radost prenose i u snove.

Također, podrazumijeva nečiju želju da pronađe idealnog romantičnog partnera ili „srodnu dušu“, te će najčešća značenja i tumačenja ovih snova biti data u daljem tekstu, shodno i određenim konkretnim i situacijama i događajima, u kojima se dečko u snu vidi ili sanja.

  Šta znači sanjati hljeb?

godisnji horoskop vaga

Sanjati da u snu vidite svog dečka 

Ukoliko ste sanjali svog dečka, onda taj san samo odražava vašu veliku zaljubljenost i osjećanja koja imate prema tom dečku.

Ta ljubav je toliko velika pa vam nije dovoljno vrijeme koje provodite sa njim na javi, već ga čak vidite i u snovima.

Međutim, ako nemate dečka a sanjali ste kako ga imate, onda taj san opet ima pozitivnu simboliku i najavljuje to da ćete uskoro upoznati neku osobu koja će vam se jako dopasti. To će najvjerovatnije biti neko sa kim ćete poželjeti da budete u ozbiljnoj vezi.

San u kome vidite svog dečka, nevezano za to da li ste na javi još uvek sa njim u vezi ili niste, ima simboliku koja je lepa i pozitivna, te najavljuje skoru sreću, emotivnu ispunjenost, napredak i veliko zadovoljstvo, mir i harmoniju i u ljubavi i u profesionalnom i finansijskom smislu. 

Sanjati kako nemate dečka 

Ukoliko ste sanjali kako nemate dečka, a na javi ga imate, označava da ste sasvim neispunjeni i usamljeni, te da razmišljate o nekim promjenama, ili sasvim drugačijim ciljevima, koje imate i u poslu i u privatnom polju života, i da ćete napokon „presjeći“ stare i nesvrsishodne veze i krenuti naprijed i „ne osvrćući se za sobom“. 

sanjati decka

Sanjati kako razgovarate sa svojim dečkom u snu 

San u kome vi vodite neki konstruktivan razgovor sa svojim dečkom, na javi simbolizuje neki ili skori napredak i da ćete postati uspješan biznismen ili privatnom polju, te da ćete ili dobiti unaprijeđenje, ili da će vaša emotivna veza da ubrzo „pređe na neki ozbiljniji nivo“, u smislu vjeridbe ili venčanja. 

Sanjati kako u snu vidite tuđeg dečka 

Kada ste sanjali da u snu vidite nečijeg tuđeg dečka, te da ste u njega i potajno zaljubljeni, ali je on i zauzet i time vam je „zabranjen“, ima na javi konotaciju da ste osoba koja je vrlo zavidna i ljubomorna na druge.

Težite da ostvarite napredak i moć iz potpuno pogrešnih pobuda, te da se nekome dokažete i pokažete, umjesto da sve što postižete i radite, prvenstveno stvarate za sebe. 

Sanjati da vam se dečko u snu ne dopada i da želite da raskinete sa njim 

Ako ste sanjali da vam se dečko sa kojim ste u vezi u snu ne dopada, te da želite da sa njim baš i prekinete svaki kontakt, na javi ima konotaciju da na vas vrlo negativno ili loše utiču neke osobe iz okruženja, koje smatrate prijateljima ili dobrim saradnicima, te da je bolje da se od njih udaljite jer vam samo stvaraju osjećanje nemira i nezadovoljstva. 

Sanjati da se u snu svađate sa dečkom 

sanjati dečka
Sanjati dečka ima više značenja

  Sanovnik knjiga – Šta znači sanjati knjigu?

Ukoliko ste sanjali kako se u snu svađate sa svojim dečkom, vi ste po pravilu i na javi afektivna i vrlo konfliktna osoba, i olako ulazite sa svakim u verbalne sukobe, te vam je strano da probleme i nesuglasice rješavate mirnim razgovorom, i da staloženo nekoga saslušate i da se posavjetujete. 

Sanjati da ste se pomirili sa bivšim dečkom 

Sanjati bivšeg dečka i da ste se pomirili označava na javi neka nova poznanstva i baš iskrena prijateljstva, koja se sasvim nenadano mogu pretvoriti u „nešto više“.

Očekujete i neku skoru romansu i emotivno ispunjenje sa osobom koju ste tek i upoznali, ali odmah i olako i razumjeli i zavoljeli. 

Sanjati da ste ljuti na svog dečka i da ga ignorišete 

Kada ste sanjali da ste sasvim ljuti na svog dečka i da ga ignorišete, na javi označava neke skore i neuspjehe i propast vaših poslovnih planova i projekata, jer ste se upustili u nešto čemu niste vi ni „dorasli“.

Niti ste sposobni da riješite probleme i nepredviđene prepreke, na koje stalno nailazite, te je i bolje za vas da na vrijeme odustanete i da se povučete. 

Sanjati da vam je u snu dečko bolestan ili mrtav 

San u kome je vaš dečko mrtav, označava da ste potisnuli neka svoja osjećanja i da ste zanemarili sebe i svoje potencijale ili želje, sa namjerom da ugodite drugima i da se prilagodite nečijim vrlo i različitim i željama i idejama, koje vama nikako nisu svojstvene ni uobičajene, te ste u pak svemu tome i uspjeli da „izgubite sebe“.

Sanjati kako vas je u snu dečko bez riječi i objašnjenja ostavio 

Kada ste sanjali da vas je u snu dečko iznenada ostavio, ima na javi značenje da ste previše i/ili okupirani poslom i obavezama, te da ni vrijeme ni pažnju ne posvećujete dovoljno, osobama koje su vam drage i do kojih vam je stalo, i da one za takvo vaše ponašanje uopšte nemaju strpljenja i razumijevanja.

sanjati decka
Sanjati dečka moze predstavljati da na javi imate previše obaveza na poslu

Sanjati da vas je u snu dečko prevario sa nekom drugom devojkom 

Ako ste sanjali da vas je dečko u snu prevario, to na javi označava da ste okruženi osobama i/ili koje vas lažu ili koriste, te da treba da promislite kome vjerujete i kome odajete sve svoje tajne i da one koji su se dokazali kao manipulatori i izdajice, bez razmišljanja odmah udaljite od sebe. Sanjati prevaru ima više značenja. 

  Šta Znači Sanjati Bube? Otkrijte na No1 Sanovniku!

Vi se jako plašite toga i ne biste podnijeli saznanje da vas je dečko prevario. Upravo te vaše misli i strah su se reflektovali u snovima, ali ovaj san ne treba da vas brine, jer on ne znači da će do prevare zaista i doći.

Ako ste imali ovakav san, razmislite dobro o svojim strahovima i analizirajte da li zaista postoji konkretan razlog da sumnjate u svog partnera.

Sanjati kako se ljubite sa nepoznatim dečkom

Ukoliko ste sanjali kako se ljubite sa dečkom kojeg ne poznajete, onda taj san znači da ste zajubljeni u neku osobu sa kojom ljubav nije moguća.

Trebalo bi da preispitate sebe i da vidite kako da izađete iz cijele te situacije, jer i sami znate da to nije dobro za vas.

Sanjati kako se ljubite sa svojim dečkom

Ukoliko ste sanjali kako se ljubite sa dečkom, onda je to znak da je vaša veza sve bolja i kvalitetnija i da strast između vašeg dečka i vas nikako ne prestaje.

Što više vremena provodite zajedno, više se volite, a uskoro će vjerovatno vaša veza preći i na neki viši nivo. A kada vam je već toliko lijepo, onda svoju ljubav iskažite u stvarnosti sa nekim od najljepših ljubavnih poruka koje postoje. Ne sumnjamo da će vaš dečko to znati da cijeni!

 Pročitajte još:

Otkrijte šta znači sanjati davljenje na No1 sanovniku!

Sanjati tetovažu krije čudnu simboliku sna?! Otkrijte šta znači sanjati tetovažu

Kako znati da je muškarac zaljubljen u vas? 5 najboljih znakova

Šta znači sanjati voljenu osobu?

Sanjati telefon označava da vas uskoro očekuju poteškoće!? TOP 10 značenja

Sanjati vjetar krije dobru simboliku za budućnost TOP 8 značenja

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Una
Unahttps://diva.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima