back to top

Sanjati telefon označava da vas uskoro očekuju poteškoće!? TOP 10 značenja

Na prvu sanjati telefon čini se kao san bez konkretnog značenja i simbolike. Ali mnogi ne znaju da mobilni uređaj u snovima krije mnoga značenja!

Sanjati telefon danas i nije neki čudan san jer svako od nas svakodnevno koristi telefon, bilo da je u pitanju kućni ili mobilni telefon. Upravo zato snovi o njemu nisu nikakva rijetkost i mogu da imaju različitu simboliku.

Da biste pravilno protumačili svoj san važno je da se prisjetite svih motiva koje ste vidjeli u snu.

U nastavku ovog teksta ćete moći da vidite koji su to snovi o mobilnom uređaju i kako oni mogu da se protumače.

Sanjati kako vidite telefon

Ukoliko ste sanjali kako vidite mobilni uređaj, onda taj san ukazuje na neke vijesti koje ćete čuti ali koje vam u tom momentu neće ništa značiti. Najvjerovatnije ćete imati prevelika očekivanja od nečega, a na kraju će se ispostaviti da nećete čuti ništa novo.

Alternativno, san u kojem ste samo vidjeli mobilni uređaj može da simboliše i vašu stabilnost, odnosno osjećaj spokoja i mira koji vas ispunjava. Vi ste jako smirena osoba koja je zadovoljna sobom i svojim životom.

Nije rijetkost da sanjate i blokiran telefon ali ne brinite se jer takvi snovi ne predstavljaju ništa loše!

sanjati telefon
Šta znači sanjati telefon?

Sanjati kako zovete nekoga telefonom

Ako sanjate kako ste zvali nekoga mobitelom, onda taj san ukazuje na brige i probleme koji vas očekuju u predstojećem periodu.

Najvjerovatnije vas nervira ponašanje neke bliske osobe, ali nikako ne uspjevate da utičete na nju. Voljeli biste da ta osoba promjeni ponašanje jer to što radi nije dobro za nju.

Vi toj osobi želite sve najbolje i upravo zato pokušavate da joj pomognete. Za tu osobu se jako brinete i ne znate šta da uradite da bi se ta osoba opametila dok nije kasno.

Sanjati kako zovete nepoznatu osobu simbolizira da u stvarnom životu uvijek povjerite vaše probleme nekoj osobi koja vas i ne zna baš najbolje.

Sanjati kako vas neko zove telefonom

Ukoliko ste sanjali da neko vas zove mobitelom, taj san znači da vas očekuju neka važna saznanja o osobi do koje vam je stalo.

U tom slučaju bit će potrebno da vi te vijesti saopštite toj osobi, ali tako da je ne povrijedite i da se ta osoba ne naljuti na vas.

Sanjati kako nećete da se javite na telefon

Ukoliko ste sanjali kako ne želite da se javite na mobilni uređaj onda je to znak da ste vi osoba koja ima jako malo prijatelja i koja je dosta povučena. Vi se ne snalazite dobro u društvu iako biste voljeli da je drugačije.

Sanjati kako je telefon pokvaren ili isključen

Ukoliko ste sanjali isključen ili možda pokvaren mobitel onda je to znak da vi imate strah da se nećete čuti sa voljenom osobom. To znači da se vi plašite da nećete imati priliku nekoj osobi da saopštite sve što želite.

Prema nekim drugim tumačenjima, ovaj san znači da se plašite da će neko pokušati da vas posvađa sa osobom koju volite.

Ako ste imali ovakav san, mi vam savjetujemo da se opustite i da pokušate da razmišljate pozitivno. U suprotnom, mogli biste se zaista posvađati sa voljenom osobom svojom krivicom.

sanjati telefon
DES

Sanjati telefonski razgovor

Ukoliko sanjate telefonski razgovor, onda je to znak da vi volite da se družite i da razmjenjujete informacije sa drugim ljudima. Naročito volite nekome da saopštavate lijepe vesti i da nekoga usrećite.

Međutim, postoje i drugačija tumačenja za ovaj san. Naime, prema nekim tumačenjima, sanjati telefonski razgovor može da znači da ste dosta usamljeni i da vam fali to da razgovarate sa nekim.

Vi najvjerovatnije prolazite kroz period kada nemate puno ljudi oko sebe i dosta vremena provodite sami. Voljeli biste da imate nekoga sa kim biste mogli u svako doba da porazgovarate.

Sanjati kako pričate na mobilni

Ako ste sanjali kako pričate na mobilni, onda je to znak da osoba koju volite živi daleko i da niste u prilici često da je viđate. Vi sa tom osobom održavate vezu na daljinu, ali to vam nije teško jer znate da tako mora da bude u ovom momentu.

Uvijek postoji opcija da odete na putovanje sa voljenom osobom kako bi proveli više vremena skupa. Vaša ljubav je jača od svega i zato ne treba da brinete.

sanjati telefon
DES

Sanjati kako ste bacili mobilni uređaj

Ukoliko sanjate kako ste bacili mobiltel, onda je to znak da ćete se veoma zaljubiti u predstojećem periodu i da ćete se posvetiti samo toj osobi. Dakle, bit ćete spremni sve drugo da zapostavite i da zanemarite kako biste bili sa voljenom osobom.

Sanjati da neko pokušava da vam ukrade moblini

Ovaj san simbolizuje vaše strahove da ćete biti u stvarnoj, fizičkoj nesreći. Suviše ste lako podložni nekoj negativnoj energiji oko vas.

Ovaj san se odnosi i na sramotnu i neobjašnjivu situaciju. Možda postoji nedostatak ravnoteže u vašem životu.

Možda kočite svoj sopstveni rast ne upotrebljavajući svoje sposobnosti i talente. Ovaj san simbolizuje vašu nesigurnost i strah od toga da vas drugi neće prihvatiti. Morate promijeniti vaše loše manire.

Sanjati da ukradete telefon

Ako ste sanjali da ukradete moblini, ovaj san znači da ste radoznali i da volite da istražujete informacije koje bi drugi možda pokušali sakriti.

Možda se osećate paranoično u odnosu na ono što drugi kažu ili osjećaju i misle o vama. Pokušavate da saznate više informacija.

Učinit ćete sve što je potrebno da biste dobili informacije i historiju komunikacije koja vas zanima.

Na primjer, ako u snu pokušavate da ukradete ili hakujete telefon vašeg partnera, to može da simbolizuje vašu sumnju da vas on ili ona vara.

sanjati telefon
DES

Sanjati ispucan ekran od mobitela

Napuklo staklo na ekranu mobilnog simbolizuje pogrešna uvjerenja i osjećaje koje još uvijek pokušavate da ignorišete. Možda određene osobe u vašem životu dovode u pitanje vaš pogled na život.

Međutim, vi se držite toga kako stvari vidite i gledate, iako biste mogli znati da je to pogrešno.

Ovaj san znači da ćete se vremenom naviknuti na vašu pogrešnu perspektivu. To bi u budućnosti moglo biti opasno jer rizikujete svoju vezu i odnose sa drugim ljudima.

Ovo bi bili neki od uobičajenih snova o mobilnim uređajima. Kao što ste imali priliku da vidite, ovi snovi mogu da imaju i pozitivnu i negativnu simboliku, u zavisnosti od ostalih detalja koji se pojavljuju u snu.

Naime, važno je da se prisjetite da li ste u snu samo vidjeli mobilni uređaj, da li ste pričali na mobitel, da li ste sanjali kako neko zove vas ili kako vi zovete nekoga, da li ste sanjali kako vam  stalno zvoni, da li ste možda sanjali telefonski razgovor ili pokvaren mobitel.

Osim toga, moguće je da sanjate mobilni uređaj u raznim varijantama. Svi ovi detalji će uticati na cjelokupan kontekst i simboliku vašeg sna o mobilnom uređaju.

Nadamo se da vam je ovaj tekst bio interesantan i da vam je sada mnogo lakše da razumijete san u kojem se onjavi kao dominantan motiv. Nakon čitanja ovog teksta ćete sigurno i sami moći da tumačite slične snove o mobitelu.

Snovi koje sanjamo uvijek imaju značenja i većini slučajeva oni su oličenje naše podsvijesti. Naš detaljan sanovnik pomoći će vam u tumačenju snova koje ste sanjali!

Preporučujemo da pročitate:

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima