Sanovnik poklon – Šta znači sanjati poklon?

Ako sanjate kako ste od nekoga dobili poklon, onda je to znak da će vas neko jako poštovati i ceniti u budućem periodu

Šta znaći sanjati poklon? Poklon kao motiv u snu može da ima različitu simboliku. Važno je da se prisetite tačne situacije u kojoj ste sanjali poklon, ali i svih ostalih elemenata koji su se pojavili u vašem snu.

U ovom tekstu pogledajte koji su to snovi o poklonu i na koji način se oni tumače.

sanjati poklon
Šta znači sanjati poklon?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati poklon?

Sanjati kako vidite poklon

Ako sanjate kako vidite poklon, onda je to dobar znak. U skorije vreme ćete se prijatno iznenaditi.

Najverovatnije će vam neka osoba koja vam je draga doći u posetu ili ćete sresti dragu osobu koju dugo niste videli. Bićete jako iznenađeni i srećni zbog toga.

Sanjati kako ste dobili poklon

Ako sanjate kako ste od nekoga dobili poklon, onda je to znak da će vas neko jako poštovati i ceniti u budućem periodu. Nekoj osobi se verovatno jako dopadate i ona vam ukazuje veliko poštovanje.

Međutim, san u kojem ste od nekoga dobili poklon može i drugačije da se protumači. Naime, ovaj san može značiti to da ćete se jako razočarati u neku osobu za koju ste verovali da vam je prijatelj.

To je najverovatnije neko ko vam se predstavlja kao prijatelj a radi vam iza leđa. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da budete malo obazriviji i da vodite računa kome poveravate svoje tajne.

Sanjati majmuna također ukazuje da imate neiskrene prijatelje.

Takođe, ovaj san može da ukazuje i na to da ćete se svađati sa nekim od vaših ukućana ili će se oni međusobno svađati.

Vi ne trpite da vam neko nameće svoje mišljenje i da pokušava da upravlja vašim životom. Ma koliko da volite svoju porodicu, vi nećete dozvoliti da upravljaju vama i da vam određuju život.

Alternativno, san u kojem ste dobili poklon od nekoga može da bude i nagoveštaj za to da ćete uskoro zaista dobiti neki poklon.

sanjati poklon
Sanjati kako ste dobili poklon

Sanjati kako dajete poklon nekome

Ako sanjate kako vi dajete poklon nekome, onda je to znak da ćete nekoj osobi u skorije vreme pružiti svoju pomoć i podršku. Ta osoba će vam biti jako zahvalna i trudiće se na sve načine da vam uzvrati vašu uslugu.

Takođe, san u kojem dajete nekome poklon može i na drugi način da se protumači. Ovaj san može ukazivati na to da ste vi osoba koja uvek razmišlja pozitivno i koja širi pozitivnu energiju svuda oko sebe.

Vi ste shvatili da se sreća nalazi u malim stvarima koje vas okružuju i zato se zadovoljavate sitnicama.

Sada ćemo vam reći još jedan način na koji se isti ovaj san može tumačiti. Zapravo, ako ste sanjali kako ste nekome dali poklon to može da znači da vas očekuju razni problemi na polju ljubavi.

Moguće je da ste nečim povredili voljenu osobu i da ste sada spremni da učinite sve kako biste se iskupili za svoju grešku.

Sanjati kako vraćate poklon

Ukoliko ste sanjali kako vraćate poklon, to znači da će vas u skorije vreme neko jako uvrediti i da će vam verovatno izneti neku nepristojnu ponudu.

To će vas ne samo uvrediti nego i iznervirati, pa ćete verovatno jako burno reagovati.

Sanjati kako ste izgubili poklon 

Ukoliko sanjate kako ste izgubili poklon, onda je to znak da ćete razočarati neku osobu kojoj se jako dopadate. Najverovatnije ne gajite ista osećanja prema toj osobi i moraćete kad tad da joj kažete istinu.

Alternativno, san u kojem ste videli kako ste izgubili poklon može da znači da imate prevelike zahteve od života i da nikada niste zadovoljni onim što imate.

Uvek mislite da drugi imaju više i da su bolji od vas. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da malo više cenite ono što imate, kako vam kasnije ne bi bilo žao.

Sanjati darove ispod jelke (bora)

Kada sanjate poklone ispod novogodišnje jelke to implicira da ćete dobiti vrlo koristan savet od starijeg člana porodice ili prijatelja koji ima mnogo više životnog iskustva od vas.

Potrudite se da ga poslušate, jer biste u budućnosti mogli da profitirate. Ne idite „glavom kroz zid“ i ne donosite odluke u afektu, jer to često može da ima više negativnih nego pozitivnih posledica.

Tumačenje može da se razlikuje i u zavisnosti od toga šta ste dobili na poklon, tj. šta ste nekome poklonili za Božić ili Novu godinu.

sanjati poklon
DES

Sanjati da ste dobili kuću ili stan na poklon

Ovakve snove često sanjaju ljudi koji još uvek nisu uspeli da trajno reše svoje stambeno pitanje. Ukoliko ste, na primer, podstanar ili živite u zajednici sa roditeljima ili rodbinom ovakav san ukazuje na to da maštate o tome da imate svoj kutak, mesto gde ćete moći da se osećate kao kod svoje kuće.

Ukoliko već imate rešeno stambeno pitanje san može da bude znak da će vam se posrećiti, tj. da ćete ostvariti dobitak na lotou ili na kladionici.

Sanjati da ste nekome poklonili kuću ili stan

Pokloniti nekome kuću ili stan u snu znači da ste zabrinuti za potomke, članove porodice ili prijatelje. Verovatno neko od vaših bližnjih prolazi kroz emotivnu, finansijsku ili moralnu krizu, te ne znate kako da mu/joj pomognete.

Nemojte da zanemarujete značaj ljubavi i podrške koju mu/joj pružate u ovim teškim trenucima.

Sanjati da ste dobili automobil na poklon

Ako ste sanjali da vam je neko poklonio automobil to implicira da ste posesivni. Vi očekujete da vam partner tj. partnerka, članovi porodice i prijatelji uvek budu na raspolaganju.

Štaviše, ljutite se na njih kada drugima posvećuju svoje vreme i pažnju. Ukoliko ovako nastavite velike su šanse da ćete od sebe da oterate sve one do kojih vam je stalo.

Preporuka

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima