back to top

Sanovnik bazen – šta znači sanjati bazen?

Ako ste u skorije vreme bili na bazenu ili ako ste videli bazen, vrlo je moguće da će se bazen kao motiv pojaviti u vašem snu. Ako se to desi, onda nije potrebno da tumačite taj san jer on samo odražava ono što se odvija na javi.

Šta znači sanjati bazen? Međutim, ukoliko se desi da sanjate bazen a pritom niste videli bazen niti se kupali u njemu, onda se bazen javlja kao simbol nečega što se dešava ili što će se desiti u vašem realnom životu.

Osim toga, bazen u snu može da bude motiv za sve ono što se nalazi u vašoj podsvesti. Zato je važno da analizirate svoj san o bazenu i da vidite šta bi on mogao da vam poručuje.

U nastavku ćete videti u kojim situacijama možete sanjati bazen i kako se te situacije u zavisnosti od ostalih motiva tumače.

Sanjati plivanje ima drugačije tumačenje sna prema sanjarici.

sanjati bazen
Šta znači sanjati bazen?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – šta znači sanjati bazen?

Sanjati da vidite bazen

Ukoliko ste u snu samo videli bazen, to je dobar znak. Ovaj san simboliše radost i uživanje. U periodu koji dolazi vi ćete konačno imati vremena za sebe i uspećete da se odmorite.

Osim toga, moguće je da ćete na odmoru upoznati neke zanimljive osobe sa kojima ćete ostati u kontaktu i ostvariti dugotrajna prijateljstva.

Osim toga, može se desiti i da upoznate osobu sa kojom ćete imati i nešto više od prijateljstva.

San u kojem vidite bazen je nagoveštaj da je pred vama period uživanja i avantura, tako da možete da se opustite i da uživate u svemu onome što dolazi.

Sanjati čist bazen

Ako ste sanjali da je bazen čist i uredan, to je znak da bi trebalo malo da se opustite i da pobegnete od svakodnevnih obaveza.

Vi ste konstantno pod stresom i nemate vremena ni prilike da se posvetite sami sebi. Zbog toga ste uglavnom nervozni i napeti.

Savetujemo vam da pronađete malo vremena lično za sebe i da se odmorite. Možete otputovati za vikend negde u prirodu i napuniti baterije za predstojeća dešavanja i obaveze.

Prema još nekim tumačenjima, čist i lep bazen u snu znači da vi jako volite da uživate u životu i da ste po prirodi veliki hedonista.

Sanjati da se kupate u čistom bazenu

Ukoliko ste sanjali kako se kupate u čistom bazenu, to je onda dobar znak. Vi ćete uspeti da odolite nekom poroku ili da izbegnete neku opasnu situaciju.

Pred vama je uspešan i harmoničan period, kako u vašoj porodici tako i na poslovnom planu.

sanjati bazen
Sanjati da se kupate u čistom bazenu

Sanjati prazan bazen

Ukoliko ste u snu videli prazan bazen, to je onda znak da se vi na javi osećate jako prazno i da nema ničega što bi vas pokrenulo.

Vaša svakodnevica je jako dosadna i nema nikakvog uzbuđenja u vašem životu.

Savetujemo vam da nešto promenite kako biste se osećali bolje i pokrenuli se iz monotone svakodnevice u koju ste zapali.

Sanjati prljav bazen

Ako je bazen u vašem snu bio prljav, to je onda znak da vi potiskujete mnoge stvari u svojoj podsvesti.

Moguće je da su to neki stari nemiri i problemi sa kojima vi niste spremni da se suočite. Ovaj san bi trebalo da vam bude opomena da se konačno suočite sa svim onima što vas muči, kako biste kasnije mogli da živite mirno.

Sanjati kako se kupate u prljavom bazenu

Ukoliko ste sanjali kako se kupate u prljavom bazenu, to je onda znak da ćete se naći pred velikim iskušenjem u predstojećem periodu.

Najverovatnije je u pitanju neki porok koji će vam pomoći da ne mislite na sve ono loše što ste u skorije vreme doživeli. Odavanje tom poroku za vas će biti način da se oslobodite svih loših emocija i nemira koji vas muče.

Najverovatnije je u pitanju kocka ili alkohol, a na vama je samo da li ćete na vreme uvideti da tako samo narušavate svoje zdravlje ili ćete se u potpunosti prepustiti poroku i uništiti svoj život.

Shvatite ovaj san kao opomenu da dobro razmislite pre nego što pokleknete pred iskušenjem.

sanjati bazen
DES

Sanjati zgodne devojke na bazenu

Ako ste sanjali kako vidite zgodne devojke na bazenu, onda značenje ovog sna zavisi od toga ko sanja ovaj san.

Pre svega, ako slobodan muškarac sanja zgodne devojke na bazenu, to je znak da muškarac dobija samopouzdanje i da postaje sve sigurniji u sebe u realnom životu.

Međutim, ako ovaj san sanja muškarac koji je u vezi, onda je to znak da taj muškarac još uvek nije spreman da se skrasi i da bude sa jednom ženom. Najverovatnije još postoje neke želje i nagoni koji nisu zadovoljeni ranije u mladosti.

Može se desiti i da žene sanjaju ovaj san. U tom slučaju, san o zgodnim devojkama na bazenu znači da je žena jako ljubomorna i posesivna u vezi i da strogo kontroliše svog muškarca.

Ukoliko je to slučaj i sa vama, ovaj san vas upozorava da se malo smirite i da počnete više da verujete muškarcima.

Preporuka

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima