Sanjati balone ima 8 značenja / Saznajte kakva simbolika se krije iza ovog sna

Baloni u snovima imaju pozitivnu ali i negativnu simboliku

Da li znate šta znači sanjati balone? Ako ste nedavno kupovali neke balone ili ako ste vidjeli gomilu balona povodom nekog praznika, to je možda na vas ostavilo utisak i zato se može desiti da sanjate balone.

U tom slučaju ne morate tumačiti taj san jer on samo prikazuje ono što vam se događa na javi i najvjerovatnije nema nikakvu simboliku.

Međutim, nekada snovi o balonima mogu da imaju različitu simboliku i da se tumače na razne načine. Simbolika ovih snova zavisi od toga u kojoj situaciji ste vidjeli balone u vašem snu i kakve ste još okolnosti sanjali.

Na primjer, moguće je da sanjate kako vidite balon, kako balon leti u vazduhu, kako pada na zemlju ili kako vi možda letite u balonu. To su samo neke od situacija koje možete sanjati kada su u pitanju baloni i svaka od ovih situacija se drugačije tumači.

Prema nekim tumačenjima, baloni u snu nemaju dobru simboliku i ukazuju na to da vas očekuju patnja i razočaranje kada je ljubav u pitanju.

Osim toga, sanjati balon često simboliše neke neostvarene želje i arogantan stav koji imate ili koji neko ima prema vama. Sve u svemu, značenja mogu biti različita, a u nastavku ćete vidjeti koji su to najčešći snovi o balonima i kako se oni mogu tumačiti.

sanjati balone

Šta znači sanjati balone?

Sanjati kako vidite balone

Ukoliko ste sanjali kako vidite balone, taj san znači da trenutno niste sretni. Vjerovatno se kajete što niste iskoristili neke prilike koje su vam bile ispred nosa.

  Sanjati telefon označava da vas uskoro očekuju poteškoće!? TOP 10 značenja

Trenutno se osjećate jako nemoćno da biste bilo šta promjenili u svom životu i nemate volje da se borite. Balon u ovom snu odražava vaše nezadovoljstvo trenutnom situacijom u životu.

Sanjati da balon leti ka visinama

Ako ste sanjali kako balon leti ka visinama, to znači da ste vi svjesni da se nalazite u prilično teškoj situaciji, ali da se svim silama trudite da iz nje izađete.

Vi pokušavate da mislite pozitivno i da rješavate sve probleme i brige koje vas muče. Nastavite da budete uporni i da se borite za svoje ciljeve i vidjećete da ćete uskoro uspjeti da se oslobodite svih problema i da imate svoj mir.

Sanjati da balon pada na zemlju

Ukoliko sanjate kako balon pada na zemlju, taj san simboliše vaše prevelike ambicije. Ovaj san bi trebalo malo da vas spusti na zemlju i da vas natjera da budete malo realniji.

Moguće je da ste sebi postavili previsoke ciljeve koje je gotovo nemoguće ostvariti i da zato često doživljavate neuspjeh. Trebalo bi malo da snizite kriterijume i da postavite sebi neke razumne ciljeve koje je lakše ostvariti.

sanjati balone

Sanjati da ste vi u balonu

Ako sanjate kako ste vi u balonu koji leti, to je onda znak da ćete uskoro ići na neki put, a moguće je i da ćete se preseliti u drugi grad ili državu.

Razlog tome može biti neki bolji posao koji ćete naći ili osoba u koju ćete se zaljubiti. Sve u svemu, pred vama su prijatne promjene, tako da ne treba brinuti.

Sanjati da pušete balon

Ako se sanjali kako pušete balon, taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje lijep period koji je pred vama. Zapravo, u budućem periodu ćete se dosta družiti sa svojim prijateljima i provešćete mnogo lijepih momenata zajedno.

  Sanjati dečka simbol je podrške, sigurnosti i straha! TOP 10 značenja

Moguće je da ćete u skorije vrijeme prisustvovati nekom slavlju ili ćete sami odlučiti da napravite slavlje.

Sanjati kako balon puca

Ukoliko sanjate kako balon puca, to je onda znak da vi nećete ostvariti ono što ste naumili. Naime, u budućem periodu vam ništa neće ići od ruke i vi ćete biti pod stalnim stresom.

sanjati balone

Sanjati puno balona

Ukoliko sanjate puno balona, onda je taj san upozorenje za vas da budete oprezni i da manje vjerujete ljudima oko sebe.

Moguće je da imate dosta lažnih prijatelja koji vam ne žele dobro. Zato se nemojte previše zbližavati sa ljudima oko sebe, naročito ne sa onima koje ste skoro upoznali jer je moguće da vas lažu i da se predstavljaju u drugačijem svjetlu nego što zaista jesu.

Sanjati crne balone

Ako sanjate crne balone, taj san onda znači da period koji dolazi neće biti dobar za vas. Nažalost, ovaj san ima lošu simboliku i ukazuje na to da nećete imati uspjeha ni na jednom životnom polju u budućem periodu. Na poslu će vam ići loše, a i doživjet ćete veliku patnju kada je ljubav u pitanju.ezoicreport this ad

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Supported by TNT Grupacija
Una
Unahttps://diva.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima