Zvijezda padalica u snovima? Otkrijte značenje sna na No1 sanovniku!

Ukoliko ste u skorije vrijeme vidjeli zvijezdu padalicu i ako ste zamislili neku želju, to je na vas sigurno ostavilo utisak.

Može se desiti da sanjate zvijezdu padalicu u tom slučaju jer sva dešavanja na javi često nalaze mjesto i u našim snovima.

Međutim, ako to nije slučaj i ako niste vidjeli zvijezdu padalicu u budnom stanju niti je ona bila u vašim mislima na bilo kakav način, onda vaš san vjerovatno ima neku simboliku.

U ovom tekstu ćemo vam reći nešto više o snovima u kojima se zvijezda padalica javlja kao dominantan motiv.

Saznat ćete kakvo značenje ovi snovi mogu da imaju i kako se oni tumače. Zapravo, postoje različiti načini na koje se tumače snovi o zvijezdi padalici, a vi pokušajte da otkrijete koja simbolika se odnosi upravo na vaš san.

Simbolika i tumačenje snova o zvijezdi padalici može da bude i dobra i loša, zavisno od načina na koji se san tumači.

Otkrijte više značeja snova u kojima je zvijeda padalica glavni motiv!

Šta znači sanjati zvijezdu padalicu?

Prema većini tumačenja, snovi o zvijezdi padalici imaju pozitivnu simboliku i najavljuju uspješan i sretan period koji vas očekuje.

Prije svega, imat ćete jako puno uspjeha na poslovnom planu, tako da će vaša finansijska situacija biti izuzetno dobra.

Moći ćete sebi i svojoj porodici da obezbijedite sve što vam je potrebno, pa će samim tim i porodični odnosi biti veoma dobri.

Zvijezda padalica u snovima označava da vas i na ljubavnom planu također očekuje sreća. Dobro ćete se slagati sa partnerom, a moguće je i da vaša veza pređe na neki viši nivo.

Međutim, ukoliko nemate partnera, onda ćete vjerovatno uskoro upoznati osobu koja će vam se dopasti i sa kojom ćete biti u vezi.

Vaš novi partner će stalno misliti o vama i provest ćete vrlo lijepe trenutke zajedno.

Dakle, vas očekuje prilično uspješan i lijep period u budućnosti, ali ono što moramo napomenuti jeste da ćete oko nekih stvari ipak morati da se potrudite, naročito kada je u pitanju posao.

Moguće je da vas trenutno muče određeni problemi, ali ako se potrudite, uspjet ćete da ih riješite i da uživate u svemu što smo gore spomenuli.

zvijezda padalica
Snovi o zvijezdi padalici imaju pozitivnu simboliku i najavljuju uspješan i sretan period koji vas očekuje.

Zvijezda padalica u snovima može biti simbol neuspjeha

Kao što smo već rekli, postoje i drugačija tumačenja snova u kojima vidite zvijezdu padalicu. Neka tumačenja kažu da sanjati zvezdu padalicu simboliše poslovne neuspjehe i gubitak novca.

Moguće je da ćete započeti neki poslovni projekat koji neće imati uspjeha ili da će vas neko od poslovnih saradnika nasamariti i dovesti u neprijatnu situaciju.

Da biste to spriječili, vodite računa o svakom svom narednom koraku kada je posao u pitanju. Nemojte previše da vjerujete ljudima u svom okruženju i nemojte se oslanjati ni na koga.

Također, naš savjet je da se ne upuštate u bilo kakve rizične i sumnjive poslove jer bi mogli da vam izazovu gomilu problema i gubitaka.

Prema još nekim tumačenjima, san o zvijezdi padalici može biti upozorenje za vas da vodite računa o svom novcu i da ga ne trošite na druge osobe koje to ne zaslužuju.

Vrijeme je da razmišljate o budućnosti i da štedite novac, kako biste sutra mogli svojoj porodici da obezbijedite lagodan život. Po ovom pitanju u snovima možete sanjati novčanik koji također ima zanimljivu simboliku.

Pokušajte da razmišljate malo ozbiljnije i da ne živite samo od danas do sutra, jer biste na taj način mogli ostati bez ičega.

Sanjati na nebu čitavu kišu zvijezda padalica 

Ukoliko ste sanjali da vidite veliki broj zvijezda padalica, a što je u realnosti fenomen poznat kao meteorski pljusak, a koje sasvim jasno i lijepo sijaju i obasjavaju nebo iznad vas, ima na javi značenje da ste pred nekim velikim i lijepim promenama i značajnim iznenađenjima u skoroj budućnosti.

Sa druge strane, ovakav san se može protumačiti i kao neka velika i sretna vijest koju ćete čuti, ili kao sasvim radostan događaj kome ćete prisustvovati.

Nekada ovaj san čak označava da ćete dobiti vrlo vrijednu nagradu ili počasti, za svoj rad i trud koji su prepoznati, i koji su vrlo i cijenjeni od vaših ili šefova, ili pak od dugogodišnjih poslovnih saradnika.

zvijezda padalica
Više zvijezda padalica se naziva meteorski pljusak.

Sanjati da ste uhvatili zvijezdu padalicu u svom snu 

Ako ste sanjali da ste uspjeli da u svoje ruke uhvatite zvijezdu padalicu, te da ste opčinjeni njenom i ljepotom i sjajem, na javi ima značenja da ste željni da uspijete i da se ostvarite u baš  svim poljima svog života.

No, za sve to se dovoljno ne trudite i sputavaju vas neki podsvesni strahovi, ili pak i baš neke osobe kojima ste se povjerili, i koje su vaše tajne iskoristile da vas ucjenjuju, i da vam lako i brzo i „pomrse konce“.

Poput drugarica koje su vrlo čest motiv u snovima. Sanjati drugaricu u snovima ima zasebno značenje koje nije loše znati. Otkrijte ovdje šta znači sanjati drugaricu u snovima!

Spomenuti san može da ima i negativnu konotaciju na javi, te da označava da ste vi osoba koja je „zasljepljena“ osjećajem moći i bogatstva, i da ste sasvim beskrupulozni.

Ne birate sredstva“ kako biste što prije i što lakše, ostvarili neku dobru poslovnu ili društvenu poziciju, i imali uticaj u svome najbližem okruženju.

Sanjati da ste zaboravili da poželite želju kada ste vidjeli zvijezdu padalicu 

Ukoliko ste sanjali da ste vi propustili jedinstvenu priliku da poželite neku želju, nakon što ste na nebu vidjeli zvijezdu padalicu, taj san je na javi simbol vaših nerealnih želja i ciljeva, te da ste vi skloni da birate „najkrupnije zalogaje“, i da stalno tražite prečice na putu do uspjeha.

Spomenuti san često implicira da su neke vaše želje na javi sasvim prevelike, te da je poželjno i/ili svrsishodnije da idete „korak po korak“, pa da postepeno napredujete, i da iako će vam za uspjeh trebati više strpljenja i vremena.

Na putu do uspjeha postoje neizbježni zastoji sa kojima se svi suočavaju. Svakako da će on kad tad doći bez prevelikih pogrešaka i propusta, uz veliki trud i zalaganja sa vaše strane.

zvijezda padalica
Ovakav san često implicira da su neke vaše želje na javi sasvim prevelike

Sanjati zvijezdu padalicu koja gubi sjaj ili koja se gasi

Kada ste sanjali da vidite na nebu zvijezdu padalicu koja pri svom padu, ili ostaje bez sjaja, ili se i sasvim gasi, te se „stapa“ sa tamom koja je okružuje, na javi to simbolizuje neke velike nevolje i gubitke koji vas ubrzo očekuju.

Naime, prema većini tumača snova, ovakav san implicira ili tešku bolest ili gašenje nekog života, te podrazumijeva vaš podsvjesni strah da se vama dragim i bliskim osobama, ne dogodi nešto loše, ili da im se život ne promijeni na gore, te da se razbole ili da ubrzo i umru.

Zbog toga smrt i groblje su vrlo česti motivi u snovima. Značenje groblja u snovima zavisi od situacije u kojo ste se nalazili.

Dakle, ovo su neki od najčešćih snova o zvijezdi padalici i vidjeli ste na koji način se ovi snovi tumače.

Ako volite da se bavite tumačenjem snova i ako ste i sami nekada sanjali zvijezdu padalicu, onda vam je ovaj tekst sigurno bio interesantan ali i koristan.

Sada ćete moći i sami da protumačite bilo kakav san o zvijezdi padalici i da otkrijete njegovu simboliku.

Samo imajte na umu da vaš san o zvijezdi padalici vjerovatno nema nikakvu simboliku ako ste zaista vidjeli zvijezdu padalicu u skorije vrijeme, kao što smo već na početku spomenuli.

Saznajte više o snovima

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima