back to top

Godišnji horoskop Vaga: Presudna godina u kojoj ćete odlučiti da li je partner vaša srodna duša ili ne!

U potrazi ste za pojašnjenjem i razumijevanjem i tražite način kako da utišate kritički glas u vašoj glavi koji se često sukobljava sa vašim srcem i koji vas pita da li je to ono što se zove ljubav, da li ste sretni, da li ta osoba ona prava na koju čekam?

Godišnji horoskop Vaga savjetuje da početak godine posvetite sebi i dobro razmislite da li ste zaista sretni u braku ili vezi.

Možda čak odlučite da neko vrijeme budete sami, samo da biste ‘očistili’ glavu i razmislili o tome šta vam treba od veze, a ne šta vjerujete da biste trebali očekivati od nje.

Jednom kada shvatite da možete biti veoma sretni  i kada niste u vezi sa nekim, tada ćete se osloboditi zamornih emocionalnih pitanja.

Tada ćete moći da cijenite ljude onakvima kakvi oni zaista jesu, a ne ono što mislite da bi trebalo da budu.

Pročitajte Godišnji horoskop za cijelu 2022. godinu i sve znakove OVDJE.

Do kraja avgusta vaš fokus će se zadržati na prijateljima, djeci i drugim ljudima iz vaše okoline. Ovaj fokus ponekad znači da treba da radite više na održavanju ovih veza u vašem životu i gradeći na njima čvrste temelje.

Možda će vam nedostajati neki prijatelj ili ćete odlučiti da napustite društvo sa kojim ste dugo bili povezani.

Novi prijatelji koje steknete će vjerovatno biti u vašem životu dugi niz godina. Pozitivni i snažni događaji sa njima nagoveštavaju se od kraja jula do sredine avgusta, a njihova podrška će vam vjerovatno biti važna u to vrijeme.

Tokom cijele godine u vašem životu vas prati pozitivna energija koja će vam pomoći da se mnogo lakše nego obično povežete sa drugima.

Vaše raspoloženje će vjerovatno biti lakše i optimističnije nego što je bilo već neko vrijeme. Ova energija će vas držati za vrijeme kurseva koje budete pohađali radi usavršavanja znanja, raznih putovanja ili u izgradnji bliskih odnosa sa vašim rođacima, prije svega sa bratom ili sestrom, ukoliko ih imate.

Imaćete pozitivnu energiju oko sebe i ako se odlučite da sredite automobil ili čak da kupite novi i slično.

godisnji horoskop vaga

Povoljna godina za studente

Ova godina će biti veoma povoljna za studente i one koji žele da usavrše svoje znanje. Vaš um će biti više uključen u studiranje, tako da možete postići najbolje rezultate.

Vaši učitelji i predavači će vas takođe podržati u vašim naporima. Dobićete priliku da odete u inostranstvo i steknete dobro obrazovanje.

Učenje i putovanja, kao i budućnost i planovi koje s tim u vezi planirate, bit će u fokusu ove godine. Nemojte se iznenaditi kada uhvatite sebe da istražujete neke nove oblasti obrazovanja koji vam mogu pomoći da dovedete sebe u bolji položaj i da doživite uspjeh o kojem ste sanjali.

Potrebno je da slijedite svoje srce i da igrate po pravilima dok se ova dinamična i važna godina odvija pred vama. Ovogodišnja pomračenja Mjeseca dodaju svoje intuitivne, emotivne dodire različitim oblastima vašeg života.

U maju se putovanje i egzotične mogućnosti otkrivaju pod posebnom mjesečevom magijom. U junu vaša karijera i napori zrače mogućnostima, a u novembru se utiče na finansije, resurse i lične vrijednosti.

Mogući su novi načini da se izrazite i nove veze sa porodicom i intimnim prijateljima. Radujte se ovoj godini kao šansi da veći dio informacija i samorazumijevanja koje ste naučili tokom posljednjih nekoliko godina iskoristite za vas.

Morate obratiti pažnju na porodični život jer su mogući konflikti koji mogu da vam smetaju i da stresno djeluju na vas, što može dalje negativno da se odrazi na porodični život.

Dakle, ako ste u braku, u bračnom životu biće manje povoljne situacije, a uticaj Marsa biće glavni razlog podjele između vas i vašeg supružnika, što bi moglo dovesti do sukoba na strani svekrve.

Ako imate djece, ona će napredovati i imaće sreće. Laknućete kad vidite da su sretni. Govoreći o vašem ljubavnom životu, ako ste u vezi, ljubavni partneri će ove godine imati priliku da provedu lijepo vrijeme zajedno.

Krenite na put sa vašim partnerom i nemojte se čuditi ako se završi brakom. Zato se unaprijed pripremite za novi život.

Mogući su neki lošiji periodi tokom prve polovine 2022. Tokom ove faze ne smijete pokušati da budete liberalni sa nepoznatim ljudima, onako kakav je vaš znak. Vaši protivnici će pokušati da vas iskoriste. Jupiter će kasnije podržati vaše napore.

godišnji horoskop vaga: presudna godina u kojoj ćete odlučiti da li je partner vaša srodna duša ili ne!
Odlična godina za sve studente

Opasnost od povreda u zimskom periodu

 Briga za vaše zdravlje, fizički izgled i način na koji se svakodnevno osjećate počinje od ove 2022. godine.

Iako je vaše opšte zdravstveno stanje poboljšano, osjećate da još uvijek ima mjesta da bude još bolje. U prethodnoj godini ste otkrili korisne terapije i aktivnosti, što vam mnogo znači.

Sada znate šta treba da uradite, koje promjene u vašem načinu života su korisne za vas i donose vam radost, a zvijezde takođe predviđaju snažno duhovno uzdizanje.

Ako ste u vezi ili braku, vaš partner takođe podržava vaše ideje i vaše životne promjene i, zapravo, možda ćete ih morati primijeniti i u njihovom životu, jer postaju robovi vaših ideja.

godisnji horoskop vaga

Zdravstveni horoskop upozorava da previše aktivnosti u zimskom periodu može naročito nepažljive predstavnike znaka Vage dovesti do mogućnosti da se završi u krevetu u bolnici.

U ovoj 2022. godini budite oprezni, jer postoji opasnost od povreda, raznih trovanja, opekotina. U proljeće je važno pravilno se hraniti i smanjiti ili se potpuno odreći alkohola.

U ljeto ćete morati da savladate vještine medicinske njege i brinuti o bolesnom rođaku. Iskustvo koje steknete biće korisno u budućnosti za brigu o vašem sopstvenom zdravlju.

Pored toga, savetuje vam se da ne zanemarujete prevenciju bolesti. Povremeno posjetite ljekare, ujutru radite vježbe koje vam prijaju.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima