Godišnji horoskop Ovan: Na početku godine postoji šansa za gubitak novca

2022. godina će biti dobra prema svim pripadnicima ovoga znaka posebno onima koji studiraju!

Iako na početku godine možete osjetiti financijske poteškoće, to će vam se sve u dobrome vratiti. Godišnji horoskop Ovan ispunjen je dobrim ali i lošim vijestima.

Uspjeh na poslovnim i akademskom planu je očekivan, ali isto tako moguće su tenzije u porodici što će utjecati na kvalitet odnosa. Šta je sve 2022 godina pripremila za Ovnove otkrijte u nastavku!

U ovoj godini možete dobro investirati i sazrijeti. Dok se bavite poslom, možete investirati i u vaše partnerske veze, gdje trebate da vjerujete onim ljudima koji vjeruju u vas.

Oni koji se bave trgovinom, možda će ove godine biti malo razočarani jer će ih Saturn natjerati da rade više nego što je to uobičajeno. Sa ekonomske tačke gledišta, ova godina može vam donijeti pomiješane koristi.

Postoje šanse za određeni gubitak novca na početku godine ali sredinom godine sve to možete povratiti, pa čak i više dobiti. Vaša finansijska karijere ove godine, sve u svemu, biće dobra.

Za one koji se bave studiranjem ili nekim drugim načinom usavršavanja znanja, ova godina može donijeti probleme, jer nešto može preusmjeriti vašu pažnju sa učenja na neke druge stvari, naravno samo ukoliko vi to dozvolite.

Inače, početak i kraj godine mogu biti veoma dobri za studente, jer će imati dosta uspjeha na ispitima ako budu vrijedno radili. U protivnom, mogući su problemi.

Ova 2022. godina može se pokazati malo nepovoljno za vaš familijarni život. Saturn se može pokazati štetnim za vaš porodični život jer ćete zbog zauzetosti sa poslom biti dosta udaljeni od porodice i imaćete malo vremena da ga provedete sa njom.

godišnji horoskop ovan
2022. godina može biti nepovoljna za vaše porodične odnose.

Osjećat ćete se nekada usamljenim

Godišnji horoskop Ovan – Možete se osjećati usamljenim, a to vas može učiniti pomalo nervoznim, što može uticati na vaš zajednički život i donijeti nedostatak mira i sreće u porodici. S obzirom na sve, iskoristite svaki slobodan trenutak da ga provedete sa porodicom.

  Šta znači sanjati frizera?


Ukoliko ste u braku, situacija može biti malo povoljnija ukoliko ne bude nekih većih tenzija između vas i vašeg bračnog partnera. U suprotnom, oboje od vas neće dozvoliti da se vaša osjećanja razumiju. Ne dozvolite da vaš bijes zaboli vašeg partnera.

Sredinom godine, posebno od jula do augusta, možda ćete dobiti neku ideju kako da poboljšate vaš porodični život. A od septembra, situacija počinje da se popravlja i ovaj period do novembra mjeseca biće najpovoljniji za vas.

Možda ćete u ovom periodu planirati i da kupite neku nekretninu u vidu stana, kuće ili vikendice na selu. Ako ste u vezi vi i vaš partner možete imati različite poglede, ali je vrlo važno da imate povjerenja jedno u drugo.

S druge strane razne zabave i uživanja mogu da vas koštaju mnogo novca i možda vam novčanik bude prazan, pa je potrebno da se obuzdate kada su ovi troškovi u pitanju.

Imaćete mogućnost da budete uključeni u razne socijalne poslove što može povećati vaš društveni krug. Ipak, budite oprezni tokom dogovora sa raznim ljudima.

U ovoj godini dominiraćete nad vašim protivnicima a i vaš rad na duhovnom planu će se povećavati. Nemojte zaboraviti da pokušate ostvariti sve vaše snove i zacrtane ciljeve.

Tokom tranzita marsa u znak Ovna, koji će ostati u vašoj šestoj kući od šestog septembra pa do 22 oktobra, možete imati ogroman uspjeh. Također, povoljan položaj Jupitera takođe obećava dobre rezultate. Bićete u mogućnosti da svima pokažete vaše dobre sposobnosti. Na kraju godine uvjerit ćete se da ste imali dobre rezultate ove godine.

godišnji horoskop ovan

U 2022. godini posvetite pažnju zdravlju i ishrani

Ova godina u pogledu zdravlja trebala bi da bude dobra za Ovnove. Zvijezde će vam dati pozitivnu energiju u većem dijelu godine.

  Šta znači sanjati zeta?

Pokušaćete da obratite više pažnje na vaše zdravstvene navike, da se više posvetite stanju vašeg tijela i posebno duhovnom uzdizanju. Više ćete se posvetiti i fizičkom vježbanju i rekreaciji nego što to obično radite.

Prema godišnji horoskop Ovan možda ćete i češće posjećivati doktora u vezi rutinskih pregleda. Održavajte vašu sklonost zdravim navikama u ishrani.


Trebate obratiti pažnju na stomak i ishranu. Tokom cijele godine, bilo koja vrsta pretjerivanja, posebno u ishrani, uključujući i alkohol i lijekove, može biti štetna i kontraprodukrivna.


Preporučuje vam se da život i vaše profesionalne aktivnosti organizujete tako da svaki dan možete sebi da omogućite da napravite potrebnu pauzu.

Posebno vam se skreće pažnja da obratite pažnju na vaš koštani sistem. Da bi se izbjegle nevolje, pripazite na aktivnosti tokom hladnog perioda godine, a svi koji imaju problema sa reumatizmom ili drugim problemima sa kostima, bilo bi dobro da potraže savjete specijaliste.

Znači, pripazite dobro na leđa i ne izlažite ih nepotrebnim i prekomjernim naporima. Također vam se preporučuje da hrana bude izbalansirana i bogata gvožđem i vitaminima. Pošto volite začinjenu hranu i tu treba da napravite potrebne korekcije. U vašu hranu uvrstite zelenu salatu, špinat, koprivu, brokulu, mentu i slično.


U ovoj godini možete zbog prekomjernog posla da osjetite umor i mentalni stres. Zbog posla možete imati i neredovnu ili neadekvatnu ishranu, što može uticati i na vaše zdravlje.

Posebno prva dva mjeseca, kada treba da obratite pažnju na ishranu. Zato pripazite, nađite vrijeme za obrok kad mu je vrijeme. Ako ne budete vodili računa, vaši zdravstveni problemi bi se mogli donekle povećati.

godisnji horoskop ovan

Ne rasipajte svoju energiju uzalud

Treba da se fokusirate na prave stvari. Vama je neophodno da stvarate, jer kroz rad uspostavljate ravnotežu i smanjujete napetost koja može da vas obuzme.

  SEDMIČNI HOROSKOP: Mnogi će imati nesanicu i glavobolju

Imate veliki radni elan i perfekcionista ste u poslu. Želite da sve postignete na vrijeme, stvorite nove poslove i da proširite stare. Mnogo vam je stalo do uspjeha na poslu, ali to ne ispoljavate javno. Suština je da treba da želite uspjeh i da stvarate za bolju budućnost.

Mudro osmislite svoje poteze, ne iscrpljujte se i ne zahtevajte mnogo, kako od sebe, tako i od svojih saradnika. Treba da radite, ali bez opterećenja. Sve ćete poslove uspješno pozavršavati, zato radite bez nepotrebnih napora. Smanjite nervozu, jer stres može da vam prouzrokuje glavobolje.

Vaš organizam jeste jak i brzo se regenerišete, ali nemojte sebi stvarati nepotrebne probleme. Održavajte kontinuirano dobre odnose sa vašom okolinom je ćete tako prevaziće sve eventualne sukobe. Prepoznajte prave vrijednosti i odbacite one lažne.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 1 / 5. Brojanje glasova: 1

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adna
Adnahttps://diva.ba/
Adna je mlada multimedijalna novinarka u medijima TNT Grupacije. Prati vijesti iz biznisa i šoubiznisa.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima