back to top

Godisnji horoskop Blizanci: U 2022. godini oni koji su u ozbiljnim vezama uplovit će u bračne vode!

Blizanci koji su uozbiljnim vezama možda uplove u bračne vode! Ali i za sve samce postoje dobre vijesti

Godišnji horoskop Blizanci otkriva sve tajne i moguća dešavanja u narednoj godini. Ozbiljne veze će se pretvoriti u brak, samci će pronaći srodnu dušu ali i nedostatak novca u određenom periodu obilježit će 2022. godinu.

Oni Blizanci koji se bave učenjem, studiranjem ili bilo kojim drugim oblikom usavršavanja znanja, u 2022. godini imaće uspjeha samo ako ulože puni napor. Mjesec septembar može biti posebno povoljan za sve učenike, kao i period od januara do maja.

I uopšte, kada su u pitanju i druge stvari, ove godine ako ne budete vrijedno radili možete se susresti sa mnogim problemima, tako da vas se savjetuje da budete izuzetno vrijedni da biste eliminisali eventualne probleme.

Ukoliko bude problema, prijatelji će vam pomoći da se ne osjećate usamljeno i imaćete njihovu punu podršku. To se odnosi kako na ljubavni, tako i na vaš poslovni život.

Ova godina biće dobra za porodični život u kome ćete uživati i donijet će vam zadovoljstvo uređenja vašeg doma i kupovine novih stvari.

Organizovaćete na najbolji način poslove u kući, što će vam donijeti pozitivnu energiju. I dolazak nekih vama dragih gostiju može također da donese lijepu atmosferu u vašu porodicu.

Vaši rođaci će pokazati razumijevanje za vas, i pružiće vam potrebnu podršku ako bude bilo potrebno. Posebnu pažnju treba da obratite na mlađe članove porodice. U junu vas obasjava posebna sreća u porodici.

Obratite pažnju u periodu septembar, oktobar kada možete osjetiti izvjestan nemir kada je porodični život u pitanju jer moguć je problem između vaše supruge i vaše majke i nemojte donositi nikakve odluke zbog kojih kasnije možete da žalite.

Treba da pokažete uzdržanost i razumijevanje. Ukoliko želite stupite u brak, onda je mnogo bolje da to uradite ranije tokom godine. Inače, ova godina može da donese brak svima onima koji su pronašli istinsku ljubav.

Ukoliko ste u vezi ove godine vaš partner bi mogao da pokaže neočekivano mnogo više arogancije i drskosti, time narušavajući vašu vezu i uticati na vaš bračni život. Bez obzira na to, vaš ljubavni život trebalo bi da bude bolji nego obično.

U maju i junu će sve biti mnogo bolje. Ako imate djece, videćete njihov napredak i bićete vrlo sretni u vezi toga. U posljednjih par mjeseci u godini imat ćete sreće, bez obzira što to vašim protivnicima neće biti drago.

godisnji horoskop blizanci

Izbjegavajte klađenje i lutriju

Od početka aprila, pa do sredine septembra oni koji traže posao mogu imati mnogo više sreće u pronalaženju željenog posla. Dok od kraja sptembra pa do kraja novembra mogu se ponovo suočiti sa problemima sa tražnjom posla, ako ga nisu ranije riješili. Od kraja novembra pa nadalje ponovo kreće povoljniji period za vas.

Kada su u pitanju vaše finansije, ova godina bi mogla biti malo nepovoljnija po vas, jer bićete skloniji da gubite novac u ovom periodu, tokom kojega možete da se suočite sa par finasijskih kriza.

Još jedan savjet, klonite se bilo kakvog oblika klađenja i lutrije. Također, ovo nije godina kada trebate da ulažete u neki vaš hobi za koji mislite da će kasnije da vam donese dodatne prihode.

godisnji horoskop blizanci

Zdravlje povezano sa raspoloženjem

Kada je zdravlje u pitanju, ove godine morate da obratite veliku pažnju na vaše zdravlje, a savjet je da se distancirate od masne hrane. Ugrabite svaku priliku da preuzmete kontrolu nad svojim životom.

Vaše zdravlje je usko povezano sa vašim raspoloženjem. Kada ste napeti, tužni i uznemireni, tada vaš imunitet opada i skloniji ste bolestima. Ali, kada ste puni optimizma i kada ste samouvjereni, tada je vaše zdravlje mnogo bolje.

Zato vam zvijezde savetuju da se češće bavite onim aktivnostima koje prijaju vašoj psihi, da često meditirate i posvetite se molitvi koja opušta i smiruje um.

Bavite se onim stvarima koje najbolje osjećate, jer je to najboji način da pronađete duhovno ispunjenje. Izbacite napetost bavljenjem sportom ili redovnim vježbanjem.

Ova godina po pitanju zdravlja može biti malo slabija za Blizance, a sve zbog uticaja Jupitera i Saturna. Ne bi bilo na odmet da obavite neke preventivne testove i posavjetujete se sa specijalistima.

godisnji horoskop blizanci
U 2022. godini redovno vježbajte!

Zbog toga moraćete da budete posebno oprezni, pogotovo kod hrane i u vezi vaših životnih navika. U protivnom, neke bolesti mogu da vas uznemire. Posebno možete imati problema sa konzumiranjem jako masne hrane i sa tim u vezi ćete morati da napravite korekcije vaše ishrane da biste izbjegli probane smetnje.

Takođe, trebate ojačati imuni sistem a morate obratiti pažnju i na oči, a i nesanica može da vas muči tokom nekog vremena.

Savjetuje vam se da izbjegavate velike gužve radi izbjegavanja raznih vrsta iritacija i infekcija. I veoma je bitno da se oblačite onako kako to vremenske prilike traže od vas, a ne da pratite modu po svaku cijenu.

Međutim, ako budete zdravlju posvetili posebnu pažnju i ako se klonite problema, možete imati mnogo bolje zdravlje i mnogo bolji život.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima