back to top

Godišnji horoskop Jarac: Položaj Jupitera i Saturna donosi vam sreću u 2022. godini!?

Iskoristite 2022. godinu zbog izuzetnog položaja Jupitera i Saturna

Godišnji horoskop Jarac preporučuje da odvojite dovoljno vremena i za sebe, jer je briga o vama samima jednako važna kao i briga o obavezama i odgovornostima koje su sastavni dio vašeg života.

Tri lunarna pomračenja, prvo u januaru unosi emotivne događaje u vaš rad, drugo u junu u ljubavne veze i kreativnost, a treće u novembru u prijateljstva i zajedničke ciljeva.

Najdetaljniji godišnji horoskop za 2022. godinu pročitajte OVDJE.

Ove mjesece imajte u vidu jer će tada vaše emocije biti izražajnije od intelekta i zdravog razuma, posebno u bavljenju poslovima koji su međusobno povezani.

U junu možete osjetiti dodir magije kada je u pitanju vaš posao, a u novembru vaši snovi imaju veliku vjerovatnoću da se ostvare.

Promjena energije koja se desila krajem 2021. godine znači da ste na nekom nivou ušli u stanje hibernacija, a sve u pripremi za pozitivan novi početak koji vam dolazi u život krajem 2022.

Simbolično, ovu godinu imate da se pripremite za istraživanje i pregrupisavanje vaše energije kako biste bili potpuno napunjeni za ovaj snažan novi početak koji dolazi pred vas.

godisnji horoskop jarac
Novi početak je pred vama

Putovanje sa bliskim osobama

Kao dio ovog procesa, nagli razvoj ili spoznaje koje će se dogoditi oko januara, maja i oktobra vjerovatno će imati veliki uticaj na to kako vidite sebe i vaš opšti stav prema svijetu.

Ovo će u sebe vjerovatno uključiti neočekivane vijesti, putovanja i situacije u kojima su uključene i rodbinski vama veoma bliske osobe.

Neka restriktivna energija koja utiče na vašeg partnera, od sredine godine može se ublažiti, olakšavajući vam neka psihološka ili intimna ograničenja koja su na vas uticala preko partnera ili nekih drugih osoba iz vašeg okruženja.

Međutim, prije nego što se ove situacije ublaže potrebno je da budete pažljivi da bi se postojeće stanje održalo na podnošljivom nivou.

Oni Jarčevi koji imaju veze sa industrijom ove će godine postići dobre rezultate. Položaj Saturna i Jupitera će vam donijeti sreću pa ćete i dalje napredovati u vašoj karijeri. Koliko god vam bude bilo teško na početku godine, biće mnogo bolje krajem godine.

Sredinom godine ćete imati mnogo mogućnosti da popravite finansijsko stanje, a u ovakvoj situaciji od suštinskog značaja da biće da kontrolište vašu potrošnju ove godine.

godisnji horoskop jarac

Moguće studiranje u inostranstvu

Ova 2022.godina biće veoma povoljna za vaše obrazovanje. Naporan rad učenicima može donijeti mnogo dobroga. Za one koji razmišljaju o odlasku u inostranstvo na studije, ove godine biće dobrih vijesti, ali na ovo se morate fokusirati i uložiti dosta napora.

Zbog uslova koje nameću planete, ove godine u porodičnom životu neki od vas mogu imati mješovite rezultate. Prvi mjeseci mogu rezultirati određenim porodičnim problemima, ali nakon toga će se uslovi vremenom poboljšavati.

Ova godina je veoma lijepa za ljubavni život i bićete uspješni na svakom ljubavnom testu. Tako, ako ste u vezi, možete se odlučiti na neke velike odluke.

Januar, februar, april i maj su najbolji mjeseci za vas, ali u martu, julu i avgustu neki manji sukobi sa partnerom su mogući.

Saturnovo dobro stanje uticat će pozitivno na vaše zdravlje ove godine i u ovom slučaju ćete biti veoma zdravi tokom cijele godine.

Ako vam neka od vaših hroničnih bolesti stvara probleme, vjerovatno će joj doći kraj, a vi ćete se osloboditi stresa i moći ćete normalno da funkcionišete.

godisnji horoskop jarac

Moguće povrede noge u 2022. godini

 Što se tiče zdravlja, 2022. je relativno zadovoljavajuća godina za Jarčeve. Položaj Saturna može dovesti do nekih tegoba.

Početkom 2022. neki Jarci mogu se suočiti sa nervnim naprezanjem, koje može biti rezultat kardiovaskularnih problema i glavobolje, a mogu nastati i neka depresivna stanja.

Sa dolaskom ljepšeg i toplijeg vremena situacija će se promjeniti i popraviti, dobit ćete na energiji i vitalnosti.

Uz sve ovo, noge mogu biti ranjive, jer postoji rizik od povrede. Da bi ste izbjegli saobraćajne nesreće morate ne samo da poštujete brzinu i pravila, nego i da uopšte ne sjedate za volan ukoliko se i malo loše osjećate.

U ljeto, Jarci će moći da izbjegnu ozbiljne bolesti. Istovremeno, nemojte zaboravite na preventivne preglede kod ljekara.

Žene Jarci moraju da vode računa o svom zdravlju ili će morati da potroše mnogo novca na liječenje i razne medicinske tretmane. Obratite pažnju na ishranu i opreznu vožnju.

Inače, 2022. godina je dobra za vas, primićete energiju koja će vam pomoći da ostvarite svoje ambiciozne planove, a također da uspijete da budete dovoljno organizovani da napravite malo vremena za vaše hobije i za ličnu njegu. Nervni sistem može da odašilje signale umora, glavobolje ili da obratite pažnju na udove i kičmu.

Jarčevi će imati dobro vrijeme tokom 2022. Moći ćete da provedete više vremena sa porodicom, na putovanjima i sa svijim hobijima. Imat ćete lijep sklad sa članovim svoje porodice, a ljubavnu vezu možete nastaviti bez problema.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima