back to top

Godišnji horoskop Lav: Najbolje prilike pružit će vam se u proljeće 2022. godine!

Lavovi će posebno zasjati u proljeće kada će biti sve planete usmjerene u njihov znak

Godišnji horoskop Lav otkriva da li ćete konačno riješiti ispit koji dugo pripremate i da li ćete se konačno ostvariti u željenom poslovnom polju. Sve detalje otkrijte u nastavku!

Vaš posao i karijera mogu imati svijetle trenutke ove godine. Ova 2022. godina može biti povoljna kada je ekonomija u pitanju, mada može da bude takva da donese dosta i uspona i padova.

Moći ćete da zaradite novac i od pomoći prijatelja i porodice. Dobri rezultati očekuju se na početku godine, služit će vas sreća i na poslu i van njega, mada ćete imati osjećaj da ste okruženi neprijateljima svuda oko sebe.

Iskoristite prvi dio godine ako ciljate na nešto više, jer drugi dio godine možda neće biti povoljan kao prvi. Moguće je preseljenje vašeg radnog mjesta ili neko dalje poslovno putovanje.

Godina 2022. može biti izazovna za trgovce. Budite pažljivi u baratanju sa vašim ekonomijama da ne biste imali gubitke. Sigurno ne želite da idete prema nekoj finansijskom krizi. Zbog eventualnog povećanja troškova, gledajte da uštedite što više novca u novčaniku, za svaki slučaj, ako vam zatreba.

Oni koji se bave učenjem i usavršavanjem svog znanja ove godine će morati posebno naporno da rade da bi postigli uspjeh na ispitima, pogotovo oni koji to žele da rade u inostranstvu.

Gledajte da vam nešto ne odvraća pažnju sa vašeg cilja i fokusirajte se samo na ispite i učenje.
Ove godine imaćete porast kreativne energije, pa je iskoristite na najbolji način, na primjer, renoviranjem kuće.

godišnji horoskop lav
Povećana želja za preuređenjem doma!

Moguće nesuglasice sa partnerom

Oni koji su u braku treba da izbjegavaju bilo kakvu konfliktnu situaciju sa svojim bračnim partnerom jer je moguće neslaganje u nekim periodima godine. Kao i u bilo kojoj drugoj vezi, može doći do nesuglasica i diskusija u vezi raznih stvari, ali iskoristite svoju zrelost da ih savladate.

Ukoliko imate djecu, posebnu pažnju usmerite na njihovo učenje, jer okolina može uticati na njihov nedostatak pažnje prema učenju. Vaše je da ih pravilno usmjerite i da ih fokusirate prema željenom cilju.

Što se tiče zdravlja, moraćete da pazite, jer su mogući problemi sa zglobovima što može uticati na vaš profesionalni život.

godisnji horoskop lav

Godina koja je izazovna po pitanju zdravlja

 Ova godina može biti izazovna za vas po pitanju zdravlja, tako da ove godine Lavovi moraju preduzeti punu brigu o zdravlju svoje porodice, a pogotovo svojih starih roditelja. U zavisnosti od situacije, neophodno je da budete svjesni svoga zdravlja. Usvojite zdrav način života.

Tako ćete spriječiti eventualne probleme. Obratite pažnju na ruke, stomak i bubrege da biste izbjegli probleme sa njima.

Također, pazite na pluća i zglobove. A osobe koje imaju problema sa dijabetisom, treba da povedu računa da se ne poveća.

Možete se osjećati vrlo napeto zbog poslova koje morate da dovršite, zato je potrebno da nađete neki ispušni ventil preko koga ćete izbaciti svu napetost i stres. Vi najbolje znate šta je to što vam najviše odgovara u takvim situacijama. To će vam pomoći i u vezi nekih mentalnih previranja koja mogu nastati kao rezultat napetih situacija.

S obzirom na brzi ritam života koji praktikujete, nemojte zanemariti svoje tijelo. Gledajte da sebi stvorite jedan uravnotežen način života, gde će vaše aktivnosti biti praćene sa dovoljno odmora, manje nerviranja, kao i dovoljno spavanja. Nemojte koristiti alkohol preko mjere, da ne dođete u neželjene situacije.


Nemojte zanemariti alternativne metode kao što su razne masaže, banjske terapije ili akupresura, koje mogu da vam pomognu u relaksaciji i uklanjanju stresa.

Nekoliko dana provedenih na moru, planini ili negdje u prirodi, omogućit će vam punjenje baterija sa pozitivnim emocijama i odličnim zdravljem. Ako osetite neku emocionalnu nestabilnost ili napetost, probajte sa biljnim čajevima kao što su kantarion, matičnjak, kamilica ili nana.

godišnji horoskop lav

Napredovanje na radnom mjestu

 Posebnu pažnju treba da obrate oni koji se bave trgovinom i imaju privatni biznis, da bi izbjegli svaku mogućnost gubitka. Također, oni koji se bave ugostiteljstvom morat će da obrate posebnu pažnju i da ulože mnogo truda ove godine. Morat ćete pravilno da iskoristite ovo vrijeme, a saradnja sa poslovnim partnerima biće vam od velike koristi.

Imat ćete mogućnost napredovanja na radnom mjestu, jer ćete biti dominantni u odnosu na vaše saradnike, a vaši nadređeni će biti veoma zadovoljni vašim radom. Tokom cijele godine bit ćete veoma zauzeti poslom, a moguća su i neka putovanja vezana za vaš posao.

Sve ovo može uticati da ćete manje vremena provoditi sa vašom porodicom, što posebno stresno može biti na početku godine.

Međutim, svi problemi koji se pojave biće prevaziđeni sa naklonošću Jupitera i vi ćete od aprila moći više vremena da posvetite porodici. Najbolje prilike pojaviće vam se krajem proljeća.

Društveni život bit će vam veoma dinamičan, upoznat ćete dosta novih osoba i to posebno krajem leta. Neće vas privlačiti druženje sa prijateljima u kući i zatvorenim prostorima, vi ćete htjeti u prirodu, na vožnju biciklom, šetnju prirodom, pecanje. To su stvari koje će vam donijeti potreban mir.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima