back to top

Godišnji horoskop Strijelac: Stabilna 2022. godina ispunjena srećom i uspjehom

Pozitivna energija će vas pratiti sve do kraja 2022. godine

Godišnji horoskop Strijelac donosi dobre vijesti za sve pripadnike ovog zodijaka. Očekuje vas vrlo stabilna godina, posebno na području karijere i ljubavi.

Sredina godine je sjajno vrijeme za strastvene akcije sa puno dinamike. Održavajte svoje raspoloženje u ravnoteži ili biste mogli da uplašite budućeg partnera koji ne razumije vaše promjenljive nalete toplote i hladnoće.  

Od decembra prošle godine došlo je do pozitivnog pomaka u energijama koji će vam pomoći da započnete novi život i ove energije će vas pratiti do decembra 2022. godine, pa će vas sreća pratiti u tom periodu.

Godišnji horoskop koji detaljno otkriva sve što vas čeka u 2022. godini pročitajte OVDJE.

Ova energija je dio prosperitetnog ciklusa koji će vam vjerovatno donijeti priliku da putujete na velike udaljenosti, imate više kontakata sa stranim ljudima i mestima, da učite, da podučavate, da povećavate svoje šanse da postanete baka, deda ili roditelj i generalno vam donosi situacije koje uključuju otvaranje novih životnih puteva koji će vam donijeti sreću i uspjeh.

Međutim, ova energija ima lošu stranu, a to je da možete preuzimati na sebe više nego što možete da podnesete na duži rok, drugim riječima, nemojte preuzimati više nego što možete!

Ove energije koje vas okružuju do prve polovine decembra snažno sugerišu snažan razvoj u bilo kojoj od gore navedenih oblasti.

Slučajni sastanak ili novi projekat koji započne za to vrijeme vjerovatno će imati mnogo veće rezultate nego što ste u početku očekivali.

godisnji horoskop strijelac

Vaša karijera će doživjeti vrhunac

Ova godina će donijeti posebnu korist Strijelčevima. Dakle, generalno gledajući vaša karijera će ove 2022. godine postići dobre rezultate, jer će vam ova godina sa dobrom vizijom Saturna donijeti vrlo dobru korist na polju rada, povećavajući tako vaše poštovanje i dostojanstvo.

Ovaj put ćete vjerovatno imati željeno preseljenje možda na selo, a ove godine ćete imati priliku da odete u inostranstvo preko neke službe za rad. Ova godina će biti mnogo bolja za vaše povjerenje u vaš ekonomski život.

Saturn će vam pomoći u vašeg ekonomskog životu, što nekima može da donese bogatstvo. Vaša potrošnja ove godine će ostati ista kao dosad, pa možete opušteno donositi sve odluke u vezi novca.

Pozajmljeni novac će vam biti vraćen ili će vaš imovinski problem biti riješen, a vi ćete ostvariti profit.

Kada je u pitanju obrazovanje, Strijelci će ove godine biti bolji nego dosad. Dobit ćete podršku nastavnika ili drugih učenika i uspijet ćete u vašim naporima za usavršavanje znanja.

Gledajte da vam ništa ne skrene pažnju sa obrazovanja, jer može biti i takvih situacija. Porodica će vam takođe biti od pomoći.

Ove godine obratite pažnju na zdravlje roditelja i gledajte da ga pojačate i da radite na predupređivanju eventualnih bolesti.

Ako ste u braku, ova godina će vam donijeti neke promjene. Trebali biste da veću pažnju obratite na djecu i njihovo obrazovanje.

godisnji horoskop bik

Očekujte stabilan i ujednačen period tokom 2022. godine

S druge strane, u odnosu na druge oblasti života, ove godine će se neki od vas možda  suočiti sa mnogim problemima u ljubavnom životu.

Vaša voljena osoba pridavat će manje važnosti vašem govoru i komunikaciji sa vama, što može dovesti do sukoba između vas dvoje. U takvoj situaciji, nemojte biti pasivni, već neprestano razgovarajte sa partnerom i pokušajte da riješite svaki spor. Iskren razgovor može mnogo toga da postigne.

Opšti pogled na fizičko zdravlje ove godine kaže da će ona biti veoma pozitivna jer ćete se ove godine osjećati mnogo zdravije. Jupiter će pozitivno uticati na Strijelce od maja do oktobra.

Tokom ove faze, možete postići svoje ciljeve bez ikakvih poteškoća. Ostali mjeseci mogu imati loš uticaj od Saturna. U ovoj fazi morate pokušati da budete realni u svakodnevnom životu.

Sve u svemu, ova godina pokazuje mnoge perspektivne aspekte u vašem životu. Ove godine možete očekivati prinovu u prorodici. Strijelčeve očekuje stabilan i ujednačen period 2022. godine.

Ne predviđaju velike promjene, nagli životni zaokreti ili drastične promjene u sudbini. Život će teći odmjereno i mirno, zbog čega će se mnogi predstavnici znaka, iskreno rečeno, dosađivati.

Istovremeno, povremene potrage za avanturom neće biti ovjenčane uspjehom. Avanturističke ideje i grandiozni planovi najvjerovatnije se neće ostvariti. Međutim, nedostatak velikih pobjeda biće kompenzovan se, isto tako, nedostatkom velikih gubitaka.

godisnji horoskop strijelac
Godina puna ljubavi i zdravlja

Povoljna godina za zdravlje

  Ova 2022. godina je u globalu povoljna za vaše zdravlje, ali obratite veliku pažnju na svoje zdravlje u prvom dijelu 2022. godine ukoliko vaš način života nije najzdraviji.

Položaj Marsa može stvoriti komunikacijske poteškoće koje lako mogu dovesti do svađa i stresa. Kontrolišite svoj temperament ili ćete imati problema.

U drugom dijelu godine stvari počinju da se poboljšavaju, a vi ćete se osjećati mnogo bolje, pa čak i zdravije. Napori koje ste uložili da poboljšate svoje zdravlje  pokazuju svoj efekat.

Održavaćete zdrav način života i imat ćete tendenciju da prestanete sa odlaganjem pregleda kod ljekara, bilo da se radi o rutinskim pretragama ili odlasku kod zubara.

Jednom riječju, tokom cijele godine, Strijelčevi, neće ništa osvojiti, ali isto tako, neće ništa ni izgubiti. Tek u novembru i decembru, horoskop, Strijelčevima obećava pravu sreću u ljubavi i uspjeh u profesionalnoj aktivnosti.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima