back to top

Godišnji horoskop Vodolija: Izuzetno povoljna godina u svim aspektima

Naporan rad i trud će se konačno isplatiti u 2022. godini za sve Vodolije

Godišnji horoskop Vodolija kaže da vas očekuje nova i snažnija ljubav, jača posvećenost, sve ove mogućnosti biće vam na dohvat ruke.

Zapamtite, međutim, da odluke donosite na osnovu svojih istinskih želja. Drugim riječima, iako je lijepo imati mnogo toga ispred sebe, pobrinite se da izaberete ono što vam odgovara i ono što ispunjava vaše potrebe. Ostanite pozitivni i iskreni prema sebi i trebali biste biti u redu.

Godišnji horoskop za druge zodijake otkrijte OVDJE.

Za mnoge Vodolije, posljednjih nekoliko godina bilo je teško, ali dobra vijest je da je ovaj period odgovornosti i mogućeg osjećaja usamljenosti skoro završen. Pitanja odnosa, i ličnih i poslovnih, trebalo bi da počnu da se ublažavaju od kraja augusta, pa nadalje.

Čini se da je vaše angažovanje sa drugima u proteklih nekoliko godina značilo naporan rad i odgovornost, ali i priliku da se formiraju duboki i čvrsti temelji za vašu buduću saradnju sa njima. Ovo svakako nije bilo lako, ali bićete dugoročno nagrađeni.

Kada je u pitanju vaše fokusiranje na odnose, postoji mogućnost da dođe do neke vrste zabune od sredine februara do sredine marta, kao i tokom druge polovine juna i početka jula, što će zahtjevati vaše pažljivo djelovanje.

Da li znate kako Kinezi otkrivaju pol bebe? Otkrijte klikom OVDJE.

To je zato jer može biti teško da radite na fleksibilnosti veze i to na način koji će funkcionisati lako i za vas i za vašeg partnera. Ova situacija može i psihički da vas optereti, pa pripazite na zdravlje.

Ova napetost će vas ostaviti nakon augusta, ostavljajući vas u boljoj situaciji da optimističnije posmatrate svijet i svoj život.

Čini se da ćete tokom ove godine moći da se oslonite na podršku prijatelja, društva kome pripadate i djece. To će vjerovatno biti najveći izvor vaše sreće. To će biti najizraženije u martu, aprilu i maju.

godisnji horoskop vodolija

Dobra godina za sve koji su u braku


Ova godina će biti dobra za one koji su u braku. Dobit ćete podršku svog supružnika kako biste postigli bogatstvo i dostojanstvo. U ovom trenutku, svakom sporu i borbi koji su bili među vama, će doći kraj.

Istovremeno, potrudićete se da ojačate odnos sa voljenom osobom. Preporučuje vam se da slijedite savjete supružnika i roditelja kada smatrate da niste u mogućnosti da izaberete pravi put.

Imat ćete naklonost sreće većinom godine, iako uticaj Saturna može da donese i izvjesne prepreke. Finansijski ćete uravnotežiti svoj život čak i ako ove godine budu veći troškovi.

Kada je obrazovanje u pitanju, ova godina će za učenike i studente biti vrlo pozitivna. Imat će podršku učitelja, koji će im pomagati kad se za to ukaže prilika.

godisnji horoskop blizanci

Zdravlje u 2022. godini

Ova 2022. godina je odlična po vaše zdravlje, posebno ako budete vodili računa o svom tijelu. Raspored planeta nije jedini razlog za ovu dobru vijest, već i vaš stav u pogledu poboljšanja vašeg blagostanja.

Bićete voljini da odete kod ljekara, da poboljšate stanje svojih zuba, na primjer, da isprobate različite vježbe za tijelo koje vam mogu pomoći i fizički i psihički, da pribjegnete ritualima koji mogu pozitivno napuniti vaše tijelo i učiniti ga zdravima, promjene u vašoj ishrani i tako dalje.

Odlučni ste da brinete o sebi, o tome kako se osjećate i kako provodite svoje vrijeme, pa čak i kako izgledate.

Međutim, neke Vodolije mogu zbog radnih obaveza u prvoj u prvoj polovini godine da imaju nemaran odnos prema svom zdravlju.

Zvijezde vas upozoravaju da obratite pažnju na ovakvo ponašanje, jer na svaki negativan signal iz tijela se mora blagovremeno reagovati. Planirani ljekarski pregled početkom godine pomoći će u spriječavanju mogućih zdravstvenih problema.

Uravnotežen režim rada i odmora garantuje dobro zdravlje i efikasnost. Ljeti trebate biti oprezni pri vježbanju, ne treba preterivati ni u čemu, jer su moguće povrede udova i leđa.

Da bi očuvali svoje zdravlje, savjetuje vam se planiranje odmora za ljetnje ili jesenje mjesece. Do tada će sva bitna pitanja biti riješena i bit će vremena za miran odmor.

Onima koji imaju problema sa organima za disanje biće korisno da se odmore u primorskim odmaralištima ili u planinskim područjima.

U ostalom, putovanja van grada i turistička putovanja su povoljna, u zavisnosti od individualnih interesa. Međutim, savjetuje vam se da se upuštate u neke ekstremne avanture,   posebno u zimskim mjesecima.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima