Sedmični horoskop Rak: U narednom periodu je moguć neočekivani novčani dobitak!

Rakovi imaju sreće u narednoj sedmici !

Sedmični horoskop Rak otkriva da je naredni period vrlo pogodan za moguće neočekivane novčane dobitke! Također, u ovoj sedmici vlada pozitivna energija i na ljubavnom i na porodičnom planu. Šta čeka ostale horoskopske znakove ove sedmice pročitajte u nastavku.

Najdetaljniji godišnji horoskop za svih 12 znakova pročitajte OVDJE.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Naporan period jer teško da ćete moći lako da nađete zajednički jezik čak i sa onima koji su vam dragi. Mnogi vam kontriraju s razlogom ili traže način da promjene radno mjesto. Moguće je prekid saradnje sa onima na koje ste računali. Morate biti spremni na razne vrste kompromisa. Novac bi mogao da kasni.

Godišnji horoskop za Ovnove otkriva sve što vas čeka u 2022. godini.

Ljubav – Ako vam se dopada osoba koju poznajete već duže vrijeme, morat ćete da potrudite mnogo više nego do sada da biste osvojili njenu naklonost. Nekome je veoma stalo da vas impresionira ali vi kao da ne obraćate mnogo pažnje na to iako vam je jasno o kome se radi. Prilično ste konfuzni u sferi emocija. Slobodni Ovnovi mogu očekivati poznanstvo sa Strijelcem.

Zdravlje – Pripazite na noge.

sedmicni horoskop rak

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Želite da uradite nešto čime biste dali svima na znanje da ni od koga ne zavisite. Moguće da se radi o nekoj ponudu na koju dugo čekate i ako je dobijete odmah ćete pristupi poslu uz mnogo energije. Nemojte se opterećivati onim što o vama pričaju zavidne kolege. Nađite se pri ruci Škorpiji i Jarcu u vezi sa njihovom poslovnom dilemom. Izbjegnite neočekivane troškove.

Saznajte šta Bikove čeka u 2022. godini OVDJE.

Ljubav – Imaćete manjih problema u komunikaciji sa partnerom. Budite manje direktni i pazite da riječima ne povrijedite partnera. Imate mogućnost nalaženja rješenja u razgovoru. Imate lijepa sećanja u vezi sa jednom Ribom.

Zdravlje – Više se krećite.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Posao – Imate mnogo posla i mnogo obaveza a najradije biste započeli neki nov posao. Ovaj period je povoljan što se tiče vaših planova u vezi sa inostranstvom ali vjerovatno ćete biti nespremni da se prilagodite tempu koji nameće šef ili će vam iskrsnuti posao na koji niste računali. Smanjena vam je sposobnost za dobru koncentraciju. Spremni ste da sebi smanjite troškove ili da ih mudro raspoređujete.

Godišnji horoskop za Blizance pročitajte OVDJE.

  Sedmični horoskop Vaga: Naredna sedmica je savršena za ljubavne sastanke

Ljubav – Avantura na poslu sa jednom osobom je ono što vas u velikoj mjeri privlači čak i ako jedno od vas dvoje nije slobodno. Vaša društvenost je vaše glavno oružje i vjerovatno ćete biti u prilici da shvatite do koje mjere ste popularni. Neki drugi Blizanac ili Ovan mogu vas smatrati neodoljivim. Planirajte sa partnerom zajednički put.

Zdravlje – Smanjite nervozu.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Ovaj period može da vam donese probleme u komunikaciji sa autoritetima. Možete biti pomalo pokolebani u vezi sa novim poslom. Ne treba da se opterećujete onim što čujete na svoj račun, naročito od Škorpije ili Ovna. Napravite novu strategiju u vezi sa poslom. Mogući su neočekivani dobici, naročito u novcu.

Detaljan godišnji horoskop za Rakove u 2022. godini pogledajte OVDJE.

Ljubav – Ovaj period neće baš tako pozitivno da utiče na vaš ljubavni i porodični život naročito ako spadate u one osetljive predstavnike ovog znaka. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo na putu ili kod nekoga u gostima ili negdje na nekom porodičnom skupu. Imate razumijevanje jednog Bika.

Zdravlje – Manji problemi s nesanicom.

sedmicni horoskop rak
Mogući problemi za nesanicom ove sedmice.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Ovaj period vam donosi mnogo novih mogućnosti. Nemojte se previše eksponirati ako niste uspjeli da regulišete odnose sa poslovnim partnerima, mnogima smeta vaša popularnost. Vaga, Bik i Rak vam nude zajednički posao, moguće u nekoj vrsti tajnosti. Ponudite Strijelcu obnovu saradnje u domenu nauke ili medija. Mogući su vanredni dobici.

Godišnji horoskop za Lavove u 2022. godini pogledajte OVDJE.

Ljubav – Najvjerovatnije ste zaljubljeni ali i posesivni, prilično ljubomorni ali to je potpuno nepotrebno. Uvjerit ćete se vas da je partner u podjednakoj mjeri zainteresovan za vas koliko i vi za njega. Osoba koja nije slobodna pokušaće da vas osvoji, moguće da će joj to i poći za rukom. Ako se radi o Raku ili Vagi otvorite četvore oči, moguće da se radi o prolaznom flertu.

Zdravlje – Više se odmarajte.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Okupljate tim dobrih saradnika jer ste ubijeđeni da neko od sadašnjih ima nešto protiv vas ili da bi mogao da vam napravi problem na poslu. Ako ste mladi, vjerovatno ćete razmišljati o promjeni posla. Od vašeg stava zavisi kako će vas drugi doživjeti kao samouvjerenu osobu ili kao nekoga ko pravi kule u vazduhu. Finansijska situacija mogla bi da se popravi krajem perioda. Igrajte igre na sreću, mogući su poveći dobici.

Detaljan godišnji horoskop za Djevicu pogledajte OVDJE.

Ljubav – Ako ste u dužoj vezi i sa partnerom provodite malo vremena zbog opterećenosti poslom i njemu i vama je potrebna promjena. Ako ste u vezi sa Rakom, Jarcem ili Škorpije moguće da ćete morati da se mnogo više potrudite da biste vezu doveli u red.Vaga pokušava da vam se nametne.

  SEDMIČNI HOROSKOP: Krajem sedmice Lavove očekuje prijatna vijest

Zdravlje – Provjerite stanje zuba.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Moguća dobit, posebno onima koji nisu skloni da rizikuju ali su spremni da prihvate nove ideje. Moguć je neki posao u tajnosti i vjerovatno ćete biti u prilici da se izborite za ono do čega vam je stalo na diskretan način. Škorpija, Bik, Rak i Jarac su vaši stalni odani partneri preko kojih možete dobro da zaradite.

Ljubav – Ne želite da se previše nervirate oko nečega što vam je u posljednje vrijeme stvaralo ozbiljne probleme, moguće da se tiče organizacije zajedničkog života i vjerovatno partner nema mnogo razumijevanja za vaše obaveze. Slobodne Vage mogu biti u prilici da upoznaju Raka, Bika ili Ribe.

Godišnji horoskop za Vagu pročitajte OVDJE.

Zdravlje – Trebalo bi da se više krećete.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Sredinom perioda, posebno počet ćete da planirate nove poslove, i bilo bi najbolje da se orijentišete na vodene i zemljane znake, oni su sjajni saradnici, imat će mnogo novih ideja, biće veliki entuzijasti ali bez nekog Bika, Jarca ili Škorpije u ekipi, teško da ćete nešto postići. Može se dogoditi da dobijete poveći iznos. Dobici slijede preko rada sa strancima

Ljubav – Trudite se da partneru nametnete svoju volju ali to činite dobronamjerno i on se na vas najvjerovatnije ne ljuti. Ako ste u vezi sa Ovnom ili Blizancima shvatate s kim imate posla, naročito ako se radi o osobi koja bi željela da se po svaku cijenu eksponira. Morat ćete da promijenite taktiku, inače prijeti raskid. Nespokojni ste zbog nečega što ima veze sa mlađom osobom.

Zdravlje – Odbacite duhan.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Trebalo bi da se osjećate polaskanim ponudom koju ćete dobiti od jednog Ovna ili Bizanaca. Vjerovatno imate još nezavršenih poslova, ali bar znate na čemu ste. Bilo bi dobro kada biste se posvetili nekom poslu u medijima posebno sa Bikom ili Djevicom. Ovo je odličan period za obnovu saradnje sa onima sa kojima imate dobro iskustvo. Dobijate povoljnu vijest u vezi sa novcem.

Detaljan horoskop za 2022. godinu pročitajte OVDJE.

Ljubav – Romansa je moguća i predstoji vam flert sa Bikom, Blizancima. Moguća ljubav sa ambicoznom i kreativnom osobom koja često putuje i koja će vam ponuditi zajednički posao. Slobodni Strijelci mogu biti u nezgodnoj situaciji da im se udvaraju dva prijatelja, to jest, dvij prijateljice koji se međusobno poznaju. Nemate razloga da se nervirate oko sitnica.

Zdravlje – Bavite se više rekreacijom.

sedmicni horoskop rak
Slobodno vrijeme iskoristite za rekreaciju.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Ovaj period možete da budete uspješni u medijima, na ispitima, da započnete posao u kome će doći do izražaja vaša sposobnost da riješavate konkretne probleme ali saradnja sa kolegama može biti veoma naporna. Ako ste mladi, mogući su dobici preko rođaka, rada u studentskoj organizaciji ili preko honorarnog posla. Sportistima slijede malo veće pare. Dobijate novac iz inostranstva.

  Horoskop za mjesec juni: Ljetne avanture i putovanja

Ljubav – Spremni ste da se upustite u žestoke rasprave sa partnerom ili članovima njegove ali i vaše porodice da biste se izborili za svoju slobodu. To se posebno odnosi na mlade Jarčeve dok oni koji su u braku nemaju mnogo vremena za partnera. Poznanstvo na izletu, većem porodičnom skupu.Neko ko je mnogo toga lijepog slušao o vama, željet će da vas upozna. Imate mogućnost nalaženja rješenja za zajednički problem.

Zdravlje – Ne iscrpljujte se poslom.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Ne bi trebalo da se nervirate zbog situacije na poslu, naročito ako gotovo ništa ne zavisi od vas nego od spoljašnjih okolnosti ili vaših poslodavaca. Pazite da vam neko ne ukrade ideju, da vas ne nagovore na nešto što vama u stvari ne odgovara. Ne pristajte na kompromis po svaku cijenu. U sferi novca ste nesigurni i mislite da niste dovoljno plaćeni ali imate načina da to popravite uz pomoć Bika, Raka ili Lava.

Godišnji horoskop za Vodoliju pročitajte OVDJE.

Ljubav – Ako volite Ovnove i Lavove, slobodno se upustite u avanturu sa jednim od ovih znakova koji su vam inače naklonjeni i koji vas impresiniraju. Ukoliko živite u zajednici sa roditeljima, izbjegnite konflikte. Obnova veze sa Rakom može biti veoma stresna.

Zdravlje – Smanjite nervozu.

RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Imate dobru energiju, posebno one Ribe koje znaju šta hoće i spremne su da se uključe u neki timski posao. Imate priliku da dokažete partneru ali i članovima porodice, što vam je naročito važno ako ste mladi koliko možete da zaradite. Profitabilan posao nudi vam Jarac ili Škorpija. Moguć je dobitak od Strijelca.

Ljubav – Partner postaje neodlučan. Ipak, ne pretjerujte ako je partner sklon ljutnji a moguće da jeste i da je mnogo čime nezadovoljan. Ne ulazite u raspravu i budite manje autoritativni, to mnogima smeta.

Zdravlje – Pazite se povrede sa alatom.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adna
Adnahttps://diva.ba/
Adna je mlada multimedijalna novinarka u medijima TNT Grupacije. Prati vijesti iz biznisa i šoubiznisa.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima