back to top

Godišnji horoskop Bik: Najviše uspjeha u 2022. godini imat ćete od aprila do septembra?!

Poslovni uspjeh za Bikove u 2022. godini je zagarantovan

Konačno će se rad i trud isplatiti za sve Bikove. Godišnji horoskop Bik preporučuje da nastavite sa trudom i radom jer ćete ovu godinu zasigurno upamtiti.

Ukoliko ste nezaposleni, početkom proljeća i jeseni možete dobiti neke povoljne vijesti u vezi posla. Također, imate velike šanse kada je ekonomski život u pitanju. Posebno oni koji su zaposleni u javnom sektoru gdje mogu očekivati napredak.

Od kraja maja do jula, kao i u septembru, moguće je uvećanje vaših prihoda. Iskoristite ove pogodnosti na najbolji način kada je vaš ekonomski progres u pitanju, što će vam donijeti i izvjesnu rasterećenost u životu.

Bez obzira na sve, savetuje vam se da više štedite, da biste imali novca ako dođe do nepredviđenih gubitaka, što je moguće u julu i novembru jer možete doći u situaciju da trošite novac na razne luksuzne stvari poput torbe ili odjeće. U ovom periodu odlazit ćete i na daleka putovanja u inostranstvo.

Oni koji se bave učenjem mogu očekivati nagradu od Saturna za uloženi trud ove godine, tako da bi fokus trebao da im bude na radu. U protivnom, rezultati mogu biti promjenljivi, jer početak godine može biti slab za vas.

Zato je potrebno da se posebno pobrinete za vaše studije u ovom periodu. Najviše uspjeha imaćete u periodu od aprila do septembra.

godisnji horoskop bik

Svađe i prepirke sa članovima porodice

U porodičnom životu stvari mogu da budu malo nepovoljne jer su  moguće izvjesne tenzije početkom godine, gdje može doći do nekih stresnih situacija, posebno u februaru.

Možda od vaše porodice nećete dobiti potrebnu podršku, što će vas učiniti pomalo depresivnim, ali glavu gore. Gledajte da prevaziđete sve svađe i prepirke sa članovima porodice i bračnim partnerom, a već u martu situacija će biti mnogo bolja.

Pored toga, između aprila i septembra i Jupiter će se pobrinuti da donese sreću u vaš  porodični život. Ponovo ćete imati podršku porodice i osjetit ćete sve zadovoljstvo porodične sreće.

Ako je neko imao zdravstvenih problema, situacija će se popraviti. I august i septembar također treba da budu veoma povoljni za vas, bez obzira što ćete u ovom periodu pokušavati da dominirate u porodici i što vam može donijeti neku vrstu stresa.

Uprkos redovnom poslu, naći ćete vremena da ga provedete sa vašom porodicom jer ste svjesni važnosti porodice.

Kada je zdravlje u pitanju moraćete da posvetite posebnu pažnju da biste izbjegli eventualne probleme. Obavezno obratite pažnju na zdravlje vaših roditelja sredinom godine.

Tranzit Marsa može donijeti neku vrstu mentalnog stresa i tokom ovog perioda možete osjetiti manjak dobrog raspoloženja. U ovoj godini Bikovi mogu videti boljitak u odnosu na prošlu godinu.

Ono na šta treba da obrate pažnju i imaju na umu je to da ne vjeruju svakome! Vaši ‘dobronamernici i dušebrižnici’ mogli bi da pokušaju da vas prevare, pa zato ne padajte pod njihove uticaje.

godisnji horoskop bik

Naporan rad na poslu će se isplatiti

U vašem poslu može doći do poboljšanja i do uvažavanja od strane kolega i poslovnih prijatelja, a u finansijskom pogledu bićete dobro. Bićete ohrabreni da reorganizujete vaš budžet, a moguće je i osnivanje neke firme, kao i prebacivanje novca u neku drugu banku sa povoljnijim uslovima.

Pluton i Saturn će vam pomoći da napokon uberete plodove vašeg napornog rada iz prethodne godine. Biće izuzetno zadovoljni što će vaše zasluge biti prepoznate i priznate, tako da ćete puni energije i samopouzdanja početi da planirate nove projekte i uspostavljate nove poslovne kontakte sa ljudima oko vas.

Sve u svemu ova godina donijet će vam slobodu da možete da se ponašate u skladu sa vašim interesima, da izaberete put kojim ćete dalje ići, da prihvatite ili ne prihvatite mogućnosti koje vam se nude. Na vama je da odlučite.

Pronađite vrijeme za odmor

Bikovi ove godine imaju da obrate posebnu pažnju na svoje zdravlje, pogotovo na početku godine. Poslje marta, pritisak na radnom mjestu sa kojim ćete morati da se nosite biće veći nego što je to obično slučaj, tako da zbog nedostatka odmora i vaše zdravlje može da oslabi, tako da obratite pažnju na to da sebi omogućite dovoljno vremena za odmor.

Takođe, vaše loše navike mogu da prouzrokuju zdravstvene probleme i stres, kao i česte promjene vremena. Nepažnja i nemar po pitanju zdravlja mogu da vas uvuku u neželjene probleme. 

Mogući su i problemi sa prekomjernom težinom, jer su Bikovi veliki gurmani. Najbolji dani za mršavljenje su oni kada vi jasno odlučite da želite izgubiti kilograme.

Treba da izbjegavate hranu koja ima dosta ulja kao i ljute začine, da biste izbjegli eventualne probleme sa stomakom.

U toku maja, oni Bikovi koji su patili od nekog hroničnog zdravstvenog problema moći će da odahnu jer može da dođe do neočekivanog poboljšanja. Žene u trudnoći takođe treba da budu obazrive i da se pobrinu da im zdravlje bude na visini.

godisnji horoskop bik

U novembru i decembru potrebno je da se posebno fokusirate na održavanje vašeg zdravlja i ishranu, jer nepažnja u jelu može da bude najveći razlog problema sa crijevima i poremećaja zdravlja. Izbjegavajte brzu masnu i preprženu hranu sa kioska i pijte dosta vode.

U tom periodu najbolje je da dosta šetate i trčite kad god možete, jer to može rešiti mnoge vaše probleme. Bilo koja vrsta kretanja biće vam korisna, od izleta, rekreacije i vježbanja.

Tokom poslednjeg dijela godine nervni i digestivni sistem mogu izazvati neke probleme, zato se ne preporučuje zanemarivanje odmora ili ishrane.

Sve u svemu, nemojte biti lijeni, već se fokusirajte na vaše zdravlje. U kakvom god da ste poslu, nađite vremena za odmor i relaksaciju. Vrlo dobro znate da je zdravlje najveće bogatstvo, pa mu tako i pristupite.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima