SEDMIČNI HOROSKOP: Mogući problemi u ljubavnim vezama

Da li je ovo period kada ćete okrenuti novi list i raskinuti sa partnerom?

Pripadnici znaku Bik ove sedmice trebali bi izbjegavati bilo kakve ozbiljne kupovine. S druge strane Blizance očekuju povoljne financijske vijesti. Pročitajte u nastavku sedmični horoskop i saznajte šta vas čeka u narednom periodu!

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Imate potrebu da se istaknete, posebno u poslovima u vezi sa javnošću, moguće u sportu, politici ili umjetnosti, ali i u sferi marketinga. Nemate milosti prema konkurenciji, ali sa nekima od njih možete naći zajednički interes i započeti nov posao. Ovaj period vam donosi probleme u radu sa osobama poznatim u javnosti. Dobićete obećani novac ali ćete morati da se prilično pomučite da bi se to i dogodilo. Nemojte ulaziti u bilo kakvu transakciju sa drugim Lavom ili Vodolijom.

Ljubav – Vjerovatno nećete odoljeti nečijoj slatkorječivosti i bićete spremni da se maksimalno angažujte u vezi koja nema neku veliku perspektivu. Ako ste mladi, teško da ćete odoljeti čarima jedne Vodolije, Raka ili Vage. Ako imate stalnog partnera, možete doći u prilično neprijatnu situaciju. Oni koji su u krizi mogli bi imati ozbiljnih problema u komunikaciji.

Zdravlje – Ne odustajte od dijete.

   BIK (21.4.- 21.5)

Posao – Imate veliku potrebu za dokazivanjem da ste u pravu i vaša sposobnost da ubijedite druge u ono što želite dolazi do izražaja. Ako se bavite poslom u kome može da dođe do izražaja snaga vaše ličnosti ili principijelnost, to može stvoriti probleme sa pretpostavljenim ili sa kolegama. Najviše novca može vam otići na neke stvari za domaćinstvo ili ako ste mladi za kupovinu kompjutera ili elektro uređaja. Pazite samo da li vam prodaju ispravnu stvar.

Ljubav – Niste načisto šta želite ili se prepuštate sanjarenju o nečemu što je malo vjerovatno. Neko ko često putuje ili koga ne možete iz određenih razloga da viđate koliko biste željeli može vam postati prava opsesija. Moguće je poznanstvo preko radnog mjesta sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje – Briga za starijeg člana porodice.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Niste pretjerano zadovoljni razvojem situacije na poslu, naročito ponašanjem osoba od kojih očekujete tačne informacije. Čuli ste nešto što vas dovodi u izvjesnu dilemu u pogledu toga kako da se postavite u buduće u vezi sa poslovnim partnerima u inostranstvu. Financijska situacija vas brine, jer mnogo radite a novac ne stiže. Vrlo brzo će se popraviti a naći ćete i neki nov izvor prihoda

  Godišnji horoskop Ribe: 2022. godina puna sudbinskih preokreta?!

Ljubav – Ako ste opsjednuti razmišljanjima o Ovnu ili se pretvara da vas ne primećuje, istu taktiku primijenite i vi. Početak perioda donosi interesantna poznanstva sa osobama koje žive u inostranstvu ili sa onima koje ste nekada poznavali. Moguća je obnova veze sa osobom mlađom od vas. Imate veliku potrebu za ljubavlju ali vam nije stalo da po svaku cijenu budete s nekim ko nema mnogo vremena za vas.

Zdravlje – Ne uzimajte mnogo hladnoga i gaziranih pića.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Ako se bavite medicinom, farmacijom, umjetnošću, početkom sedmice ste u situaciji da napravite dobar aranžman sa nekim ko radi za stranu kompaniju ili često putuje u inostranstvo. Ako ste mladi, trebalo bi da obnovite znanje stranih jezika. Nemojte zaključivati posao sa Blizancima sa kojima ste već imali problema u komunikaciji. Troškovi vam se nagomilavaju a vi nikako da postignete cilj, a to je da započnete posao sa osobama koje su vam ga odavno obećale.

Ljubav – Nemate potrebnu podršku od strane stalnog partnera, ali zato postoji neko ko i te kako misli na vas. To je utoliko naglašenenije ako se radi o nekome koga nikada niste mogli da računate, moguće da se radi o osobi koja često putuje ili nije iz vašeg mjesta rođenja.

Zdravlje – Vrijeme je da razmislite o dijeti ili promeni režima ishrane.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Imate previše posla koji vas u priličnoj mjeri opterećuje jer biste se radije bavili poslovima u kojima bi vaša kreativna crta mogla doći do izražaja. Jedna Riba vam može stavljati primjedbe bez većeg razloga a jedan Lav su vam desna ruka u poslu. Budite istrajni u realizaciji svojih planova. Neko će vam ponuditi posao koji će biti dobro plaćen a vi ćete misliti da je ispod vašeg nivoa. Nemojte se previše dvoumiti nego ga prihvatite. Trebalo bi da igrate igre na sreću i to početkom perioda.

Ljubav – Čitav period je pun uzbuđenja, posebno ako ste u vezi sa Blizancima a ako niste, imate šanse da ih upoznate. Upravo predstavnici ovog znaka mogu djelovati na vas kao magnet. Ako ste u podznaku Jarac ili Rak ne opterećujete partnera svojim brigama.

Zdravlje – Pazite se u vožnji.

sedmicni horoskop
Budite oprezni u vožnji!

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Vaša ambicozna priroda dovodi vas do iscrpljivanja. Ako ste sada već poprilično klonuli, poslušajte savjete da izbjegnete društvo onih koji vas icrpljuju a ništa vam konkretno ne pomažu. Jedan Jarac vam pomaže, a vi toga vjerovatno niste ni svjesni. Nervira vas neizvjesnost koju vam stvaraju neredovni prihodi i neka dugovanja koja smatrate da su vam nametnuta bez razloga. Previše se opterećujete pitanjima novca.

Ljubav – Priželjkujete da vam se dogodi nešto lijepo i romantično ali malo šta činite da do toga i dođe. Ne budite malodušni nego imajte više povjerenja u sebe. I dalje su za vas najidealnije osobe Jarac, Ribe i Škorpja misli na vas.

  Godišnji horoskop Rak: U 2022. godini ostvarit će se financijska stabilnost!

Zdravlje – Fizički se iscrpljujete što se loše odražava na vašu psihu.

 VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Uspjet ćete da zahvaljujući sretnim okolnostima svoje ideje materijalizujete i da moguće postanete popularni. Mogući su kontakti sa raznim osobama, razni obrti na poslu, mnogo druženja i prilično uloženog napora. Od Ovna ili Škorpije dobijete interesantnu vest. Igrajte igre na sreću i vaš znak je jedan od onih koji bi mogao da nešto dobije, naročito ako vam je podznak u Ovnu, Strijelcu ili Vodoliji.

Ljubav – Ako ste mladi u mnogo ste boljoj situaciji nego ranije jer uspjevate da se prilagodite na potrebe partnera. Nemojte se previše nervirati ako vas partner bude kritikovao da ste zainteresovaniji za posao nego za njega. Trenutno ste mnogo više posvećeni ambicijama na poslu nego ljubavnom životu.

Zdravlje – Bilo bi dobro da ostavite duhan.

  ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Posao – Vaše ambicije su realne. Potrebna vam je dobra organizacija posla i malo više povjerenja i u sebe i u kolege. Niko vas neće iznevjeriti, ma kako vam situacija izgledala možda nepovoljnom. Jedan Ovan će vam ponuditi posao koji će vam se brzo isplatiti. Možete očekivati lijepe prihode, ako budete dovoljno taktični, uporni i spremni na saradnju sa novim kolegama koji imaju svoje uslove pod kojima žele da rade sa vama.

Ljubav – Više vas opterećuje situacija u domu nego na poslu, osim ako ne radite u privatnoj firmi. Partner vam može biti desna ruka u poslu, ma kog pola i struke da ste. Poslušajte njegove savjete i ideje, naročito ako ste u braku, mnogo je praktičniji od vas.

Zdravlje – Više se krećite.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Želećete mnogo ali u stvari ne bi trebalo da žurite sa donošenjem odluka jer vam malo toga ide u prilog. Dobijate ponudu za zajednički posao sa Lavom. Ako budete išli negdje na put, bićete skloni da trošite više nego što ste planirali. Nikako nemojte pristati na neku kupovinu ili pravljenje financijskog aranžmana sa Blizancima i Djevicom. Nepovoljan period za transakcije sa njima i dalje traje.

Ljubav – Morate da pokažete osjećanja u većoj mjeri nego što biste željeli. Početak sedmice donosi vam mogućnost da se izrazite riječima, a vi ćete uspjeti da odaberete one prave, da mnogo kažete i nešto otkrijete o sebi.

Zdravlje – Provjerite vid.

   JARAC (22.12.- 20.1.)

Posao – Prva tri dana ovog perioda pokušajte da budete manje uporni, kritički nastrojeni i pokušajte da imate razumijevanja za rođene u znaku Raka, Lava ili Vodolije. Potrebna vam je mnogo bolja koncentracija,a ona će se od kraja sedmice popraviti kada budete imali na koga da prebacite dio obaveze. Imaćete neki poveći izdatak koji će vas natjerati da malo bolje razmislite o svom financijskom stanju i da budete mnogo realniji. Ne vjerujte mnogo u obećanja u vezi sa isplatom.

  Horoskop: Škorpije očekuju sjajne vijesti na ljubavnom planu!

Ljubav – Početak i kraj perioda mogu biti pomalo stresni jer vam je potrebno da imate osjećaj da vladate situacijom a upravo se to ne događa. Imate pogrešnu predstavu o osobi koja vam je draga. Njoj je i te kako stalo do vas, ali je uzdržanija nego inače iz nekih svojih ličnih razloga.

Zdravlje – Više se odmarajte.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Ako ste u saradnji orijentisani na žene, posebno na Bikove, Rakove, Lavove, iskoristite to na najbolji mogući način. Preko poslovnih kontakata predstoji interesantan susret, moguće posredstvom kolegice ili rodice. Razmišljate o promjeni posla ili saradnika. Stižu manji iznosi sa zakašnjenjem jer niste u stanju da svoje troškove svedete na razumnu mjeru. Ako planirarte kupovinu kola iz druge ruke, nepovoljan period još traje, čak i ako se radi o bliskoj osobi.

Ljubav – Potpuno ste egzaltirani, naročito ako ste slobodni a pruža vam se prilika da upoznate nekoga ko se bavi umjetnošću, sportom ili je često na putu. Kako vrijeme bude odmicalo, tako ćete i vi biti sve sigurniji da bi prije toga trebalo da dobro upoznate tu osobu.

Zdravlje – Počnite intenzivnije da se bavite rekreacijom.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Ako se iko žalio na sumoran život to ste vi. Zaista se mnogo toga svalilo na vaša pleća. Izlazite u susret svima, a najviše ženama iz vaše porodice ili kolegicama, ma kog spola da ste i ma šta mislili o njima. Dobri kontakti sa ženama u velikoj mjeri vam olakšavaju završavanje poslova. Nečija finansijska situacija vas prilično brine i spremni ste da mu pomognete. Možete doći u situaciju da date novac bespovratno.

Ljubav – Vrlo ste nepovjerljivi ma o kome da se radi iako će neko pokušati da vam se udvara. Dobro bi vam došao kraći flert početkom perioda koliko da se energetski malo dopunite jer se osjećate prilično usamljeno čak i ako ste u braku ili stalnoj vezi.

Zdravlje – Bilo bi dobro da se bavite meditacijom.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Una
Unahttps://diva.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima