Horoskop za mjesec juni: Ljetne avanture i putovanja

Horoskop za mjesec juni krije dobre vijesti za mnoge znakove!

U nastavku pročitajte horoskop za mjesec juni koji je ispunjen ljubavnim avanturama i romantičnim putovanjima.

 OVAN (21.3.- 20.4.)  

Posao – Spremni ste da uđete sa nekim u neki tajni dogovor, moguće u vezi sa nekretninama. Tokom ovog perioda potrebno je da pokažete spremnost za kompromise. Možete biti prilično nervozni, jer se mnogo toga neće odvijati kako vi planirate i želite. Može doći do otežavajućih okolnosti na poslu, u vidu neke autoritativne osobe koja je spremna da vam se oštro suprotstavi. Ipak, kraj mjeseca donosi nove šanse na poslu, naročito ako radite u velikoj privatnoj firmi ili se bavite poslovima od opšteg značaja.

Ljubav – Moguća su ljubavna iskušenja, posebno kod onih neodlučnih, koji su skloni paralelnim vezama ili razmišljaju o prekidu dosadašnje veze i ulasku u novu vezu. Tu je i nemogućnost sređenog ljubavnog života, posebno sa osobama iz inostranstva ili sa onima koji rade u velikim privatnim firmama tako da ćete doživjeti romansu koja će na neki način biti pod znakom pitanja ako jedno od vas dvoje često putuje. Trebalo bi da izbjegavate ljubomorne scene ako ste u vezi sa Vagom.

Zdravlje – Pazite se na ulici.


   BIK (22.4.- 21.5)  


Posao – Ovaj period donosi mogućnost poveće zarade ali da bi se to i dogodilo moraćete da dogovore sklopite uz veliki oprez i maksimalno osiguranje od štete. Potreban vam je savjet pravnog lica. Imaćete mogućnost sklapanja privatnog posla sa nekim koga ćete upoznati preko rada u nekoj velikom marketinškoj kući, preko rođaka ili prijatelja ili u okviru saradnje sa privatnom firmom. Možda ćete da sklopite dobre poslove za koje mnogi neće ni znati. Tajansvenost je vaše glavno oružje i spretno barate njima a za savjetodavce vjerovatno uzmate žene koje imaju iskustva u poslu.

Ljubav – Ako ste skloni tajnim ljubavima, pazite se naročito početkom mjeseca. Moguća su iskušenja u ljubavi, posebno onima koji nisu slobodni ili mogućnost veze sa osobom koja nije slobodna. Aprilski Bikovi će biti pred velikim i značajnim odlukama, naročito ako su u vezi sa drugim Bikom, Jarcem, Devicom. Ako ste umjetnik, predstoji vam susret sa nekim sa kim ćete sarađivati i biti u ljubavnoj vezi.

Zdravlje – Pripazite na imunitet.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  

Posao – Većini predstavnika vašeg znaka ovaj period savršeno odgovara za svaku vrstu partnerskog odnosa, posebno sa osobama koje su prisutne u javnosti, rade u medijima ili se bave sportom. Nemojte olako da shvatate svoje obaveze, jer vam to može doneti probleme. Imaćete mnogo veće šanse za proširenje saradnje sa nekim ko živi u inostranstvu a i sami možete često putovati. Imate mogućnost uvećanja prihoda uz pomoć osoba koje su mnogo iskusnije od vas, moguće jednog Strijelca, Jarca ili Škorpije. Mogući su problemi i nezadovoljstvo zaposlenima u privatnim firmama, posebno možete biti izloženi nekoj vrsti kritike od strane nelojalne konkurencije.

Ljubav – Mnogi predstavnici vašeg znaka spremni su da uđu u ozbiljnu vezu, brak, posebno ako su u vezi sa nekim ko je slične struke njihovoj ili se sjajno udopunjavaju na profesionalnom planu. Majski Blizanci će također biti odlučni da riješe pitanje svog statusa, naročito početkom perioda. Rođeni početkom osamdesetih posebno su na nekoj vrsti prekretnice, moguće da planiraju odlazak za inostranstvo zajedno sa partnerom ili promjenu mjesta borvaka.

Zdravlje – Promijenite način ishrane.

   RAK (22.6. – 22.7.)  


Posao – Ovo vrijeme moža pomalo stvoriti konfuziju u vašim planovima kada je u pitanju neki nov projekat. To se naročito odnosi na dame Rakove koje su imale nekoliko napornih perioda u toku kojih nisu uspjele da se prezentuju na način na koji su željele. Mnogi od vas osećaju potrebu da naprave veliki zaokret na poslu. Ako ste mladi ne bi trebalo da pokazujete revolt ukoliko niste dali sve od sebe niti da tražite svoja prava ako ne ispunajvate svoje obaveze. Moguće su neke nove mogućnosti na poslu ako ste sposobni da svoje mišljenje zadržite za sebe.

  Godišnji horoskop Vodolija: Izuzetno povoljna godina u svim aspektima

Ljubav – Ovaj period može donijeti slobodnima ljubav sa nekim ko je izrazito jaka ličnost i donosi vam mogućnost romanse sa nekim koga poznajete preko posla, naročito ako radite u banci ili radite u nekoj medicinskoj ustanovi. Postoji mogućnost ozbiljne veze ili bračne ponude od jednog Bika, Jarca, Škorpije ili Vage. Ukoliko spadate u one Rakove koji impulsivno donose odluke u vezi sa privatnim životom, možete biti u situaciji koja se neće odvijati povoljno po vas.

Zdravlje – Pazite se u saobraćaju.

   LAV (23.7.- 22.8.)  


Posao – Mnogi predstavnici vašeg znaka ovo vrijeme doživljavaju kao vrijeme u kome lako mogu doći do popularnosti i novca ali ovog puta, ako niste veoma posvećeni poslu, pravi profesionalac, mogu vas čekati neprijatna iznenađenja ili možete doći u sukob sa nekim ko je mlađi od vas ali spreman da vam nametne uslove koje ćete teško moći da ispunite. Ponude u vezi sa inostranstvom ili radom u velikim stranim firmama i predstavništvima treba da shvatite krajnje ozbiljno, u protivnom, možete se pokajati što ste ušli u posao koji je veoma zahtjevan.

Ljubav – Ovo bi mogao biti dobar period kada je ljubav u pitanju, naročito ako vam se dopada osoba koju viđate na radnom mjestu, ako radite posao u velikoj firmi i često putujete ili ako se bavite naukom, građevinom, sportom. Rođeni početkom znaka trebalo bi da budu trezveniji u donošenju odluka koje se tiču privatnog života. Porodični odnosi mogu biti prilično stresni jer nećete imati mnogo sluha za potrebe vaših bližnjih. Period može donijeti romansu na poslu i to sa osobom koja ima preko posla veze sa strancima.

Zdravlje – Moguća upala mišića.

horoskop za mjesec juni
Osobe u znaku Lava čuvajte se upale mišića.

   DJEVICA (23.8. – 22.9.)  


Posao – Pred vama je period u toku koga treba da budete mudri i spremni na razne vrste kompromisa. Imate velike planove ali vam je potrebna dobra ekipa saradnika. Ako ste već izvjesno vrijeme vodili razgovore o novim poslovima, vjerovtno ćete pristupiti mnogo energičnije realizaciji planova. Možda će vas kontaktirati oni koji će željeti da sa vama rade na nekom originalnom projektu. Pronicljivi ste i spremni za neke mnogo odgovornije poslove nego one na kojima ste trenutno angažovani.

Ljubav – Mnogo ste moćniji nego što mislite ali i daleko romantičniji nego što to drugi misle. Mnogo ste uporniji u verbalnim pokušajima da nekog osvojite. Ovaj period je dobar na emotivnom planu i onima koji su u vezi i onima koji bi željeli da započnu vezu sa jednim Rakom ili Bikom. Dame Djevice postaju izrazito aktivne na ljubavnom planu i veoma određene u svojim zahtjevima. Osoba koja nosi uniformu mogla bi vas zainteresovati za sebe. Rođeni krajem augusta posebno mogu pomisliti da je njihov partner pod nečijim uticajem dok će oni rođeni krajem znaka biti spremniji da uzmu svoj život u svoje ruke.

Zdravlje – Provjerite vid.

   VAGA (23.9. – 22.10.)    

Posao – Ovaj period vam donosi nove poslovne šanse. Bićete manje strogi u svojim kriterijumima i manje zahtevni kada su uslovi rada u pitanju. Vaše verbalne sposobnosti dolaze do punog izražaja ali ipak ne bi trebalo da ulazite u konflikte, naročite ne sa drugim Vagama, Rakovima, Bikovima ili Ribama. Možete biti preosetljivi, previše principijelni i nerealni u svojim očekivanjima. To se naročito odnosi na dame Vage dok će muškarci Vage uspeti da dobro sarađuju sa autoritativnim koleginicama koje će im biti i pouzdan izvor važnih informacija.

Ljubav – Ovo je vrijeme za izlaske, druženja i flert, zbog koga su moguće scene, nepovjerenje od strane partnera ali s razlogom jer ćete biti skloni tajnim vezama. Možete se zbog toga osjećati pomalo nesvhaćenim i nedostajaće vam pažnja od stalnog partnera. On će najverovatnije imati svoje brige, koje moguće neće željeti da podeli sa vama, ma o čemu da se radi a vi ćete smatrati da vas ignoriše. Duge veze i brakovi su u krizi osim ako ne upotrebite svoj šarm.Moguća je tajna romansa sa nekim koga poznajete preko posla, a tu je i mogućnost veze sa strancem, moguće sa njemačkog jezičkog područja.

  Sedmični horoskop: Idealno vrijeme za ostvarivanje poslovnih ideja

Zdravlje – Nervoza. Opustite se.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    

Posao – Bićete staloženi i racionalni, izbjegavaćete svaku vrstu provokacije od strane bilo koga. Imate istrajnost i spremnost da rješavate važne probleme. Veoma vam je važno da vaše ideje neko prihvati, da se postave prema vama kako treba i mnogi će naići na oduševljenje onih koji se bave računarima i IT poslovima. Period vam donosi nove ideje u vezi sa poslom i mogućnost sklapanja neke vrste tajnog dogovora sa Jarcem, Škorpijom ili Rakom čak i po cijenu da se neko na vas naljute. Druga polovina perioda donosi napete odnose sa strancima ako nemate već ugovorene sve detalje posla.

Ljubav – Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu imati želju za tajnim ljubavima ali situacija nije ni malo jednostavna onima koji imaju tendenciju da flertuju na sve strane i da koriste sve moguće prilike. Racionalni ste i sposobni da se kontrolišete. Imaćete želju za bogatijim društvenim životom, aktivniji stav partnera i ako u to vreme budete putovali u inostranstvo, verovatno ćete imati priliku da doživite veoma romantičan susret. Možete biti skloni paralelnim vezama koliko zabave radi toliko i iz nesigurnosti i nemogućnosti da se odlučite šta želite.

Zdravlje – Ako ne budete vodili računa o ishrani mogli biste imati problema sa želudcem.


  STRIJELAC (23.11.- 21.12.)  


Posao – Imaćete mogućnost poveće zarade i povećanja prihoda preko nekog Lava i u radu sa Vagom. Ipak, preporučuje se oprez ako direktno s Lavom ili Škorpijom sklapate ugovor, nešto može promaći što će biti na vašu, ili obostranu štetu. Vi preuzimate inicijativu u svakom pogledu. Ako se bavite projektovanjem, intelektualnim djelatnostima, sportom ili novinarstvom, možete očekivati uspeh. Nemojte dopustiti da vas bili ko iskoristi, bilo kada je u pitanju novac ili neka vrsta usluge. Možete biti skloni konfliktma sa Ovnom, Jarcem, Rakom ili Djevicom naročito ako vam nešto duguju. Vaš entuzijazam djeluje zarazno na kolege.Ne ulazite nespremni u poslovne pregovore.

Ljubav – Ako je osoba koja vam se dopada neko koga poznajete odavno ili ste nekada bili zajedno, naročito negdje na putu, moguće je da bi slična situacija mogla da se ponovi i vi da napravite istu grešku. Ono što tada nije uspjelo, neće ni sada, posebno ako se radi o nekom nestašnom Lavu ili tvrdoglavom Ovnu koji će pokušati da vam nametne svoje želje. Neko kome ste na neki način bili opsesija biće spreman da se sa vama o svemu dogovara ali pazite se. Ako ste dama Strijelac, možete biti suočeni sa ozbiljnim problemom kako ćete uskladiti svoje potrebe sa potrebama vašeg partnera. Moguć je zajednički odlazak na duže u neku stranu zemlju.

Zdravlje – Pazite na koljena.

   JARAC (22.1.- 20.1.) 

Posao – Ovo je naporan period za one koji maštaju o velikom biznisu jer možete biti veoma zahtjevni i veoma naporni kao saradnik a da toga ne budete svjesni. Svi oni koji vam u stvari kao saradnici naročito ne odgovaraju, biće spremni na svaku vrstu kompromisa sa vama ali vi ćete verovatno biti principijelni i po cijenu neke manje štete. Okruženi ste onima koji nisu do kraja iskreni prema vama i koji umjesto da vas cijene, mogu pokazivati veliku dozu zavisti ne samo na ono što ste postigli nego i na ono što tek treba da uradite. Dobićete želju da promijenite posao ili da započnete rad sa strancima.

Ljubav – Težite lojalnosti i očekujete da vas partner uvek bezrezervno podržava u svemu. Ako ste u nekoj vrsti emotivnog previranja, samo što ste raskinuli vezu teško da ćete uspjeti da povratite njenu naklonosti. Ne poigravajte se osjećanjima nekog ko vam je uvijek bio izuzetno naklonjen i nemojte obećavati mnogo toga što nemate namjeru da ispunite. Možete pokazati interesovanje za nekog Raka, Bika ili Ribe, a moguća romansa sa nekim Ovnom ili Škorpijom na nekom službenom putu. Dame Jarčevi očekivaće da se pojavi neko s kim su nekada mogli da zajedno žive u inostranstvu ali biće to kratkotrajan susret bez budućnosti.

  Šta Znači Sanjati Operaciju ? TOP 10 značenja

Zdravlje – Potreban vam je odmor od poslovnih obaveza.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  

Posao – Pokušaćete da izbjegnete društvo onih od kojiih vam u stvari ide mnogo toga dobrog, uključujući i mogućnost neke nove zarade ili uključenja na neki novi projekat da biste nakon tog datuma shvatili da ste jedino prihvatljivi sami sebi kada ste maksimalno angažovani i kada uspjevate da se organizujete tako da stignete i da radite i da uživate. Ovaj period je prilično stresan za one neodlučne Vodolije ili za one koje planiraju da se bave paralelnim poslovima ali bi mnogo toga moglo da se okrene u vašu korist. U sferi finansija situacija se popravlja, naročito krajem perioda kada možete doći do nekog novca na koji niste računali ili ste na neki način digli ruke od mogućnosti da će vam ga neko isplatiti.

Ljubav – Ljubavni život je za mnoge Vodolije koji su u dugoj vezi, braku ili u nekoj vrsti dileme kojim putem da krenu, noćna mora. Razlog za to može biti samo vaša neodlučnost ili pokušaj da spasite šta se ne može spasti a imate šta da spašavate. Ako ste na početku veze, možete napraviti pogrešnu procjenu situacije i može vam se učiniti da partner nema mnogo razumijevanja za vas ili da vas pomalo ignoriše. Moguć je zajednički put sa nekim ko vam je tek neka vrsta simpatije, naznaka nečega što bi moglo da se pretvori u veliku ljubav. Možete upoznati zanosnu osobu koja je prisutna u javnosti i koja će se potruditi da na svaki način zadrži vašu pažnju.

Zdravlje – Pazite se u rukovanju oštrim predmetima.

   
RIBE (20.2.- 20.3.)  

Posao – Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo je veoma naporan period u toku koga nećete biti u stanju da se postavite kako treba ako ste u zrelim godinama a primorani ste da radite sa mnogo mlađim osobama koje previše drže do sebe. Ako želite da se bavite umjetnošću ili vam je to poziv, ne odustajte od nekog plana koji može na momente izgledati kao da nije lako izvodljiv. Trudite se da ispunite ono što ste sebi zacrtali kao cilj što će rezultirati osjećanjem moralne pobjede. Imaćete sjajne šanse na poslovnom planu i mogućnost uvećanja prihoda, posebno preko nekih neočekivanih poslova.

Ljubav – Osoba koja vam je draga i koja vam se nevjerovatno dopada, moguće da ste u nju zaljubljeni, predstavlja za vas neku vrstu opsesije. Tajnovitost je ono što je karakteristično za vašu vezu, niti vi niti vaš partner želite bilo kakvu vrstu popularnosti, bez obzira da li ste anonimni ili ne. Nemate potrebe da čak ni sa prijateljima pričate o svojim osjećanjima, planovima i dilemama i ako ste u vezi sa nekim ko se izuzetno dopada članovima vaše porodice, moguće da ćete se iznenada odlučiti za brak. To baš i ne bi bilo mudro osim ako ste oboje finansijski nezavisni.

Zdravlje – Smanjite obroke.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Una
Unahttps://diva.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima