back to top

Šta znači sanjati trudnicu? 5 mogućih razloga!

 

Šta znači sanjati trudnicu? Snovi o trudnici su dosta česti, naročito kod žena koje su zaista u drugom stanju ili koje planiraju trudnoću.

Šta znači sanjati trudnicu? Ovi snovi su potpuno normalna pojava i ne treba da vas plaše. Prema većini tumačenja, ovakvi snovi imaju pozitivnu simboliku i ukazuju na lijepa dešavanja koja vas očekuju u budućem periodu.

Ipak, preciznije san koji ste sanjali o trudnici će zavisiti naravno na koji ste način sanjali trudnicu i šta ste sve vidjeli u tom snu.

Zato bi najbolje bilo da se sjetite što više detalja iz sna, kako biste ga pravilno protumačili.

Može biti da ste sanjali da ste vi trudnica ili kako je neka druga osoba trudnica, kako se porađate ili kako radite test na trudnoću, kako trudnica plače, a moguće je čak i da muškarac sanja svoju sopstvenu trudnoću.

Ovo su neke od mogućih situacija koje možete sanjati kada je u pitanju trudnica i svi ovi snovi će se drugačije tumačiti.

U nastavku teksta pogledajte kako izgleda tumačenje nekih najčešćih snova o trudnici. Kada pročitate ovaj tekst, sigurno će vam biti mnogo jednostavnije da i sami protumačite neki sličan san o trudnici.

Ako se vi trudni i na javi onda vas sigurno zanima Ishrana za trudnice koja ne deblja KALKULATOR

sanjati trudnicu
Sanjati trudnicu uglavnom ima pozitivnu simboliku.

Tumačenje snova u kojima se javlja trudnica – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da ste vi trudnica

Šta znači sanjati trudnicu? Ako se desi da sanjate da ste vi trudnica, simbolika i značenje tog sna zavise od toga da li ste u stvarnom životu zaista u drugom stanju ili ne.

Dakle, ako ste zaista u drugom stanju i pritom sanjate sebe kao trudnicu, onda je taj san samo neki vid pripreme za ono što dolazi, odnosno ovaj san vas priprema za to da budete majka i budi u vama majčinski instinkt.

Gotovo svaka žena za vrijeme trudnoće sanja sebe kao trudnicu i to je sasvim normalna pojava.

Takođe, ovaj san može da bude odraz vaših strahova vezanih za trudnoću i za porođaj. Vi imate strah od toga da li ćete trudnoću izneti do kraja, da li će sve biti u redu sa bebom ili da li će porođaj proći kako treba.

Međutim, to su normalni strahovi kod svake trudnice i često se dešava da se ti strahovi reflektuju u snu.

Sa druge strane, značenje sna u kojem sebe vidite kao trudnicu je drugačije ukoliko vi niste u drugom stanju.

Naime, u tom slučaju ovaj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na lepe događaje koji vas očekuju u budućnosti.

U vašem životu rodiće se neke nove emocije i ideje i vaš život će postati znatno kvalitetniji i bolji.

Osim toga, moguće je da ćete imati neki novčani dobitak u skorije vrijeme ili da ćete upoznati osobu sa kojom ćete započeti ljubavnu vezu.

Sve u svemu, pred vama je dosta lijepih dešavanja, kako na privatnom tako i na poslovnom planu.

Prema još nekim tumačenjima, san u kojem sebe vidite kao trudnicu a niste trudni na javi može da reflektuje vaš strah od svega novog što može da se dogodi u vašem životu.

Šta znači sanjati trudnicu? Ovaj san znači da vi ne volite nikakve promjene i da se najbolje snalazite u poznatim okolnostima. Vi imate strah od toga šta se može promijeniti u vašem životu i priželjkujete da sve ostane onako kako jeste.

Da Li Trudnice Smiju Spavati Na Leđima ?

sanjati trudnicu
Ovaj san može biti odraz vaših strahova.

Sanjati kako radite test za trudnoću

Ako ste sanjali kako radite test za trudnoću ili nifty test, onda taj san ukazuje na novu fazu koja počinje u vašem životu.

Pred vama je niz velikih promjena i vi ste primorani da ostavite svoju prošlost iza sebe i da krenete ispočetka.

Sanjati da ste izgubili bebu

Ako ste možda sanjali kako ste izgubili bebu, onda je to loš znak. Naime, vi nećete uspjeti sa lakoćom da ostvarite sve ono što ste naumili jer će se na vašem putu pojaviti brojne prepreke i iskušenja.

Ako ste imali ovakav san, vi ćete morati da se odreknete nekih stvari kako biste postigli ono što želite.

Da li ste znali da je 40. sedmica trudnoće svim majkama najteži period?

Sanjati da je trudna neka druga osoba

Ako se desi da sanjate kako je trudna neka druga osoba, onda značenje tog sna zavisi od toga da li tu osobu u stvarnom životu poznajete ili je u pitanju nepoznata osoba.

Naime, ako je u pitanju osoba koju zaista poznajete, onda taj san najavljuje neke promjene koje će nastupiti u životu te osobe.

Prema još nekim tumačenjima, ovaj san može da znači da ćete od osobe koju ste sanjali kao trudnicu čuti neku veoma važnu vijest u skorije vrijeme.

Takođe, moguće je da ćete se na neki način zbližiti sa tom osobom u predstojećem periodu i da ćete početi više da se družite.

Međutim, ako ste sanjali kako je neka osoba koju ne poznajete u stvarnom životu trudna, onda je to dobar znak i odnosi se na ono što vas očekuje u bliskoj budućnosti.

Naime, san o nepoznatoj osobi kao trudnici najavljuje novčane dobitke ili nasljedstvo koje možete očekivati uskoro.

Sve u svemu, pred vama su lijepa dešavanja i prijatna iznenađenja koja će vas jako usrećiti.

Šta znači sanjati trudnicu saznajte u videu!

Sanjati kako trudnica plače

Ako se desi da sanjate kako trudnica plače, taj san opet zavisi od toga da li je u pitanju trudna žena koju poznajete u stvarnom životu ili je u pitanju nepoznata osoba.

Ako ste sanjali kako je trudna i kako plače neka osoba koja vam je poznata, taj san znači da će ta osoba doživeti neke loše promjene i neprijatnosti u budućem periodu.

Osoba koju ste sanjali kao trudnicu će se vjerovatno naći u jako lošoj situaciji i moraće da se izbori sa svim problemima i nevoljama koje će je snaći.

Međutim, ako je trudnica koja plače u vašem snu neka nepoznata osoba, onda taj san znači da će se u vašem životu dogoditi neke manje neprijatnosti, a mogući su i novčani gubici.

Vjerovatno ćete se naći u finansijskoj krizi, ali na sreću ona neće dugo trajati i uspjet ćete brzo da se izvučete iz loše situacije u koju ćete zapasti.

Da izbjegnete financijske poteškoće preporučujemo da pročitate Kako kupovati i trošiti pametno novac!

Za kraj ćemo vam reći i kakvu simboliku može da ima san u kojem muškarac sanja da je trudan.

Naime, ovi snovi se tumače kao nedostatak samopouzdanja kod muškarca i nesigurnost u sopstvenu seksualnost.

sanjati trudnicu
Šta znači sanjati trudnicu?

Šta znači sanjati trudnicu ali muškarca? Muškarac koji sanja da je trudan najvjerovatnije nema kvalitetan seksualni život i ima poteškoća sa uspostavljanjem bliskosti sa suprotnim polom.

Uglavnom se ovi snovi javljaju kod muških osoba u srednjim godinama, kada seksualne funkcije počinju postepeno da slabe i kada muškarci gube samopouzdanje.

Ako se i vi borite sa impotencijom onda preporučujemo da pročitate najbolje savjete kako spriječiti impotenciju.

Međutim, moguće je i da muškarac sanja da je trudan ukoliko je njegova partnerka zaista u drugom stanju u stvarnom životu.

U tom slučaju ovaj san samo odražava brigu muškarca i njegovu posvećenost partnerki i budućoj bebi.

Ovi snovi su normalna pojava i nema razloga za bilo kakav strah ili paniku. Kroz ovaj san muškarac se samo priprema za ulogu oca koja ga očekuje.

Dakle, ovo su neki od najčešćih snova u kojima se trudnica javlja kao glavni motiv. Vidjeli ste da ovi snovi imaju dobru simboliku, mada ponekad mogu ukazivati i na neka loša dešavanja koja slijede. Sve u svemu, važno je sjetiti se što više detalja iz sna, kako biste ga protumačili na pravi način.

Šta znači sanjati trudnicu? Međutim, ako ste zaista u drugom stanju, onda je sasvim moguće da sanjate sebe ili neku drugu osobu kao trudnicu.

U tom slučaju, snovi o trudnici, trudnoći i porođaju su sasvim normalna pojava i ne treba da predstavljaju razlog za strah.

Ovi snovi vas na neki način pripremaju za sve ono što vas očekuje u bliskoj budućnosti. Uloga majke je nešto najljepše što svaka žena može da doživi, te stoga i ne čudi činjenica da se ovi snovi često događaju.

Oni predstavljaju refleksiju naše podsvijesti i gotovo da nema ženske osobe koja nije bar nekada sanjala svoju sopstvenu trudnoću.

Zanimljivi tekstovi o trudnoći:

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima