back to top

Godišnji ljubavni horoskop 2022

Najdetaljniji godišnji ljubavni horoskop za svih 12 znakova zodijaka!

Godišnji ljubavni horoskop za 2022. godinu odgovara na sva vaša pitanja! Ko će se upustiti u nove ljubavne avanture, a ko će imati manje sreće u ljubavi?

Posljednje dvije godine za većinu horoskopskih znakova su bile ispunjene raznim usponima i padovima. Neki su zaplovili u braćne vode, a neko je prekinuo dugogodišnju vezu. Sve što vas čeka na ljubavnom planu otkrijte u nastavku!

Ljubavni horoskop Ovan (21. mart – 19. april)

Godišnji horoskop Ovan kaže da rođeni početkom i krajem znaka mogu biti u prilici da se sretnu sa nekim ko je veoma aktivan, entuzijasta, spreman uvijek da negdje izađe i ako budete u prilici da se vidite u velikom društvu, svašta je moguće.

Nekome je stalo da vas zavede ili da bar pokuša da to učini da vidi kakve su mu zavodničke sposobnosti.

Vjerujete da možete da se organizujete tako da stignete na sva mjesta gdje vas zovu ali to može stvoriti konfuziju i nerazumijevanje u vašem životu, naročito ako ste u dužoj vezi sa nekim.

Morat ćete da napravite mnoge važne odluke koje će da idu vama u korist i koje će vas osloboditi eventualnog stresa.

Odluke koje donesete pametno i mudro donijeće vam odlične rezultate. Mogući su manji problemi sredinom godine ali vrlo brzo ćete izaći iz njih.

Da li znate šta je natalna karta? Za vas smo pripremili detaljno objašnjenje pojma natalna karta!

godisnji ljubavni horoskop
Godišnji ljubavni horoskop: Koji znakovi će uploviti u bračne vode?

Ljubavni horoskop Bik (20. april – 20. maj)

Pazite da ne budete previše iskreni prema nekom Raku ili Ovnu jer su upravo ovo znaci sa kojima bi trebalo da budete taktični i manje otvoreni.

Osoba koja vam je draga može to pogrešno shvatiti. Ako morate da idete na put, pokušajte da to date na znanje tako da partner stekne utisak da vam je žao što ste razdvojeni, čak i ako tako ne mislite.

Detaljan godišnji horoskop za Bikove možete pročitati ovdje.

Ljubavni horoskop Blizanci (21. maj – 20. jun)

Godišnji horoskop Blizanci poručuje sljedeće: Sunce u Raku vas čini relativno prilagodljivim po pitanju zajedničkog izlaska sa partnerom ili odlaska negdje na put.

Nekome je veoma bitno da se sa vama sretne na javnom mjestu. Potrebno je da se posvetite nekome ko vam je veoma značajan, moguće da još uvijek niste u prilici da se definitivno odlučite šta biste željeli da uradite od svog života. Verujete da možete da ubijedite Vodoliju da u nečemu treba da popuste.

Ljubavnih savjeta nikad dosta! Stoga, samo za vas pripremili smo savjete na temu Kako znati da je muškarac zaljubljen u vas? 5 najboljih znakova

Ljubavni horoskop Rak (21. jun – 22. jul)

Ako ste slobodni, vjerovatno ste oduševljeni nekom Vagom koja je prisutna u javnosti. Osjećate da će uskoro da se situacija popraviti i postaćete nešto komuniktaivniji ali i uporniji.

Današnja pozicija Meseca čini vas prije opuštenim nego spremnim na bilo kakav zajednički provod.

Moguće da ste opterećeni nekim poslovnim problemima. Dobijate mogućnost da upoznate nekog ko nije slobodan i vjerovatno će vas i pored te činjenice zaintrigirati.

Karakteristike Raka: Osobe rođene u ovom znaku nikada ne kriju emocije!

godisnji ljubavni horoskop
Vage su opuštene i spremne na bilo kakav zajednički provod.

Ljubavni horoskop Lav (23. jul – 22. avgust)

Godišnji horoskop Lav poručuje: U poslijepodnevnim satima obrazuje se napet aspekt između Mjeseca i Marsa, vladaoca vašeg znaka zbog čega porodični odnosi mogu izbiti u prvi plan.

Moguće da je partner nezadovoljan tretmanom koji ima s vaše strane ili da je očekivao više pažnje.

Budite spremni da se sretnete sa jednim Lavom, naročito ako treba da mu se izvinite.Ovo bi mogao biti za slobodne Ovnove jedan od onih dana kada mogu ući u tajnu vezu, flert ili mogu započeti neku avanturu sa osobom koja ih neodoljivo privlači a možda nije slobodna.

Ljubavni horoskop Djevica (23. avgust – 22. septembar)

Rješavate bitne stvari, ali po cijenu nerviranja. Nikako ne shvatite ponašanje osoba sa kojima ste u direktnoj vezi.

Mislite da se one ne udubljuju dovoljno u probleme, a zapravo ste vi pretjerali sa udubljivanjem.

Također, godišnji horoskop Djevica preporučuje da nađete kompenzaciju u onim stvarima koje volite. Putovanje sa partnerom i dalje je aktuelno.

Ako planirate putovanje sa partnerom onda će se to odrazitii u vašim snovima. Saznajte ovdje šta znači sanjati putovanje!

Ljubavni horoskop Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Pomirenje na koje ste predugo čekali, mogli bi ostvariti tokom ovog mjeseca.

Samo budite strpljivi, partner će naći načina kako da uspostavi kontakt sa vama. Moguće je i posredovanje bliskog prijatelja.

Ovaj mjesec će vam biti naklolnjeni partneri iz znaka Jarac, Vodolija ili Blizanci. Starijeg, tradicionalnog parntera upoznajete na javnom mjestu.

Želite otkriti koji ste horoskopski znak? Saznajte uz pomoć online kalkulatora horoskopa!

Pogledajte koji sretni znakovi će u 2022 pronaći pravu ljubav!

Ljubavni horoskop Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Godišnji horoskop Škorpija preporučuje sljedeće: Ostajete pri svom stavu čak i ako vas vaši bližnji savjetuju s najboljim namjerama da treba da popustite u vezi sa nečim što se tiče vašeg odnosa sa bivšim partnerom.

Potrudite se da vam niko ne poremeti plan koji ste napravili prije nekoliko dana a odnosi se na izlazak sa osobom koja vam je draga, moguće sa jednom Vagom.

Ne bi trebalo da se previše angažujete oko nekog zajedničkog pitanja oko koga se partner inati.

Ljubavni horoskop Strijelac (22. novembar – 21. decembar)

Retrogradni Merkur unosi dosta nemira u vaš dom i u vaš ljubavni život. Ako ste dali povoda partner da ima bilo kakve sumnje sada ćete morati da se potrudite da ga uvjerite da se radi o neosnovanim pričama.

Ako ste zaista u paralelnoj vezi, nastupa prilično naporan period, posebno za rođene sredinom osamdesetih koji su skloni da svoj život vode onako kako njima odgovara ne razmišljajući mnogo o drugima.

Godišnji horoskop Strijelac: Stabilna 2022. godina ispunjena srećom i uspjehom

godisnji ljubavni horoskop
Godišnji ljubavni horoskop otkriva sve što vas čeka u 2022!

Ljubavni horoskop Jarac (21. decembar – 19. januar)

Nove informacije realno djeluju kao dobra prilika, ali na poslovnoj sceni iznenanda sve može da se promijeni.

Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navede na pogrešno ponašanje pred saradnicima.

Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe, važno je da redovno osluškujete nečije želje ili emotivne poruke.

Moguće je da imate pogrešne pretpostavke. Sugestija: Izbjegavajte neke ishitrene odluke, budite umereniji u reakcijama i ponašanju.

Ljubavni horoskop Vodolija (20. januar – 18. februar)

Možda Vam se ne dopada nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali to ne treba dodatno da Vas opterećuje ili da mijenja Vaš prvobitni stav o poslovno-finansijskoj saradnji.

Prije ili kasnije, sve dođe na svoje pravo mjesto. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru emotivna hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima.

Usmjerite svoju pažnju više na sličnosti koje Vas povezuju.

Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i na zdravstvenu preventivu. Pokušajte sa režimom ishrane poput paleo dijete ili fizičkim aktivnostima.

Ovdje možete pročitati detaljan godišnji horoskop za Vodoliju.

Ljubavni horoskop Ribe (19. februar – 20. mart)

Godišnji horoskop Ribe ističe sljedeće: Vjerujete da ste u mogućnosti da riješite odnos sa partnerom dobrom taktikom ali vam to nikako ne bi odgovaralo u odnosima sa jednim Jarcem koji u posljednje vrijeme nije pokazivao mnogo razumijevanja za vas.

Dobićete poziv da se sretnete sa Ribama koje su vam više puta nagovještavale da joj se dopadate. Jarac je više puta dokazao svoju privrženost. Nekome je veoma bitno da ostavi na vas povoljan utisak.

Zavirite u svijet astrologije uz ove članke:

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima