Sedmični horoskop Strijelac: Prilika da započnete strastvenu vezu sa jednom Vodolijom

Izuzetno se slažete sa Vodolijama i Blizancima što će stvoriti priliku da se upustite u ljubavnu avanturu sa njima.

Sedmični horoskop Strijelac donosi dobre vijesti za pripadnike ovoga znaka. Osim moguće nove ljubavne pustolovine, postoji prilika za još jedan poslovni uspjeh.
Ostatak sedmičnog horoskopa možete pročitati u nastavku.

OVAN (21.3. – 20.4.)

Posao – Predstavnici znaka koji rade u obrazovanju očekuje veliki uspjeh. Ne dozvolite da vam se kolege miješaju u poslove. Ukoliko od narednih događaja očekujete nešto epohalno, samo ćete se nervirati i biti nezadovoljni. Ne započinjete nove poslove prije nego što završite stare. Imate lošu naviku da se bacate na više kolosijeka, a da ništa ne privodite kraju.

Ljubav – Odnosi sa partnerom nisu sjajni, jer očekujete više pažnje i razumijevanja. U ovom periodu izbjegavajte sukobe sa Lavovima, jer ćete biti na gubitku. Mislite na osobu koja je veoma ambicozna i spremna da vam izađe u susret u vezi sa nečim što vam je veoma bitno jer je izuzetno cijenite.

Zdravlje – Pojačajte cirkulaciju i pripazite na leđa.

sedmični horoskop strijelac
Pripazite na leđa. Mogući bolovi

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Ukoliko želite da ostvarite poslovne ciljeve, potrebno je da što prije odvojite dovoljno vremena za rad. Bićete u situaciji da nadoknadite sve što ste do sada propustili. Tokom ovog perioda uspjet ćete da savladate zamke na poslu, ali pod uslovom da budete mudri i strpljivi. Izbjegavajte loše finansijske poteze i rasipanje para.

Ljubav – Sa partnerom pokušavate da ostvarite harmoničan odnos, uzajamno razumijevanje i povjerenje. Ali, kako je on u težem položaju nego vi, potrudite se da mu budete oslonac. Nekome je bitno da vas nadmudri kada je u pitanju ljubav, možete biti pomalo nesigurni ili uvjereni da neko želi da se sa vama poigrava iako će u stvari jedna sasvim solidna osoba pokazivati interesovanje za vas.

Zdravlje – Čuvajte se virusnih infekcija i pazite na grlo.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Budući da ste perfekcionista nećete biti zadovoljni, ali, ukoliko pomjerite ugao posmatranja, shvatićete suštinu. Nije vam lako, ali je zato situacija u kojoj se nalazite korisna. Ubrzo ćete shvatiti da vrijeme radi za vas, ukoliko se prilagodite uticaju posljednje Mjesečeve četvrtine u vašem znaku. Nastojte da budete strpljivi i taktični.

Ljubav – Ukoliko želite da ostvarite stabilnu vezu, bit ćete primorani da pređete preko neke uvrede. Kako ste neke stvari o partneru već dobro naučili, primijenite ih u praksi. Imate šanse da se srećete sa osobama prisutnim u javnosti i sa onima koji će pokazati koliko imaju lijepo mišljenje o vama. Ljubavni život je veoma uspješan osim ako niste u vezi sa osobom koja je izuzetno ambiciozna.

Zdravlje – Osim povremene bezvoljnosti, zdravstveno stanje je dobro.

RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Zastoji u ostvarivanju poslovnih planova zahtjevaju veliko strpljenje. Ukoliko nastavite ovim tempom, ostat ćete sami na svijetu. Potrebna vam je velika energija da se izborite sa tolikom količinom napetosti koju nosite u sebi, a koja može da bude autodestruktivna.

Ljubav – U ljubavi niste naročtio otvoreni, moguće da ste posesivni i pokušaćete da osvojite osobu koja je izrazito jaka ličnost. Nećete moći da napravite balans u svom ljubavnom životu jer vam partner istovremeno i imponuje i može pomalo da vas destabilizuje. Od partnera tražite sve ili ništa, što je pogrešno ponašanje. Ukoliko prestanete da mijenjate njega i počnete da mijenjate sebe, možda uspijete da sačuvate vezu.

Zdravlje – Utjehu neki Rakovi nalaze u alkoholu, ali i sami znate da to nije riješenje.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Izašli ste iz apatije i aktivirali se ne samo u intelektualnim nego i u fizičkim poslovima. Tokom cijelog perioda biće naglašena snaga volje i uspjet ćete da se usaglasite sa samim sobom. Na provokacije sa strane pokušajte da ostanete ravnodušni i ne dozvolite sebi luksuz da izgubite samokontrolu. Zlonamjernih ljudi ima svuda.

Ljubav – Voljenu osobu fascinirate skrivenim šarmom. Još ako je u pitanju Ovan, strasti i ljubavi biće na pretek. Partner je napokon shvatio vaše vrijednosti. Ljubavni život je prilično komplikovan ako ste u vezi sa vodenim ili zemljanim znacima.

Zdravlje – Emotivno ste zadovoljni, a samim tim i zdravi.

 DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – U fazi ste pravljenja planova za nove poslovne projekte, u čemu ćete biti uspješni. Svjesni ste koliko je situacija ozbiljna i shvatate da nemate vremena za gubljenje. Ovo je početak izuzetno povoljnog perioda za nove poslove, ali prethodno morate da raščistite sa starim navikama i osobama koje vas sputavaju.

Ljubav – Iako partner čini sve da zagolica vašu maštu, izgleda da je kasno. Smatrate da je izigrao vaše povjerenje i planirate da se distancirate. Imat ćete prilike da se upoznate sa nekim ko će vam se izuzetno dopasti i vjerovatno ćete željeti da uđete u ozbiljnu vezu. Nekome je veoma stalo da možda sa vama obnovi vezu, ukoliko ste bili jedno vrijeme razdvojeni.

Zdravlje – Okrenite se pozitivnim mislima i sve će biti dobro.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Posao – Ulažete dvostruko veći napor u odnosu na ostvarene, rezultate što izaziva veliku bezvoljnost, greške u poslu i probijanje rokova. Ušli ste u turbulentan poslovni period. Imate utisak da vam ništa ne ide od ruke. Srećom, već početkom iduće nedjelje sve će biti u redu.

Ljubav – Veza u kojoj se trenutno nalazite je nestabilna, dosadilo vam je klackanje i razmišljate o nečem stabilnijem. Ali, ovih dana ne donosite definitivne odluke o ljubavi. Možete upoznati osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled, moguće da nosi neku vrstu uniforme.

Zdravlje – Koristite biljne čajeve.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Okruženi ste osobama na koje ne možete da se oslonite. Loša poslovna komunikacija čini vas nezadovoljnim. Početkom perioda bićete u situaciji da birate između nekoliko zanimljivih poslovnih ponuda. Ali, sve što je lijepo kratko traje i morate biti svjesni da će period optimizma nestati. Pokušajte da nešto investirate u budućnost.

Ljubav – Romantični doživljaji narušavat će svakodnevne planove. Mogući su emotivni izlivi koje nećete moći da realizujete zbog vezanosti za osobu iz prošlosti. Moguć je susret sa sa osobom koja vam je izuzetno naklonjena i sa kojom možete ostvariti romantičan odnos. Dobro se slažete sa Rakom i Jarcem.

Zdravlje – Zbog čestih promjena raspoloženja i depresije spas tražite u hrani, a na taj način samo pogoršavate stanje.

sedmicni horoskop strijelac
Spas tražite u hrani

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Pod uslovom da budete više aktivni i manje hvalisavi, imate veliku šansu da ovaj period bude poslovno uspješan. Sve zavisi isključivo od vas. Donosite važne odluke, kockate se i kolebate, jer iz određene situacije želite da izvučete maksimum. Nažalost, nešto morate i da žrtvujete, prije svega potrebu da manipulišete ljudima.

Ljubav – Ovih dana najviše će vam prijati Lavovi i sa njima ćete provoditi lude i nezaboravne trenutke. Moguće da ste izuzetno zainteresovani za Blizance ili Vodoliju i vjerovatno će vam se ukazati prilika da započnete vezu koja bi mogla biti izuzetno strastvena i u kojoj možete doživjeti mnogo prijatnih momenata.

Zdravlje – Pazite na povrede noge.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Izvjesni događaji čine vas emotivnijim, što može da utiče na intelektualno rasuđivanje, zbog čega posao može da trpi. Najbrbljiviji ste od svih astroloških znakova. Sjetite se izreke po kojoj jezik kosti nema, ali ih lomi. Pokušajte da budete manje sebični. Ovo se prvenstveno odnosi na porodične pripadnike znaka. Ukućanima je dosta vaše egocentričnosti.

Ljubav – Sa partnerom nikako da nađete zajednički jezik, vi u klin, on u ploču, pa kome dosadi. Spas tražite u bježanju, ali se na taj način otuđujete. Spremni ste da u vezi sa nekom solidnom osobom date sve od sebe.

Zdravlje – Ne pretjerujte sa brigama oko posla.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Ambiciozni ste, uporni i radni. Zahvaljujući velikoj energiji i jasnim poslovnim idejama, lako dolazite do željenog cilja. I planete su djelimično zaslužne za uspjeh. Upornim zalaganjem imate šansu da ostvarite sve što ste naumili. Ipak, povremeno vas obuzimaju mračne misli i zle slutnje.

Ljubav – U ljubavi ste prilično racionalni. Budući da ste zatrpani obavezama, za ljubav nemate vremena. Partner se osjeća zapostavljeno, pa bi bilo dobro da mu posvetite više pažnje,jer su moguće ljubomorne scene.

Zdravlje – Bezrazložno nezadovoljstvo utiče na nekontrolisano uzimanje hrane.

RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Najbliži saradnici konstantno vas provociraju i rado bi da se svađaju. Srećom, kako ste u harmoniji sa samim sobom, konfliktnu situaciju držite pod kontrolom. Cijeli period proći će u miru, redu i radu. Ne očekujte ništa spektakularno.

Ljubav – Ako imate problema u ljubavi, razgovor može mnogo toga da pomogne, nikako nadurenost i okretanje leđa od problema. Moguć je susret sa nekom veoma sposobnom osobom koja je spremna sa vama izađe na neko romantično mjesto. Idealni partneri u ljubavi su Škorpija ili Bik.

Zdravlje – Napeti ste, ali sve ostale zdravstvene probleme uspijevate da sanirate na vrijeme. Budite veoma oprezni, u protivnom, lako možete da se povrijedite.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima