back to top

Sedmični horoskop Jarac: Tražite način da ostvarite veću zaradu

U narednom periodu tražit ćete nove poslove kako biste ostvarili bolju zaradu

Sedmični horoskop Jarac preporučuje da se ne fokusirate previše na zaradu kako vam ne bi samo novac postao cilj i fokus. Šta očekuje druge horoskopske znakove u narednoj sedmici otkrijte u nastavku.

SEDMIČNI HOROSKOP OVAN

Posao – Dobijate prijedlog za saradnju koji vam neće ulivati povjerenje jer dolazi od osoba koje su vas možda do sada nekoliko puta prevarile. Sigurni ste u ono što želite i znate kako to da realizujete. Budite spremni na poveće troškove. Ne ulazite ni u kakve kreditne aranžmane jer se može desiti da se  kasnije  pokajete. Izbjegnite poveće kupovine.

Ljubav – Partner insistira na nečemu što biste vi najradije odložili. Moguće je da se radi o zajedničkom putu u inostranstvo. Ako ste slobodni, možete biti prijatno iznenađeni nečijom pažnjom.

Zdravlje – Moguća prehlada.

SEDMIČNI HOROSKOP BIK

Posao – Možda razmišljate o započnjanju samostalnog posla, posebno u branši marketinga, medija ili posla vezanog za javnost. Imate mnogo planova koji će se u ovom periodu teže realizovati. Početkom sedmice potrudit ćete se da dobijete informacije o kreditu ili o kupovini hartija od vrijednosti. Upravo to ne treba da uradite.

Ljubav – Ako je partner slične struke vašoj, moguće je da zajedno pristupite nekom poslom koji će vas previše okupirati tako da možda nećete imati vremena jedno za drugo. Ako ste slobodni, susret sa Ovnom.

Zdravlje – Izbjegavajte previše slatkog.

sedmicni horoskop jarac

SEDMIČNI HOROSKOP BLIZANCI

Posao – Nemojte se previše iscrpljivati na poslu ako vidite da vam ne ide od ruke, ili da vaši saradnici ne pokazuju isti entuzijazam kao i vi. Može vas pozvati Djevica da joj se priključite u zajedničkom poslu. Nepraktični ste u rukovanju novcem što inače nije vaša osobina. Pruža vam se mogućnost da dođete do vanredne zarade.

Ljubav – Veoma vas raduje susret sa nekim sa kim vam je uvijek izuzetno prijatno, jer je po prirodi optimista i uvijek vas oraspoloži. Imate potrebu za vezom sa nekim ko vas neće ničim otperećivati. Ženska osoba,najvjerovatnije rođena u znaku Bika, Djevice ili Vage nalazi vam se pri ruci i možete joj povjeriti svoje tajne. Probajte i online upoznavnje mozda upali.

Zdravlje – Preporučujemo vam da se više odmarate.

SEDMIČNI HOROSKOP RAK

Posao – Imate potrebu za isticanjem i neko će vam pomoći da izbijete u prvi plan. Nemojte prebrzo donositi loš zaključak o kolegi koji često plahovito reaguje na vašu kritiku. Pružite mu još jednu šansu,isplatit će vam se. Neko očekuje da mu pomognete u finansijskom pogledu, moguće rođak. Odolite izazovima u vidu ulaganja povećih iznosa u igre na sreću.

Ljubav – Morat ćete da se suočite sa istinom, bez obzira da li vam odgovara ili ne. Ako partner rođen u znaku Blizanaca ili Djevice ima ozbiljnih primjedbi na vaš račun, nemojte mu odmah kontrirati.

Zdravlje – Pazite imunitet.

SEDMIČNI HOROSKOP LAV

Posao – Nemate utisak da vas bilo ko razumije,jer su vaši planovi prilično veliki, a realno nemate još uvijek mogućnosti da ih i ostvarite. Budite spremni na neko prijelazno rješenje, dok se ne ukaže posao koji vam odgovara.  Prilično neracionlano trošite novac zbog čega možete doći u situaciju da od nekoga morate da pozajmite određen iznos.

Ljubav – Ako vaš partner pravi planove u vezi sa stručnim usavršavanjem imajte razumijevanja za njega i podržite ga u njegoim profesinalnim planovima. Moguć susret sa Vodolijom.

Zdravlje – Smanjite nervozu i stres.

SEDMIČNI HOROSKOP DJEVICA

Posao – Budite mudri u vođenju svojih poslova ali i  pregovora, jer možete biti skloni da donosite odluke u afektu. Saradnja sa Blizancima ili drugim Djevicama može biti prilično naporna. Jarac je pouzdan,mada zahtjevan. Trebalo bi da smanjite troškove,posebno da se ne galantirate previše ako treba da idete na neko slavlje.

Ljubav – Imate veći uticaj na partnera nego što mislite. On je spreman da vam popušta po mnogim pitanjima. Ako vam se dopadaju Rak ili Škorpija, možete doživjeti lijepu romansu sa njima.

Zdravlje – Ove sedmice se dobro osjećate.

sedmicni horoskop jarac
Ove sedmice se dobro osjećate!

SEDMIČNI HOROSKOP VAGA

Posao – Očekujete podršku od Strijelca ili Bika u vezi sa poslom koji bi mogao da vam donese lijepu zaradu na duži rok. Moguć je manji zastoj u radu sa strancima zbog problema sa potrebnom dokumentacijom. Ako budete išli na put, možete imati troškove veće od planiranih. Očekivat ćete pomoć od Djevice ili Škorpije.

Ljubav – Spremni ste da u mnogo čemu popustite i da date partneru na znanje koliko vam je stalo do njega. Ako vam se dopada osoba sa posla, moguć je zajednički put u inostranstvo.

Zdravlje – Nemojte se igrati sa zdravljem i oblačite se u skladu sa temperaturama.

SEDMIČNI HOROSKOP ŠKORPIJA

Posao –  Morate da rješavate probleme koje biste najradije drugom prepustili. Kolega će pokušati da vas nagovori na zajednički posao koji najradije ne biste prihvatili. Ne bi trebalo da se zadužujete ili da pravite velike troškove jer vam situacija može izmaći kontroli. Strijelac vam može zatražiti novac na zajam.

Ljubav –  Veoma ste romantični i osjećajni i pokušavate da se zbližite sa jednom Ribom ili Djevicom. Nemojte se opterećivati prošlošću partnera ili nečim u šta sumnjate bez ikakvog osnova. Možete na originalan način obradovati člana porodice, moguće nekim poklonom ili podrškom u vezi sa njegovim planovima na koju ne računa.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

SEDMIČNI HOROSKOP STRIJELAC


Posao – Mnogo polažete na podršku kolega ili planirate zajednički biznis sa prijateljima kojima ste neka vrsta uzora. Drugima lako namećete svoje stavove, što vam može biti od velike koristi u poslu. Pazite da ne prekoračite plan izdataka koji ste sami napravili ili granice do kojih se možete zaduživati. Ne slušajte Blizance i njihove savjete.

Ljubav – Jedan ste od sretnijih znakova u ovom periodu kada je u pitanju ljubav. Možete biti u prilici da morate da se odlučite između dva podjednako privlačna partnera. Sviđate se Škorpiji.

Zdravlje – Moguća manja prehlada u narednom periodu.

SEDMIČNI HOROSKOP JARAC

Posao – Imate jako osjećanje dužnosti i veoma ste ambicozni. Ne morate da izgarate na poslu niti da  po svaku cijenu pokušate da ostvarite svoj cilj jer niste u sjajnoj fizičkoj kondiciji. Tražite način kako da ostvarite veću zaradu, ali pazite da vam novac ne postane jedini cilj. Prodaja antikviteta može vam donijeti novac.

Ljubav – Dobro se slažete sa Djevicom ili nekim drugim Jarcem, u stvari odgovara vam svako ko vas prihvata u potpnosti i ko vas ne kritikuje. Ako ste slobodni, mislite na nekoga ko živi u inostranstvu.

Zdravlje – Mogući problemi sa nesanicom.

SEDMIČNI HOROSKOP VODOLIJA

Posao – Svjesni ste koliko vrijedite, ali ne želite da se borite za svoj status ako mislite da drugi to ne primjećuju. Mogući su konflikti sa Blizancima, Ovnom ili Rakom, ali vi ćete sačuvati prisebnost duha i biti superiorni. Ako imate neki problem, riješićete ga uz pomoć člana porodice.Postoji mogućnost da izdate neku nekretninu.

Ljubav – Ako imate stalnu vezu ona postaje mnogo stabilnija i mogući su prijatni momenti i kada ste sami i u većem društvu. Ukoliko ste slobodni, dopast će vam se najvjerovatnije Lav ili Vaga.

Zdravlje – Više pijte biljne čajeve za imunitet.

SEDMIČNI HOROSKOP RIBE

Posao – Možete biti preopterećeni obavezama i željom da svoje planove ostvarite po svaku cijenu. Neočekivano možete dobiti podršku osoba na položaju. Krajem perioda bit ćete skloni da pravite velike troškove. Nemojte praviti planove za neke veće kupovine ako vam to sredstva ne dozvoljavaju.

Ljubav –  U ovom periodu možete mnogo očekivati ali malo i ostvariti kada je nova veza u pitanju. Stalne veze su na iskušenju jer zahtjevaju strpljenje i dosta razumijevanja s obe strane.

Zdravlje – Eliminišite napetost rekreacijom i opuštanjem.

PREPORUKA

Godisnji poslovni horoskop

Sedmični ljubavni horoskop

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima