Rak Sedmični Horoskop: Mogući poslovni problemi

Problemi na poslovnom planu neće zaobići Rakove

Rak sedmični horoskop preporučuje da ne očekujte neku zaostalu uplatu i vodite računa da vas ne zatrpaju troškovi. Šta preostale horoskopske znakove očekuje u narednoj sedmici možete otkriti u nastavku.

OVAN SEDMIČNI HOROSKOP

Posao – Finansijski problemi biće vaša glavna preokupacija. Rješenje je u vašem zalaganju da bolje organizujete svoje radne obaveze. Na poslu je sve toliko usporeno da je takva situacija počela da vas polako izluđuje.

Međutim, sve opcije su u igri. Zato je najvažnije da tokom ovog perioda budete maksimalno strpljivi. Potrudite se da ne nervirate okolinu nepromišljenim izjavama i postupcima – budite dostojanstveni. Budite uporni i potražite pomoć od saradnika.

Ljubav – Ovnovi koji su u braku biće zadovoljni pažnjom od strane svog partnera. On će svojim iskrenim osjećanjima pokušati da vam nadoknadi dosadašnju prividnu nezainteresovanost.

Kod onih koji nisu u vezi, neke loše glasine mogu da utiču na to da ne dođe do nekog fatalnog susreta, što je možda i bolje. Strpite se još malo, pa će sve biti mnogo lakše.

Zdravlje – Provjeravajte rok upotrebe na namirnicama koje kupujete, da ne bi došlo do stomačnih tegoba.

rak sedmicni horoskop
Ovnovi koji su u braku biće zadovoljni pažnjom od strane svog partnera.

BIK SEDMIČNI HOROSKOP

Posao – U posao unosite mnogo emocija, što vas blokira i usporava radne obaveze. U fazi ste takmičenja i rivalstva, pa na sebe preuzimate veliki poslovni rizik.

Zbog raskoraka između želja i mogućnosti, ovih dana bit ćete u konfliktnoj situaciji. Prije nego što počnete da kritikujete druge, razmislite o svojim slabostima. Koncentracija će vam pomoći da uspješno savladate moguće prepreke.

Ljubav – Podsvjesne sumnje i unutrašnje nezadovoljstvo biće raspršeni. Monotoniju prethodne veze otklonit će novo poznanstvo koje može biti pravo osvježenje za vas.

Bikove očekuje spontana ljubavna avantura sa Lavom ili Vodolijom. Kako ste od onih znakova koji kad nešto odluče do toga uglavnom i dođu, spremite se za mnogo strasti.

Zdravlje – Smetnje koje ćete osjećati ovih dana verovatno su posljedica stresa.


 BLIZANCI SEDMIČNI HOROSKOP

Posao – Zaokupljenost kućnim obavezama zahtjevat će od vas i veća materijalna ulaganja. Ovaj period povoljno će uticati na posao kojim se bavite, jer će doći do bitnog porasta kreativne energije.

Ovo će biti naglašeno, pa ga iskoristite. U fazi ste priprema za putovanje. Ovih dana najviše će vam prijati otvoren prostor, ali i komunikacija. Ukoliko želite da budete zdraviji, smanjite poslovne obaveze. Ne uzbuđujte se zbog sitnica.

Ljubav – Može se desiti da nesmotreno povrijedite voljenu osobu i izgubite njenu naklonost. Ne brinite, jer ovo može biti prilika da provjerite da li je ta prava. Ako ste sami, na emotivnom planu očekuju vas prijatna iznenađenja. U pitanju je jedan Strijelac, koji vas gađa direktno u srce.

Zdravlje – Kako jurite kao muha bez glave, mogući su problemi sa nervima, premor i nesanica. Smanjite konzumiranje alkohola.


RAK SEDMIČNI HOROSKOP

Posao – Kako vas u posljednje vrijeme pamćenje slabo služi, mogući su poslovni problemi. Ne očekujte neku zaostalu uplatu i vodite računa da vas ne zatrpaju troškovi. Umjerenošću uspijevate da održite stanje i izgled u odgovarajućoj formi.

U protivnom, možete imati velikih problema. Kratak odmor ili promjena mjesta boravka vratit će vam snagu za dalji rad. Iskoristite ovaj period za nova poznanstva koji će vam kasnije koristiti za napredovanje u poslu.

Ljubav – Odgovaraće vam druženja sa starim drugaricama ali očekujte i nova poznanstva. Period je izuzetno povoljan za zaljubljivanje. Najzad ćete uspjeti da se sretnete sa osobom o kojoj već dugo maštate. Privlače vas srodne duše. Plijenit ćete šarmom i bićete izazovni za suprotni pol.

Zdravlje – Ne pretjerujte sa hranom zbog usporenog metabolizma i ne opterećujte kičmu.


LAV SEDMIČNI HOROSKOP

Posao – Očekuje vas vrlo buran poslovni život. Iako ćete biti zadovoljni postignutim rezultatima, postoji opasnost da upadnete u zamku sopstvenih zabluda. Zato, do kraja perioda budite veoma oprezni da do toga ne bi došlo.

Sve partnerske odnose narušavaju spoljašnji uslovi, razmislite o tome da li ih želite ili ne. Neki poziv iz inostranstva može promeniti vašu poslovnu budućnost. Pokušajte da se prilagodite novonastaloj situaciji.

Ljubav – Razmišljat ćete o promjenama u dosadašnjoj vezi. Ne budite previše egoistični u svom nastupu jer može doći do neželjenog prekida.

Iskažite svom partneru više emotivnosti. Također, neko sa strane vam se miješa u ljubavnu vezu, jer pokušava da je pokvari. Sa voljenom osobom sami morate da gradite odnos. Ovih dana pazite da ne uletite u besmislenu avanturu.

Zdravlje – Obratite pažnju na način života. Usporite ako je potrebno.

rak sedmicni horoskop
Iskažite vašem partneru više emocija.


DJEVICA SEDMIČNI HOROSKOP

Posao – Pripazite, neke stvari počet će da izmiču kontroli, zbog čega su moguća nerviranja i zastoji u poslu.

Situacija je prilično konfliktna, pa je neophodno da budete jaki i mudri, ali i da imate dobro razrađen plan akcije. Bit ćete raspoloženi za uvođenje noviteta na vašem radnom mjestu. Za svoje planove iskoritite minimalna stredstva i ne tražite pozajmicu ni od koga.

Ljubav – Veza u kojoj se trenutno nalazite karmičke je prirode. U odnosu prema partneru mijenjate taktiku. Slobodni pripadnici znaka imaju šansu za kratkotrajnu, ali burnu avanturu.

Jedno duže prijateljstvo može prerasti u nešto više. Razmislite o ovome jer je vama potrebna osoba u koju ćete imati povjerenja. Za vas je najvažnija stabilnost.

Zdravlje – Bili ste u lošem periodu i ne dozvolite da se stanje ponovi. Poboljšajte cirkulaciju fizičkim aktivnostima.


VAGA SEDMIČNI HOROSKOP

Posao – Opterećenost poslovnim obavezama smanjit će vašu koncentraciju i volju za radom. Prija vam da radite sami, jer vas okolina dekoncentriše i sa mnogima se ne razumijete. Shvatite da niste sposobni a privedete projekat do kraja sami, iako bi finansijska nadohnada bila velika.

Potražite pomoć od saradnika. Prikupljate snagu za nove projekte i planirate velike poslove. Ukoliko želite da budete zadovoljni, pokušajte da nađete zlatnu sredinu između materijalnih i duhovnih vrijednosti.

Ljubav – Uplovili ste u mirne vode, a veza koja je bila u krizi sada se normalizuje. Možda ćete se odlučiti za veće korake u zajedničkom životu., što može biti rezultat postavljenih uslova vašeg partnera.

Zdravlje – Previše ste opterećeni finansijskim problemima, zbog čega ste pod velikim stresom, što se loše odražava na zdravlje.

 
ŠKORPIJA SEDMIČNI HOROSKOP

Posao – Očekujte povećanje plate i zaostalih potraživanja. Ovo je odličan period i imate mogućnost novog posla. Zvijezde su vam vrlo naklonjene, pa ne dozvolite da ih vaša nezgodna narav usmjeri u negativnom pravcu.

Uskoro će i vama biti bolje. Konačno ćete završiti sa obavezama koje su dugo od vas zahtjevale stalnu angažovanost, ali ne opuštajte se previše, jer predstoje novi poslovi.

Ljubav – Emotivno ste zadovoljni, jer partner ispunjava većinu vaših želja. Ne dozvolite da glupim zapitkivanjima i ljubomorom pokvarite odnose. Ukoliko niste u vezi, jedno skorašnje poznanstvo bit će za vas svakodnevna opsesija. Budite slobodniji i priđite toj osobi sa iskrenim namjerama.

Zdravlje – Većina vaših zdravstvenih problema povezana je sa pretjerivanjem. Ne umijete da se zaustavite kada vam se nešto ili neko dopadne, što utiče na zdravlje.

Saznajte sve o karakternim osobinama Škorpije muškarca


 
STRIJELAC SEDMIČNI HOROSKOP

Posao – Odličan poslovni period, a ni na novčanu situaciju ne možete da se požalite. Planirate da uvećate obim posla i prihode, a za to vam je neophodna podrška nekog ko ima veze sa inostranstvom.

Okolina vas doživljava kao direktnu osobu, prije svega zato što ne umijete da laskate. Shvatite da niste najpametniji i razmislite o savjetima iskusnijih kolega. Nastavite sa dosadašnjim radom, jer je uspjeh pred vama. Čekanje će se isplatiti i vi ćete ostvariti ideje koje ste zamislili.

Ljubav – Za probleme u vezi najviše ste vi krivi. Partner čini sve da vam udovolji, ali vi tome kao da ne pridajete značaj. Nemojte pogrešno protumačiti trenutnu nezainteresovanost voljene osobe.

Ona sigurno ima razloga za takvo ponašanje, ali je nemojte pritiskati zbog toga. Sačekajte, partner će vam prići i objasniti svoje stanje u pravom trenutku. Najviše vam prija druženje sa Vodolijama i Lavom.

Zdravlje – Slaba tačka u ovom periodu su organi za varenje. Povedite više računa o ishrani i više se odmarajte.

rak sedmicni horoskop

JARAC SEDMIČNI HOROSKOP

Posao – Neprekidno radite, ali vi kao dane vidite izlaz iz postojeće situacije. Obavljanje više manjih poslova ne donosi vam prihode koje očekujete. Ne možete da prikrijete nezadovoljstvo u vezi sa poslom, a nedjelja pred vama biće presudna. Problem možete da riješite ukoliko prihvatite ponudu jednog stalnog saradnika koja može da bude dugoročna.

Možda ćete biti u prilici da nađete ravnotežu između materijalnih vrijednosti i duhovnog blagostanja. Pokušajte da se racionalnije odnosite prema vrijednostima, posebno novcu, odnosno da ga razumno trošite. Ovih dana očekuju vas prijatna iznenađenja u krugu prijatelja.

Ljubav – Veza je stabilna, jer u odnosu sa voljenom osobom dominira uzajamno poštovanje i partner vam uzvraća istom mjerom. Slobodne pripadnike znaka očekuje novo i jako uzbudljivo poznanstvo, a vaša pažnje može biti usmjerena ka jednoj osobi koja je već duže u vašoj blizini.

Zdravlje – Manji problemi sa nervozom. Opustite se uz prijatelje i razgovor.

VODOLIJA SEDMIČNI HOROSKOP

Posao – Posao kojim se bavite zahtjeva veliku istrajnost, koja vam ne nedostaje, radit ćete sa zadovoljstvom. Konačno ćete imati priliku da iskažete svoja interesovanja i uz pomoć dobrih saradnika da ostvarite svoje ideje.

U fazi ste potrage za duhovnim vrijednostima i dubljim smislom života. Pokušavate da se zadržite na trajnijim vrijednostima. Budite sigurni u sebe i u ono što radite, bit ćete nagrađeni.

Ljubav – Ukoliko planirate da ozakonite vezu, polako sprovedite plan, ali bez pritisaka. Ako ste sami, poznanstvo sa osobom sa posla može vam pružiti lijepe trenutke. Neka osoba u znaku Vage može da zaokupi vašu pažnju.

Zdravlje – Problemi koje možda osjećate mogu biti rezultat nepravilne ishrane. Pređite na dijetu.

RIBE SEDMIČNI HOROSKOP

Posao – Period je odličan za poslove. Ribe su kreativne, snalažljive i nemaju finansijskih problema. Krajem perioda očekuje vas nova poslovna ponuda. Okolina pokušava da osujeti neke vaše planove, ali vi im to nećete dozvoliti.

Podrška pretpostavljenih neće biti dovoljna da zadovolji vaše potrebe. Izbjegavajte nadmjeno ponašanje i pokušajte da se ljudima pokažete u pravom svjetlu, jer ćete se ljepše osjećati.

Ljubav – Odnosi u vezi se poboljšavaju. Doživjet ćete romantične i nezaboravne trenutke koji će vas navesti da se ponovo zaljubite, nova ljubavna iskustva bit će za vas pokretač u budućnosti, tako da će potreba za ljubavlju i brakom biti jača nego ikada. Dat ćete sve od sebe da je zadovoljite.

Zdravlje – Moguća je prolazna nervoza. Boravite više napolju i u druženju.

Izdvajamo za vas

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima