back to top

Jarac Sedmični Horoskop: Nova ljubavna veza ispunjava sva vaša očekivanja

Pročitajte sedmični horoskop i otkrijte sve što vas očekuje u narednom periodu

Ovaj sedmični horoskop je u poseban plan stavio znak Jarac. Nova ljubavna veza ispunit će sva njihova očekivanja. Jarac sedmični horoskop pročitajte u nastavku kao i horoskop za preostalih 11 znakova zodijaka.

 OVAN SEDMIČNI HOROSKOP (21.3.- 20.4.) 

Posao – Maštate o radikalnim promjenama, ali morat ćete da se strpite. Poslovi koje započinjete narednih dana, urodiće plodom tek krajem meseca. Imate mnogo želja i planova ali ne i dovoljno snage da ih realizujete. Dok stvari ne krenu sa mrtve tačke, uživajte u kućnim poslovima i druženju sa familijom. Članovi porodice vam spremaju prijatno iznenađenje.

Ljubav – Iznenadne poteškoće na ljubavnom planu kojevam zadaje partner kratkotrajnog su karaktera. Nemojte burno reagovati, već prepustite voljenoj osobi da kaže svoje mišljenje. Oni koji nisu u vezi biće u prilici da obnove neku staru ljubavnu vezu. Nema razloga za sumnju, prepustite se emocijama i uživajte. Zadovoljstvo je obostrano.

Zdravlje – Pazite na ishranu, izbjegavajte alkohol i slatkiše.


    BIK SEDMIČNI HOROSKOP (21.4.- 21.5)

Posao – Tokom ovog perioda uspjeh na poslovnom planu mogu da očekuju svi pripadnici vašeg znaka koji se bave umjetničkim i kreativnim delatnostima. Ako namjeravate da proširite obim poslovanja i uspostavite saradnju sa inostranstvom, iskoristite ovaj period za preliminarne pregovore. Vrijeme je da svoje snove pretvorite u javu. Ne čekajte da se stvari pokrenu same od sebe, napravite plan i počnite da radite.

Ljubav – Niste zadovoljni odnosom sa partnerom. Imate prevelika očekivanja, tražite ideal koji postoji samo u romanima i filmovima. Spustite se na zemlju i uživajte u životu. Opustite se uz voljenu osobu koja vam pruža više nego što to vi primjećujete. Oni koji nisu u vezi mogu upoznati neku Djevicu.

Zdravlje – Psihosomatske smetnje ćete otkloniti ukoliko sanirate uzrok, a vi najbolje znate šta je to.    BLIZANCI SEDMIČNI HOROSKOP (22.5.- 21.6.) 

Posao – Kao po običaju, ne oskudjevate u volji i energiji. Sve što zamislite sprovodite u djelo, ne štedeći se ni najmanje. Riješili ste da uprkos zastojima privedete kraju neki davno započeti projekat. Tokom ovog perioda, izbjegavajte brzoplete odluke i rasprave sa kolegama. Ne ljutite se zbog svake sitnice. Sve stvari uskoro dolaze na svoje mjesto.

Ljubav – Ako započnete vezu avanturističke prirode, tada neće biti zadovoljene vaše emocije. Dobro razmislite šta želite u emotivnom životu i ne donosite nagle odluke. Vaš urođeni šarm i duhovitost dolaze do izražaja u društvu suprotnog pola. Nemojte da se iznenadite ako ovih dana ne budete mogli da se odbranite od onih kojim a se dopadate.

Zdravlje – Odlično se osjećate, čak mnogo bolje nego inače. Opustite se, nema razloga za brigu.

Otkrijte sve karakterne osobine Blizanaca!


    RAK SEDMIČNI HOROSKOP (22.6. – 22.7.) 

Posao – Vrijedan rad će konačno uroditi plodom. Ukoliko se stvari ne odvijaju baš onako kako ste očekivali, budite strpljivi. Ukoliko vaš posao zahtjeva pregovaračke veštine, pripazite na riječnik i obuzdajte emocije. Preosjetljivi ste, pa morate da budete oprezniji. Znate šta hoćete i odlučno grabite ka cilju. Mnogi pripadnici znaka narednih dana donose bitne odluke.

Ljubav – Ne budite netrpeljivi prema voljenoj osobi i ne izazivajte sukobe. Stalno u glavi premotavate film vezan za nedavni konflikt sa partnerom. Strahujete da se taj nesporazum ne ponovi. Nikako da se opustite. Pozovite partnera na neko putovanje, mogući su neočekivani obrti.

Zdravlje – Tenzije na poslu negativno utiču na vaše zdravlje. Potrudite se da svakog dana nađete malo vremena za opuštanje.


    LAV SEDMIČNI HOROSKOP (23.7.- 22.8.) 

Posao – Ako očekujete veći priliv novca, naoružajte se strpljenjem, jer su mogući zastoji. Sve je u znaku para. Na momenat ćete biti okupirani materijalnim vrijednostima do te mjere da nećete primjetiti suštinski problem. Zvijezde vam trenutno nisu naklonjene što bi moglo nepovoljno da se odrazi na mnoštvo stvari. Situacija će se uskoro iskristalisati.

Ljubav – Moguće su rasprave i ljubavni obračuni sa osobama u znaku Djevice ili Jarca. Pazite šta izjavljujete da se kasnije ne biste kajali. Raščistite nejasnoće u odnosu sa voljenom osobom. Pružite joj šansu i priliku da se dokaže. Ne budite egoistični, partner zaslužuje više tolerancije. Opustite se u društvu prijatelja.

Zdravlje – Spolja djelujete i lijepo i zdravo, ali osjećate unutrašnji nemir.


DJEVICA SEDMIČNI HOROSKOP (23.8. – 22.9.)

Posao – Maksimalno se trudite da posao uradite što bolje, ali ako nešto ne ide onako kako ste očekivali, ne brinite. Neke stvari očigledno nisu pod vašom kontrolom, pa ne možete ni da ih popravite. Imate osjećaj da se nalazite u bezizlaznoj situaciji. Možda ste se preforsirali, pa otuda negativan pristup tekućim problemima. Pokušajte da se bolje organizujete. Potreban vam je odmor od svega, posebno od situacija koje djeluju opterećujuće.

Ljubav – Niste zadovoljni svojim ljubavnim životom. Povratak staroj vezi ili ljubavi kod vas može izazvati dilemu. Potrebna vam je sigurnost, ali vas izaziva jedna atraktivna osoba iz vaše okoline. Odnos sa partnerom je postao nestabilan i to vas opterećuje. Ne brinite, uskoro dolazi do povoljnog raspleta.

Zdravlje – Očistite organizam od toksina, pazite na ishranu, jedite više voća i povrća.

jarac sedmicni horoskop
Jedite više voća i povrća!


VAGA SEDMIČNI HOROSKOP (23.9. – 22.10.) 

Posao – Kao i obično, na početku svakog novog posla suočavate se sa poteškoćama, ali kad uhvatite zalet, nema te sile koja vas može zaustaviti. Narednih dana bit ćete izuzetno motivisani za rad, pa ćete svaki zadatak obavljati sa entuzijazmom. Uspjeli ste da shvatite dublji smisao života, naučili ste da uživate u sitnicama. Svjesni ste svojih vrlina i mana. Ukoliko prevaziđete povremenu inertnost, bićete zadovoljni i ispunjeni.

Ljubav – Razmišljate o jednoj osobi koju ste nedavno upoznali i proveli lijepe trenutke sa njom. Iskažite svoje namjere i ljubav, biće prihvaćeni, na vašu radost. Ako želite da vas neko voli ne tražite nikakvu garanciju nego se prepustite osjećanjima, budite iskreni i uživajte. I sami znate da u ljubavi nema pravila.

Zdravlje – Ukoliko ste bez posebnog razloga neraspoloženi, pripazite na ishranu i više se krećite.


    ŠKORPIJA SEDMIČNI HOROSKOP (23.10.- 22.11.) 

Posao – Brinu vas zastoji na poslovnom planu. Ipak, svesni ste da na neke stvari ne možete da utičete i da morate da prihvatite trenutnu situaciju. Šesto čulo vam govori da treba biti strpljiv i sačekati povoljniji momenat. Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama. One vas čine sretnim, omogućavaju vam da normalno funkcionišete. Sve ostale eliminišete iz okruženja.

Ljubav – Ovih dana očekujte puno strasti i nježnosti. Bit će razloga za radost. Veza je došla do usijanja. Zbog nekoga se uzalud žrtvujete. Ne pričajte o sebi više nego što to situacija nalaže.

Zdravlje – Ako ste pretjerali sa konzumiranjem hrane, pod hitno smanjite porcije. Mogući su i bolovi u nogama.


    STRIJELAC SEDMIČNI HOROSKOP (23.11.- 21.12.) 

Posao – Očekuje vas prekretnica na poslovnom planu. Neke pripadnici znaka će promijeniti posao, drugi će naći honorarne izvore zarade, treći planiraju da odu u penziju. U svakom slučaju, promjene su neminovne. Započinje nova, svjetlija faza u vašem životu. Tokom ovog perioda na mnoge stvari stavljate tačku. Riješili ste da se mijenjate. Izbjegavajte nerviranja. Ne započinjite poslove koje niste u stanju da odradite.

Ljubav – Imat ćete podršku voljene osobe u svemu što radite. Osjećat ćete se sigurnim i pružaćete zauzvrat pažnju i ljubav. Slobodno vrijeme ćete provoditi zajedno u intimnim večerima. Ukoliko niste u vezi, možda upoznate jednog Ovna.

Zdravlje – Opustite se, ne trošite uzalud energiju na stvari koje ne možete utičete.

jarac sedmicni horoskop
Možda ove sedmice upoznate jednog Ovna.


JARAC SEDMIČNI HOROSKOP (22.12.- 20.1.) 

Posao – Osluškujući svoj unutrašnji glas donosite dobre odluke i postižete odlične rezultate. Pohvale stižu sa svih strana. Fantastično se osjećate, a vaša pozitivna energija stimulativno djeluje na vaše okruženje. Ipak, ne pretjerujte sa uživanjem u trenutnoj slavi. Obuzdajte potrošačku groznicu. Pokušajte da uštedite nešto za putovanje koje već dugo planirate.

Ljubav – Nova ljubavna veza ispunjava sva vaša očekivanja. Konačno ste našli partnera po mjeri. Uživate u zajedničkim trenucima, razgovorima i razmijeni nježnosti. Aktivnost, šarm i temperament voljene osobe izvući će vas iz pasivnog stanja u koje ste bili. Dobit ćete novi elan i snagu.

Zdravlje – Sklonost ka porocima se odražava na zdravlje. Neophodno je čišćenje organizma od toksina.


    VODOLIJA SEDMIČNI HOROSKOP (21.1.- 19.2.) 

Posao – Dobijate zasluženo priznanje. Doduše, više bi vam odgovaralo da ono bude materijalne prirode, jer ste švorc, ali ćete zahvaljujući pohvali bar nahraniti sujetu. Trudite se da iz svake situacije izvučete neku pouku, težite da proširite znanja. U fazi ste učenja. Ako niste u stanju da optimistički gledate na trenutnu situaciju, promijenite ugao posmatranja. Situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite.

Ljubav – Napokon ste shvatili da partnera ne možete da mijenjate onako kako se vama prohte. Ako želite da sačuvate ljubav, mijenjajte sebe, prilagodite se novim okolnostima. Voljena osoba je tolerantan i pruža vam razumijevanje. Ako ste sami, neki Blizanac je dobar izbor za vas.

Zdravlje – Ojačajte imunitet kako biste blagovremeno sprIJečili eventualne probleme.


   RIBE SEDMIČNI HOROSKOP (20.2.- 20.3.)

Posao – Stalno mijenjate stavove pa saradnici ne mogu da vas uhvate ni za glavu ni za rep. Ali, to vas mnogo ne brine, važno je da ste vi zadovoljni. Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem mišljenja u stilu što na umu, to na drumu. Nemate više živaca da ideje uvijate u formu. Budite istrajni u onom što ste započeli. Vjerujte u sebe i ne dozvolite da vas nesupjeh obeshrabri.

Ljubav – Voljena osoba zahtjevat će od vas da budete iskreni i kažete svoje mišljenje. Ne brinite, partner će vas razumjeti i prihvatiti vaše ideje za poboljšanje veze. Ako ste sami, na nekom kraćem putu moguć je iznenadni susret sa bivšom ljubavi. Prihvatite poziv za izlazak, nemate šta da izgubite.

Zdravlje – Pojačana nervoza. Mogući zdravstveni problemi zbog permanentnog stresa. Više se odmarajte.

Izdvajamo za vas

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima