HOROSKOP ZA MART 2022: Evo koje znakove očekuje uspjeh na poslovnom planu

Dobre vijesti donosi horoskop za mart 2022! Sreća će slijediti posebno Blizance, Lavove i Djevice

Horoskop za mart otkriva detaljno šta da očekujete u narednom periodu. Osobe koje su rođene u znaku Ovan nova ljubav će ih izbaciti iz ravnoteže.

S druge strane Blizancima će mart biti ispunjen sa strašću i novim poslovnim pohodima. Šta druge astrološke znakove očekuje u martu pročitajte u nastavku!

OVAN MJESEČNI HOROSKOP (21.3.- 20.4.) 

Posao – Uprkos trenutnoj stagnaciji vjerujete da će poslovna situacija uskoro biti bolja. Imate mnogo dobrih ideja čija realizacija bi mogla da vam donese veliku zaradu. Potrudite se da sačuvate samokontrolu i integritet u kritičnim situacijama kako ne biste otkrili svoje slabosti tamo gdje nije poželjno. Slijedi poboljšanje na finansijskom planu. Povoljan period za prikupljanje starih dugova.

Ljubav – Nova ljubav će vas ozbiljno izbaciti iz ravnoteže. Pripadate tipu ljudi koji vezu grade prvenstveno na osjećanjima, a ovih dana ćete ih imati na pretek. Ne započinjite novu vezu prije nego što raščistite sa starom.

Zdravlje – Bavite se sportom. Povećana fizička aktivnost pomoći će vam u mršavljenju. Saznajte ovdje koji su najbolji dani za mršavljenje!

Parazol - Protiv parazita

BIK MJESEČNI HOROSKOP (21.4.- 21.5) 

Posao – Ovaj period podstiče vaše ambicije, pa je uspjeh neminovan. Nema potrebe da pribjegavate bilo kakvim manipulacijama jer ćete i bez njih ostvariti ciljeve. Bilo bi dobro da malo usporite, jer ako nastavite ovim tempom nećete dugo izdržati. Uskladite želje i mogućnosti i budite realniji prilikom postavljanja novih ciljeva.

Ljubav – Strasna veza je na pomolu. Potrudite se da izbjegnete ljubomorne scene jer ste i bez njih dovoljno nezgodni. Prepustite se osjećanjima. Uživajte u rijetkim, čarobnim trenucima.

Zdravlje – Ako pretjerate sa hranom i pićem moguće stomačne tegobe. Uz kalkulator kalorija hrane izbjeći ćete potencijalne stomačne tegobe.

BLIZANCI MJESEČNI HOROSKOP (22.5.- 21.6.)

Posao – Zbog površnog odnosa prema poslu ili odlaganja radnih obaveza mogući su problemi na poslu. Da se niste pogubili u gomili ideja i želja? Pod hitno napravite precizan plan rada i pridržavajte se zadatih rokova. Potrudite se da narednih dana budete racionalniji kako i dolikuje vašem znaku. Ni po koju cijenu ne odustajte od svojih planova. Lukavstvom dolazite do profita.

Ljubav – Strast, strast i samo strast. Da li uopšte možete da funkcionišete bez nje? Ukoliko ne budete u prilici da zadovoljite snažan libido, preusmerite energiju na kreativne poslove.

Zdravlje – Ojačajte imunitet, zbog toga je važan dnevni unos vode.

Saznajte 12 interesantnih činjenica o Blizancima!


    RAK MJESEČNI HOROSKOP (22.6. – 22.7.) 

Posao – Ukoliko se bavite nekim nelegalnim poslom, umjesto očekivane velike zarade, mogući su gubici. Prolazite kroz poslovnu i ličnu krizu iz koje ćete izaći plemenitiji i kvalitetniji. Pošto vam je sve postalo dosadno i besmisleno, bilo bi dobro da preispitate svoj odnos prema poslu. Ukoliko vam trenutna situacija ne odgovara, tražite bolje. Ko traži, taj i nađe, kaže poslovica. Čuvajte se neiskrenih prijatelja.

Ljubav – Emotivna raščišćavanja su počela da vas opterećuju. Dešava se ono što obično biva u sličnim situacijama. Budite spremni na promjene. Budite otvoreniji.

Zdravlje – Pazite na grlo.


    LAV MJESEČNI HOROSKOP (23.7.- 22.8.) 

Posao – U ovom periodu se nadajte boljitku, i to ne samo materijalnom. Za dobro obavljen posao dobijate pohvale, a moguće je i unaprijeđenje. Teškoće su iza vas, ušli ste u mirniju fazu. Pokušajte da se izborite sa svojim slabostima. Ne udubljujte se u previše tuđe probleme, jer ni neke sopstvene niste u stanju da riješite. Savjete dijelite samo ukoliko ih neko od vas zatraži.

Ljubav – Ukoliko ste već dugo sami očekujte nova ljubavna uzbuđenja. Najviše vam odgovaraju osobe u znaku Vage i Strijelca, ali i ostali znaci su u igri. Bit ćete na velikom iskušenju. Sudbina vam je naklonjena.

Zdravlje – Mogući manji problemi zbog vremenskih promjena. Saznajte kakvo će biti vrijeme sutra i u narednoj sedmici kako bi se bolje pripremili za zdravstvene nelagode.

sanjati haljinu
Mjesecni horoskop za mart


DJEVICA MJESEČNI HOROSKOP (23.8. – 22.9.)

Posao – Imat ćete mnogo sreće, a da nećete biti svjesni toga. Taman kad pomislite da ste pred krahom, stići će rješenje. Uprkos svemu, teško se mirite sa stagnacijom. Promjene koje su vas zadesile samo su prirodni slijed događaja. Možda su nagle, ali ste morali o njima na vrijeme da vodite računa. Budite strpljivi i izbjegavajte brzoplete reakcije. Ne ponašajte se autodestruktivno i budite umjereni u svemu.

Ljubav – U vezi nešto treba promijeniti ukoliko želite da je sačuvate. Možda je to nov pristup seksu? Škorpija i Ovan su za vas fatalni ovih dana.

Zdravlje – Opustite se i fizički, a posebno psihički.


VAGA MJESEČNI HOROSKOP (23.9. – 22.10.) 

Posao – Spremni ste da se suočite sa novim poslovnim izazovima. Puni ste pozitivne energije, ali to nije razlog da budete tvrdoglavi. Obuzdajte povremenu neurotičnost, budite strpljivi. Sačekajte povoljan momenat za akciju. Mislite da saradnici odugovlače i otežavaju stvari. Ne kvarite dobru poslovnu klimu. Okrenite se umjetnosti, pošto je kreativnost pojačana. Stvorit ćete remek-djelo iako tako ne izgleda.

Ljubav – Odlično se slažete sa osobama u znaku Strijelca i Vodolije. Ukoliko sebi ne možete da priuštite njihovo društvo, ni Ribe, odnosno Blizanci, nisu za potcjenjivanje. Manje gunđajte, više uživajte.

Zdravlje – Pazite na ishranu, odmorite se.


ŠKORPIJA MJESEČNI HOROSKOP (23.10.- 22.11.) 

Posao – Imate puno posla, a malo rezultata. Pošto se kraj muka na poslovnom planu ne nazire, prihvatite to kao neminovnost i budite istrajni. Bit će para, ali sa zakašnjenjem jer sve ide sporije nego što želite. Mogući nesporazumi sa okolinom. Budite tolerantniji. Ukoliko vam predstoji neka javna prezentacija, vodite računa da ne napravite grešku.

Ljubav – Izuzetno povoljan period za za ljubav i razmjenu nježnosti. Ove nedjelje očekuje vas puno prijatnih uzbuđenja. Libido je naglašen. Ako ste sami, moguća avantura.

Zdravlje – Umjerenost je najbolji čuvar zdravlja. Ne pretjerujte sa alkoholom. Uz naš kalkulator možete izračunati čak nivo alkohola u krvi!

horoskop za mart
Horoskop za mjesec mart donosi dobre vijesti posebno za Djevice, Blizance i Laove.


STRIJELAC MJESEČNI HOROSKOP (23.11.- 21.12.) 

Posao – Na poslu se ponašate suviše emotivno, u ljubavi razumno. Negdje griješite. Otkako ste došli do značajnog uvida, situacija se promijenila. Morate od nečega da odustanete, što vam, priznat ćete, teško pada. Do uspjeha dolazite isključivo kroz saradnju, pa ako želite da ona bude dobra, morate izbaciti svoje otrovne žaoke iz igre. Smirite se i potrudite da staloženo isplivate iz problema. Uspjet ćete, pod uslovom da ne odustanete na pola puta.

Ljubav – Mogući problemi u komunikaciji sa partnerom. Burne reakcije nisu uvijek najpoželjnije. Šta da se radi, kad u narednom periodu funkcionišete po principu razuma i osjećajnosti.

Zdravlje – Stomak je slaba tačka. Pripazite na ishranu.


JARAC MJESEČNI HOROSKOP (22.12.- 20.1.) 

Posao – Saradnici vam laskaju i pokušavaju da vas lijepim rečima udalje od problema. Nemojte se upecati na to. Budite istrajni u svojim naumima. Pošto, kao i većina ljudi, niste imuni na novac, shvatate da izolovani od svijeta ne možete do njega doći. Finansijski problemi zahtjevaju strpljenje a do razrješenja krize dolazi tek sredinom ljeta. Zasad samo uzalud strijepite. Prionite na posao.

Ljubav – Šta ste željeli, to ste i dobili. Ljubavi, seksa i ostalih zadovoljstava bit će na pretek. Pazite samo da se ne preforsirate. Uživajte u rijetkim trenucima apsolutne sreće.

Zdravlje – Blaga nervoza zbog poslovnih problema. Opustite se.

horoskop za mart
Za Jarčeve posebnu sreću u martu će imati u ljubavi.

VODOLIJA MJESEČNI HOROSKOP (21.1.- 19.2.) 

Posao – Ako radite u zdravstvu i ustanovama zatvorenog tipa, očekujte uspjeh. Onima koji rade u drugim sektorima, moraće da budu strpljivi. Sve se odvija u stilu jedan korak naprijed, dva nazad. Već vam se smučila sporost sa kojom se neke stvari raščišćavaju. Novac polako pristiže, mada vas ne čini kompletno zadovoljnim. Meditacija pomaže da dođete do duševnog mira i isplivate iz svakodnevnih problema.

Ljubav – Ovaj segment života je trenutno zapostavljen jer ste okupirani ozbiljnijim egzistencijalnim problemima. Nedostaje vam naklonost partnera.

Zdravlje – Loše navike ostavljaju posljedice na zdravlje. Potreban vam je odmor. Pazite na ishranu.

RIBE MJESEČNI HOROSKOP (20.2.- 20.3.) 

Posao – Očekuje vas napredak u poslovnoj hijerarhiji. Ne dozvolite da vas on uspava, jer u suprotnom, postoji šansa da se kasno probudite. Doživljavate duhovni procvat. Pošto prednost dajete univerzalnim vrijednostima, bilo bi dobro da ostanete dosljedni svojim idejama, ali i da već jednom pređete sa riječi na djela. Okolina to s razlogom očekuje od vas.

Ljubav – Izuzetno povoljan period za ljubav. Preplavljeni ste lijepim emocijama, pa se potrudite da partneru priuštite nezaboravne trenutke. Pokažite mu koliko vam je stalo do vaše veze.

Zdravlje – Više se krećite.

Saznajte više o horoskopu

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima