back to top

Sedmični horoskop za Rakove: Nesigurni ste u svoje stavove

Kod Rakova nedostatak samopouzdanja odrazit će se i na poslovne prilike

Sedmični horoskop za Rakove i ovaj put otkriva sve što zanima sve osobe rođene u ovom znaku. Također, za vas smo pripremili i sedmični horoskop za preostale horoskopske znakove.

Prema horoskopu ovo je sedmica ispunjena važnim financijskim odlukama i preokretima na poslu.

Želite saznati kojem horoskopskom znaku pripadate? Saznajte odmah uz horoskop kalkulator.


Sedmični horoskop Ovan (21.3.- 20.4.) 

 Posao – Imate svoje viđenje u vezi sa rješavanjem problema i malo kome dopuštate da na vas utiče. Pod velikim ste pritiskom u vezi sa finansijskim odlukama. Niste načisto kako treba da postupite u situaciji koja se ne tiče samo vas, već i vaših sardnika, utoliko više ako ste vi odgovorno lice. Ušli ste u povoljniji period za rješavanje stambenih i imovinskih stvari. Želite da to ubrzate, ali nestrpljenje i netolenacija mogu samo spriječiti povoljan razvoj događaja.

Zdravlje – Više odmora i vitamina, u prethodnom periodu ste bili mnogo iscrpljeni.

sedmicni horoskop za rakove
Horoskop preporučuje da se hranite zdravije.

Sedmični horoskop Bik (21.4.-21.5)

 Posao – Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu koju donosi ovaj period, očekujte uspjeh. Očekujte povećanje prihoda ili priliv novca od posla koji vam je vjerovatno samo privremen ili honorarni. Prijatelji i nekadašnje kolege žele da sa vama obnove saradnju i vi ćete im se vjerovatno pridružiti više zabave radi, nego što očekujete neku veliku zaradu. Promjena je gotovo sigurna i nemojte da vas plaši jer je pozitivna. Možete da promijenite stvari na bolje.

Zdravlje – Pojačajte imunitet biljnim preparatima.

Sedmični horoskop Blizanci (22.5.- 21.6.)

Posao – Imate brojne mogućnosti zarade i to na polju usluga. Prilagodite tome svoj posao ili napravite novi vezan za ovu oblast. Pravi je trenutak za uspjeh. Morat ćete da podsjetite kolegu koji vam je obećao podršku da mu se slučajno ne dogodi da vas iznevjeri jer će vaša reakcija u tom slučaju biti veoma burna. Ma koliko da ste talentovani, posao ne možete da obavite samostalno. Mnogo ste uspješniji u okviru timskog rada.

Zdravlje – Pazite gdje se hranite i šta jedete.

Sedmični horoskop za Rakove (22.6. – 22.7.)

Posao – Ako ne obraćate pažnju na detalje, možete lako napraviti grešku. Ovaj period vam donosi potrebu za akcijom. Moguć je nekakav preokret u poslu. Mnogo je šansi, ali ne znači da će sve čega se uhvatite izaći na dobro. Nesigurni ste u svoje stavove ili ostavljate takav utisak na saradnike. Mnogi misle da u vas ne mogu dovoljno da se pouzdaju, što vama može prilično komlikovati odnose sa njima. Poslovi u vezi sa nekretninama su prilično rizični, zato pripazite.

Zdravlje – Preosjetljivost i nervoza kao posljedica velikih očekivanja i slabe realizacije.

sedmicni horoskop za rakove
Sedmični horoskop za Rakove: Riješite se nervoze uz fizičku aktivnost.

Sedmični horoskop Lav (23.7.- 22.8.)

Posao – Od sredine nedjelje očekujte promjene. Dolaze nove mogućnosti, mnoštvo novih susreta, ali i neobjektivnost i površnost. Svaki čas mijenjate ideje i ponašate se kao neko ko ne zna šta hoće. U stvari, želite da brzo i lako dođete do cilja, što je prilično neostvarljivo, naročito ako se bavite poslom u kome je potrebna sistematičnost. Imate neke nejasne planove u vezi posla. Ako isključite te osobine, makar privremeno, planove ćete uspješno realizovati.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

Sedmični horoskop Djevica (23.8.-22.9.)

Posao – Nemojte ništa da radite iz inata, jer ćete shvatiti da ste promašili cilj. Moguće je da vas neko provocira upravo zato da biste postupili suprotno svojim interesima. Ne želite da se zadovoljavate prosječno zaradom, očekujete mnogo više od onoga što primate. Ne budite tvrdoglavi, već oprezni. Ne odbacujte olako savjete koje dobijate, iako je mnogo neadekvatnih. Imate podršku okoline za svoje planove, neko od nadređenih vas ima u vidu za veću reorganizaciju posla. Nemojte da se zalijećete.

Zdravlje – Pripazite na stomak i nervni sistem.

Sedmični horoskop Vaga  (23.9. – 22.10.)

Posao – Iskoristite ovaj period za unaprijeđenje poslovnog statusa. Vrlo ste inventivni i spremni ste na svaku akciju za koju mislite da može donijeti određen rezultat. Logični ste, pronicljivi i vrlo sposobni da dođete do određenih potrebnih zaključaka na osnovu onoga što saznate od saradnika. Dobri ste u pregovorima i mogli biste raditi u medijima ili u nekoj umjetnosti u kojoj se zahtjeva okretnost i spretnost. Finansije nisu prioritet, već stabilnost jer je sve više osoba na poslu koje vas ne podnose. Ne dozvolite da budete žrtva sitnih spletki.

Zdravlje – Obratite pažnju na grlo.

Saznajte više o horoskopskom znaku Vaga!

Sedmični horoskop Škorpija (23.10.- 22.11.) 

Posao – Zbog nečega ste uznemireni i imate potrebu da unaprijed sagledate situaciju da vas nešto ne bi iznenadilo. Neko pokušava da na vas vrši pritisak, a vi pokušavate da ostanete dosljedni sebi. Spremni ste na veliku bornu, ne želite da popustite jer tačno znate šta hoćete. Vodite računa o tome šta kome pričate, da se ne bi planovi izjalovili. Još ste pod utiskom prethodnih problema i ne vidite da se spremaju nova dešavanja, pa ih možete dočekati nespremni. I najbanalnije stvari djeluju kao krucijalne.

Zdravlje – Vodite računa o imunitetu. Smanjite i ostavite duhan ako možete. U tome vam može pomoći kalkulator koji računa mjesečni trošak cigareta.

Sedmični horoskop Strijelac (23.11.- 21.12.)

Posao – Zbog nečega ste skloni sukobima i imate osjećaj da ste poraženi. To može značiti sukob sa kolegama koje vam uvijek prave probleme ili sa nekom osobom na vlasti. Možda mislite da vam neko namjerno pravi smicalice. Do sredine nedjelje se osjećate kao davljenik, a onda iznenada dolazi pomoć od nekoga iz šireg kruga prijatelja ili saradnika, sa kojim se rijetko viđate ili ste povremeno u kontaktu. Može biti i osoba iz inostranstva.

Zdravlje – Pripazite na stomak. Izbjegavajte previše masnu hranu, pogotovo onu na ulju.

Sedmični horoskop Jarac (22.12.-20.1.)

Posao – Ovaj period ukazuju na šanse da nešto poboljšate. Ako ne uspijete, nema nervoze, jer slijede bolje prilike. Strpljenja imate, koristite tu osobinu sada jer ste dugo izloženi krajnje nekorektnim pritiskom okoline. Vidite perspektivu za sebe, jer imate podršku osobe koja vas je uvijek protežirala i bila vam u svemu veliki oslonac. Ponašate se vrlo odgovorno i zbog toga vam se ljudi često obraćaju za pomoć i dobar savjet.

Zdravlje – Pripazite na kosti i zglobove, posebno koljeno i skočni zglob.

sedmicni horoskop za rakove
Više vremena posvetite sebi.

Sedmični horoskop Vodolija (21.1.- 19.2.)

 Posao – Osjećate se nesigurno u vezi sa novim poslom iako vas kolege uvjeravaju da za to nema osnova. Skloni ste da se sa svakim upustite u diskusiju oko mnogih nebitnih stvari i oko nečeg u šta niste dovoljno upućeni. Pri tome ste uporni i tvrdoglavi a poslije se ne osjećate ništa bolje. Sve vas nervira, a vjerovatno i drugi to misle o vama. Dugo traje borba za poziciju u kojoj se previše trošite. Prihvatite rezultat ili napravite radikalnu promjenu u vezi pozicije, posla i situacije u poslovnom životu.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

Sedmični horoskop Ribe (20.2.- 20.3.) 

Posao – Pritisak na poslu dolazi do maksimuma, spremite se za ozbiljnu promjenu. To ne treba da vas plaši, ne brzajte u odlukama. Sada su povoljni uslovi, skupite sve informacije i provjerite ih. Riješite da svoj život uzmete u svoje ruke i da ne dozvolite drugima da vam, potpuno neopravdano, budu konkurencija. Shvatite u čemu ste griješili i budite spremni da napravite pozitivne promjene u svom pristupu životu.

Zdravlje – Opustite se, izbacite iz glave sve neosnovane gluposti koje vas pritiskaju.

Izdvajamo za vas

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima