back to top

Sedmični horoskop Blizanci: Komunikacija sa partnerom može biti bolja

Blizancima se preporučuje da smanje impulsivnost kako bi poboljšali odnos sa partnerom

Sedmični horoskop Blizanci otkriva zašto je naredni period povoljan za sve koje se bave umjetnošću ili sportom. Od kojih znakova se očekuje da budu suosjećajni otkrijte u nastavku!

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Ovo bi mogao biti period u kome ćete uz dosta uspjeha moći da ubijedite one sa kojima ste inače u posljednje vrijeme sarađivali sa različitim uspjehom da vam daju još jednu šansu.

Moguća je iznenadna povoljna ponuda od Blizanaca koji žive u inostranstvu. Pogodan period za finansije, posebno druga polovina perioda kada ćete dobiti ideju u vezi sa uvećanjem prihoda.

Ljubav – Osjećate se prijatno u društvu partnera koji je spreman da vam izađe u susret po mnogim pitanjima. Ne bi trebalo da odustanete od veze sa nekim ko vam je veoma privržen ali vam takođe često kontrira.

Učiniće vam se da je promijenio ponašanje i da je spreman za dijalog. Nedjelja ova vam donosi potrebu za aktivnijim uzimanjem učešća u porodičnom životu ma koji da ste uzrast jer je nekom članu vaše porodice potrebna vaša podrška ili će željeti da čuje vaše mišljenje po nekom važnoj pitanju.

Zdravlje – Pazite se povrede na ulici.

sedmicni horokop blizanci

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Toliko toga želite da uradite, a jednostavno ukazala vam se šansa o ko joj niste razmišljali i nećete je propustiti. Daćete sve od sebe da posao krene, vjerovatno u saradnji sa Vagom ili Jarcem. Moguće je manje povećanje prihoda ili obećanje da će se to dogoditi, bilo preko stalnog honorara ili preko nekog vanrednog posla. Dobro se snalazite u finansijama, ali vodite računa o legalnosti svih poslova.

Ljubav – Postoje brojne mogućnosti u emotivnom životu. Slobodni pripadnici znaka su na pragu veze sa osobom koja ima veze sa inostranstvom. Imate i mogućnost da upoznate nekoliko izuzetno zanimljivih osoba, što će za vas biti prilično komplikovano, jer nećete znati koju da izaberete.

Zdravlje – Mogući bolovi u donjem dijelu leđa.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Period pogoduje onima koji imaju planove u vezi sa umjetničkim projektom, koji se bave sportom ili su spremni da uđu u neki nov, rizičan aranžman sa osobama iz zapadnih zemalja. Period je povoljan i na vaše finansijsko stanje zbog čega ne bi trebalo da propustite šansu koja se odnosi na zaradu.

Ljubav – Komunikacija sa partnerom bi mogla biti mnogo bolja ako biste bili manje impulsivni i manje skloni da sa partnerom polemišete oko nekih pitanja koja i nisu tako bitna kako ih vi doživaljvate. Ne pridajte mnogo pažnje riječima nego djelima. Vrijeme se pozitivno reflektuje na većinu predstavnika vašeg znaka jer imate utisak da su vaši bližnji prestali da od vas očekuju nemoguće.

Zdravlje – Moguća upala mišića.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Period vam savršeno odgovara, naročito ako spadate u aktivne predstavnike znaka koji su spremni da uđu u posao koji bi mogao da ima donese popularnost i uspjeh ali u izvjesnoj mjeri slabija im je volja ili samopouzdanje.

Moguća je zarada preko sporta, trgovine sa stranim firmama, u radu sa velikim preduzećima. Ako očekujete prihod od umjetnosti, moraćete da se strpite da biste dobili uplatu ili ćete naći nekog ko će vam pomoći nađete nekog ko će finansirati vaš projekat.

Ljubav – Rakovi koji su u braku ili dužoj vezi ne bi trebalo da se previše opterećuju nepotrebnim razmišljanjima dok slobodni mogu očekivati udvaranje od osobe koja nema mnogo vremena za njih bilo zbog posla, karijere ili se radi o nekom ko nije slobodan.

Period vam može donijeti manje tenzije u odnosu sa osobama sa kojima ste bliski. Možete očekivati da vam se neko od članova porodice suprotstavi po nekom bitnom pitanju i vi ćete osjetljivo reagovati.

Zdravlje – Zdravije se hranite.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Možete imati dosta problema u saradnji sa vodenim znacima. Nemate povjerenja ni u Bika, Vagu ili Jarca da će vam učiniti uslugu ili da će održati riječ. Trudite se da postignete maksimum u situaciji koja je prilično komplikovana jer imate jaku konkurenciju ili su neki bili brži od vas i nadmudrili vas. Pokušavate da se ponašate priličn komontno po pitanju novca, kao da vas to mnogo ne zanima.

Ljubav – Tajne ljubavi su za vas mač sa dvije oštrice tako da ne bi trebalo, posebno početkom perioda da flertujete sa nekim ko nije slobodan ili da šaljete poziv za izlazak nekoj novoj simpatiji ako ste vi u vezi ili braku.

Moguć je razgovor o nekom zajedničkom projektu koji ćete željeti da započnete sa članovima porodice. Jedan Ovan ili Strijelax će podržati vaše planove ali ako treba da dobijete podršku Škorpije ili Jarca, vjerovatno nećete u tome uspjeti. Moraćete da ih ubjeđujete.

Zdravlje – Pazite se u saobraćaju.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Dobro pazite kakve odluke donosite, neko vam je pružio šansu da se dokažete na poslu koji je zahtjevan. Mnogi od vas će smatrati da je došlo vaše vrijeme u kome možete da utvrdite svoju poziciju i da postignete mnogo, posebno u radu sa osobama koje imaju na direktan ili indirektan način veze sa inostranstvom ili medijima.

Mnogi predstavici vašeg znaka poželeće da kupe stan ili da definitivno riješe stambeno pitanje, da uđu u brak ili će dobiti vijest o proširenju porodice. Prva dva dana treba da iskoristite za rješavanje svih bitnih pitanja koja se odnose na realizaciju nekih vaših planova u koje su najvjerovatnije uključeni jedna Riba, Jarac ili Škorpija.

Ljubav – Na ljubavnom planu bićete u poziciji da organizujete svoj život kako vam odgovara i ako ste slobodni, pazite da ne povjerujete u laskanje nekog Ovna ili Strijelca.

Možete obaviti brojne razgovore u okviru doma, posebno sa onima koji će pokušati da vas uvjere da po mnogim pitanjima niste u pravu. Trudite se da ostavite povoljan utisak na jednog Blizanca ili da ga nagovorite na nešto što smatrate da je za vas veoma bitno.

Zdravlje – Sklonosti ka povredama u sportu.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Vaši interesi će biti zaštićeni, posebno ako se nalazite na radnom mjestu koje vam omogućava da srećete važne osobe, one koje se bave umjetnošću, sportom ili su prisutne na estradi. Ovo je dobar period, mada možete biti brzopleti.

Vjerujete da možete da svojim naporima postignete mnogo i da je dovoljno da pokažete dobru volju da se uključite u nov posao i stvar je završena. Ne bi trebalo da se previše uzdate u nekog za koga znate da nije prema mnogima ispao fer, neće ispasti i ne prema vama.

Ljubav – Ovo bi mogao biti za vas lijep period ako ste već uhodan par a ako ste na početku veze možete biti prilično nerealni u sagledavanju partnera i skloni idealizaciji. Vjerujete da možete da izađete nakraj sa jednim Lavom i ako mu budete povlađivali.

Dobro se slažete sa drugom Vagom ili Jarcem ali ćete morati da se priviknete na neke nove okolnosti u porodici. Bilo bi dobro da se nađete jednom Lavu, Blizancima ili Škorpiji kojima će biti potrebna vaša podrška.

Zdravlje – Pazite se mogućeg pada.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Ovo vrijeme vam donosi neke nove mogućnosti u radu, posebno sa jednim Bikom, Vagom ili drugom Škorpijom, samo ako budete imali dovoljno strpljenja da sa nekim pregoravate o svim poslovima koji bi mogli da da vam donesu profit. Povoljan period ako ste već ugovorili neke poslove ili ste na pragu nekog novog projekta koji bi mogao da vam donese ne samo novac nego i popularnost.

Ljubav – U prilici ste da uđete u vezu sa nekim ko radi u medijima ili nekoj velikoj firmi, moguće sa Djevicom, Bikom ili Ribama. Slobodne Škorpije koje su u prethodnom periodu imali prilike da upoznaju nekog na putu, najvjerovatnije u inostranstvu i vi ćete vjerovatno željeti da nastave tu vezu. Vjerujete da ćete ubijediti člana porodice da prihvati vaš savjet ali u stvari jasno vam je da će to teže ići, naročito ako se radi o nekom ko je stariji od vas.

Zdravlje – Redukujte težinu.

sedmicni horoskop blizanci

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.)

Posao – Period vam donosi mogućnost poboljšanja odnosa sa onima sa kojima ste nekada bili u dobrim odnosima. Možete da se prilgodite nekim novim uslovima i novim obavezama. Želite da se sretnete sa nekim ko vam je uvijek bio odan, dobar prijatelj.

Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što bi o vama mogao da misli jedna Škorpija ili neki Bik. Imate nekoliko mogućnosti po pitanju zarade ali niste previše praktični, čak gotovo da uopšte ne razmišljate o svim načinima na koje biste mogli da uvećate prihode. Saradnja sa Ovnom ili Vodolijom može biti veoma unosna.

Ljubav – Način na koji rješavate pitanje u vezi sa ljubavnom dilemom nije najbolji po vas jer ste naivni i vjerujete da možete da sami riješite mnogo toga. Ako vam se dopadaju Blizanci ili Djevica, situacija je nešto komplikovanija nego ako ste u vezi sa Ovnom ili Vodlijom. Početak perioda je prilično stresan ako imate o čemu da razgovarate a neko od vaših bližnjih izbjegava da se suoči sa problemom.

Zdravlje – Pazite se moguće povrede na radu.

   JARAC (22.12.- 20.1.)

Posao – Ovo je naporan period, naročito ako imate mnogo različitih planova i ideja sa kojima niste načisto kako da izađete nakraj. Previše ste opterećeni razmišljanjima o nečemu što je veoma veliki problem a vi nemate dobar tim saradnika ili podršku koja vam je potrebna. Nekome je veoma stalo da pokuša da vas nagovori da imate više razumijevanja za njegov problem. Ako vam neko bude zatražio novac na zajam vjerovatno ćete dobro razmisliti da li ćete mu dati.

Ljubav – Vrijeme donosi dosta problema onima koji žele da po svaku cijenu imaju stabilnu vezu. Možete očekivati da vam se javi neko ko vam je nekada bio drag sa željom da obnovi vezu ali vi vjerovatno nećete imati sluha za to. Ako ste mladi i od nedavno u vezi ili braku, vjerovatno osjećate veliki pritisak od strane onih koji očekuju od vas da budete pouzdani, lojalni i odani partner.

Zdravlje – Smanjite nervozu.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Povoljan period kada je u pitanju saradnja sa strancima. Možete očekivati poziv od nekog ko vam je posebno veoma drag i s kim ste imali dobru komunikaciju. Ne bi trebalo da se previše opterećujete rokovima jer ćete imati dovoljno vremena da ostvarite sve svoje planove. Početak sedmice donosi dobre mogućnosti za uvećanje prihoda jer imate nove prilike za unosan posao.

Ljubav – Ljubavni život može biti veoma uzbudljiv za mlade i slobodne Vodolije ali bi trebalo da paze da se previše slobodno ne upuštaju u flert ako nisu slobodni ili u paralelne veze, čak na na par dana.

Mnogi neće odoljeti da na probaju zabranjeno voće i biće u afektu spremni i da raskinu vezu sa nekim ko je izuzetno kvalitetna ličnost. Pokušavate da budete što je moguće diskretniji kada je u pitanju porodični život i ne želite nikome da pričate o svojim problema ili nekim porodičnim razmiricama.

Zdravlje – Pazite na grlo.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Predstavnici vašeg znaka su tokom ovog perioda biti suočeni sa mogućnošću da okrenu novi list, da se postave mnogo odlučnije i da se maksimalno zrelo prihvate nekih novih poslova. Rođeni početom marta pristupiće nekom novom poslu sa mnogo strasti i entuzijazma.

Ne bi trebalo da se previše uzdate u pomoć prijatelja, naročito ne onih sa kojima niste uvijek imali zadovoljavajuće finansijske kombinacije ili ste više puta ispali naivni kada je u pitanju obećana pomoć koju niste dobili.

Ljubav – Ljubavni život će biti kvalitetan a neki Rak ili Škorpija će želeti da stupe u u vezu dok će oni koji su u braku planirati proširenje porodice. Mlade Ribe će vjerovatno zajedno sa partnerom planirati posao u inostranstvu, kupovinu stana ili će započeti neki ozbiljniji posao.

Vjerujete da od vas zavisi sreća u ljubavi a ako ste u vezi sa Škorpijom, Bikom ili Jarcem. Pokušavate da date na znanje članovima porodice da vam je karijera prioritet ili da planrate da se osamostalite, naročito ako ste duže od godinu dana u vezi.

Zdravlje – Smanjite obroke.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima