back to top

Sedmični horoskop Vaga: Naredna sedmica je savršena za ljubavne sastanke

Vage će u narednom periodu iskusiti istinsku ljubavnu sreću, posebno one koje su tek započele romantičnu vezu sa partnerom.

Sedmični horoskop Vaga ima dobre vijesti za ovaj znak! Pored konačne sreće u ljubavi, također iskusit ćete i neke novčane dobitke. Šta ostale horoskopske znakove očekuje u narednoj sedmici otkrijte u nastavku.

Sedmični horoskop Ovan

Posao – Vaša energičnost i autoritativnost donose rezultate. Niko neće moći da na vas utiče, čak ni najbliži saradnici. Očekujete pomoć od Vodolije ili Lava koji su oduvijek imali razumijevanje za vas. Vrijeme je da konsolidujete svoju finansijsku sitauciju preko aranžmana sa strancima. Mogući dobici preko rada sa Strijelcima, Vagama i Jarcima.

Ljubav – Imate potrebu za dominacijom, ima je i partner. Pokušavate da nametnete stil, ali partner je neumoljiv. Ako ste slobodni, dopada vam se jaka ličnost sa kojom teško možete na izađete nakraj. Udvara vam se neko koga površno poznajete.

Zdravlje – Moguća nervoza ove sedmice.

Sedmični horoskop Bik

Posao – Prva dva dana perioda prilično ste nestrpljivi i zamarate Ovna svojim pridikama. Ako i uspijete da ga ubijedite u ono što želite biće to slaba utjeha. Vrlo brzo će vam dati na znanje da sve mora da bude po njegovom. Dobici u radu sa Jarcima. Kreće povoljan period za finansijske transakcije, ali samo ako imate uvid u svaku fazu posla. Ništa ne prepuštajte slučaju.

Ljubav – Od vas se u ljubavi očekuje da pokažete inicijativu, ali ako vam se dopadaju Djevica, Vaga ili Jarac, obrnut je slučaj, prilično ste pasivni i čekate na njihov signal. Nepotrebno gubite vrijeme. Obradujte vaše bližnje nekim poklonom ili bar dobrim raspoloženjem. Ako ništa drugo, imajte dovoljno vremena za njih i njihove probleme.

Zdravlje – Pripazite na grlo.

sedmicni horoskop vaga

Sedmični horoskop Blizanci

Posao – Budite malo oprezniji u radu sa vatrenim i vodenim znacima. Jedan Rak može biti posebno agresivan i neprijatan prema vama. Pokušajte da trošite što je moguće manje, jer ste inače prilično haotični u rukovanju s novcem. Ne odustajte od svojih planova po ovom pitanju.

Ljubav – Budite oprezni ako vam se dopadaju Djevica, Ovan, Škorpija ili Vodolija. Komunikacija sa njima može biti prilično komplikovana i puna nejanoća. Očekujete poziv sa puta. Krajem sedmice pokušat ćete da ubijedite starijeg člana porodice da vam izađe u susret u pogledu nečega veoma bitnog za vas. Moguće da će vas ignorisati.

Zdravlje – Manja nervoza.

Sedmični horoskop Rak

Posao – Vaše ambicije postaju sve veće, ali još uvijek mnogo toga nedostaje da biste do kraja uspjeli da realizujete. Ne vjerujete Ovnu sve što vam predloži, a sa Škorpijom i Vodolijom budite oprezni u pregovorima. Poslovni partneri iz inostranstva su i dalje najbolji izvor dobrih prihoda. Mogući su iznenadni dobici sredinom sedmice.

Ljubav – Imate nečije neskriveno divljenje. Moguće je da vam se udvara neko ko ima nekakve veze sa inostranstvom, čak i ako zna da niste slobodni. Ukolko nemate partnera, srest ćete ga u krugu osoba starijih od vas. Nikako da sve postavite na svoje mjesto. Budite tolerantniji prema Jarcu. Očekujete da vaši bližnji imaju više razumijevanja za vas.

Zdravlje – Moguća prehlada.

Sedmični horoskop Lav

Posao – Buran početak sedmice značit će za vas novu fazu u poslovnim odnosima, najvjerovatnije sa strancima. Ne odustajete od svojih ciljeva, ma kako izgledali nedostižni, ali budite i realni. Manji problemi sredinom perioda. Dobici preko porodičnog biznisa sredinom sedmice. Dosta trošite na provod s društvom. Pokušajte da nešto i uštedite.

Ljubav – U vezi se osjećaju tenzije i nemogućnosti da ostvarite blizak kontakt sa osobom koja vam je draga. Sve više vam se čini da se pomalo udaljava od vas. Ako planirate privatan projekat, članovi vaše porodice će vas u tome u potpunosti podržati.

Zdravlje – Ojačajte imunitet kako biste izbjegli gripu.

Sedmični horoskop Djevica

Posao – Bilo bi dobro da se ne upuštate u konflikte sa saradnicima ni po jednom pitanju, čak i ako mislite da ste u pravu, posebno početkom perioda. Sredinom sedmice dobijate povoljne ponude iz inostranstva. Mogući su dobici od osoba od rodbine, ili neočekivani pokloni ili vanredna uplata.

Ljubav – Trebalo bi da budete malo taktičniji prema partneru, naročito ako se radi o Ovnu ili Škorpiji. Predstoje prijatni momenti udvoje sa Jarcem ili Bikom. Dobijate poziv od Raka. Ako članovi porodice žele da vas odborovolje poklonom, pustite ih, neka to učine, ionako vam dosta toga duguju.

Zdravlje – Moguća manja glavobolja.

Sedmični horoskop Vaga

Posao – Dobro znate koliko možete, šta znate, samo je pitanje ko je spreman da vas toliko i plati. Ako pravite dogovor sa Blizancima ili Ovnom, budite oprezni u razgovoru. Mogu mnogo toga obećati, ali malo šta i ispuniti. Novac stiže preko partnerskih odnosa, bilo ljubavnih ili prijateljskih. Za sada nisu neki grandiozni iznosi.

Ljubav – Prvi i posljednji dani perioda su kao stvoreni za ljubavne sastanke. Može se desiti da vam se neko udvara na poslovnom skupu ili na nekom zvaničnom mjestu.Ako ste u vezi sa Vodolijom, pokušat će da vas nečim odobrovolji. Imate utisak da vas u posljednje vrijeme mnogo više cijene i uvažavaju nego ranije. Vi im vraćate na to ljubaznošću.

Zdravlje – Preporučujemo da se manje nervirate.

Sedmični horoskop Škorpija

Posao – Dobijate ponudu o kojoj treba dobro razmisliti, ali od vas će se zahtjevati da brzo reagujete, što vas može u priličnoj mjeri opteretiti osjećajem odgovornosti. Uz savjet Jarca i Strijelca, lako ćete doći do rješenja. Dobro pazite gdje parkirate automobil i da li su vam brave na stanu ispravne. Dobici slijede preko posla u medijima i trgovini.

Ljubav – Mnogima se dopadate jer djelujete pomalo distancirano i vrlo moćno. Ono što ne znaju o vama predstavlja vaše tajno oružje, jer nagađaju šta li je to što krijete. Ako ste u zrelim godinama, djeca su vam najveći izvor radosti, a ako ste mladi, roditelji bezuspješno pokušavaju da utiču na vas, za vaše dobro.

Zdravlje – Više se šetajte.

Sedmični horoskop Strijelac

Posao – Početak sedmice je sjajan. Pazite samo da mnogo ne uzletite, već sredinom perioda ide otrežnjenje a pad može da bude bolan. Mogu vas kritikovati bez prijeke potrebe, iz čiste zavisti. Mogući dobici sa više strana. Ipak, jedna uplata kasni i to zbog nečije nemarnosti. Pokušajte da se izborite da dobijete ono što vam duguju.

Ljubav – Djelujete mnogo ozbiljnije i odlučnije, a ima onih kojima se upravo takvi dopadate. Niste ni svjesni svog šarma, ni utiska koji ostavljate. Razmišljate o preseljenju ili o nekom novom poslovnom prostoru. Nešto biste da mijenjate u svom enterijeru, ali nije pogodan momenat.

Zdravlje – Čuvajte se povreda na radu.

sedmicni horoskop vaga

Sedmični horoskop Jarac

Posao – Nemojte da mislite samo na posao. Izgleda da vam je radni sto postao najomiljeniji dio namještaja, razmislite čemu vodi toliko naprezanje. Susreti sa strancima. Sa više strana vam se nudi mogućnost u vezi sa zaradom, ali dobro pripazite da li je baš svaka ponuda pristojna.

Ljubav – Ne koristite ni približno onoliko mogućnosti u vezi sa izlascima, provodima i zavođenjem, koliko biste mogli i koliko ste traženi. A kada da stignete, kada samo radite ? Početkom sedmice manje nerviranje zbog nečega ili nekoga ko ima veze sa vašom porodicom. Riješite to na miran način.

Zdravlje – Pojačajte imunitet.

Sedmični horoskop Vodolija

Posao – Ne bi trebalo da se nervirate zbog onoga što se nije desilo a očekivali ste, već zbog onoga što možete da uradite, a možete mnogo. I shvatit ćete da je mnogo bolje što se nije desilo to što ste željeli. Ovo bi mogao biti period u kome ćete poželjeti da igrate igre na sreću. Ako budete igrali loto, potrudite se da budu pravi brojevi. Simboliku nađite u nekim važnim datumima iz vašeg života.

Ljubav – Uzajamno kidanje živaca vama i partneru je omiljena zabava. Potpuno nepotrebno iskušavate njegovo strpljenje i naplaćujete mu neki stari dug, a on nema pojma zašto. Podsjetite ga. Pokušavate da navikenete svoje bližnje na svoj temperament ali vam to teško polazi za rukom. Vi po svom, oni po svom.

Zdravlje – Budite oprezni prilikom igranja nekog sporta ili druge tjelesne aktivnosti.

Sedmični horoskop Ribe

Posao – Između vas i saradnika postoji izvjesna tenzija koja vas sve više pritiska i umjesto da popustite, vi još više zatežete odnose. Nečim ste ih provocirali a da toga niste svjesni. Moguće je i svojim izuzetnim kvalitetima. Početkom sedmice slijede dobici ili dobro sklopljeni poslovi koji će donijeti novac kad tad. Pravite nepotrebne izdatke.

Ljubav – Ako je partner struke slične vašoj a vi rođeni krajem znaka, moguće je da ste u raskoraku s vremenom, ali i sa emocijama. Ne popuštate vi, ne popušta on. Oboje mjerite svaku riječ na kantar. Vaši bližnji nisu stranke koje treba uslužiti nego oni koje volite i koji očekuju od vas pažnju i ljubav.

Zdravlje – Smanjite nervozu.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima