back to top

Sedmični horoskop Bik: Više vremena posvetite sebi

Moguće čak i putovanje u inostranstvo!

Sedmicni horoskop Bik je u znaku tegoba uzorkovanih stresom i lošim vremenom. Preporučuje se svim znakovima da slobodno vrijeme iskoriste za relaksaciju i poboljšanju zdravlja. Ostatak horoskopa za narednu sedmicu otkrijte u nastavku.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Niste zadovoljni poslom, niti načinom na koji ga obavljate, jer mislite da možete više i bolje. Komunikacija sa saradnicima nije najbolja, što dodatno komplikuje situaciju. U ovom periodu očekuje vas nekoliko značajnih promjena na poslu.

Ljubav – Nemojte dozvoliti da neka napeta situacija između vas i partnera kulminira u ovom periodu. Osjećate se dezorijentisano a neki od vas i razočarano. Ne znate šta da mislite, a ni šta da učinite. Kao da niste sigurni ni u sopstvene emocije. Ukoliko niste u vezi, samoća vam neće mnogo smetati, jer ste uglavnom zadovoljni životom koji vodite. Ukoliko to nije slučaj, ne dozvolite da vam nebitne sitnice pokvare lijepe trenutke.

Zdravlje – Većinu tegoba možete ublažiti ukoliko se bavite rekreacijom, više šetajte i manje boravite u zatvorenom prostoru.

sedmicni horoskop bik

   BIK (21.4.- 21.5) 

Sedmicni horoskop Bik:

Posao – Mnogi pripadnici znaka se spremaju da otputuju u inostranstvo radi ugovaranja novog poslovnog projekta. Ali, lako se može dogoditi da vaši planovi izjalove i da sve ostane samo da kontaktirate sa inostranim partnerima. U svakom slučaju, tokom ovog perioda bićete komunikativni i veoma uspješni. Postoji mogućnost da dobijete javno priznanje.

Ljubav – Imate razumijevanje i podršku partnera i teško da biste ostali ovako istrajni i uporni da nemate ovakvu podršku od partnera. Neka vam ovo bude dokaz njegove privrženosti i ljubavi vama. Nije vrijeme za avanture sa strane niti za brze kombinacije, čak ni za one predstavnike znaka koji nisu u vezi.

Zdravlje – Morate više vremena da posvetite sebi, da se odmarate i opuštate, jer je nervni sistem prenapregnut.

Sve o natalnoj karti što trebate znati pogledajte OVDJE.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Konflikt sa saradnicima je stimulativan, jer ćete uskoro videti da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Funkcionišete izuzetno dobro, jer ste uspeli da nađete zlatnu sredinu između posla i provoda, a nije loša ni finansijska situacija.

Ljubav – Ovih dana očekuje vas mnogo lijepih trenutaka sa voljenom osobom. Partner vam priprema prijatno iznenađenje, baš kao i vi njemu. Nemojte biti nestrpljivi, jer vaše nestrpljenje često zna da postane brzopletost, a to nekada može da ima negativne posljedice. Ako ste sami, sve ponude koje vam stižu provjerite više puta, čisto da se ne biste spotakli tamo gdje se najmanje nadate.

Zdravlje – Nervoza, stres i osjećaj da vrijeme uludo tratite loše se odražavaju na zdravlje.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Više vremena posvećujete hobiju nego stalnom poslu, jer vam je dosadio. Da biste iz ovakve krize izvukli na najbolji mogući način, potrebno je diplomatsko ponašanje – sve u znaku kompromisa i završetaka. Bićete primorani da se sa nekim ili nečim pomirite. Najvažnije je da trenutnu situaciju sagledate što realnije.

Ljubav – Ne stižete da razmišljate o svom ljubavnom životu, što za vas, čak povremeno nije ni tako loše. Sa stalnim partnerom postoji konstantno rivalstvo, uz verbalna prepucavanja. Ali, spontana avantura vreba u potaji i ne odbijate takav izazov.

Zdravlje – Neophodno je da promjenite način ishrane, jer su svi vaši zdravstveni problemi izazvani pretjerivanjem u hrani i piću.

Izračunajte koliko dnevno kalorija unosite uz naš kalkulator OVDJE.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Saradnici pokušavaju da vas izbace iz takta, ali to im ne polazi za rukom, jer ste dovoljno jaki da uspješno ignorišete njihove namjere. Divno se osjećate, fantastično izgledate, zračite šarmom i optimizmom. Uživajte dok možete i ne opterećujte se besmislicama. Izazova će biti napretek, ali se na njih ne obazirite.

Ljubav – Mnogo tražite od svoga partnera, a uopšte se ne pitate koliko vi njemu pružate. Lavovi su poznati kao samoljubivi, ali ipak ne preterujte. Ukoliko ne promjenite svoje ponašanje, ne možete očekivati nešto dobro, jer vaš partner može da izgubi i trpljenje i volju za vas. Ako ste sami, na nekoj proslavi upoznaćete zanimljivu osobu koja će vas toliko oduševiti da ćete se zaljubiti.

Zdravlje – Dobro se osjećate, pa se zato potrudite da održite ovakav stil ponašanja i razmišljanja.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. U ovom periodu biće naglašena potreba da drugima prenesete znanje. Saznanje o tome da ste odgovorni za sebe i druge ponekad vas previše opterećuje. Samo strpljivim i istrajnim potezima uspjet ćete da izađete iz ove krize. Ukoliko ne blistate na sebi svojstven način, glavni krivac je akumulirani stres.

Ljubav – Sretniji pripadnici znaka uživaju u zagrljaju voljene osobe, dok druge Djevice maštaju o tome. Glavna pokretačka snaga je ljubav. Ako osjećate da vas nešto pritiska u vezi, pokušajte da otvoreno razgovarate sa parnerom o svemu, nećete ništa izgubiti. Čak naprotiv, izgladit ćete eventualne nesporazume, a vaš šartner će da cijeni vašu iskrenost.

Zdravlje – Umor i malaksalost su posljedica pretjeranog nerviranja. Vitaminskom terapijom pokušajte da prevaziđete problem.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Vjerujete da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete. U fazi ste ekspanzije kreativnih sposobnosti. Kako ste preplavljeni emocijama, bilo bi dobro da više vremena posvetite pisanju, pogotovo pjesama. Nisu svi perfekcionisti, prihvatite ljude onakve kakvi jesu.

Ljubav – Ne osjećate svog partnera kao neku podršku, tako da pokušajte da razgovarate sa njim i da saznate o čemu se radi. Ova situacija možda ne traje od juče, ali tek sada počinjete da je budete svjesni. Ali, da li ste vi vašem partneru pružili dovoljno pažnje kada je on to očekivao od vas. Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Ali, smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinijet će zahlađenju odnosa.

Zdravlje – Mogući su manji problemi sa kičmom. Boravite više u prirodi, to će vas opustiti i ublažiti nervozu.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Potreban vam je bolje plaćen posao, jer već dugo ne uspijevate da savladavate finansijsku krizu. U konfliktu ste sa samim sobom, imate mnogo problema i ne znate kako da se sa njima izborite. Uravnoteženost je ono za čim žude osobe rođene u vašem znaku.

Ljubav – Ovih dana osjetit ćete potrebu za većom ljubavnom toplinom. Odnosi sa partnerom su zahladnili. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode. Postoji jedno pravilo koje važi za vas, a to je, vi ili funkcionišete idealno ili uopšte ne funkcionišete.

Zdravlje – Pokušajte da što više smanjite slatkiše i jaku hranu. Bićete zdraviji, ljepši i nećete imati problema sa stomakom.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje će vas inspirisati da započnete nešto novo. Početkom perioda očekuje vas dobra zarada. Sjajno izgledate i tako se osjećate. Prisustvo na zanimljivim događanjima čini vas još sretnijim. Prema neprijateljima budite velikodušni, jer su vas oni stimulisali da se dokažete i budete bolji.

Ljubav – Vaš partner je pod velikim pritiskom zbog poslovnih problema, tako da mu sada treba ne samo vaše razumijevanje već i vaša totalna podrška. Međusobne odnose treba njegovati što više, ali vi to znate često da zaboravite. Ako ste sami, neko će uspjeti da na velika vrata uđe u vaše srce i dušu. Zbog te osobe donijet ćete odluku da investirate u budućnost.

Zdravlje – Pripazite na zube i kosti.

sedmicni horoskop bik

   JARAC (22.12.- 20.1.)

Posao – Ne možete da se požalite ni na posao, niti na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, jedini krivac će biti brzopletost. Period je izuzetno povoljan za posao, zato ne oklijevajte nego odmah krenite u akciju, bez straha od promašaja.

Ljubav – Strah od ljubavi zapravo je strah od promjena. Lakše je tvrditi pazar nego baciti se u zagrljaj voljenom biću. Inertni ste i nedovoljno aktivni u ljubavnom životu. Treba da izgradite odnos pun povjerenja, poštovanja i ljubavi. To bi vam bilo više nego dovoljno.

Zdravlje – Zdravlje je relativno dobro, ako se izuzmu problemi sa viškom kilograma. Pripazite na povišen holesterol.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmjereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Ukoliko ste shvatili da ljepota življenja leži u malim stvarima, na pravom ste putu. Život je lijep, zato maksimalno uživajte u svakom trenutku. Ukoliko želite da do nečega dođete, budite direktniji i određeniji.

Ljubav – Neke emocije držite u tajnosti, a razlog samo vi znate. Krajem perioda doživjet ćete mnogo lijepih trenutaka sa voljenom osobom, ali i u kreativnom radu. Kako ste praktični, pokušat ćete da ove dve stvari objedinite. Ako postoje neki nesporazumi, treba da ih raščistite i donesete odluku.

Zdravlje – Smanjite napetost i nervozu.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Naglašena kreativnost vam pomaže da postignete zavidne rezultate. Ali, ukoliko želite da uspjeh bude kompletan, morate se izboriti sa glavnim neprijateljem – sujetom. Više pažnje posvetite redu i konvencionalnosti, jer ste pretjerali. Teško vam je da budete i spontani i ozbiljni u isto vrijeme.

Ljubav – Budite strplji, ništa se ne rješava na brzinu. Pokušajte da manje pričate i više da radite, jer u protivnom možete pokvariti lijep emotivni period u koji ćete trenutno ući. Ipak, za sve je potrebna i dobra volja vašeg partnera, a ne samo vaša.

Zdravlje – Većina vaših zdravstvenih tegoba povezana je sa ishranom. Vrijeme je da se ozbiljnije pozabavite ovim problemom, odnosno da krenete sa dijetom.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima