Šta znači sanjati grom? Saznaj više uz No1 Sanovnik!

Šta znači sanjati grom – Ako ste čuli da je nekoga udario grom, onda vas je to sigurno potreslo i ostavilo utisak na vas.

Grom je vremenska nepogoda koja je vrlo opasna po ljudski život, te može lako da uništi i nečiju imovinu, da ubije ljude ili životinje, i da pred sobom ostavi pustoš kada spali svojim „udarom“ ili sve pred sobom ili ostavi po nekoga trajne posljedice, a ukoliko on uspije da preživi kada ga „grom pogodi“.

Poznata je narodna kletva koja glasi „grom ga spalio“, koja označava da je ovakva nepogoda vrlo razorna i da može da ubije.

Grom označava opasnost, strepnju, strah ili žrtve koje neko mora da trpi, i protiv kojih nema načina da se bori.

Ako ste čuli da je nekoga udario grom, onda vas je to sigurno potreslo i ostavilo utisak na vas.To znači da je vaš san o gromu samo odraz onoga što se desilo na javi.

Priodne nepogode su vrlo česta pojava u snovima. Sanjati tornado ima vrlo specifičnu simboliku koju treba da znate.

Međutim, nekada snovi o gromu mogu imati svoju jedinstvenu simboliku, o čemu ćete saznati nešto više u nastavku teksta.

Simbolika i tumačenje snova će zavisiti od toga da li ste sanjali kako vidite ili kako čujete grom, da li je grom pukao blizu ili daleko, da li vas je u snu udario grom itd.

šta znači sanjati grom
Šta znači sanjati grom? Saznajte uz Sanjaricu!

Sanjarica GROM – Sanjati kako vidite grom

Ukoliko ste u snu vidjeli kako je grom udario u nešto, onda taj san ima prilično lošu simboliku.

Naime, ovaj san najavljuje neke neprijatne događaje koji slijede u bliskoj budućnosti. U vašem životu će se vjerovatno desiti velike promjene i bit će vam dosta teško da se na njih naviknete.

Moguće je i da ćete se razočarati, bilo da je u pitanju posao ili prijateljski odnos. Sve u svemu, bićete jako loše raspoloženi i ništa vam neće ići od ruke.

Šta znači sanjati grom? Sanjati kako čujete grom

Ukoliko ste sanjali kako čujete grom, onda taj san znači da ćete uskoro vjerovatno pretrpjeti neku uvredu.

Najvjerovatnije će vas uvrediti osoba koju ste cijenili i sa kojom ste imali dobar odnos. Jako ćete se razočarati u tu osobu i vaš odnos će se nakon toga znatno pogoršati.

šta znači sanjati grom
Ovaj san znači da ćete uskoro vjerovatno pretrpjeti neku uvredu.

Sanjati grom koji čujete u daljini

Ukoliko ste čuli grom koji se dogodio u daljini, onda vas taj san opominje da malo više cijenite sebe i da postanete svjesni svojih kvaliteta. Vi nemate dovoljno samopouzdanja i ne koristite dovoljno svoje kvalitete.

Držite se po strani i ne preduzimate ništa kako biste napredovali. Ovaj san vas upozorava da postanete malo aktivniji i da se borite za ono što želite.

Sanjati grom koji čujete u blizini

Ukoliko ste sanjali kako čujete grom koji je bio negdje u vašoj blizini, onda taj san ima pozitivnu simboliku. Vi ćete konačno postati svjesni sebe i svojih mogućnosti i preuzet ćete kontrolu nad sopstvenim životom.

Upravo zato vas u budućem periodu očekuje jako puno uspjeha i lijepih dešavanja. Moguće je i da ćete uskoro ljudima otkriti neke svoje skrivene talente.

Sanjati kako vas je udario grom

Ukoliko ste sanjali kako vas je udario grom, taj san može biti strašan ali njegova simbolika je pozitivna.

Ovaj san znači da vas u predstojećem periodu očekuju slava i bogatstvo. Imat ćete dosta uspjeha na poslovnom planu i vaša finansijska situacija će biti i više nego dobra.

Sanjati da je grom pukao pored vas

Ukoliko ste sanjali kako je grom pukao pored vas, to nije dobar znak.

Iako se mnogo trudite da ostvarite svoj cilj, ipak će se pojaviti razne prepreke na vašem putu i vi nećete imati uspjeha. Bit ćete jako razočarani kada shvatite da je sav vaš trud uzaludan.

šta znači sanjati grom
Ukoliko ste sanjali kako je grom pukao pored vas, to nije dobar znak.

Sanjati kako se plašite groma

Ukoliko ste sanjali kako se plašite groma, onda taj san ima ljubavnu konotaciju. Najvjerovatnije vam se dopada neka osoba ali nemate hrabrosti da joj priđete.

Ovaj san bi trebalo da vas motiviše da načinite prvi korak i da toj osobi stavite do znanja da vam se dopada.

Ljubavne savjete smo pripremili za vas. Kako znati da je muškarac zaljubljen u vas? uz 5 najboljih znakova vaš ljubavni život će biti dosta bolji i ljepši. 

Uz video saznajte šta znači sanjati grom!

Sanjati da je grom pogodio vašu kuću

Kada sanjate da je grom pogodio i uništio vaš dom to je loš znak. Može da ukazuje na to da će se u vašoj široj porodici dogoditi neka tragedija, sa dugotrajnim i negativnim posljedicama na sve.

Drugo značenje jeste da ste zanemarili članove porodice ili prijatelje zbog posla i da će vam vrlo brzo početi prebacivati zbog toga.

Sanjati gromobran

San u kome vidite gromobran znači da ćete braniti pogrešnu osobu. Vjerovatno će prijatelj/ica ili neko od članova porodice tražiti da stanete na njegovu/njenu stranu, a da vam nisu rekli potpunu istinu.

Pristat ćete na to i kasno ćete shvatiti da ste pogriješili i da ta osoba ne zaslužuje vašu odbranu i zaštitu. Ipak, moraćete ići do kraja jer je riječ o nekome ko vam je mnogo drag i ne želite da ga ostavite na cjedilu.

U svakom slučaju, ovaj san je ujedno i upozorenje da ne zauzimate ničiju stranu dok ne provjerite sve „argumente i dokaze“ koji govore u njegovu/njenu korist.

Također, u ovom snu možete sanjati i nepoznatu osobu koja će se pojaviti u vašem životu. Branit ćete je iakonisteupoznati sa njenim / njegovim pravim namjerama.

Sanjati da kupujete gromobran

Ako u snu kupujete gromobran to implicira da se mnogo trudite da sakrijete svoje osjećaje jer se plašite da bi vas ljudi mogli povrikediti.

To je posljedica loših iskustava iz prošlosti. Vjerovatno ste mnogo patili zbog drugih ljudi, pa ste odlučili da vam se to više nikad ne dogodi.

Bez obzira na to što sada čvrsto vjerujete da ste u pravu, zbog ovakvog stava propuštate mnoge prilike da uživate u životu i da budete sretni.

sta znaci sanjati grom
Ako u snu kupujete gromobran to implicira da se mnogo trudite da sakrijete svoje osjećaje.

Sanjati da ste ukrali gromobran

Kada sanjate da ste ukrali gromobran to znači da svoju sreću gradite na tuđoj nesreći. Možda se to odnosi na poslovni dio vašeg života, pa se radujete momentu kada će kolega da bude degradiran, kako biste vi bili unaprijeđeni.

Sa druge strane, ovo može da se odnosi i na ljubavni život. Ako ste s osobom kojoj niste prvi izbor, vjerovatno je vrijeme da okončate tu vezu.

Do sada bi vam već trebalo biti jasno da neće uništiti svoj život niti život svoje porodice zbog vas. Premda mislite da uživate u toj vezi, odlažući prekid, samo produžavate agoniju.

Sanjati prevaru je vrlo česta pojava ako imate iste nedoumice.

Sanjati da vam je neko ukrao gromobran

Ovakav san znači da ćete se osramotiti. Moguće je da ćete u većem društvu reći nešto što će izazvati podsmijeh prisutnih.

Tek tada ćete shvatiti da je bolje da na uopšte ne govorite o temi koju ne poznajete, nego da se svojim izjavama obrukate.

Sanjati da prodajete gromobran

Ukoliko sanjate da prodajete gromobran to znači da niste zadovoljni tempom kojim ispunjavate svoje poslovne planove.

Imali ste ideju i viziju kako će sve funkcionisati, ali se stvari ne odvijaju onako kako ste mislili. Poenta je u tome što ste previdjeli prepreke i izazove koji su normalan dio života i mislili ste da je nemoguće da se vama dese.

Shvatite ovo kao pouku za ubuduće i nemojte da odustajete od svojih ciljeva.

Izdvajamo za vas

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima