back to top

Lav Sedmični horoskop: Nova ljubav neočekivano ulazi u vaš život

Sedmica je u znaku ljubavi, posebno za Lavove jer očekuju novu ljubav koja će ih oboriti s nogu

Februar je mjesec poznat po ljubavi. U narednoj sedmici posebno će uživati Lavovi koje čeka nova ljubav iza vrata. Lav sedmični horoskop preporučuje svim pripadnicima ovoga znaka da se maksimalno opuste i uživaju u svakom provedenom trenutku sa voljenom osobom.

Ovan sedmični horoskop

Posao: Šta god da uradite, imate osjećaj da griješite. Očigledno, morat ćete da promjenite ugao gledanja ili ako zaista nešto ne radite kako bi trebalo, da to ispravite. Nerealni ste u planovima i željama. Povedite računa o papirima, dokumentima i pazite šta potpisujete. Morate jasno sagledati situaciju u kojoj se nalazite. Pokušajte da maksimalno profitirate i da se ne nervirate. Doduše, to je lako reći, a teško učiniti.

Ljubav: Uživate u porodičnoj atmosferi. Krajnje je vrijeme da umanjite izlaske i da više vremena provodite u kući sa voljenom osobom i članovima porodice.

Zdravlje: Ulazite u bolji period koji je pogodan za vaše zdravlje.

ovan sedmicni horoskop
Ovan sedmični horoskop: Uživate u porodičnoj atmosferi.

Bik sedmični horoskop

Posao: Preuzimate odgovornost za ranije pogrešne poslovne procjene. Vrijeme je povoljno za akciju i nove projekte. Radite shodno svojoj prirodi, žustro i odlučno, i ne marite na rezultat, koji sigurno neće izostati. Okupirani ste finansijskim problemima iz prethodnog perioda. Period vam donosi nove kontakte i mogućnosti da zaradite novac od kuće.

Ljubav: Strasna veza doživljava kulminaciju kako u pogledu emocija, tako i kada su problemi u pitanju. Buduće ljubavne epizode u mnogome zavise od vašeg partnera.

Zdravlje: Moguće glavobolje koje su uzrokovane promjenom vremena.

Blizanci sedmični horoskop

Posao: Neophodno je da da se bolje organizujete ukoliko želite da isplivate iz problema i poboljšate poslovnu situaciju. Trenutna situacija je prilično haotična. Pred vama je naporna radna sedmica, ali zasad bez vidljivih pomaka. Pošto volite opipljive dokaze za ono čime se bavite, vodite računa o svakom dokumentu i detaljima dogovora.

Ljubav: Malo tolerancije prema partneru ne bi bilo na odmet. Saznajte šta ga iritira u vašem ponašanju. Razgovor može mnogo pomoći.

Zdravlje: Preuzeli ste obaveze na koje teško možete da odgovorite, a to se odražava i na vaše fizičko zdravlje.

Pogledajte detaljan sedmični horoskop za sve znakove!

Rak sedmični horoskop

Posao: Ovaj period najavljuje nov poslovni projekat. Neka osoba iz vašeg okruženja vam iznenada priskače u pomoć. Donosite odluku koja utiče na dalji pravac poslovnih tokova. Potrudite se da ne budete selektivni kada su u pitanju činjenice koje imaju presudnu ulogu. Pošto ste u znaku novog posla i važne odluke, savjetuje se izbjegavanje površnosti. Razradite sve do detalja i dvaput provjeravajte.

Ljubav: Svađa sa partnerom je normalna stvar, ali namjerno provociranje ljubomore i flertovanje sa drugima je nepotrebno poigravanje vatrom. Partner izmiče kontroli, ukoliko ne promjenite ponašanje.

Zdravlje: Oporavljate se od stresova koji su uticali na vaše tijelo i um.

Lav sedmični horoskop

Posao: Mudrost i iskustvo bit će vam neophodni za donošenje važnih odluka u narednom periodu. Ako ne želite da dodatno komplikujete život, izbjegnite flert na radnom mjestu sa osobom tamnije kose. Povlačite ispravne poteze kad je posao u pitanju, ali pazite da novu poziciju ne ugrozite nesmotrenim ponašanjem. Polako sređujete haos iz prethodnih nedjelja.

Ljubav: Nova ljubav neočekivano ulazi u vaš život. Budite oprezni ukoliko ste u dužoj vezi ili braku kako ne biste narušili dosadašnju emotivnu stabilnost.

Zdravlje: Mogući su bolovi u leđima i glavobolje uzrokovane promjenom vremena.

lav sedmicni horoskop
Lav sedmicni horoskop: Mogući su bolovi u leđima i glavobolje.

Djevica sedmični horoskop

Posao: Uplovili ste u mirnije vode, stvari se smiruju i dolaze rezultati. Posao se odvija po ustaljenom šablonu, bez nekih većih promjena. Dobijate nove ideje i brojne poslovne mogućnosti. Samim tim, raste šansa za napredovanje. Moguće je da će neki pripadnici znaka doživjeti veće poslovne promjene, ukoliko za to postoje i drugi pokazatelji. Period je dobar za honorarne poslove.

Ljubav: Ljubav cvjeta a vaše veza prelazi na novi nivo. To praktično znači da će mnogi pripadnici znaka razmišljati o početku zajedničkog života ili braku. Zvijezde vas podržavaju.

Zdravlje: Nalazite se u fazi oporavka, te vam je potrebno više odmora.

Vaga sedmični horoskop

Posao: Zarada se smanjuje. Napravili ste grešku u procjeni a da toga niste ni bili svjesni, pa sada morate da ubrzano radite na popravci stanja. U nastupajućoj nedjelji očekuje vas puno događaja koji iziskuju zdrav razum i pravilan pristup. Nema razloga za paniku. Ipak, ovaj period vam donosi nove šanse i mogućnost drugog posla.

Ljubav: I na ljubavnom planu problemi. Budite strpljivi i ne izazivajte sudbinu, to je jedini način da na kraju odnesete pobjedu.

Zdravlje: Čuvajte se infkecija.

Škorpija sedmični horoskop

Posao: U sve unosite previše emocija, i to negativnih. U periodu ste kad vam se ništa ne radi, i kada dominira destruktivni dio vaše ličnosti. Situacija na finansijskom planu nije najbolja, zbog prisustva Saturna u polju novca. Neophodne su restrikcije u svakom pogledu, a jedini recept za uspjeh je rad, rad i samo rad. Najteži periodi se prevazilaze postojanošću i marljivošću.

Ljubav: Ove sedmice svijetla tačka vašeg života je ljubav. Očekuje vas puno lijepih i nezaboravnih trenutaka sa voljenom osobom ili simpatijom.

Zdravlje: Svakodnevni stresovi vas iscrpljuju. Malaksalost je najvjerovatnije posljedica vremenskih oscilacija. Pojačajte unos vitamina.

Strijelac sedmični horoskop

Posao: Veoma ste zadovoljni ostvarenim rezultatima i zaradom, ali se i pored toga osjećate neispunjeno. Konstantno vraćate misli na neke prethodne događaje i ne vodite računa o novim prilikama. Ovaj period vam donosi mogućnost nove saradnje sa poslodavcima iz inostranstva, pa nemojte dozvoliti da vam ta prilika promakne. Obratite pažnju na dvosmislene komentre i potrudite se da sačuvate dobru reputaciju.

Ljubav: Niste sigurni u svoja osjećanja. Shvatate da odnos sa partnerom zahtjeva promjene. Nemojte se plašiti da okrenete novi list u promjenite ono što je moguće.

Zdravlje: Budite oprezni kad je konzumiranje alkohola u pitanju, pošto možete imati problema. Provodite više vremena na svježem vazduhu.

lav sedmicni horoskop
Strijelac sedmični horoskop: Niste sigurni u svoja osjećanja.

Jarac sedmični horoskop

Posao: Ove nedjelje vas očekuje puno posla, ali sve ćete uspješno privesti kraju. Osjećate priliv pozitivne energije, finansijka situacija se polako popravlja, i to vam prija. Bavit ćete se ispravljanjem tuđih grešaka nastalih nakon pogrešne procjene vaših saradnika. Bilo bi dobro da neke stvari sistemski bolje uredite, i da ponudite prijedloge za dugoročno rješenje aktuelnih poslovnih problema.

Ljubav: Burna dešavanja u ljubavi. Oni koji nisu u vezi bit će u prilici da biraju između dvije osobe. Zauzeti se mogu naći u nezgodnim situacijama te je poželjan oprez.

Zdravlje: Moguće su reumatske tegobe.

Vodolija sedmični horoskop

Posao: Povoljan period, posebno ako se bavite poslovima vezanim za komunikacije ili radite sa dokumentima. Ostvarit ćete više od zamišljenog. Izuzetno povoljna sedmica za uvođenje novina u radu, kao i za otpočinjanje novih poslova. Period je povoljan za rekapitulacije i svođenje računa u prethodnim poslovima. Budite taktični u ophođenju sa drugima, izbjegavajte sukobe sa nadređenima.

Ljubav:  Većinu pripadnika znaka očekuje vas miran period na emotivnom planu. Ona malobrojna grupa koju očekuje bura, trebalo bi da bude strpljiva i kompromisom dođe do sklada sa partnerom.

Zdravlje: Poželjno je bavljenje sportom i što više kretanja, kako biste održali dobru kondiciju.

Ribe sedmični horoskop

Posao: Tokom ovog perioda očekujte uspjeh, posebno ako se bavite javnim poslom. Smanjite potrebu za samohvalisanjem. Moguća je kompletna reorganizacija načina rada i drugačija sistematizacija poslova u kompaniji u kojoj radite. Ukoliko ste poslom vezani za inostranstvo, poslovne aktivnosti će se odvijati sporije nego što želite, ali bolje trenutno ne može.

Ljubav: Mudro uspjevate da sjedite na više stolica u isto vrijeme, a da to niko ne primijeti. Iako mislite da varate druge, sami sebe zavaravate.

Zdravlje: Nadustost u stomaku posljedica su nekontrolisane ishrane. Morate biti umjereniji kad su jelo i piće u pitanju.

Preporučujemo da pročitate:

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima