Sanovnik penjati se – Šta znači sanjati da se penješ?

Snovi o penjanju su prilično česti i mogu da se tumače na različite načine. Važno je samo da analizirate situaciju u kojoj ste sanjali penjanje i šta ste još u tom snu videli.

Šta znači sanjati da se penješ? Naime, simbolika vašeg sna o penjanju će se razlikovati od toga da li ste se penjali uz neko brdo, uz planinu, uz stepenice ili ste možda pali dok ste se penjali.

Sve ove različite situacije će se tumačiti na različite načine, a u nastavku teksta pogledajte simboliku ovih snova.

Sanjati penjanje uz brdo

Ukoliko ste sanjali penjanje uz neko brdo, simbolika tog sna se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste sanjali kako se penjete vi ili neka druga osoba. Ukoliko ste sanjali kako se vi penjete uz brdo, onda je to dobar znak.

U skorije vreme uspećete da ostvarite svoj cilj, tako da nema razloga da brinete. Vi ste jako dobro organizovana osoba koja uvek na vreme izvršava svoje obaveze.

Međutim, ako ste sanjali kako se neka druga osoba penje uz neko brdo, onda je simbolika tog sna drugačija.

Parazol - Protiv parazita

Vi ćete se verovatno pokajati zbog nekih odluka koje ste doneli i shvatićete da ste propustili neke veoma važne životne prilike.

sanjati da se penjes
Šta znači sanjati da se penješ?

Sanjati penjanje uz planinu

Ako ste sanjali penjanje uz planinu, onda je to znak da ćete u predstojećem periodu odlučiti da izložite sebe nekom testu.

Najverovatnije ćete odlučiti da pružite drugu šansu nekoj osobi koja vas je povredila, odnosno pokušaćete da joj oprostite.

U budućem periodu ćete videti da li vi možete preći preko tih stvari koje su vas povredile ili to ipak nije moguće.

Sanjati penjanje uz stepenice

Ako sanjate kako se penjete uz stepenice, taj san znači da se vi opterećujete nekim nebitnim stvarima u životu i da se stalno nečega plašite. Na taj način vi sami sebi komplikujete život i unosite nemir u njega.

Ovaj san bi trebalo da vas opomene da prestanete da se opterećujete nebitnim stvarima, već da uživate u svemu što vas okružuje.

Sanjati pad za vreme penjanja

Ukoliko ste sanjali kako imate teškoće da se negde popnete ili ako ste možda pali dok ste se penjali, onda to znači da ćete u budućem periodu imati mnogo problema i prepreka na svom putu.

Jako loše ćete se osećati, pa ćete verovatno razmišljati i o tome da odustanete od svega, bilo da je u pitanju vaš posao, škola, emotivna veza ili nešto drugo.

Sanjati penjanje na vrh sveta

Ako ste se u snu popeli na vrh sveta, to može značiti brojne stvari. Ako ste sanjali da se popnete na vrh Mont Everesta, to može ukazivati na vašu čežnju za avanturom u vašem životu. Možda ste sanjali o penjanju na Everest jer želite da se izazovete nečim što vas može dovesti do krajnjih granica.

Sanjati o penjanju na planinu Everest takođe može ukazati na čežnju da se upustite u avanturu ili isprobate svoje fizičke i mentalne granice.

Sanjati osećaj „biti na vrhu sveta“ može ukazivati na to da je vaš um slobodan od ograničenja koja drugi ljudi postavljaju oko sebe.

sanjati da se penjes
Sanjati penjanje na vrh sveta

Sanjati da se penjete sa mnogo poteškoća

Ako se u snu penjete sa mnogo poteškoća i borite se da se krećete gore, to može ukazivati na brojna značenja.

Spor napredak u snu može ukazivati na to da u budnom životu preduzimate previše posla. Ponekad izazov za uspon može predstavljati težak izazov za koji niste očekivali da će biti tako težak.

Ako započinjete novi posao, možda niste predvideli poteškoće posla ili ste nedavno osnovali porodicu pa ste malo pod stresom. Snovi o penjanju generalno su pozitivni i mogu se smatrati znakom dobrih stvari koje dolaze.

Sanjati penjanje na drvo

Ako u snu primetite da se penjete na veliko drvo, to je znak brzog rasta karijere ili napredovanja duž lestvice karijere.

Pokušaj da se popnete na mrtvo drvo u snu označava manji profit ili dobitak koji ćete uskoro steći, može značiti i primanje nekog dodatka ili finansijske pomoći.

Videti sebe kako se penjete na drvo u punom cvatu, znači veliki profit ili sticanje bogatstva za celokupno domaćinstvo.

Sanjati o penjanju na drvo koje pada na zemlju je loš znak vrlo ozbiljne i nepovratne povrede ili bolesti koju ćete uskoro doživeti. Uspon na stablo bagrema znak je da će se uskoro približiti preko potrebna prilika da se vi i vaša porodica preselite na bolje mesto.

Sanjati da se penjete na drveće u voćnjaku

Penjanje na visoka, plodonosna stabla voćnjaka može da osvetli vašu osetljivu prirodu kao pojedinca.

Verovatno se ne osećate dobro u velikim grupama ili oko određenih, oštrijih pojedinaca u vašoj grupi prijatelja. Ako se suočite sa sukobom ili problemom, verovatnije je da ćete se skloniti u stranu.

To bi moglo predstavljati prepreku vašem napretku i uspehu, posebno kada je u pitanju komunikacija sa drugima onako kako bi društvo očekivalo. Ako ne radite na svojim veštinama, možda nećete moći da ostvarite svoj puni potencijal.

sanjati da se penjes
DES

Sanjati penjanje na drveće u bašti

Vizije iz snova o penjanju na drveće dok ste u bašti mogu ukazivati na vašu preteranu ranjivost ili osetljivu prirodu. Možete se osećati zastrašenim ili nedostupnim ako se suočite sa određenim pojedincima.

Ova lična osobina najverovatnije ometa vašu sposobnost da slobodno komunicirate ili komunicirate na način na koji bi to mogla normalna osoba, sprečavajući vas da postignete više u životu.

Sanjati da se penjete na planinu i držite nešto u rukama

San o penjanju na planinu i držanju nečega u rukama, poput mobilnog telefona ili posude za vodu, predviđa dolazak bebe u porodicu.

Ako ste muškarac, vaša supruga bi vam uskoro mogla reći da je trudna. Ako ste čitateljka, uskoro biste mogli da sa testom za trudnoću potvrdite da nosite bebu. Ova vizija iz snova ukazuje da je bebin pol najverovatnije muški.

Preporuka

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima