back to top

SEDMIČNI HOROSKOP: Period ispunjen nervozom i umorom

Vrijeme je da se posvetite vama i vašem zdravlju

Za većinu horoskopskih znakova naredna sedmica je ispunjena nervozom i savjetuje se što veći odmor. Sedmični horoskop možete pročitati u nastavku.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Veoma ste ambiciozni i po svaku cijenu želite da ostvarite ciljeve, ne obazirući se na prepreke. Ali, pitanje je koliko dugo ćete moći da izdržite da radite ovim tempom. Pošto vaše želje i mogućnosti nisu usaglašene, najbolje bi bilo da malo smanjite gas i budete realniji. Odvojite malo vremena i za odmor.

Ljubav – Konačno ćete doživeti ljubav o kakvoj ste maštali. Očekuje vas strasna veza koja će radikalno promijeniti vaš život. Prepustite se osjećanjima, a napade ljubomore i posesivnosti držite pod kontrolom.

Zdravlje – Čuvajte se stomačnih tegoba, ne pretjerujte sa hranom i pićem.

  BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Puni ste ideja, ali nikako da s riječi pređete na djela i počnete da ostvarujete svoje planove. Bilo bi dobro da budete praktičniji i razumniji kada je posao u pitanju. Čini se da ste zaboravili kom znaku pripadate? Ni po koju cijenu ne odustajte od svojih ciljeva. Osmislite plan kako da ih ostvarite i počnite da radite na tome. Sanjarenje vam neće donijeti profit nego rad.

Ljubav – Strast, strast i samo strast. Ovako bi mogao da glasi vaš životni moto, bar kada je ljubav u pitanju. A ako strasti nema na vidiku, uživajte u izlascima i druženju sa prijateljima.

Zdravlje – Čuvajte se prehlada.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Izbjegavajte sumnjive poslove ma koliko vam se u prvi mah činili privlačnim i unosnim. Budite oprezni prilikom sklapanja ugovora. Prolazite kroz krizu koja će vas natjerati da drugačije sagledavate i rješavate poslovne probleme. Možda će vam ta nova iskustva pomoći da postanene bolji i plemenitiji. Dobro razmislite prije svake odluke. Čuvajte se neiskrenih prijatelja.

Ljubav – Teško izlazite na kraj sa ljubavnim i emotivnim problemima. Nemate dovoljno sluha ni strpljenja za partnerove želje. Suviše ste egocentrični, donosite pogrešne zaključke. Budite spremni za promjene.

Zdravlje – Pripazite na grlo.

crp test


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Možete da se nadate boljitku, i to ne samo materijalnom. Nemojte da se iznenadite ako u ovom periodu dobijete ponudu za bolje radno mjesto. Prethodnih dana niste mogli da se smirite, ali su sada problemi iza vas. Pošto ste svjesni svojih vrlina i mana, pokušajte da se izborite sa slabostima. Ne uplićite se previše u tuđe probleme.

Ljubav – Ako ste već dugo sami, sada je pravo vrijeme da se prepustite novim ljubavnim iskušenjima. Moguće je da na nekoj zabavi upoznate osobu koja će u svakom pogledu biti po vašoj mjeri. Sudbina vam je naklonjena.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Niste ni svjesni koliko vam je sreća naklonjena. Taman kad pomislite da ste pred krahom, stići će rješenje. Promjene koje su vas zadesile bile su neizbježne. Možda ste iznenađeni, ali trebalo je da na vrijeme povedete računa. Samo strpljenje i odmor pomoći će vam da se izborite sa najvećim neprijateljem – samim sobom i svojom brzopletošću. Ne ponašajte se autodestruktivno.

Ljubav – Ako želite da sačuvate harmoničnu vezu sa partnerom, pod hitno morate da mijenjate svoje ponašanje. Gdje je nestala vaša strastvenost? Onima koji su sami, predstoje fatalni susreti.

Zdravlje – Smanjite nervozu, pazite na nervni sistem, opustite se.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Sa nestrpljenjem iščekujete nove poslovne izazove. Sigurni ste u sebe, osjećate se više nego dobro, ali ponekad ste pretjerano tvrdoglavi. Sačekajte povoljan momenat da krenete u akciju. Ne kvarite dobru poslovnu atmosferu cjepidlačenjem. Tokom ovog perioda vaša kreativnost je pojačana, pa bi bilo dobro da se posvetite umjetnosti. Stvorit ćete remek djelo!

Ljubav – Odlično se slažete sa Strijelcima i Vodolijama. Ukoliko sebi ne možete da priuštite njihovo društvo, uživajte u društvu Riba ili Blizanaca, prijaće vam. Sklonost ka gunđanju i obraćanju pažnje na detalje svedite na razumnu mjeru.

Zdravlje – Moguć umor i oticanje nogu. Odmorite se.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Trenutno ste prezaposleni, čini vam se da nemate vremena da dignete glavu od raznih obaveza, ali uskoro dolaze bolji dani. Tokom ovog perioda možete očekivati bolju zaradu. Potrudite se da sve poslove završite na vrijeme a onda se prepustite uživanju i sitnicama koje život znače. Prijemčivi ste za sve lijepe stvari, ali ste skloni i gojenju. To vam nikako ne odgovara, pa povedite računa.

Ljubav – Izuzetno povoljan period za razmjenu nježnosti. Ove nedelje očekuje vas obilje prijatnih uzbuđenja. Ako ste sami, moguća nova ljubav. Razmišljate o nekom Blizancu sa kim ste nekad bili u dobrim odnosima.

Zdravlje – Ukoliko se ponašate uravnoteženo neće biti problema. U protivnom pazite.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Ukoliko se vaši planovi ne odvijaju onako kako biste željeli, znajte da ste sami krivi. Razmislite o tome zbog čega unosite u posao emocije, a u ljubav razum? Negdje griješite. Ako želite da se situacija promjeni, morate od nečega da odustanete, što vam, priznaćete, teško pada. Do uspjeha dolazite isključivo kroz saradnju, pa ako želite da ona bude dobra, morate izbaciti svoje otrovne žaoke iz igre.

Ljubav – Ma koliko vaše reakcije bile burne i emotivne, nije izvjesno da ćete postići željeni rezultat. Tokom ovog perioda borićete se između razuma i osjećajnosti. Razmišljate o vremenu provedenom sa jednom Ribom.

Zdravlje – Stomak je slaba tačka, i to zbog nekontrolisanog unošenja hrane i pića.

sedmicni horoskop

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Sve se odvija u vašoj neodlučnosti, ne znate šta hoćete a šta nećete. Saradnici vam laskaju i pokušavaju da vas lijepim riječima udalje od problema. Nemojte se upecati na to. Budite istrajni. Moguća nerviranja ukoliko ne budete vidjeli rezultate truda sad i odmah. Ako želite bolju zaradu, radite više i biće više para. Situacija će se bitno promijeniti na bolje tek sredinom ljeta, a do tada budite strpljivi. Nema razloga za strepnju.

Ljubav – Odavno se niste osjećali tako dobro! Uživate u partnerovoj pažnji, u nježnostima i burnim strastvenim doživljajima. Ne kvarite to razmišljanjem o nekoj paralelnoj vezi sa nekim sa posla.

Zdravlje – Blaga nervoza, gledajte da se smirite i opustite što više.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Uspjehu mogu da se nadaju pripadnici ovog znaka koji rade u zdravstvu i ustanovama zatvorenog tipa. Ostali će tokom ovog perioda biti konfuzni i neodlučni. Mnogima će smetati sporost sa kojom se neke stvari raščišćavaju. Ipak, sve će se na kraju povoljno okončati. Budite strpljivi, stiže dugo željeni preokret. Zarada konačno pristiže, ali ne onoliko koliko ste očekivali.

Ljubav – Ovaj segment života je trenutno zapostavljen jer ste okupirani ozbiljnim egzistencijalnim problemima, mada ste vi uvijek okupirani poslom i razmišljanjem o njemu. Nedostaje vam podrška partnera.

Zdravlje – Umorni ste, potreban vam je odmor.

 VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Očekuje vas napredak u poslovnoj hijerarhiji. Doživljavate duhovni procvat, pa ne dozvolite da ga razne, svakodnevne gluposti osujete. Pošto prednost dajete univerzalnim vrijednostima, ostanite dosljedni stavovima. Pređite već jednom sa riječi na djela. Okolina od vas to s pravom očekuje. Ne zanemarujte redovne poslovne obaveze.

Ljubav – Izuzetno povoljan period za ljubav i razmjenu emocija. Zato, isključite mobilni, osamite se sa voljenom osobom i uživajte u rijetkim zajedničkim trenucima.

Zdravlje – Zaboravite loše navike, više se krećite i bavite sportom.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Pred vama su novi poslovni projekti. Ne brinite ukoliko je stari posao bude u stagnaciji, jer se upravo rađaju nove ideje, koje mogu da vam donesu veliku zaradu. Tokom ovog perioda bićete emotivniji nego inače, što može negativno da se odrazi na vašu poslovnu komunikaciju. Potrudite se da u kritičnim situacijama sačuvate lično dostojanstvo.

Ljubav – Nova ljubav će vas ozbiljno izbaciti iz ravnoteže. Ipak, ne započinjite novu vezu prije nego što raščistite sa starom. Razmišljate o jednom Biku, koji je vaša tiha čežnja još odavno.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima