back to top

Sedmični horoskop: Nova ljubavna veza kuca na vrata

Sedmica novih avantura i romansi

Sedmični horoskop krije dobre vijesti za mnoge znakove! Dok Vage sumnjaju u iskrenost Strijelaca, Bikovima se dopada jedna Škorpija ili jedan Jarac.

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Uspjet ćete u onome što je bila vaša velika želja a to je da postanete zapaženi u svom poslu i moguće da dobijete ponudu za prelazak na neko novo radno mjesto. Za to vam je potrebna podrška nekog Bika, ako radite u državnoj službi ili nekog Raka ako se bavite privatnim poslom ili radite u medijima. Oni koji imaju veze sa strancima ili radi za stranu firmu dobiće priliku da napreduju.

Ljubav – Moguća je obnova romanse, novo poznanstvo ili neki zajednički romantični doživljaj. Vjerovatno planirate da jedno drugom priredite prijatno iznenađenje. Slobodni Ovnovi mogu očekivati vezu sa osobom koja je poznata u javnosti. Vjerujete da možete da osvojite naklonost osobe rođene u znaku Riba.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

   BIK (21.4.- 21.5)

Posao – Vjerovatno ćete svoju ambiciju usmjeriti ka uspostavljanju nekih novih poslovnih kontakata. Imate mogućnost jake konkurencije i možda direktnog napada na vas zbog nečeg što nema nikakvu realnu osnovu. Vjerujete da vam se dopada jedan Jarac ili neka Škorpija. Finansijska situacija se popravlja zahvaljujući vašoj ličnoj aktivnosti.

Ljubav – Skloni ste tajnim ljubavima a sve počinje upravo na javnom skupu na kome će se nalaziti osobe sa kojima ste u dobrim odnosima i mnoge koje vas simpatišu. Moguća je obnova veze sa Jarcem, Škorpijom ili Jarcem. Pazite se skandala. Nemojte pokušavati da nametnete partneru svoje želje ili planove jer je okupiran poslovnim planovima. Vjerujete da će osoba koja vam je draga održati obećanje u vezi sa putem.

Zdravlje – Pazite se nazeba.

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Vaše želje polako počinju da se ostvaruju a uglavnom se odnose na realizaciju planova koje su mnogi do skora opstruirali. Dolaze vam nove poslovne ponude koje ne bi trebalo da ignorišete. Finansijska situacija bi mogla da se popravi zahvaljujući podršci nekog Lava ili Strijelca koji se trude da sa vama nađu zajednički jezik.

Ljubav – Ljubavni život bi mogao biti mnogo kvalitetniji jer ćete vjerovatno upoznati nekog ko će vam biti veoma drag. Očekujete da vas pozove jedan Strijelac ili neki drugi Blizanci ili neki Ovan, Vodolija. Ako ste pred drugom značajnom vezom ste, ako ste mladi ili biste mogli doći u iskušenje da uđete u avanturu čak i ako ste u stalnoj vezi ili braku. Čuvajte se Škorpije i Jarca.

Zdravlje – Obratite pažnju na stomak i prilagodite ishranu.

sedmicni horoskop


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Opterećeni ste obavezama a želja vam je da se oslobodite sadašnjeg posla ili da nađete neki nov, mnogo kreativniji ili da možete da se bavite nečim što zaista volite bez rokova i bilo kakvih ograničenja. Ako radite u velikoj firmi ili vam je neko obećao novo radno mjesto, sa više odgovornosti, moguće je da će se to i ostvariti i to uz pomoć Bika, Vage ili Škorpije. Finansijska situacija se stabilizuje.

Ljubav – Spadate u najiskrenije znake kada je ljubav u pitanju ali izvjesna doza tajnovitosti je vaše glavno oružje i stvara vam osjećaj sigurnosti da ne biste bili povrijeđeni. Vašu pasivnost mnogi iz vaše okoline primjećuju a vi ne činite ništa da bi se to promjenilo. Pokušajte da obratite više pažnje na Bika, Vagu ili Ribe kojima se i te kako dopadate.

Zdravlje – Više se šetajte.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Dolaze vam nove obaveze, ali vjerovatno ćete im pristupiti sa velikim entuzijazmom. Imate nečiju podršku, Bika, Vage, Škorpije ili Jarca i to vam mnogo znači. Pomalo strijepite da neće ispoštovati rokove da će vas neko zbog toga kritikovati. Sa Djevicom možete obnoviti saradnju. Igrajte igre na sreću.

Ljubav – Raspoloženi ste za neku novu romansu, želite da vam se dogodi ljubav o kojoj maštate a tu negdje u vašoj blizini nalazi se neko ko bi vam po svemu odgovarao. Vjerovatno se radi o osobi sa kojom ste nekada radili na nekom interesantnom poslu, projektu ili se radi o simpatiji iz mladosti. Ako vam se dopadnu Bik, Škorpija, Jarac ili Ovan, na pomolu je velika ljubav.

Zdravlje – Pazite se povrede.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Situcija se stabilizuje i čak dobijate mnogo novih prilika da se istkanete u poslu koji bi mogao biti dobro plaćen. Ostajete dosljedni sebi i svojim principima i ne odstupate od onoga što ste dali na znanje da jedino dolazi u obzir a to je da radite kvalitetan posao. Moguć je početak novog posla koji bi mogao da vam se vrlo brzo isplati. Imate veliku podršku Bika, Škorpije i Jarca.

Ljubav – Vaša glavna želja je da imate sreće u ljubavi, a moglo bi se dogoditi da vas primijeti neko kome se izuzetno dopadate i vi vjerovatno nećete imati ništa protiv udvaranja te osobe, naročito ako se radi o strancu. Ako ste u dugoj vezi ili braku, morat ćete da verbalizujete svoje želje jer se partner ponaša kao da ne razumije šta vam smeta u njegovom ponašanju.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Osjećate da je došlo vaše vrijeme da postanete poznati ili da povratite ugled, da se istkanete u okviru vašeg posla. Svjesni ste da možete još mnogo toga da postignete i da to negdje plasirate gdje bi vas cijenili više nego na sadašnjem radnom mjestu. Vaše intelektualne sposobnosti koje do sada nisu došle do punog izražaja mogu doći do izražaja na novom projektu. Smisao za biznis je veoma naglašen, dobijate vanredne prihode.

Ljubav – Imate mogućnost veze sa nekim ko je prilično poznat, često putuje u inostrantsvo a vama je izuzetno lojalan. Odnos između vas, partnera i članova porodice i dalje može biti pomalo problem osim ako ne budete odlučni i ne budete spremni da se postavite kako treba. Slijedite svoja osjećanja, posebno kada su u pitanju Ovan ili Strijelac.

Zdravlje – Pripazite na kolena.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Bićete u nedoumici kako da postupite u novonastaloj situaciji. Poslušajte savjet Jarca ili Raka jer već sredinom perioda dobijate priliku da se istaknete posebno u umjetnosti ili sportu. Vaš konstruktivni duh dolazi do izražaja i imate potrebu da uradite nešto veliko što će biti od opšteg značaja.

Ljubav – Ako dođe do susreta između vas i jedne Vage, potpuno neočekivano dobićete želju da ostvarite svoje snove u vezi sa tom osobom, naročito ako duže vrijeme već mislite na nju. Vi ste predmet želja mnogih a na to uopšte ne obraćate pažnju jer ste prilično lojalni prema stalnom partneru. Moguće da će vam se paralelno s tom vezom, udvarati još neko s kim ste moguće bili bliski ali niste uspjeli da ostvarite harmoničan odnos.

Zdravlje – Smanjite ili ostavite cigarete.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.) 

Posao – Ovaj period savršeno odgovara svim predstavnicima vašeg znaka, nezavisno od dekade znaka u kome ste rođeni. Na pragu ste velikih promjena i vrijeme je da započnete sa poslovima koji bi mogli da vas u potpunosti ispune zadovoljstvom. Dobra saradnja moguća je sa januarskom Vodolijom ili sa augustovskom Djevicom. Rak je tu da vam se uvijek nađe pri ruci.

Ljubav – Možete imati privid vaše moći i spremnosti da se možda pomirite sa nekim ko vam u priličnoj mjeri iskidao živce. Ne ulazite ni u kakve ljubavne kombinacije za koje nemate dovoljno nerava, čak i ako se radi o nekom ko je bio vaša nekadašnja velika opsesija.Vjerujete da se dopadate jednom Ovnu ili Vodoliji. Vaga sumnja u vašu iskrenost.

Zdravlje – Moguća malaksalost.

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Momenat je da se aktivno uključite u sve poslove za koje znate da bi mogli da vam donesu i novac i uspjeh. Potrebno je da se dobro organizujete a vi ste skloni da se prilično ležerno odnosite prema mnogim poslovima, smatrajući da uvijek ima vremena ili da će to neko umjesto vas da uradi. Možete biti predmet kritike jedne Ribe, Raka ili Škorpije. Finansijska situacija je prilično stabilna.

Ljubav – Osjećate potrebu za uzbuđenjima ali ona mogu biti prilično neprijatna ako ste previše samouvjereni i ako mislite da će vam partner oprostiti nešto za šta vjerovatno nema mnogo opravdanja. Mladi predstavnici vašeg znaka su posebno sklone da isključivo misle na sebe i da se mnogo ne obaziru na partnerova osjećanja. Dobićete poziv za susret sa jednim Lavom ili Strijelcem.

Zdravlje – Bavite se rekreacijom.

sedmicni horoskop

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Dobit ćete poziv da se sretnete sa nekim ko živi u nekoj dalekoj zemlji, moguće na Dalekom istoku. Vaše ambicije su velike a vi ćete biti u prilici da se posvetite ostvarenju svojih planova sve dok imate dobru ekipu saradnika. Ne potcenjujete mudrost jednog Ovna i Škorpije čak i ako vam njihovi predlozi ne odgovaraju. Vaga bi mogla biti veoma dobar saradnik jer vam je privržena i daje vam uvek pravi savjet.

Ljubav – Trudite se da zavedete Vagu ili Strijelca, a možete donijeti pogrešan sud o osobi koja će vam se prvo predstaviti kao prijatelj da bi vam se u stvari približila. Vama će ta njena igra i te kako imponovati i vjerovatno ćete je prihvatiti. Romansa sa sa osobom koja radi u medijima.

Zdravlje – Uzimajte biljne čajeve.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao – Ambiciozni ste bez obzira na prepreke ili obim rada. Svjesni ste da imate veliku podršku osobe na položaju, moguće Jarca, Vodolije ili Lava. Potrebna vam je dobra ekipa saradnika i poći će vam za rukom da je okupite. O svojim poslovima nećete moći da sakrijete bitne činjenice. Od nekoga ćete očekivati uslugu, moguće od Vodolije ili od Strijelca.

Ljubav – Potrebni su vam pažnja, ljubav i razumijevanje. Većina predstavnika vašeg znaka ima sve to u liku jedne Škorpije ili jednog Jarca. Ovaj period vam donosi mogućnost zajedničkog posla sa nekim ko vam je drag. Oni koji su dugo u vezi ili braku prave velike planove u vezi sa nekretninama ili rješavanjem praktičnih problema u vezi sa kreditima ili stambenim prostorom.

Zdravlje – Premoreni ste. Odmorite se dobro.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima