back to top

Djevica sedmični horoskop: Zauzete Djevice upustit će se u tajnu vezu !

U želji da upoznaju nove ljude Djevice će se zaljubiti i upustiti u tajnu romansu

I ove sedmice pripremili smo vam sedmični horoskop u kojem je glavni fokus na pripadnike znaka Djevica! Djevica sedmični horoskop savjetuje svim zauzetim osobama rođenim u ovom znaku da budu pažljive jer postoji mogućnost da prevare partnera.  Šta sve čeka preostalih 11 znakova zodijaka otkrijte u nastavku.

Ovan sedmični horoskop

Posao –  Uz bolju organizaciju i korištenje svih vaših potencijala bit ćete u situaciji da napravite brzu i dobru poslovnu promjenu. Potrebno je samo da budte strpljivi i da vjerujete u to što radite. Nećete odmah materijalizovati poslovni rezultat, ali uspjeha neće biti ukoliko ne reagujete. Problem svih znakova jeste otezanje i prepuštanje da vas voda nosi – vrijeme je da plivate protiv struje.

Ljubav – Emotivno se osjećate usamljeno, bez obzira da li ste u braku ili u vezi. Pokrenite urođenu borbenost i pokažite čime ste nezadovoljni. Povlačenjem nećete riješiti problem.

Zdravlje – Pripazite na stomak i noge.

djevica sedmicni horoskop
Sedmični horoskop: Ovnovima se preporučuje da više pažnje posvete svom zdravlju.

Bik sedmični horoskop

Posao – Mnoge okolnosti na poslu počet će da se mijenjaju. Nagovještava se mogućnost novih poslovnih varijanti, donekle suprotnih trenutnoj situaciji, ali svakako interesantnih. Pazite kako baratate novcem.

Ljubav –  Partner vas stalno kritikuje, zbog čega ste jako stegnuti i nervozni. Najviše vam nedostaje spontanost, zato dozvolite partneru da vodi igru u kojoj ćete se opustiti. Slobodne predstavnike znaka sredinom perioda očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom iz drugog grada.

Zdravlje – Povremene glavobolje i bolovi u leđima.

Blizanci sedmični horoskop

Posao – U ovom periodu poslovne aktivnosti bit će izazovne, ali dobre. Jedino bi trebalo da se čuvate velike opuštenosti, hirovitosti i probijanja rokova. Obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima, pazite šta kome pričate i kome vjerujete.

Ljubav – Nemate razloga da budete nezadovoljni, uživate u pažnji suprotnog pola, bez obzira da li ste u vezi ili sami. Ali, odsustvo vaših reakcija moglo bi da odbije potencijalnog partnera. Oni koji su u vezi najviše bi trebalo da se paze ljubomore, jer je najčešće neosnovana.

Zdravlje – Stomačni problemi izazvani su neadekvatnom ishranom.

Rak sedmični horoskop

Posao – U ovom periodu uspostavit ćete veoma dobre poslovne kontakte koji će vam kasnije mnogo značiti. Možda šefovi nisu zadovoljni vašim učinkom, ali vi znate da dajete sve od sebe, pa nemate razloga da budete nezadovoljni. Oni koji se bave privatnim biznisom tokom cijelog perioda biće u situaciji da ugovore veće poslove koji će bitno popraviti finansijsku situaciju.

Ljubav –  Emotivna situacija se najzad popravlja, odlučni ste i znate šta želite. Slobodni Rakovi će upoznati osobu koja bi mogla da im pruži ono o čemu dugo maštaju.

Zdravlje – Više pažnje obratite na disajne organe i alergije.

Lav sedmični horoskop

Posao –  Potrebno je da i dalje budete strpljivi i obaveze završavate na vrijeme. Neke unutrašnje dileme i nezadovoljstvo nemojte da pokazujete javno. Pozitivne promjene uslijedit će tek krajem perioda.

Ljubav – Mnogi su nezadovoljni trenutnim statusom ili odnosom sa partnerom, ali za to ste najviše vi krivi, jer frustracije s posla previše utiču na vaš privatni život. Pokažite da vam je stalo i pokrenut ćete partnera. Slobodni pripadnici znaka doživjet će ljubav na prvi pogled, ali budite veoma oprezni i ne priklanjajte previše pažnje  Venerinom uticaju.

Zdravlje –  Dobro se osjećate.

Djevica sedmični horoskop

Posao – Nemojte da očekujete podršku drugih i potrudite se da završite samostalno sve poslove koje možete. Prije ćete vi biti podrška drugima, ali i u tome bi trebalo da budete odmjereni i da pazite gde su granice podrške, a gde počinje miješanje u tuđe poslove.

Ljubav –  Niste raspoloženi da bilo šta mijenjate na emotivnom planu, ali neka nova poznanstva će vas natjerati da se zamislite, a možda i predomislite. Zauzete Djevice vjerovatno će ući u tajnu vezu.

Zdravlje – Zbog velikog stresa moguće su razne tegobe. Morate se opustiti.

Vaga sedmični horoskop

Posao – U proteklom periodu previše ste bili opterećeni poslovnim obavezama, pa bi vam dobrodošao odmor. Ali, prethodno završite sve projekte koje ste započeli ili ugovorili, jer će od toga zavisiti i vaši dalji poslovi. Ne prihvatajte olako promjene u poslovanju i pazite da sve radite po zakonu. Budite oprezni, jer neki saradnici svoje greške mogu pripisati vama.

Ljubav –  Osjećate se umorno, što se odražava i na emotivni život. Potrebno vam je da se malo izolujete, ali ovo partner možda neće shvatiti. Krajem perioda, slobodne Vage očekuje poznanstvo sa interesantnom osobom.

Zdravlje – U ovom periodu bit ćete podložni prehladama, zato pripazite.

djevica sedmicni horoskop
Vaga sedmični horoskop: U ovom periodu potreban vam je odmor

Škorpija sedmični horoskop

Posao – Krajem perioda stići će vam očekivani novac ili pohvale za realizovane projekte. Dobijate priliv nove energije da krenete dalje. Jedino vam nedostaje više praktičnosti, naročito u komunikaciji sa saradnicima. Skloni ste da se često žalite, ali nema razloga da ne ispoljite kreativnost i krenete u nove pobjede.

Ljubav – Većina Škorpija je nezadovoljna emotivnim statusom. Počinju da vas guše neispoljene emocije. Izlazite što više i družite se, ali pazite da ne uđete u vezu sa zauzetom osobom koja nije u stanju da napravi promjene u svom životu.

Zdravlje –  Bol u donjem delu leđa siguran je znak umora.

Strijelac sedmični horoskop

Posao –  U ovom periodu donijet ćete važne poslovne odluke. Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje, a i sami se pazite svoje brzopletosti. Potrebno je da napravite dobar balans između sopstvenih želja i onoga što saradnici prižljkuju, ali – ne mogu svi da budu zadovoljni.

Ljubav –  Početkom perioda uživat ćete u ljubavnom životu. Najzad ćete uspeti da rešite neke unutrašnje dileme koje vas dugo pritiskaju. Ne dozvolite da vas osoba iz prošlosti uvuče u svoje planove, jer će te samo narušiti trenutnu vezu.

Zdravlje – Pripazite se neke infekcije.

Jarac sedmični horoskop

Posao – Da biste u poslu bili uspješni neophodno vam je prije svega strpljenje, naročito predstavnicima znaka koji su rođeni u drugoj i trećoj dekadi. Nemojte da pravite nagle promjene. Potrebno je da se prilagodite nekim okolnostima da biste došli do zacrtanog cilja.

Ljubav –  Iskoristite ovaj period da otvoreno komunicirate sa voljenom osobom. Kod vas je prisutno nezadovoljstvo emotivnim životom, a kod partnera osjećaj nesigurnosti, što može loše da utiče na vezu.

Zdravlje – Pazite na zglobove.

Sve tajne osoba koje su rođene u znaku Jarac!

Vodolija sedmični horoskop

Posao – Osjećate jaku potrebu da nešto promijenite u poslu. Veoma ste nezadovoljni trenutnim okolnostima, ali to ne bi trebalo javno da pokazujete. Najbolje bi bilo da se prilagodite novoj situaciji i da saslušate ljude u svom okruženju. Krajem perioda mogući su otvoreni sukobi sa kolegama, pokušajte da ih izbjegnete, ali ne odustajte od svojih principa.

Ljubav – Vjerovatno niste potpuno svjesni pažnje koju vam poklanja suprotan spol. Zauzete Vodolije očekuju veliki izazovi. Slobodne predstavnike znaka će privlačiti posesivne osobe.

Zdravlje – Posvetite pažnju vašem imunitetu.

Ribe sedmični horoskop

Posao –  Kada je riječ o promjenama na poslu, nemate razloga da sumnjate u sebe i da budete skromni. Dajte sve od sebe jer je u pitanju period velikih i pozitivnih promjena za vas. Prihvatite podršku Vage, Vodolije ili Blizanaca. Također, uđite u nove poslovne varijante, čak i po cijenu da se konfrontirate s drugima.

Ljubav –  I na emotivnom planu očekuju vas velike promjene, bez obzira da li ste u vezi ili slobodni. Potrebno je da verbalizujete ono što osjećate i da ne odlažete konačnu odluku o ulasku u vezu.

Zdravlje – Moguća nesanica.

Izdvajamo za vas

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima