Sanovnik raskid – Šta znači sanjati raskid?

Snovi o raskidu su dosta česti i mogu biti jako potresni. Ukoliko ste u skorije vrijeme raskinuli sa partnerom, onda je to sigurno ostavilo utisak na vas.

Šta znači sanjati raskid ako ste prekinuli sa partnerom? U tom slučaju vjerovatno ćete sanjati nešto što ima veze sa raskidom, ali vaš san neće imati nikakvu simboliku jer će odražavati samo ono što se dešava na javi.

Ipak, nekada snovi o raskidu mogu da imaju različitu simboliku i da ukazuju na ono što vas očekuje u budućnosti.

Da biste pravilno protumačili svoj san o raskidu, važno je da uzmete u obzir sve detalje koje ste vidjeli u snu i da ih povežete u jednu cjelinu.

Simbolika vašeg sna o raskidu će se razlikovati u zavisnosti od toga da li ste sanjali kako vi raskidate sa partnerom ili kako on raskida sa vama, da li ste možda sanjali kako još niste raskinuli sa bivšim partnerom itd.

To su neke od situacija koje su vezane za raskid i koje se mogu javiti u vašem snu.

Imajte na umu da se svaki od tih snova drugačije tumači. Zato je važno da se prisjetite što više detalja koje ste sanjali i da ih povežete u cjelokupan kontekst vašeg sna.

Suprotno značenje ima ako sanjate zaruke jer one simboliziraju uspjeh i sreću. 

U nastavku ovog teksta ćete vidjeti šta znači sanjati raskid i na koji način se snovi mogu tumačiti.

Ako volite da tumačite snove i ako ste nekada sanjali raskid, onda pročitajte pažljivo ovaj tekst.

sta znaci sanjati prekid
Nekada snovi o raskidu mogu da imaju različitu simboliku

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati raskid?

Sanjati kako raskidate sa partnerom

Ako sanjate kako raskidate sa partnerom, onda taj san vjerovatno znači da ste zbog nečega ljuti na svog partnera, pa kroz san ispoljavate svoja realna osjećanja.

Moguće je i da vas je partner razočarao i da vam dođe da raskinete, ali nemate hrabrosti za to.

Upravo ta vaša želja se reflektovala u snu jer se na javi osjećate bespomoćno.

Ovaj san bi trebalo da vas opomene da se suočite sa problemom i da pokušate da riješite sve nesuglasice u vezi.

Alternativno, san u kojem ste vidjeli kako raskidate sa partnerom može da znači i to da postoji nešto drugo u životu što vas jako muči a što ne mora biti vezano za ljubav.

U svakom slučaju najbolje bi bilo da se suočite sa tim i da se oslobodite tereta koji vas muči.

Prevara također može imati značenje u snovima. Šta znači sanjati prevaru saznajte ovdje.

Sanjati kako partner raskida sa vama

Ako sanjate kako partner sa vama raskida, taj san samo odražava vašu emotivnu vezanost za partnera. Vi imate veoma jake emocije prema vašem partneru i plašite se da ga ne izgubite.

Ovaj san bi mogao biti samo odraz vašeg straha da se ne desi nešto loše i da se vaš odnos sa partnerom ne pokvari.

Međutim, ovaj san može i na drugi način da se protumači. Naime, san u kojem partner raskida sa vama može da znači samo to da se vaša veza pomjera na neki drugi nivo.

Moguće je da ste se odlučili za brak i djecu, da počinjete da živite zajedno, da se selite u drugi grad itd.

Dakle, predstoji vam neka nova situacija i nove okolnosti koje vas na neki način i plaše. Ipak, ne bi trebalo da budete zabrinuti jer ono što dolazi je mnogo bolje za vas.

Da li ste ikada čuli za ljubavni sat i koje značenje ima? Detaljno pojašnjenje i simboliku pripremili smo samo za vas.

sta znaci sanjati prekid
Šta znači sanjati prekid ako ste nedavno na javi raskinuli dugogodišnju vezu?

Sanjati kako niste raskinuli sa bivšim/bivšom

Ako se desi da sanjate kako niste raskinuli sa bivšim/bivšom, onda taj san znači da vi još tu osobu niste preboljeli. Vi jako patite za tom osobom i voljeli biste da nije ni došlo do raskida.

Upravo zato se dešava da imate san u kojem ste još uvijek u vezi sa bivšim partnerom. Ovaj san vas opominje da je vrijeme da prošlost ostavite iza sebe i da započnete novo poglavlje u svom životu.

Sanjati bivšeg dečka možete i u nekom drugom kontekstu. Nekada takav san znači da još uvijek niste preboljeli raskid koji se nedavno desio.

Ako želite da popravite odnose iznenadite vašeg partnera sa najljepšim ljubavnim porukama!

Pogledajte šta znači sanjati raskid i vašeg bivšeg ili bivšu!

Sanjati da ste bili tužni dok ste raskidali sa dečkom ili djevojkom

Ako ste sanjali raskid sa suzama, takav san vjerovatno ukazuje da ste u posljednje vrijeme imali puno trzavica i sukoba sa partnerom.

Ovaj san ne mora da znači da ćete raskinuti sa svojim dečkom ili djevojkom, i vjerovatno je znak da vam je mnogo teško pri pomisliti da više ne budete zajedno.

Zbog toga ste u snu bili tužni i ta tuga je odraz vaše vezanosti za partnera.

San ukazuje da bi trebalo da razgovarate sa svojim partnerom i uradite sve da prevaziđete probleme da bi ta veza opstala.

Preporučujemo da otkrijete kako žene pokazuju zainteresovanost kako bi na vrijeme mogli izbjeći nepotrebne nesuglasice.

Sanjati da se radujete zbog raskida sa dečkom ili djevojkom

San u kome ste bili sretni što ste raskidali sa dečkom ili djevojkom i čak osjećali olakšanje što ste to uradili, može da označava da je to nešto što će se desiti i u stvarnom životu, jer je to nešto što zapravo svjesno ili nesvjesno želite.

Najvjerovatnije već duže vrijeme niste zadovoljni svojom vezom i odnosom sa partnerom i u snu je vaša podsvijest iznijela vašu želju da se ta veza prekine, što bi vama donelo mir i olakšanje.

S druge strane, ako su vaši odnosi sa partnerom dobri i nemate želju da prekinete vezu, jer ga i dalje volite, ovakav san može da ukazuje da imate potrebu da se malo distancirate od veze i posvetite sebi i stvarima koje vas zanimaju, nakon čega ćete se opet vratiti na staro.

Oprositit se sa voljenom osobom nikada nije lagan zadatak. No, vrijeme će pokazati svoje i nastavit ćete dalje sa svojim životom.

sta znaci sanjati prekid
San u kome ste bili sretni što ste raskidali sa dečkom ili djevojkom može da označava da će se to desiti i u stvarnom životu.

Sanjati da ljubavnik ili ljubavnica želi da raskinete

Sanjati da ljubavnik ili ljubavnica želi raskid može značiti da vas ta osoba ne poštuje.

Ne treba da nastavite vezu sa nekim ko ne smatra da ste na istom nivou sa njim, ko vas ne cijeni ili osuđuje vaš način života.

Nemojte trošiti svoje vrijeme i uradite ono što je najbolje za vas. U ovom slučaju, to bi bilo prekinuti ovu vezu i posvetiti se sebi.

Veza sa udatom ženom – Da li ima budućnosti?

Sanjati raskid sa dečkom ili djevojkom

Sanjati da se vaša veza sa dečkom ili djevojkom završi može ukazati da patite od straha da se to zaista ne desi u stvarnom životu.

Mislite da je bolje da vi budete onaj/ona ko će raskinuti vezu, prije nego što budete ostavljeni. Sasvim je moguće da će se ovako nešto i desiti.

Ukoliko ste u braku, ovakav san može najaviti razvod koji će uslijediti u bliskoj budućnosti.

Pokušajte da spasite vezu ukoliko je moguće. Ukoliko nije, onda se posvetite sebi, imate još puno stvari u životu koje su vrijedne vaše pažnje.

sta znaci sanjati prekid
Ukoliko ste u braku, ovakav san može najaviti razvod koji će uslijediti u bliskoj budućnosti.

Šta znači sanjati raskid?

Ovaj san može vam ukazati na to da se nešto dešava sa vašim partnerom, neka promjena. Moguće je da raskid predstavlja kraj nečega u vašem životu, a istovremeno i početak nečeg novog.

Šta znači sanjati raskid? Sanjati raskid znači da bi trebalo da preuzmete nešto u vezi parnera ili druge osobe koju ste vidjeli u snu.

Moguće je da su neke stvari između vas ostale neriješene i trebalo bi da se konačno pozabavite njima. Razmislite šta bi mogao biti problem.

U nekim slučajevima snovi o raskidu ukazuju na nesuglasice sa partnerom. Ukoliko su one u posljednje vrijeme česta pojava, onda ovaj san može najaviti raskid ili opasnost od njega.

Šta znači sanjati raskid? San može ukazati i na vaš manjak samopouzdanja. Možda se osjećate kao da niste dovoljno dobri za vašeg partnera, kako on zaslužuje da nađe nekog boljeg.

Plašite se da će to zaista i uraditi. Nemate realnog razloga za brigu, s obzirom na to da je partner već napravio svoj izbor.

Potrudite se da poradite na sebi, povratite vjeru u svoj izgled i ličnost. Ukoliko razmišljate ovako negtaivno, to će samo odbiti i udaljiti vašeg partnera od vas.

Preporučujemo da pročitate

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima