back to top

Sedmični Horoskop Ribe: Počinjete preispitivati vezu sa voljenom osobom

Početkom sedmice postoji opasnost da ćete uvrijediti partnera što može dovesti do zahlađenja u vezi

Sedmični horoskop Ribe preopručuje svim pripadnicima ovoga znaka da budu na oprezu kada je u pitanju ljubavna veza. S druge strane, Rakove očekuju lijepi momenti sa voljenom osobom. Šta vas čeka ove sedmice otkrijte u nastavku!

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao – Ljubaznim i predusretljivim pristupom lako ćete naći zajedničke interese sa drugom stranom prilikom sklapanja novih poslovnih ugovora. U ovom periodu maksimalno se potrudite da obuzdate impulsivnost.

Ljubav – U prvoj polovini nedjelje trudićete se da nametnete svoja pravila, što će izazvati partnerovo impulsivno reagovanje. Krajem perioda bićete skloni preteranim očekivanjima u ljubavi i nerealnom sagledavanju odnosa sa voljenom osobom. Bićete podložni razočaranjima i impulsivnim reakcijama.

Zdravlje – Pazite na grlo.

   BIK (21.4.- 21.5) 

Posao – Bićete spremniji na saradnju sa kolegama i uspjet ćete realnije da sagledate neke događaje na poslu. Međutim, moguće su loše poslovne procjene, pa prema tome, sve dobro analizirajte prije donošenja konačne odluke. Sa vašim poslovnim partnerom možete donijeti odluke bitne za zajedničku budućnost.

Ljubav – Zbog pretjeranog sanjarenja, neiskrenosti i odbijanja da se suočite sa nekim problemima u vezi, partner će biti jako ljut. Moguće su i svađe, što može vezu dovesti u ozbiljnu krizu. Slobodni predstavnici znaka dobro će se slagati sa Djevicama.

Zdravlje – Dobro se osjećate.

sedmicni horoskop ribe

  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) 

Posao – Period će biti uspješan za Blizance koji se bave trgovinom ili izdavačkom djelatnošću. Kreativnost će biti pojačana, što će vam pomoći da lakše ostvarite poslovne ciljeve. Izbjegavajte zakulisne radnje, jer vam to može donijeti teškoće.

Ljubav – Bićete veoma raspoloženi i unijećete više zabave u odnos sa voljenom osobom. Slobodni predstavnici znaka upoznaćete osobu koja će im jako odgovarati i vjerovatno će ući u vezu. U drugoj polovini nedjelje moglo bi doći do fizičke privlačnosti između vas i jednog prijatelja, ali budite mudri i pazite da ne pokvarite lijepo prijateljstvo.

Zdravlje – Bićete podložni promjenama raspoloženja.


  RAK (22.6. – 22.7.) 

Posao – Imat ćete dobar osećaj za kalkulacije i raspoređivanje prihoda i rashoda. Ipak, budite jako oprezni krajem nedjelje. Bićete skloni da se upuštate u rizike, što vam može nanijeti gubitke. Prema tome, pažnja i pamet u glavu.

Ljubav – Ukoliko ste u braku ili u vezi, očekuju vas lijepi trenuci sa partnerom. Slobodnim predstavnicima znaka u ljubavi najviše odgovaraju Vage. Početkom nedjelje moglo bi doći do nesporazuma sa partnerom. Nećete biti realni u nekim stvarima, ali ćete insistirati da bude po vašem. Nesuglasice možete rešiti jedino iskrenim i otvorenim razgovorom.

Zdravlje – Uzimajte više biljnih čajeva.

   LAV (23.7.- 22.8.) 

Posao – Ova nedjelja nije povoljna za počinjanje novih poslovnih poduhvata, jer ćete biti skloni nesnalaženju, greškama i nerealnom sagledavanju situacije na poslu. Treba da sjednete i da dobro isplanirate vaša dalja poslovna kretanja.

Ljubav – Bićete raspoloženi za druženja i izlaske, a voljena osoba će vam pružati više pažnje i ljubavi, što će vas činiti sretnim i ispunjenim. Ipak, početkom nedjelje moguće su nesuglasice i verbalni sukobi sa partnerom. Srećom, brzo će proći, a partner će vam kao znak pažnje pokloniti nešto što će vas jako obradovati.

Zdravlje – Pazite na ishranu.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Posao – Posao koji radite može vam dati veliko zadovoljstvo. Veliki uspjeh možete da ostvarite ukoliko se bavite umjetničkim radom, ali pod uslovom da se oslonite na intuiciju u usmjeravanju svog kreativnog potencijala. Ukoliko postoje neka neslaganja sa saradnicima, to se može riješiti krajem nedjelje.

Ljubav – Krajem nedjelje imat ćete pojačanu potrebu za zabavom. Slobodne Djevice biće u prilici da započnu skladnu emotivnu vezu, a najviše će im odgovarati Vage i Blizanci. Od partnera ćete previše tražiti, a kako većina vaših očekivanja prevazilazi njegove mogućnosti, to će vam donijeti razočaranja. Takođe, bićete napeti, pa su moguće svađe.

Zdravlje – Smanjite cigarete i alkohol.

   VAGA (23.9. – 22.10.) 

Posao – Većinu poslova pokušaćete što prije da završite, zbog čega biste lako mogli da napravite greške i propuste. Period nije povoljan za kupoprodaju niti trgovinu, pa se uzdržite od ovakvih transakcija.

Ljubav – Uz obostrano razumijevanje, neki pripadnici znaka uspjet će da vezu sa partnerom podignu na viši nivo. Bićete spremni da preuzmete inicijativu za rješavanje važnih zajedničkih stvari. U drugoj polovini nedjelje bićete skloni neiskrenosti i nekorektnom ponašanju prema voljenoj osobi što bi, ukoliko ste u braku, moglo da dovede do ozbiljnih nesuglasica.

Zdravlje – Zbog neuredne ishrane možete biti podložni stomačnim problemima.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) 

Posao – Ostvarićete uspjeh u poslovima vezanim za pružanje usluga i pomoći drugima, posebno ukoliko se bavite savjetodavnim djelatnostima. Bićete raspoloženi da drugima pomažete, što će vam biti uzvraćeno. Finansijska situacija će se poboljšati.

Ljubav – Pružat ćete više pažnje voljenoj osobi, što će pojačati međusobno povjerenje. Ali, u drugoj polovini nedjelje moglo bi doći do nesuglasica i sukoba sa partnerom u vezi nekih zajedničkih planova. Iako nećete biti sigurni da li je ispravno ono što ste zamislili ipak ćete tvrdoglavo insistirati da bude po vašem. Srećom, brzo ćete prevazići sporna pitanja.

Zdravlje – Čuvajte se virusne infekcije.

  STRIJELAC (23.11.- 21.12.)

Posao – Izbjegavajte ulazak u nove dugoročne projekte i nelegalne poslovne poteze. Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Budite veoma pažljivi u potpisivanju ugovora da ne biste došli do pogrešnih odluka, loših ugovora, čak i gubitka novčanika.

Ljubav – Predstavnici znaka koji su u braku uspjet će da razriješe neke nesporazume i tako učvrste odnos sa partnerom. Prijalo bi vam više zajedničkih trenutaka sa voljenom osobom. Slobodni Strijelci biće skloni zaljubljivanju. Bićete u situaciji da nepromišljeno uđete u vezu sa jednom impulsivnom osobom teškog karaktera, što bi vam donijelo samo svađe i velika razočaranja.

Zdravlje – Više se krećite.

sedmicni horoskop ribe

   JARAC (22.12.- 20.1.) 

Posao – Od ruke će vam ići svaki posao sa privatnim sektorom, kao i poslovi vezani za komunikaciju i saobraćaj. Sredinom perioda moguće je premještanje na bolje radno mjesto ili ostvarenje važnih poslovnih ciljeva.

Ljubav – Ovih dana bićete u situaciji da riješite većinu nesuglasica sa partnerom. U drugoj polovini nedjelje nailazit ćete na nejasnoće, nesporazume i nesklad u odnosima sa članovima vaše porodice, što može dovesti do sukoba. Srećom, bićete razumni i popustljivi. Slobodni predstavnici znaka ne bi trebalo da ulaze u novu emotivnu vezu.

Zdravlje – Povremene glavobolje su uzrokovane iscrpljivanjem na poslu.

   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) 

Posao – Ovo je odlično vrijeme da se posvetite svom poslu i karijeri. Pojačane kreativne sposobnosti dovešće do velikih poslovnih uspjeha i napretka, pogotovo ukoliko se bavite umjetničkim radom ili zabavom. Sve ovo doprinijeti će i vašem finansijskom stanju.

Ljubav – Početkom sedmice vjerovatno ćete ući u naizgled skladnu vezu sa osobom koja vam u svemu odgovara ili ćete obnoviti vezu sa bivšim partnerom. Mogući su nesporazumi sa voljenom osobom, a bićete skloni neiskrenosti i obećanjima koja nećete biti u stanju da ispunite, što može dovesti do velikih svađa.

Zdravlje – Fizičke aktivnosti prijaju vašem organizmu.

  RIBE (20.2.- 20.3.) 

Sedmični horoskop Ribe:

Posao – Ovo je period u kome možete da dominirate i da ostvarite sve što ste naumili. Imaćete dobar osjećaj za planiranje finansijskih transakcija. Tokom cijelog perioda bićete uspješni u poslovanju sa privatnim sektorom.

Ljubav – Bićete skloni da preispitujete vezu sa voljenom osobom. Početkom nedjelje postoji opasnost da uvrijedite partnera, što može dovesti do zahlađenja u vezi. Srećom, brzo ćete se potruditi da ispravite greške.

Zdravlje – Potrebna vam je dijetalna ishrana.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima