Stanazolol u bodybuildingu – čemu služi Winstrol?

Profesionalni sportaši često pribjegavaju dopingu kako bi postigli najbolje rezultate.

Winstrol je trgovački naziv za lijekove čiji je glavni sastojak stanazolol https://pharmacie-du-sport.com/article/injection-de-steroide/stanozolol-injection/. To je snažan anabolički androgeni steroid koji se uzima za bržu izgradnju mišića. U tom smislu, smatra se jednom od najučinkovitijih. Prednost mu je niska aromatizacija, pa Winstrol ne izaziva toliko nuspojava kao visoko aromatizirani steroidi.

Što je stanazolol?

Kao i mnogi drugi steroidi, Stanazolol nije dizajniran za izgradnju mišića. To je snažan lijek koji se koristi za liječenje angioedema. Njegova glavna svrha je ublažiti napadaje i ublažiti otekline. Međutim, brzo su otkrivena svojstva koja čine Winstrol iznimno vrijednim pojačivačem ne samo za bodybuildere, već i za druge sportiste. U praksi, stanazolol je derivat dihidrotestosterona, odnosno metabolit testosterona.

Stanozolol ne uzrokuje jak androgeni učinak, pa ga žene često koriste. U medicinskoj praksi, lijek se koristi za normalizaciju sinteze proteina i vraćanje tijela nakon ekstremne iscrpljenosti. U odgovorima, pacijenti primjećuju da se kratkotrajnom primjenom stanozolola uvelike povećava apetit. 

Proizvodi određene promjene u našem tijelu, kao što je povećanje apsorpcije i transporta hranjivih tvari kroz stanične membrane mišića, kao i poticanje sinteze proteina i dušikovog oksida, koji podržava proces izgradnje mišića.

Za što se koristi Stanazolol?

Ovaj steroid karakterizira snažan anabolički učinak i umjeren androgeni učinak. Kao rezultat toga, ovo je tipičan steroid usmjeren na kvalitetu, a ne na kvantitetu. Njime možete postići bržu hipertrofiju čiste mišićne mase, uz nizak udio vode i masti. U malim količinama često se koristi za smanjenje neželjene tjelesne masnoće. No, to ne znači da će nam pomoći da smršamo. Winstrol je učinkovit samo za ljude s niskim tjelesnim mastima. Može se koristiti tijekom faze kontrakcije kada se želi skinuti mala količina masti kako bi se bolje istaknuli mišići.

  Kako hodati na visokim štiklama / TOP 10 najboljih savjeta

Stoga Winstrol nije steroid koji mogu koristiti početnici. Samo u nekim slučajevima daje očekivane rezultate. Winstrol je za ljude s iskustvom koji znaju kako koristiti steroide i koji su prije bili u ciklusu sa slabijim lijekovima.

Indikacije za uporabu

Za medicinske svrhe, Stanozolol tablete u pharmacie-du-sport propisuju se sljedećim bolestima:

  • mišićna distrofija;
  • aplastična i hipoplastična anemija;
  • osteoporoza;
  • kaheksiju, uključujući rak;
  • opekline i ozljede različite težine;
  • otrovna gušavost;
  • povećana hidratacija stanica.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Una
Unahttps://diva.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

DRUGE UPRAVO ČITAJU

Možda te zanima